Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Έλα ντε;

Φαντάσου μια 70άρα, παρέα τώρα, να κουβεντιάζει και να λέει με ύφος "όταν πήγα στο Λονδίνο θυμάμαι ...".

Εεεεεεεεε; Αλλη χάρη έχει. :tongue::tongue::tongue:

Ε, ναι παιδί μου!!!! Τι λες τώρα;;;:tongue::tongue:

Σαν ψώνια που θα είμαστε θα κορδωνόμαστε και θα λέμε που έχουμε πάει και τι έχουμε κάνει!!!! χαχαχα!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω κοοριτσι ααυτη την αναγκη δεν την ενιωσ αποτε ειμαι τοσο ερωτευμενακι λεμε!!!!!κι εγω εχω θεμα με εναν κυπριο ...με ειδε λεει στη δουλεια και μου εστειλε μηνυμα για καλη χρονια και ποσο τον ενδιαφερω σα γυναικα και μοιυρου μπουρου....δεν εδωσα σημασια,εστειλε φαξ και καρτα στη δουλεια ....!!!!!να γινω υπαλληλικως ρεζιλι!κανεις δεν τον θυμαται αυτον εντωμρταξυ,μνου ξαναστειλε τηνπαρασκευη...του λεω απο το μαιο που μεειδες εγινανα πολλα!παντρευτηκα κι εχω παιδακι !!και λεει δεν πειραζειιι!!!!αχαχα ρε τι τραβαω!αχαχχα!σημερα εβαλα κολαν κι ολοι πως αδυνατισΑ!ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩς ΣΤ ΑΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗς ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗς ΛΕΩ !πωως σας φαινεται οτι μαζεψα????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εχω και τη μαναμ ου οτι πρεπει να ξεκινησω σιγα σιγα τη δουλεια...δεν κανουν χωρις εμενα...και λεει ο καλο ςμου να σου πατησω αλλο εν α παιδακι τωρα...????αχαχχααχχα!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λποιπον κερναω μηλοπιτα κουμπαρας,κεικ πεθερας και γλυκο καστανοκουμπαρας!εγω μονο καφε εκανα!χιχιχ!μου μυριζει το αυγο απο τη μηλοπιτα απο χτες...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πρεπει να παω και στο αλλο σπιτι να παρω τα υπολοιπα τζιτζιλα μιτζιλα να δωσω κλειδι ακι ενοικιο στη σπιτονοικοκυρα....ωχ ωχ ωχ!αυτη φωναζει την εχω μονη της στο δωματιο κι εγω κανω την παπια!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

με παρακολουθει και οταν με βλεπει σλκαει χαμογελα!με τομ μπαμαπ της κανει ολοκληρες κουβεντες,ελενη σκασε σ επρολαβα....!ναι ρε μιλαει το παιδι μου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

(τις τεντωσα λιγο τις σελ.....)

Λίγο καλε..... χαχαχα!!!!

αυτα ομως ειναι σοφα λογια ελενη μου.το χεις λεμε.καλε τι δουλεια κανεις?

Το χω παιδί μου!!! Έχω διαύγεια σημερα!!!:tongue::tongue::tongue:

Είναι που έχω τα πεθερίδια στο σπίτι!!!χιχιχχι!!!

Γραμματεια είμαι σε... (μη γελάσετε) γηροκομείο!!!

Ναι, γμτ! Τώρα που θέλει να το μπουμπουνίσεις, είναι πάλι ίδιες ώρες όπως και με λιγότερο κρύο.

Τουλάχιστον είναι αρκετά οικονομικό!

Είναι όντως οικονομικό;

4Suap3.png

εχω και τονμπαμπα μου θελει ν απαμε στο χωριο του καλουμου την κυριακη....να κανουμε το λαγο ε του λεω παντε εσεις εμεις θελουμε να ξεκουραστουμε ιδιως ο καλοςμου ειναι πτωμα ρε σεις...μονος εβαψε το σπιτι κουβαλησε εφτιαξε τοσα πραγματα παραλληλα με τη δουλεια του ολα αυατα!θελω μου λεει ενα σαββατο κυριακο ν ακατσω να χαωρωτ οσ πσιτι!μονο υπνο φαι και σεξ θελω!ε στο σεξ με εριξε!αχαχαχαχαχχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

σορρυγια την πολυλογια αλλα επρεπε να σας πω ολα τα νεα μοου μ αζεμενα γιατι οι ωρεςπου ειμαι μονη πλεον ειναι ελαχιστες!χιχιχιχι!δενειναι οικονομικο το αεριο.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

με παρακολουθει και οταν με βλεπει σλκαει χαμογελα!με τομ μπαμαπ της κανει ολοκληρες κουβεντες,ελενη σκασε σ επρολαβα....!ναι ρε μιλαει το παιδι μου!

Ναι, ναι, μιλάει! (ο γιατρός είπε να λέμε ναι)

Γραμματεια είμαι σε... (μη γελάσετε) γηροκομείο!!!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Θα γελάω για μέρες όταν το θυμάμαι! (καλά είναι;)

Πάντως για το αέριο, ναι, είναι οικονομικό. Να φανταστείς το μερίδιό μας είναι περίπου 70-80? το μήνα, καταχείμωνο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ayto to nai nia m oy to lene ki alloi!axaxax γιοατι αραγε?μαεστρια το νερο το εχετε με θερμοσιφωνο ε?δεντραβαει αεριο γιανα ζεστανει εννοω???

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κουφετο....αρχισες τα χαζα!!!!μην ξεχνας οτι με περνας και μια εικοσαετια βρε καλη εισαι γιατην ηλικοια σου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι εγω κοοριτσι ααυτη την αναγκη δεν την ενιωσ αποτε ειμαι τοσο ερωτευμενακι λεμε!!!!!κι εγω εχω θεμα με εναν κυπριο ...με ειδε λεει στη δουλεια και μου εστειλε μηνυμα για καλη χρονια και ποσο τον ενδιαφερω σα γυναικα και μοιυρου μπουρου....δεν εδωσα σημασια,εστειλε φαξ και καρτα στη δουλεια ....!!!!!να γινω υπαλληλικως ρεζιλι!κανεις δεν τον θυμαται αυτον εντωμρταξυ,μνου ξαναστειλε τηνπαρασκευη...του λεω απο το μαιο που μεειδες εγινανα πολλα!παντρευτηκα κι εχω παιδακι !!και λεει δεν πειραζειιι!!!!αχαχα ρε τι τραβαω!αχαχχα!σημερα εβαλα κολαν κι ολοι πως αδυνατισΑ!ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩς ΣΤ ΑΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗς ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗς ΛΕΩ !πωως σας φαινεται οτι μαζεψα????

Τι θα γίνει καλέ;;; Θα αφήσετε και κανέναν σ'εμας;;;

Α παπα!! Τι είστε εσείς;;;:tongue::tongue:

Καλέ αφου αυτό μιλάει από την ώρα που γεννήθηκε!!!!

Αφου βγαίνοντας είπε "κοιτα μανούλα μιλάω"!!! χαχαχαχα!!!

Μαρή τρελλη, μόνο εσύ έκανες παιδί;:P:p:p

4Suap3.png

κοριτσι αμη την ακουτε ειναι σουπερ ψηλο κια φινο γκομενακι!λοιπον το κακο της μ ετακομισης ειναι οτι δενξες που ειναι τι!ψαχνω να βγαλω το φρυδι μου και δε βρισκω τα καλλυτνικα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...