Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα για όνομα του Θεού, δεν μπορεί αυτή η μανούλα να ησυχάσει ποτέ? Δεν μπορούν τα παιδιά να βάλουν φαγητό μόνα τους? Ερμη μάνα!!!

Μαεστρία, όντως μεγάλη βλακεία να μην έχεις αυτονομία με φυσικό αέριο... Μα τι έχουν στο μυαλό τους?

ειναι το υποχονδριακο μου αυτο εχω και το κουτσικο μαρι!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε φωτιά πήρε το πουροκαφέ μας!!!

Ελενίτσα, ενδιαφέρουσα η δουλειά σου, θα νιώθεις αν μη τι άλλο πάντα νέα!

Κίσα, η μπουμπού τι γνώμη έχει για την βία στα γήπεδα? Περιμένω την έκθεσή της!

εγω παντος μετα απο 1χρονο σε αυτη την δουλεια μπορω ενα πραγμα να πω μετα απο ατελιωτη φιλοσοφια......καθεστε ακουστε

οτι φαει και οτι πει ο κ@λος η ζωη ειναι μικρη κοοοοορεεεεεεςς

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

καλά, δεν το συζητώ, σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε... (αν αυτό δεν θυμίζει κουβέντα ηλικιωμένων τότε τι? Σε λίγο θα πηγαίνουμε και καθημερινά στην εκκλησία μπας και συγχωρεθούμε!)

ελενημου ειπε θα διορθωσει τα ορθογραφικα και θα στη στειλει!!!!χιχιχιχι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κίσα, η μπουμπού τι γνώμη έχει για την βία στα γήπεδα? Περιμένω την έκθεσή της!

:lol::lol::lol:

εγω παντος μετα απο 1χρονο σε αυτη την δουλεια μπορω ενα πραγμα να πω μετα απο ατελιωτη φιλοσοφια......καθεστε ακουστε

οτι φαει και οτι πει ο κ@λος η ζωη ειναι μικρη κοοοοορεεεεεεςς

Έτσι, έτσι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας κόρες!

τι κάνετε; ΕΓΩ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Παστακια καλη αρχη με τις φυσιοθεραπειες και μακαρι να δεις αποτελεσμα.

τι αποτέλεσμα; με ξετιναξε ο κυριούλης!

Αχ τι ωραία που θα ήταν ένα ταξιδάκι τώρα!

Σπίτι σήμερα, τελικά πήρα άδεια για τρεις μέρες. Όχι φυσικά για μένα, ο άντρας μου είναι σαν την λεχώνα στο κρεβάτι (πεθαίνει λέμε!!!) και το χειρότερο... Ο μικρός χτες το βράδυ έκανε δέκατα κι είχε πολυ γκρίνια, του έδωσα Ντεπόν, έκανε εμετό (αυτήν την έρμη κουβέρτα της Μυρτώς την έχω πλύνει φέτος πάνω από 10 φορές), κοιμήθηκε κάποια στιγμή και στις 3 το ξημέρωμα ξύπνησε με 38,5 πυρετό. Και πολλές μύξες... Οπότε... Σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα σε όλους... Και πρέπει να βγω να πάρω την αντιβίωση μου συν του ότι το απόγευμα θα πρέπει να ξαναπάω στον γιατρό για να πάρω την συνταγή (μου είπε ότι είναι πανάκριβη η αντιβίωση και θα μου την γράψει)... Όλα αυτά δεν είναι δίπλα, μιλάμε για διαφορετικές πόλεις... Ούτε να ψοφήσω δεν μπορώ η γυναίκα... Είναι απίστευτο όμως, τείνω να πιστέψω ότι οι μονοί μήνες δεν μας πάνε καθόλου, και το Νοέμβριο στους γιατρούς την βγάλαμε από την αρχή μέχρι το τέλος...

Καλημέρες κούκλες!

Πώ ρε Ελένη..περαστικάκια....αμάν εμείς οι γυναίκες...εμείς και τα πολυμίξερ τόσα πράγματα παράλληλα

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!

εμεις ειμαστε πολυ καλα μπορω να πω.

σας εχω ενα ευχαριστο.τελος αυγουστου με το καλο θα εχω και δευτερο μωρακι.το θελαμε παρα πολυ και ειμαι πολυ χαρουμενη.ειμαι τωρα στην 9η εβδομαδα και ευχομαι ολα να πανε καλα γιατι στο 1ο ηταν λιγο δυσκολα τα πραγματα.

πωπω ελενη σε λυπαμαι

εμενα οταν αρρωσταινει ο αντρας μου ειναι χειροτερος απο τον μικρο

Glam άντε με το καλό να είσαι καλά κι εσύ και το μπεμπέ νούμερο 2!

Kαλημέρα!!!

Τελικά όταν αρρωσταίνουν όλοι ίδιοι είναι...:tongue:

Χείρότεροι κι απο μικρά παιδιά..χαχα!!!

Ελένη τελικά δεν τη γλιτώσατε...Να το προσέξεις λίγο με το τσιγάρο(μια από τα ίδια μου λένε κι εμένα, μη φανταστείς):oops:!!

