Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω μαλλι ρε μανου ανταυγιες κουρεμα και δεν το χε δει και χτες ειδε το φρυδι?

χαχαχαχαχαχαχα, δεν βαριέσαι βρε κουφετάκι, ό,τι βλέπει καθένας καλό είναι!!!

Μαζί με την κόρη σου έχουμε γενέθλια!!! :D

Να σας κεράσω κι εγώ τούρτα κοπελιές; Σήμερα κλείνω τα ... 34! :oops:

Birthday-Cake.jpg

Να τα εκατοστήσεις μαεστρούλα, πολύχρονη, πολύχρωμη, ό,τι επιθυμείς να το πάθεις! Να χαίρεσαι τους άντρες σου κι αν επιθυμείς να τους αυξήσεις!

ΟΚ, ούτε την Μαεστρία θα ξεχάσουμε ποτέ, καταγράφηκε μαζί με την μικρούλα της μανούς...

Ξανά μανά πυρετό στις 2 το μεσημέρι, είχε να κάνει από τις 6 χτες το απόγευμα. Η μύξα είναι απίστευτη, το βράδυ θα του βάλω οτριβίν αν και ήθελα να το αποφύγω... Το μόνο καλό είναι ότι δεν βήχει. Σε αντίθεση με την Μυρτώ που βήχει και ακούγονται τα φλέγματα από μέσα. Η λεχώνα νιώθει καλύτερα (Θενκ Γκαντ!!!) και αύριο θα πάει στην δουλειά!

Πάω να ξεραθώ....

eleni πως ειναι σημερα τα παιδια?το ξοζαλ το σκεφτικατε για την μυξα?ειναι σωτηριο!!!σημερα περνουμε τις μηχανες μας και παμε για κουρεμα παει να τραβηξει το κορδονι η συναδελφος και ειναι ολα παγωμενα και τις μανει στο χερι εγω μετα απο μιση ωρα δωσε παρε την εβαλα μπρος οταν τελιωσα το κουρεμα την γυρισα αναποδα και εβγαλα να με τα συνχωρισεως ενα κομματι παγο απο κατω...εχω κανει στην ζωη μου πολλες δουλειες απο γραφειο μεχρι καθαριστρια ενα εχω να πω μετα απο αυτη την δουλεια θα μπορω να κανω τα παντα

eB52b8XQZ_A

αχαχααχαχαχααχαχαααχχα

921477wc2fyvv2y2.gif

και εις ανώτερα κουφετάκι!!! Εγώ θα έπρεπε να ήμουν σε αυτή την δουλειά, θα είχα σφαχτεί!

Εξακολουθεί ο μικρός και κάνει πυρετούς, ευτυχώς μέχρι 38. Έκανε χτες στις 2 το μεσημέρι, στις 10 το βράδυ και σήμερα το πρωί στις 10μιση. Πήρα τηλ. την γιατρό χτες, μου είπε όχι οτριβίν σε τέτοιου είδους μύξα, θα τα δει αύριο το πρωί (λύσσα να κλείσει 3 εικοσιτετράωρα ο μικρός εφόσον δεν έχει βήχα)... Τελικά αδιαθέτησα χτες, τουλάχιστον να ηρεμήσουν λίγο τα νεύρα μου...

Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια! Θα πάρω τηλέφωνο την δασκάλα της Μυρτώς αύριο, έχω σκοπό να σταματήσουμε τον παιδικό για τον Φεβρουάριο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, άσε που περιμένω να μου την πούνε στην δουλειά. Αυτός ο μήνας ήταν λες και ήταν προαιρετική η παρουσία μου, μία πήγαινα δύο δεν πήγαινα...

Τι άλλα από τον έξω κόσμο τριαντάρες μου?

