Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχααχαχαχαα ελενη δεν γελαω με την δουλεια σου αλλα εγω δουλευω σε cemetery χαχαχααχαχα ενα βημα πριν τους εχεις εσυ και μου τους στελνεις πακετο αχαχαχαχαχααχαα χαχαχααχαχχααχαχαχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

ενταξει ρε σεις δ εμιλαει!!!!κανει μονο κραυγες και σουφρωνει με υφος τα χειλια της και γουρλωνει τα ματια της!τωρα αρχισε να γυρναει και προσπαθει να σηκωθει!και γαμω τους κοιλιακους θα κανει!κουκουβαουυυυυυυυυ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

λοιπον το κακο της μ ετακομισης ειναι οτι δενξες που ειναι τι!ψαχνω να βγαλω το φρυδι μου και δε βρισκω τα καλλυτνικα...

Άσε, εγώ κοντεύω 2 χρόνια που μετακόμισα κι ΑΚΟΜΑ κάποια πράγματα τα ψάχνω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστροια δε συμφερει κουκλα μου ειναι πολυ μεγαλυτερος ο λογαριασμος οταν εχεικαι ζεστο νερο ξη μαναμου το ξανα απομονωσε....ειναι ευκαιρο βεβαια οταν εχεις αναψεινα κανεις και μπανιο...αλλα οκ!ειναι λιγο τσιμπημενος ο λογαριασμος μετα!κουφετο δεν παιζεσαι λεμε!ελενη εγω να στον χαρισωα υτον!ειναι κυπριος απο τη λευκωσια!αλαλ δεν τον θυμαται κανεις!και πηρε στη δουλεια κει μου ειπαν σε ψαχνει ενας παο λευκορωσια!αχαχχα ασχετο!κι απο μαιο με θυμηθηκε ιανουαριο....ρε μαπς και με δουλευουν?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα!!!!και το χειροτερο ειναι να αστα τακτοποιουν αλλοι!αχαχα χαρτη θελώ λεμεεεεεεεεεεε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μονο υπνο φαι και σεξ θελω!ε στο σεξ με εριξε!αχαχαχαχαχχα

Πολύ ζορίστηκε δηλαδή!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Θα γελάω για μέρες όταν το θυμάμαι! (καλά είναι;)

Πάντως για το αέριο, ναι, είναι οικονομικό. Να φανταστείς το μερίδιό μας είναι περίπου 70-80? το μήνα, καταχείμωνο.

Γέλα κυρία μου!!!

Μετα από 40 χρόνια εκεί θα είμαστε αλλά εγώ θα περνάω καλύτερα γιατί θα'χα τα μέσα!!!! χαχαχαχαχα!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ρε συ κισα γτ να σε δουλευουν και ποιος?μπα πηρε το θαρρος μετα απο καιρο και σου κανει κονε αυτος.ααα και για να μην ξεχνιομαστε γτ ρε κισα 20 χρονια διαφορα....δεν βγαινειGrandma.jpgπροσεξε τι θα πεις αχαχααχαχαααααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχαχα έλεος μαρή κίσα με το σεξ ΕΛΕΟΣ!!!

Κουφετάκι, ήθελα να γράψω ένα πράγμα μόνο που μου έκανε εντύπωση χτες στο θέμα που άνοιξες (χαχαχα μα φαινόταν από την αρχή που θα πάει, απλά από αλλού το περιμέναμε!!!) αλλά είχε ήδη κλειδωθεί... Αυτή η ατάκα της φοβερής και τρομερής που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει ειδικού επί του θηλασμού "θεωρώ δεδομένο ότι δεν ξέρει και δεν ενδιαφέρεται" με έκανε να καταλάβω την ξινίλα της και τον κακό της τρόπο... Κοιτάζει τους πάντες αφ' υψηλού, όλες είναι ηλίθιες εκτός αυτής που είναι πανέξυπνης... Και το άλλο που είπε ότι είναι κομπλεξικές όσες δεν θήλασαν, χαμπάρι δεν πήρε ότι την έβρισε... Αλλά έτσι είναι, σαν τα πρόβατα πίσω από τον τσοπάνη... Απίστευτο το χθεσινό!

Βρε κουφετάκι, σε έχασα λίγο, αυτό το "με είπε" και "τον είπα" με καταμπέρδεψε!!! Στην έπεσε πάλι ο τύπος?

Ξαναέκανε πυρετό ο μικρός, στις 10 ώρες βέβαια. Άντε να δούμε...

χαχααχαχαχαα ελενη δεν γελαω με την δουλεια σου αλλα εγω δουλευω σε cemetery χαχαχααχαχα ενα βημα πριν τους εχεις εσυ και μου τους στελνεις πακετο αχαχαχαχαχααχαα χαχαχααχαχχααχαχαχααα

Πλάκα κάνεις!!! Υπαρχουν και χειρότερα δηλαδή;Μήπως είσαι δίπλα μου και δεν σε βλέπω;;;χαχα!!!

Καλά ρε, τι κάνεις εκεί;;

ενταξει ρε σεις δ εμιλαει!!!!κανει μονο κραυγες και σουφρωνει με υφος τα χειλια της και γουρλωνει τα ματια της!τωρα αρχισε να γυρναει και προσπαθει να σηκωθει!και γαμω τους κοιλιακους θα κανει!κουκουβαουυυυυυυυυ

Καλε χθες συναντηθήκαμε στο γυμναστήριο!!!:-P:razz::-P

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλέεεεεεεεεεεεεεεεεε φωτιά πήρε το πουροκαφέ μας!!!

Ελενίτσα, ενδιαφέρουσα η δουλειά σου, θα νιώθεις αν μη τι άλλο πάντα νέα!

Κίσα, η μπουμπού τι γνώμη έχει για την βία στα γήπεδα? Περιμένω την έκθεσή της!

ελενακι μου υπομονη.ο τυπος ειναι τωρα κυριλε με το γαντι εχει επιπεδο μη χ@σω ασχολιαστο.ειδες ρε λενι τι εγινε εγω ζητησα κλειδωμα δεν αντεχα αλλο να διαβαζω αυτα που διαβαζα. μπηκε σφινα και το σκυλακι της και ελεγε οτι μλκιες μπορουσες να σκεφτεις εκεινη την ωρα.μπραβο σε 3 κοριτσια παντος ηταν αψογες και εδειξαν πολυ μεγαλη ισοροπια πνευματος.αχ!γμτ πρεπει να παω να βαλω φαγητο στα παιδια σας φιλω αγαπες μου φιλεναδιτσες μου ματσ μουτσ

921477wc2fyvv2y2.gif

μα για όνομα του Θεού, δεν μπορεί αυτή η μανούλα να ησυχάσει ποτέ? Δεν μπορούν τα παιδιά να βάλουν φαγητό μόνα τους? Ερμη μάνα!!!

Μαεστρία, όντως μεγάλη βλακεία να μην έχεις αυτονομία με φυσικό αέριο... Μα τι έχουν στο μυαλό τους?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...