Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αχα κουφετο κιεμενα αυτο μου ειπε!σε βλεπω με το δευτερο μανι μανιο,ασ επου μπορει να ξεχαστει με το φρι σεξ μετα την 36η εβδομαδα....λεω εγω τωρα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω να χτυπησω ενα γλυκακι για διαβητικους,γιατι κι εμεις εχουμε δικαιωμα στη ζωη βρε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αντι να δινεις ταμπα λεφτα εκει πανε κανε μια προλακτινη γτ με τοσο που το σκεφτεσε μπορει να την ανεβασες και δεν πιανεις με τπτ ετσι.αχ!εγω πιανω ευκολα αλλα μονο οταν δεν το σκεφτομαι.στο 1ο τον 1ο μηνα μου λεει ο συζηξ(θα το πω οπως το πε)-με τοσο πραγμα διδυμα θα κανουμε-.καλα και δεν,σιγα.μονο τον μηνα που δεν το σκεφτομουν επιασα και στην κορη το θελα αλλα δεν το σκεφτομουν καλα στον μικρο περα εβρεχε αλλα εμεις πνιγηκαμε αχαχαχαχαχαχα.τον ξεζουμισα τον ανθρωπο καθε μερα και πολλες φορες γτ τον παρακαλουσα 10χρονια κοντα για να κανουμε το 3ο.με το που ειπε οκ σιγα μην τον αφηνα,και επιασα απο τον 1ο μηνα......λιγο χαλαστηκα βεβαια γτ τωρα ξανα free sex οταν μου κοπει η περιοδο.γτ δεν μου ξανακαθετε οχι τπτ αλλο αν ειναι να μου παρει ξανα 10χρ.παρακαλητο θα ειμαι47χρ.δεν με περνει τελος:lol:

Θα 'θελες δηλαδή και 4ο καλό μου;;;

Χαρά στο κουράγιο σου! Η αδελφή μου έχει τέσσερα, εγώ για 2ο λέω και το σκέφτομαι! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να μην τοσκεφτεσαι μαεστρια μου καντο!!!θα εχιε παρεα και το μικρουλι,ειναι τελειως διαφορετικα γιατα παιδακια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Τσα,να'μαι κι εγω,τι κανετε τσουπριτσες μου;Καλα κουφετακι ψοφαω να δω τον μικρο,να κανονισουμε παιδοτοπο,γιατι μετα με το προγραμμα της κορης μου θα τρεχω και δεν θα φτανωωωωωω

OPYIp3.png

vez3p2.png

να μην τοσκεφτεσαι μαεστρια μου καντο!!!θα εχιε παρεα και το μικρουλι,ειναι τελειως διαφορετικα γιατα παιδακια!

Ε, για το παιδάκι μου θα το κάνω, για να 'χει παρέα.

Γιατί εγώ, για να 'μαι ειλικρινής, και να μην έκανα άλλο, δε με χαλάει. Θεωρώ όμως παιδαγωγικά καλύτερο να είναι δύο τουλάχιστον παιδάκια μέσα στο σπίτι και να μη μεγαλώσει ο γιος μου μόνος του, σ' ένα σπίτι με ενήλικες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σιγουρα νομιζω οτι ειναι τελειως διαφορετικο για ενα παιδι να μεγαλωνει μονο του απο ενα παιδι που εχει αδελφακια.Εγω τι να πω που η μικρη το ζηταει επιμονα τον τελευταιο καιρο,δεν εχει και ξαδερφακια,οποτε ο κληρος πεφτει στη "μανουτιτα";)

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου ο γενναιος τηνπληρωνει!και μετ ατο γλυκο ας φαμε μηλο...ουτε εγκυος να μουν ...αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ο δικός μου έχει ξαδέλφια, οι αδελφές μου έχουν παιδιά, αλλά μεγαλύτερα, η μικρότερη είναι 6 χρονών. Άσε που δεν είναι και κοντά, μένουν στην άλλη άκρη της Θεσ/νίκης.

Αλλά καλά θα είναι να 'ναι παρέα. Ουφ, γερά να 'ναι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μανου ο γενναιος τηνπληρωνει!και μετ ατο γλυκο ας φαμε μηλο...ουτε εγκυος να μουν ...αχαχαχα

Koντεύεις ε;

Πρώτο είναι κοπελιά; Διαβήτης κύησης ή το 'χες από πριν; Ουφ, τι παίδεμα κι αυτό.

Η μάνα μου έχει κι ο ένας ο γαμπρός μου, με 4 ινσουλίνες την ημέρα και οι δυο. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια κι εσυ στην αλλη ακρη να φανταστω ε?αχαχα που μενεις?εγω καλαμαρια

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

διαβητης κυησης!θ αφυγει μετα!αποκτηθηκε τωρ αγιατι εκανα εξρταση γλυκοζιωμνςη ποκαι ηταν μια χαρα,δηλ τους τελευταιους 4 μηνες δε νε ιχα σακχαρο!λιγοα τα χαπια για τις συσπασεις,λιγο οι κορτιζονε ςγιατους πνευμονεςμωροου,λιγο η κυηση....ειμαι στην τσιτ αλεμε!ευτυχως δεν ακνω ινσουλινη!αλλ αμετρειεμαι 2 ωρεςμετα το φαι 4 φορες τη μερα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαεστρια κι εσυ στην αλλη ακρη να φανταστω ε?αχαχα που μενεις?εγω καλαμαρια

Εγώ Χαριλάου.

Οι αδελφές μου Νεάπολη, σε διπλανά τετράγωνα! Εκεί έμενα κι εγώ, αλλά μετακόμισα πέρσι.

Τ' ανήψια μου μεγαλώνουν παρεούλα, καλά θα 'τανε να ήταν κι ο δικός μου μαζί, αλλά δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεάπολη, πολύ τσιμέντο κι ο ένας πάνω στον άλλο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

διαβητης κυησης!θ αφυγει μετα!αποκτηθηκε τωρ αγιατι εκανα εξρταση γλυκοζιωμνςη ποκαι ηταν μια χαρα,δηλ τους τελευταιους 4 μηνες δε νε ιχα σακχαρο!λιγοα τα χαπια για τις συσπασεις,λιγο οι κορτιζονε ςγιατους πνευμονεςμωροου,λιγο η κυηση....ειμαι στην τσιτ αλεμε!ευτυχως δεν ακνω ινσουλινη!αλλ αμετρειεμαι 2 ωρεςμετα το φαι 4 φορες τη μερα

Άσε, τα ξέρω!

Η μάνα μου λέει ότι το τσίμπημα για το ζαχαρόμετρο πονάει περισσότερο κι απ' τη βελόνα της ινσουλίνης!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...