τζαμπα παιδευστε ομως τι θα πει 3,24ωρα με τοσα συμπτωματα ασε μας ρε!!!και μετα ερχονται και αλλα ενω αν το προλαβεις τον ιο απο την αρχη τελιωνεις κανοντας το ν κυκλο χωρις μεταπτωσεις.εγω με το που μπουκωθηκε και αρχισε ο βηχας πηρα την γιατρο και δεν την ρωτησα την ειπα να του δωσω σπιροπεν ο βηχας του ειναι ετσι και ξοζαλ γτ ειναι τρελα μπουκωμενος,του τα δωσα το σιροπακι ακομη το περνουμε αλλα γλυτωσαμε την αντιβιωση και τις λοιμωξεις.δηλ. θα ταν ποιο καλα να το γυρισει σε κανα βροχικο?για το colostroum σε ειπα εσενα?λεω να το ξεκινησω στον μεγαλο που κανει τωρα βαροι και στον μικρο 2βδοαμδες πριν παει προνηπιο.απλα πρεπει να κανω ερυενα απο που θα το παρω γτ τα φαρμακεια δεν το χουν.ο εξω κοσμος φυλακισμενη μου κοριτσαρα ειναι παγερος και εδω μαζευει συνεφα γτ το απογευμα ειπε καταιγιδες

Si7yWhTCPZQ

αχαχααχχχααχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελένη θα συμφωνήσω με το κουφετο... Τζαμπα τα ταλαιπωρούμε τα παιδάκια μας περιμένοντας 3 μέρες. Και τι δηλαδη, θα το αφήσω μπουκωμένο να μη μπορει να αναπνευσει και να κοιμηθει και να ταλαιπωρείται;

Εγώ στον ύπνο βάζω λιγο οτριβιν...

Πάντως το ότι τα διαστήματα του πυρετού μειώθηκαν είναι πολύ καλό!! Αντε να τελειώνετε σιγά σιγά!!!

Κουφέτο για το colostrum ρώτησες τον παιδίατρό σου αν κάνει και σε τι δόσεις; Μ'ενδιαφέρει κι εμένα!

Κατά τα αλλα, πολύ ψοφόκρυο ρε κορίτσια!!

Δεν ρίχνει και κανά χιόνι να γουστάρουμε λιγο!!!:mrgreen:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

δεν το συζητησα καθολου μαζι της,ειναι απο οτι διαβασα καταληλο και για βρεφη ομως απο οτι καταλαβα παιζει η εταιρια στο θεμα της ποιοτητας.εχει απιστευτα πολλα θετικα εχω εναν ενθουσιασμο γι αυτο αλλα θελω να ειμαι 100%σιγουρη πριν το δωσω στα παιδια.δειτε κι εσεις που ενδιαφερεστε ρωτηστε και εγω απο δω και βλεπουμε για το colostroum.την παιδιτρο μου την εχω εμπιστοσυνη και δεν δινει ευκολα αντιβιωσεις ομως το καλοκαιρι ετυχε μια περιπτωση με παιδιατρο που γνωρισαμε η οποια παραιτηθηκε απο το νοσοκομειο που δουλευε και ολα ξεκιναν απο τις φαρμακοβιομηχανιες δηλ. μιλαμε για το να δινουν φαρμακα που γνωριζοντας τι κανουν οι γιατροι σε εξαρτουν και σου βγαζουν οργανικα και αλλα,οποτε εχω πολυ μεγαλη πισινη σε ολους τους το colostroum αν κανει αυτα που λεει δινει μεγαλη ωθηση στο ανοσοποιητικο οποτε δεν περιμενω να ακουσω κλ λογια απο κανεναν του.οι παναδες μου με μια απλη αλοιφη των 2ε φυγαν αλλα τοσα χρονια κανενας δερματολογος δεν μου την συστησε αφου ειναι φτηνη καταλαβες και μαλλον μετα απο θεραπεια 4 μηνων ισως να μην τις ξαναβγαλω......ετσι ειναι τα πραγματα για μενα

921477wc2fyvv2y2.gif

γει ασας κουκλιτσες>?μαετσρια χρονια πολλα!!!οτι επιθυμεις!και ο αδερφοςμου εχει γενεθλια σημερις!!!χιχιχ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τι είναι το colostrum?

