Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!

εμεις ειμαστε πολυ καλα μπορω να πω.

σας εχω ενα ευχαριστο.τελος αυγουστου με το καλο θα εχω και δευτερο μωρακι.το θελαμε παρα πολυ και ειμαι πολυ χαρουμενη.ειμαι τωρα στην 9η εβδομαδα και ευχομαι ολα να πανε καλα γιατι στο 1ο ηταν λιγο δυσκολα τα πραγματα.

πωπω ελενη σε λυπαμαι

εμενα οταν αρρωσταινει ο αντρας μου ειναι χειροτερος απο τον μικρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό glam! Τα παιδάκια σου θα έχουν 3 χρόνια διαφορά, έτσι? Και τα δικά μου αυτή την διαφορά έχουν, μάλλον καλή είναι!

Ναι, κι εγώ εκεί που σήκωσα τα χέρια ψηλά ήταν όταν ο άντρας μου είπε ότι δεν είναι καλά! Μου ήρθε να πέσω από το μπαλκόνι! Έχει βάλει το καλοριφέρ στο τέρμα (με κοντομάνικο κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι), έχει κουκουλωθεί με το πάπλωμα και δίνει διαταγές! Θα πεθάνω λέμε!

ναι σχεδον 3χρονια διαφορα πιστευω και εγω πως ειναι καλα ουτε λιγο ουτε πολυ αφου ειμαι και μονη χωρις βοηθεια.

πωπω μου ερχεται στο μυαλο ο δικος μου πολυ γκρινια κιολας,υπομονη μονο αυτο εχω να πω

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μου πες στον καλο σου να σε προσεχει και να μην ταλαιπωρει τη φιλεναδα,γιατι αλλιως θα σε φερω εδω στην πολη μας,και να δω μετα τι θα κανει.........:tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημέρα!!!

Τελικά όταν αρρωσταίνουν όλοι ίδιοι είναι...:tongue:

Χείρότεροι κι απο μικρά παιδιά..χαχα!!!

Ελένη τελικά δεν τη γλιτώσατε...Να το προσέξεις λίγο με το τσιγάρο(μια από τα ίδια μου λένε κι εμένα, μη φανταστείς):oops:!!

Μανου μπράβα που είστε καλά! Είδες; Προκειμένου να κάνει το πάρτυ περδίκι θα γινει!!!!:P:p:p

Μαρή μαέστρο, τα κατάφερες τελικά!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ευχομαι να το επαναλάβετε λίαν συντόμως!!!

glam με το καλό το νινάκι!

Παστάκια να προσέχεις μετά τις θεραπείες αλλιως δεν έχουν νόημα!

Κουφέτο δεν νομίζω πως θα βρεις άκρη δίπλα! Πολύ εγωίστριες και πορωμένες είναι, οπότε...

Πάντως επειδή και η μητέρα μου και η ξαδέρφη μου, κομμώτριες είναι τα ίδια μ'εσένα μου λεγαν!

Ε, δεν νομίζω όλες να έχετε άδικο! Ελεος πια!!!

Το τέλος δεν το διάβασα, θα πάω τώρα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα κορες εχουτε δικιο για το διπλα θεμα ζητησα να κλειδωθει και τελιωσε η μπουγαδα κρτουλα απο τις γνωστες δεν πηρα....θα δουμε...ελενι μου αγαπη μου δεν υπαρχει αυτο που ζεις λεμε.οχι κικιρικου αλλα κι εγω δεν ξερωωωωωω.μα το σπαστικο ειναι οτι θελεις και εσυ μια σειρα σαν ανρθωπος να πεσεις κατω να σε νταντεψουν....θυμαμε περισσι με τους αντρες μας τι κλαψομ@υνιδες πια.κανε κουραγιο θα λαψει και ο ηλιος για σενα.μανου πως ειστε εσεις?ελενη(την αλλη ελενη)πανε δες αμα θες αλλα αστα βραστα.σημερα με το που παμε στην δουλεια λεει ο β'προισταμενος θα πατε εξω να κοψετε χορτα ειναι εντολη απο χτες του α' αυτουνου που ειχαμε το θεμαααα α γεια σας τον πηρα τηλ. 8 το πρωι και του λεω ακλημερα θελεις να παμε να κουρεψουμε σημερα εεεε ναι με λεει ειδες τι καιρο κανει εξω?τι μου λεει εχει κρυο ε λιγο του λεω και γυσαει πανω απο 5 λεπτα δεν θα αντεξουμε.ε τοτε καλα μην βγαινετε θα ερθω απο κει εχω κατι δουλειες με λεει κλ του λεω και ηρθε οκ τπτ και οταν ηταν να φυγει πως ετυχε να εχει δουλεια προς το σπιτι μου και μου λεει να σε παω....κοιτιωμαστε με την συναδελφο και του λεω οχι μωρε θα με παει η συναδελφος να παγωσουμε αγκαλια πανω στο μηχανακι.αυτααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

