Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημεραααααα.Καλα αφιερωσατε παλι χθες.Εσεις παιδι μου δεν παιζεστε με τιποτα...........Ελενη κ παλι εκανε πυρετουλι ο μικρος,εσυ πως εισαι,αρχισες τη θεραπεια;Ο καλος σου σε αφησε λιγο να ησυχασεις;

Κουφετακι ευχαριστω πολυυυ για χθες(ξες εσυ)ισως τα πουμε σημερα.

Λοιπον σημερα ειναι επιτελους τα γενεθλια της μικρης μου πριγκηπισσας,κοριτσια σαν ψεμα μου φαινεται,για ποτε περασαν 10 χρονια:shock::shock::shock:.Χθες με ρωτουσε κι ηθελε να μαθει το σκηνικο της γεννησης της.....

Τελικα θα μεινει σπιτι την υπολοιπη βδομαδα,γιατι μου ηρθε χθες ανακοινωση απο το σχολειο,οτι εχει παρααααααα πολλες ιωσεις,κι αν εχουν το παραμικρο συμπτωμα,να τα κρατησουμε σπιτι μεχρι να αναρρωσουν,οποτε θα ειμαστε παρεουλα.

Είδες πως περνάνε τα χρόνια;;;;;

Καλά τόσες πολλές ιώσεις;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανου χρόνια σας πολλά!!!!

Να'ναι γερή και ευτυχισμένη και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!!

Πω πω, πως μεγαλώνουν τα άτιμα και χαμπάρι δεν παιρνεις!!!

Ελένη ακόμα χάλια είστε; Καμιά βελτίωση;

αφού αντέχεις ακόμα, μπράβο!!!!

ΗΡΩΑΣ!!!:rolleyes::rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα κορες.καταρχην μανου να χαιρεσε το αστερι σου αγαπη μου να την δωσεις πολλα φιλια απο μενα,και πεστης με το που θα ανοιξει ο καιρος θα παρουμε τον μικρο και βουρ παιδοτοπο.λενι τι λεει ο μικρος σου σημερα.εμεις εχουμε λιγο μυξουλα πλεον κ λιγο βηχαλακι.αϊ να δουμε,τα δικα μου λαιμα λιγο το πρωι ηταν καπως και εχω υποψια βηχα αλλα περνω τα bios 3 και ισως το περασω στο φτερο.κισα η μικρη σημερα τι ειπε!!!αμα σου πει δωσε λεφτα για καφε ειναι σοβαρα τα πραγματα.η μπουμπουκα μωρε.καλα δεν πλησιαζουμε με τπτ αν δεν βγουν οι πεταλουδες και ανθισουν τα λουλουδια εχετε σε περιορισμο,μια φορα τον πηγα στον παιδοτοπο και να τα καλα μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Είδες πως περνάνε τα χρόνια;;;;;

Καλά τόσες πολλές ιώσεις;;;;

Ναι, και σ'εμας στείλαν χαρτί από τον παιδικό ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση και καλό είναι με το παραμικρό σύμπτωμα να τα κρατάμε στο σπίτι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια να ειστε καλα,σας ευχαριστω ολες πολυυυ για τις ευχες,με συγκινησατε μωλε......Ερη μου καιρο εχω να σε πετυχω,τι κανουν ολα τα μπουμπουκια σου;Κουφετακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ,αντε να συνελθουμε να στρωσει κι ο καιρος και να βρεθουμε,γιατι πολυ μου εχεις λειψει.Εννοειται οτι ειστε καλοδεχουμενες κι οι υπολοιπες Σαλονικιες του καφε.Κισακι μου εσενα δυστυχως στην απομονωση,και για να προστατεψουμε τη μπουμπου,αλλα πλεον θα φοβομαστε και να μιλαμε μπροστα της,μην τα κανει πουθενα αναμεταδωση.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ρε κουφέτο, λέω τελικά, τι καλά παιδιά έχουμε παντρευτεί..κι εγώ από 21 χρονών είμαι μαζί του και ήταν και ο πρώτος μου..και κτλαβαίνεις...σαν εκείνα τα άλογα με τις παρωπίδες είμαι...και δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ο που.... ο πάστας!χιχιχιχι...ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΛΑ!

ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

περαστικαααααααααααααααααααααααααααα!!!κλ εγω δεν σκιζω τα φουστανια μου αλλα μια αγαπη την εχω για τον χοντρουλη μου βαθια και σταθερη.χτες το βραδυ με βλεπει και με λεει ακουστε παρακαλω....αλλαξες τα φρυδια σου?-δεν μιλαω εγω τον κοιταω-πολυ ωραια ειναι ετσι σου πανε πολυ και με φιλαει-εγω μουγκα-με το που τελιωνει τα ζουλιγματα και απομακρυνετε του λεω !!μωρο μου τα φρυδια μου τα εχω αυτο το σχημα εδω και δυο χρονια!!!!!μλκσ το χρυσο μου.η συναδελφος μου λεει οτι οταν της κανει γλυκιες ο αντρας της των λεει με πια μωρε με κερατωνεις...την αλλη φορα που θα με κανει κανα κουλο θα του το πω!!χιχιχιχιχιιχιχιχιdevildisguised.jpg?w=300&h=300

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ναι αλλα ποσο θα το δουλεψει μεσα στο μυαλο του για να παρει και ενα ηθικο διδαγμα?πρεπει οταν περασει ολο αυτο να του βαλω τις σκεψεις λεξεις εγω...με κουραζει πολυ.αλλα ειναι πολυ γιηνος ανθρωπος ειναι του νιωθω οχι σκεφτομαι καταλαβες?χομο ντετριτους ενα πραγμα.σουτ!μεταξυ μας

921477wc2fyvv2y2.gif

Εμενα παλι ειναι πολυυυ του σκεφτομαι....σε αντιθεση με μενα που λειτουργω συνηθως με την καρδια και το συναισθημα και οχι με τη λογικη,γι'αυτο και την παταω:oops: Οσο για το μεταξυ μας,αγαπη μου ηταν περιττο,εδω οτι λεμε μενει μεταξυ μας,ΜΕΤΑΞΑ:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

εμεις και οι υπολοιποι χιλιοι τριακοσιοι κατι χαρωποβλαμενακια κτλ.φτου μην μελεταω χαααχαχαχαχαχα.ο μικρουλης ειναι ειναι απολαυση ρε κορες,επινε το γονατο του το κοκκαλο και ελεγε μαμα τι ειναι αυτο?και του ειπα το κοκκαλο απο το γονατο ειναι το γονατο αφου το ξερεις απο το τραγουδακι και του το φιλησα και εσκυψε και φιλησε και αυτος το γονατο του αχ!θα τον ζουληξωωωωωωωωωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

Εμενα παλι ειναι πολυυυ του σκεφτομαι....σε αντιθεση με μενα που λειτουργω συνηθως με την καρδια και το συναισθημα και οχι με τη λογικη,γι'αυτο και την παταω:oops: Οσο για το μεταξυ μας,αγαπη μου ηταν περιττο,εδω οτι λεμε μενει μεταξυ μας,ΜΕΤΑΞΑ:tongue:

ειμαστε δηλ. ο κανονας τα αντιθετα ελκονται

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...