Ελένη μου είπε ότι για το συγκεκριμένο είδος μύξας (κολλώδη και χρωματιστή! - μη σας ανακατεύω μεσημεριάτικα) δεν κάνει το οτριβιν.

Αχ, κι εγώ ήμουν/είμαι (μάλλον) κατά των αντιβιώσεων, μετά όμως από τόσες μέρες που ο ένας κολλάει τον άλλον, θέλω να τελειώνουμε! Και δεν ξέρω πλέον τι είναι σωστό, να περιμένουμε να κάνει τον κύκλο του ή να χαπακωνόμαστε από την αρχή?

Στο μεταξύ, από αυτά που δίνω και που παίρνω, αν και έκανα πρόγραμμα στο ημερολόγιο ποιος παίρνει τι φάρμακο και ποιες ώρες (για όλη την εβδομάδα), μπερδεύτηκα το ζώον και πήρα εγώ διπλή δόση ενός σιροπιού!

Θα με δείτε στις Ειδήσεις, δεν είμαι καλά!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα!!!!

Ελενη ζείς;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα ρε δεν παθαίνεις τίποτα.,. Το πολύ πολύ να μαστουρώσεις λίγο και να κοιμηθείς!!!

Τουλάχιστον είχε ωραία γεύση;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κισάκι η μπουμπου είπε χρόνια πολλά στο θείο;;:P:p:p

Ελπίζω να μην παρεξηγείσαι!! Πλάκα κάνουμε αλλιώς να το κόψω...:?

4Suap3.png

Ελενάκι, πλάκα πλάκα νιώθω λίγο νιρβάνα, λές να το καθιερώσω και να μαστουρώνω? Ναι καλό ήταν, να φανταστείς ότι το κουτί έχει 6 συσκευασίες έτοιμης δόσης σε σχήμα κουταλιού και πρέπει να πίνω ένα την ημέρα για έξι μέρες! Αν ήταν μπουκάλι, δεν θα καταλάβαινα ότι ήπια διπλή δόση! Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια...

Βρε κόρες, ο μικρός μάτωσε εξωτερικά στην μύτη, από το πολύ φύσα στο χαρτομάντηλο. Δεν θέλει καν να του την αγγίζω όπως καταλαβαίνετε... Τι να του βάλω εκεί? Βαζελίνη σκέφτηκα, κάνει?

Κισάκι, να χαίρεσαι τον μπράδερ...

Παρε κι έναν αργιλέ δίπλα σου κι ευχαριστήσου το!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Νομίζω ότι η βαζελίνη μόνο καλό θα του κάνει, αλλά αν τη φυσάει τη μυτούλα του συνέχεια θα φύγει..Καλύτερα όταν κοιμηθεί!

Εγώ όταν ξεφλουδίζεται η μυτη της μικρής της βάζω την κρεμούλα που βάζουμε στο ποπουδάκι...

4Suap3.png

λενι μπεμπανθολ βαλτου ή ακομη καλυτερα την κρεμα πουρελαν ειναι φανταστικη σε ολα.και 100%φυτικη.τωρα για τα σιροπια τι να πω ανθρωπος εισαι και εσυ μια δοση παραπανω τι βλαπτει.......νιρβανα ε?νεραιδουλες βλεπεις αχααχαχαχχααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

