Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

kalhspera κουκλες απο την παγωμενη θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

1περαστικα στις αρρωστες,γκλαμ με το καλο το νινι!κουφετο ποσο να αντεξεις πια....???αχαχχαχαχααα!!!

Βρε καλως την!!!!

Πως πάει η μετακόμιση;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τουλαχιστον τα εφαγες για λονδινο!μην το συζητας πολυ καλα κανατε!ευγε!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλωσ σας βρηκα!τελειωσε,μενει κατι τζιτζιλα μιτζιλα να παρω!μενωουμε εδω,μενει να μπει το πλυντηριοκαι να λειτουργησει ο φουρνοε που ειναι μ εαεριο!αμα ακουσετε εκρηξη εγω θα ειμαι!!!!αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλωσ σας βρηκα!τελειωσε,μενει κατι τζιτζιλα μιτζιλα να παρω!μενωουμε εδω,μενει να μπει το πλυντηριοκαι να λειτουργησει ο φουρνοε που ειναι μ εαεριο!αμα ακουσετε εκρηξη εγω θα ειμαι!!!!αχαχαχα

Κανονισε άμα τα τινάξεις όλα στον αέρα να λειπει το μωρό!!!!:tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Τσούζει λίγο, αλλά αφου το ευχαριστηθήκατε χαλάλι!!!

Χαλάλι δε λες τπτ! Μόνο στα ταξίδια δεν τα λυπάμαι!

τουλαχιστον τα εφαγες για λονδινο!μην το συζητας πολυ καλα κανατε!ευγε!!!

Θένκιου, θένκιου! :tongue:

Κανονισε άμα τα τινάξεις όλα στον αέρα να λειπει το μωρό!!!!:tongue::tongue::tongue:

Όντως Κισάκι!!! :mrgreen:

Άντε, να ξεκουραστείτε και λίγο, μεγάλο ζόρι οι μετακομίσεις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ωχ!μπουρλοτοοοοοοοοοarmata_520_355.jpgετσι την πατησα εγω που φοβομουν τις κουζινες αεριου και δεν καναμε αιτηση για αεριο και τωρα τραβαμε τις τριχες μας με το πετρελαιο ευτυχως που εχουμε το τζακι.ειναι μια ανανεωση στην σχεση κορες το σκηνικο που μου τυχε αλλα θα ηταν καλυτερα να ειχα την ησυχια μου.εχω τοσα στο μυαλο μου πιεζομαι τοσο που δεν μπορω και δεν το χα ποτε αυτο το να σκεφτομαι τυος αντρες μπορει και να φταιει το οτι παντρευτηκα μικρα και ειχα παντα το κεφαλι μου ησυχο και ο συζηξ μεχρι στιγμη αυτο που βλεπω ειναι ησυχο παιδι,οποτε μαλλον ακυρο και χαζο το σκηνικο μας επεσε.και πλαι καλα που τα λεω αμζι σας γτ ειδα που το ειπα στον συζηξ τι εγινε σε φιλες αλλες δεν γουσταρω να μιλησω ποιο λεπτομερεστατα και τι να πω οταν περνω την κουμπαρα μου για τον μλκ?εχει και αυτη τα δικα της,στην τελικη εδω εχουμε κατι που δεν εχουμε στην face to face επικοινωνια γυρω μας.και αν θες με διαβαζεις.σωστα?μαεστρια μου μπραβο για το ταξιδακι,και ας ηταν ακριβουστικα γεροί να στε θα ρθουν και αλλα money(πως το μιλαω το αγγλικο η ατοιμη)

921477wc2fyvv2y2.gif

Χαλάλι δε λες τπτ! Μόνο στα ταξίδια δεν τα λυπάμαι!

Και πολύ καλά κάνεις!!!

Στο φινάλε μια ζωή την έχουμε! Άμα δεν κάνουμε και 5 πράγματα που μας ευχαριστούν, τι σκ...α θα έχουμε να θυμόμαστε όταν θα γίνουμε πουρα;;;;;)

4Suap3.png

μαεστρια μου μπραβο για το ταξιδακι,και ας ηταν ακριβουστικα γεροί να στε θα ρθουν και αλλα money(πως το μιλαω το αγγλικο η ατοιμη)

Το φυσάς, δεν το συζητώ! :tongue:

Εμείς που 'χουμε αέριο και είναι κεντρική;;; Και δεν μπορώ να το μπουμπουνίσω περισσότερο τώρα που 'χει ψόφο;

Μισές δουλειές κάνανε, το περάσανα που το περάσανε, ας τα κάνανε ατομικά! Τα καβούρια τους μέσα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και πολύ καλά κάνεις!!!