Μανου μπράβα που είστε καλά! Είδες; Προκειμένου να κάνει το πάρτυ περδίκι θα γινει!!!!:P:p:p

Μαρή μαέστρο, τα κατάφερες τελικά!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ευχομαι να το επαναλάβετε λίαν συντόμως!!!

glam με το καλό το νινάκι!

Παστάκια να προσέχεις μετά τις θεραπείες αλλιως δεν έχουν νόημα!

Κουφέτο δεν νομίζω πως θα βρεις άκρη δίπλα! Πολύ εγωίστριες και πορωμένες είναι, οπότε...

Πάντως επειδή και η μητέρα μου και η ξαδέρφη μου, κομμώτριες είναι τα ίδια μ'εσένα μου λεγαν!

Ε, δεν νομίζω όλες να έχετε άδικο! Ελεος πια!!!

Το τέλος δεν το διάβασα, θα πάω τώρα!

Τι να προσέχω φιλαράκ'; αφού το απόγευμα που γυρνάω είμαι μόνημου με τον απόλυτο!γκρρρρρρρρ

α και χτες εκραξα γερα τον συζηξ γτ πηρε τηλ.ο προισταμενος στο κντ και το σηκωσε ο συζηξ ναι αλλα ας ημαστε και λιγο προσγειωμενοι θελει μια εργασια ο α'προισταμενος στο pc power point και την εχω αναλαβει εγω,και μου το λεει με ενα στυλ το βραδυ αντι να μου το πει το μεσσημερι ,του λεω πολυ γρηγορα το θυμηθικες και κοιτα μην μου σπας αλλο με ζηλιες τις θηκες μου γτ ουτε εσενα ουτε τον μλκ εδωσα κανα δικαιωμα και αρχιζω και σβουριζω μαζι σας.και τι μου απανταει το πουλακι μου?να ξερεις εγω σε λαχταραω σε θελω και σε αγαπαω ποιο πολυ απο ποτε κλαψ κλαψ συγκυνιθηκα και του κατσα μωρε.τι κρυφοαισθηματια εχω διπλα μου ααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε κουφέτο, λέω τελικά, τι καλά παιδιά έχουμε παντρευτεί..κι εγώ από 21 χρονών είμαι μαζί του και ήταν και ο πρώτος μου..και κτλαβαίνεις...σαν εκείνα τα άλογα με τις παρωπίδες είμαι...και δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ο που.... ο πάστας!χιχιχιχι...ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΛΑ!

ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα.Καλα αφιερωσατε παλι χθες.Εσεις παιδι μου δεν παιζεστε με τιποτα...........Ελενη κ παλι εκανε πυρετουλι ο μικρος,εσυ πως εισαι,αρχισες τη θεραπεια;Ο καλος σου σε αφησε λιγο να ησυχασεις;

Κουφετακι ευχαριστω πολυυυ για χθες(ξες εσυ)ισως τα πουμε σημερα.

Λοιπον σημερα ειναι επιτελους τα γενεθλια της μικρης μου πριγκηπισσας,κοριτσια σαν ψεμα μου φαινεται,για ποτε περασαν 10 χρονια:shock::shock::shock:.Χθες με ρωτουσε κι ηθελε να μαθει το σκηνικο της γεννησης της.....

Τελικα θα μεινει σπιτι την υπολοιπη βδομαδα,γιατι μου ηρθε χθες ανακοινωση απο το σχολειο,οτι εχει παρααααααα πολλες ιωσεις,κι αν εχουν το παραμικρο συμπτωμα,να τα κρατησουμε σπιτι μεχρι να αναρρωσουν,οποτε θα ειμαστε παρεουλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού!!!! Να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι μας, να είναι πάντα γερή και τυχερή! Μόνο χαρές και γέλια να έχει στην ζωή της! Κι εσείς κουκλάρα μου να είστε γεροί και να την χαίρεστε... Να την καμαρώνετε πάντα!

Εχω σηκωθεί με πολλά νεύρα, μέχρι ώρας έχω ξεσπάσει στην μαμά μου. Αλλά θα τους πάρει η μπάλα όλους...

Κατά τ' άλλα, στο σπίτι μας επικρατεί πολύ μύξα, πυρετός, λίγος ευτυχώς βήχας και γενικώς ένας πόνος...

Μανού!!!! Να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι μας, να είναι πάντα γερή και τυχερή! Μόνο χαρές και γέλια να έχει στην ζωή της! Κι εσείς κουκλάρα μου να είστε γεροί και να την χαίρεστε... Να την καμαρώνετε πάντα!

Εχω σηκωθεί με πολλά νεύρα, μέχρι ώρας έχω ξεσπάσει στην μαμά μου. Αλλά θα τους πάρει η μπάλα όλους...

Κατά τ' άλλα, στο σπίτι μας επικρατεί πολύ μύξα, πυρετός, λίγος ευτυχώς βήχας και γενικώς ένας πόνος...

Ελένη ψυχραιμία.....!!!!!Και εγώ χθες κάπως έτσι ήμουνα, ξέσπασα και τώρα είμαι πολύ καλύτερα....!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...