α και χτες εκραξα γερα τον συζηξ γτ πηρε τηλ.ο προισταμενος στο κντ και το σηκωσε ο συζηξ ναι αλλα ας ημαστε και λιγο προσγειωμενοι θελει μια εργασια ο α'προισταμενος στο pc power point και την εχω αναλαβει εγω,και μου το λεει με ενα στυλ το βραδυ αντι να μου το πει το μεσσημερι ,του λεω πολυ γρηγορα το θυμηθικες και κοιτα μην μου σπας αλλο με ζηλιες τις θηκες μου γτ ουτε εσενα ουτε τον μλκ εδωσα κανα δικαιωμα και αρχιζω και σβουριζω μαζι σας.και τι μου απανταει το πουλακι μου?να ξερεις εγω σε λαχταραω σε θελω και σε αγαπαω ποιο πολυ απο ποτε κλαψ κλαψ συγκυνιθηκα και του κατσα μωρε.τι κρυφοαισθηματια εχω διπλα μου ααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

α και χτες εκραξα γερα τον συζηξ γτ πηρε τηλ.ο προισταμενος στο κντ και το σηκωσε ο συζηξ ναι αλλα ας ημαστε και λιγο προσγειωμενοι θελει μια εργασια ο α'προισταμενος στο pc power point και την εχω αναλαβει εγω,και μου το λεει με ενα στυλ το βραδυ αντι να μου το πει το μεσσημερι ,του λεω πολυ γρηγορα το θυμηθικες και κοιτα μην μου σπας αλλο με ζηλιες τις θηκες μου γτ ουτε εσενα ουτε τον μλκ εδωσα κανα δικαιωμα και αρχιζω και σβουριζω μαζι σας.και τι μου απανταει το πουλακι μου?να ξερεις εγω σε λαχταραω σε θελω και σε αγαπαω ποιο πολυ απο ποτε κλαψ κλαψ συγκυνιθηκα και του κατσα μωρε.τι κρυφοαισθηματια εχω διπλα μου ααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Α πα πα!!!! Καλέ τρέχουν τα ζουμιά!!!!:D:D;)

Είδες άμα ζοριστούν τι καλά που εκφράζονται;

Ετσι, να μην μας έχουν και τόσο σίγουρες....

Μετράμε ακόμα κυριοι!!!!!! :tongue::tongue: χαχαχα!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Μαρή μαέστρο, τα κατάφερες τελικά!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ευχομαι να το επαναλάβετε λίαν συντόμως!!!

Tα κατάφερα Λενιώ!!!!! Και ήταν τρελά αναζωογονητικό! (πως γράφεται αυτή η λέξη γμτ; :tongue:)

Καλημέρα κοπελιές! Τι κρύο είναι αυτό; Λες και μαζί μου το 'φερα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tα κατάφερα Λενιώ!!!!! Και ήταν τρελά αναζωογονητικό! (πως γράφεται αυτή η λέξη γμτ; :tongue:)

Όπως και να γράφεται το καταλάβαμε!!!

Καλημέρα κοπελιές! Τι κρύο είναι αυτό; Λες και μαζί μου το 'φερα.

Όντως! Ψοφο έχει.... Αφού βγήκα για εξωτερική δουλειά και πάγωσα!!!

Αν επιτρέπεται ποσο σας βγήκε το 3ήμερο;

4Suap3.png

kalhspera κουκλες απο την παγωμενη θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

1περαστικα στις αρρωστες,γκλαμ με το καλο το νινι!κουφετο ποσο να αντεξεις πια....???αχαχχαχαχααα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αν επιτρέπεται ποσο σας βγήκε το 3ήμερο;

Εισητήρια 180? (και οι δύο) με Easyjet. Ξενοδοχείο στα 220?. Mη ρωτάς τι φάγαμε εκεί, αρκετά, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ είναι το άτιμο. Για συγκοινωνία από και προς το αεροδρόμιο και ημερήσια εισιτήρια για την πόλη (μετρό και λεωφορεία) μόνο ήταν 130?!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εισητήρια 180? (και οι δύο) με Easyjet. Ξενοδοχείο στα 220?. Mη ρωτάς τι φάγαμε εκεί, αρκετά, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ είναι το άτιμο. Για συγκοινωνία από και προς το αεροδρόμιο και ημερήσια εισιτήρια για την πόλη (μετρό και λεωφορεία) μόνο ήταν 130?!!!!

Τσούζει λίγο, αλλά αφου το ευχαριστηθήκατε χαλάλι!!!

Αλλά μη φανταστείς ότι κι εδώ τρως πολύ λιγότερα!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...