Στο φινάλε μια ζωή την έχουμε! Άμα δεν κάνουμε και 5 πράγματα που μας ευχαριστούν, τι σκ...α θα έχουμε να θυμόμαστε όταν θα γίνουμε πουρα;;;;;)

Έλα ντε;

Φαντάσου μια 70άρα, παρέα τώρα, να κουβεντιάζει και να λέει με ύφος "όταν πήγα στο Λονδίνο θυμάμαι ...".

Εεεεεεεεε; Αλλη χάρη έχει. :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

την διαφημηση που ειναι ενας παπους και προσπαθει να ανεβει στην μοτο των ονειρων του την ειχατε δει?εμενα πολυ με αγγιξε παντος157952-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B6%CF%89%CE%AF%CE%B1.jpgνα σε ετσι και να θες να ανεβεις εδω2004SV650.jpgενω αν εισαι νεα οχι μονο ανεβαινεις αλλα το καβαλας κιολας ετσιHOT-GIRL-ON-BIKE-motorcycles-8978054-1024-768.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ωχ!μπουρλοτοοοοοοοοοarmata_520_355.jpgειναι μια ανανεωση στην σχεση κορες το σκηνικο που μου τυχε αλλα θα ηταν καλυτερα να ειχα την ησυχια μου.εχω τοσα στο μυαλο μου πιεζομαι τοσο που δεν μπορω και δεν το χα ποτε αυτο το να σκεφτομαι τυος αντρες μπορει και να φταιει το οτι παντρευτηκα μικρα και ειχα παντα το κεφαλι μου ησυχο και ο συζηξ μεχρι στιγμη αυτο που βλεπω ειναι ησυχο παιδι,οποτε μαλλον ακυρο και χαζο το σκηνικο μας επεσε.και πλαι καλα που τα λεω αμζι σας γτ ειδα που το ειπα στον συζηξ τι εγινε σε φιλες αλλες δεν γουσταρω να μιλησω ποιο λεπτομερεστατα και τι να πω οταν περνω την κουμπαρα μου για τον μλκ?

Μάλλον ο άντρας σου σε γεμίζει και δεν ένιωσες ποτέ την ανάγκη να κοιτάξεις αλλού!

Τώρα αυτός που βρέθηκε και σου την έπεσε καλώς έγινε για να ανάβουν και τα αίματα λίγο!!!!;)

4Suap3.png

Το φυσάς, δεν το συζητώ! :tongue:

Εμείς που 'χουμε αέριο και είναι κεντρική;;; Και δεν μπορώ να το μπουμπουνίσω περισσότερο τώρα που 'χει ψόφο;

Μισές δουλειές κάνανε, το περάσανα που το περάσανε, ας τα κάνανε ατομικά! Τα καβούρια τους μέσα.

οχι ρε συ πολυ σπαστικο αυτο.και οτι ωρες εχουν κανονισει και οσο τοσο πω ρε..(τις τεντωσα λιγο τις σελ.....)

921477wc2fyvv2y2.gif

Μάλλον ο άντρας σου σε γεμίζει και δεν ένιωσες ποτέ την ανάγκη να κοιτάξεις αλλού!

Τώρα αυτός που βρέθηκε και σου την έπεσε καλώς έγινε για να ανάβουν και τα αίματα λίγο!!!!;)

αυτα ομως ειναι σοφα λογια ελενη μου.το χεις λεμε.καλε τι δουλεια κανεις?

921477wc2fyvv2y2.gif

οχι ρε συ πολυ σπαστικο αυτο.και οτι ωρες εχουν κανονισει και οσο τοσο πω ρε..(τις τεντωσα λιγο τις σελ.....)

Ναι, γμτ! Τώρα που θέλει να το μπουμπουνίσεις, είναι πάλι ίδιες ώρες όπως και με λιγότερο κρύο.

Τουλάχιστον είναι αρκετά οικονομικό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...