ti einai to colostrum

είναι μια μοναδικής αξίας φυσική τροφή. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα (περιέχει υψηλό ποσοστό ανοσοσφαιρινών IgM, IgG, IgE) και εξασφαλίζει προστασία απο ιώσεις και κρυολογήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Φροντίζει για τη γρήγορη ανάπλαση των τραυματισμένων μυϊκών ινών καθώς και την επιτάχυνση της αποβολής του γαλακτικού οξέος από το αίμα στούς αθλητές. Ανάπλαση των μικροθλάσεων πριν απο την πλήρη καταστροφή του μυϊκού ιστού. Επιταχύνει τη λειτουργία των κυττάρων καθώς και την επούλωση των εγχειρητικών τραυμάτων. Είναι γνωστό πλέον πως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία αποδυναμώνουν συνολικά την άμυνα του οργανισμού. Στην περίπτωση αυτή, το Κολόστρουμ βοηθά λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε ανοσοσφαιρίνες, με τη μέθοδο του εμβολιασμού από το στόμα. Περιέχει υψηλό ποσοστό σε διάφορες βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και παράγοντες ανάπτυξης. Αυξάνει τη σωματική και την πνευματική απόδοση. Περιέχει το αντιοξειδωτικό ένζυμο τελομεράση που δρά κατά τού γήρατος. Αυξάνει την ευδιαθεσία και την ικανότητα διέγερσης. Ενδείκνυται και για κατοικίδια ζώα, ανάλογα με το μεγεθός τους, σε ποσότητα 100-500mg ημερησίως. Το Κολόστρουμ μας προσφέρει την δυνατότητα της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος με φυσικό τρόπο. Φροντίζει την υγεία και την καλή λειτουργία του οργανισμού. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακινήστε καλά την φιάλη πριν την ανοίξετε. Εάν ανοιχτεί η φιάλη διατηρείται στο ψυγείο και σε χρονικό διάστημα των 4 εβδομάδων πρέπει να καταναλωθεί.

Προϊόν ποιότητος που παρασκευάζεται στην Γερμανία

Τα θρεπτικά συστατικά του Κολόστρουμ:

ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΕΣ

IgG 2,5-5,5g/100g

IgA 0,2-0,6g/100g

IgM 0,1-0,2g/100g

ΛΙΠΗ

< 0,1g/100ml

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΟΡΙΑ

Kreatinine 0,50 mg/g

Kreatine 2 mg/g

Laktoferrin 9,2 mg/g

Transferrin 5,1 mg/g

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Alanin 8,0-9,0 mg/100ml

Arginin 7,0-8,0 mg/100ml

Asparganin acid 3,0-4,0 mg/100ml

β-Alanin 0,2-0,5 mg/100ml

β-Aminoissobutter acid 1,2-1,5 mg/100ml

Citruline 1,2-1,6 mg/100ml

Cystein 0,2-0,4 mg/100ml

Glutamin 9,0-10,0 mg/100ml

Glutamin acid 40-55 mg/100ml

Glycin 6,0-7,0 mg/100ml

Histidin 1,2-2,5mg/100ml

Isoleucin 6,0-7,0mg/100ml

Leucin 12-13mg/100ml

Lysin 10-11mg/100ml

Methionin 1,2-1,8mg/100ml

Ornithin 0,6-1,1mg/100ml

Phenylalanin 6,5-7mg/100ml

Phosphorethanolamin 30-45mg/100ml

Phosphorserin 10-15mg/100ml

Prolin 7-12mg/ 100ml

Serin 5-8 mg/100ml

Taurin 120-240 mg/100ml

Threonin 3,5-5,0 mg/100ml

Tryptophan 8-12 mg/100ml

Tyrosin 3,5-5,5 mg/100ml

Valin 12-16mg/100ml

ΦΥΣΙΚOI ΑΥΞΗΤΙΚOI ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

IGF-1 100-200μg/L

IGF-2 5,0-7,0μg/L

TGF-β 7,0-9,0μg/L

DHEAS 0,2μg/ml

GH <0,1μg/ml

IGFBP-3 <0,1 g ml

Cortisol 8,5μg/ml

LH <0,1mU/ml

FSH <0,1mU/ml

Prolactin 0,2ng/ml

Testosterone 1,68ng/ml

Estradiol 98,9pg/ml

Progesteron 0,9ng/ml

FT 3 11,5pg/ml

FT 4 0,4pg/ml

TSH <0,1mU/L

Calcitonin 7,9pg/ml

PTH <0,1pg/ml

Insulin 99,1mU/L

Osteocalcin 35,1ng/ml

ΕΝΖΥΜΑ

Telomerase +ve Aktivity

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...