Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γεια σου μανου!!!

Κρίμα ρε το παιδί... Πλάκωσε την στις βιταμίνες για να συνέλθει πιο γρήγορα!

Κουφετο συμφωνώ με μανού! Κάτσε εδώ...

Εκεί και έχεις δίκιο και σου τη λένε, και μάλιστα άσχημα!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα μου εδωσε ο γιατρος ενα σιροπι αποχρεμπτικο-βλενολλυτικο,απο εκχυλισμα κισσου και εχει αποτελεσμα,πινει φρεκο χυμο πορτοκαλι,τωρα τις εκανα και κοτοσουπα,βαζουμε και ορους...ε τι αλλο να κανω,η δολια μανα;;;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

και ναι ηρθε η ωρα να πω σηκωσα τα χερια ...τα ποδια ψηλα ...και ζητησα να κλειδωθει το θεμα εζησα το απιστευτο πραμγ τοσες μερες το κεφαλι μου ειναι βαρυ το ξερω οτι δεν εχω δυνατο στομαχι αρα δεν κανω για βουλευτης...που να μην γμσ τις παροπιδοφτιαχμενες εκει μεσα.τελος.μανου το αυτο με το κισο για το βηχα ειναι πολυ καλο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Ελένη κ στο Βόλο δεν είσαι;

Να πας οπωσδήποτε στο γιατρό και κορίτσια λίγο προσοχή... κυκλοφορεί πολύ Η1Ν1...

Καλέ όχι, Αθήνα μένω... Βόλο είπαμε να βρεθούμε βόρειες και κεντρονότιες προκειμένου να μοιράσουμε την απόσταση!

ελενη ευχαριστουμε ακομη μπουκωμενος ειναι.χτες παλι ειχε ανησυχιες ακι σημερα κουτουλουσα στην δουλεια.ξεχαμπαρωθειτε εχουμε θεμαhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80193&page=3

Το είδα από χτες το βράδυ, είχε μπει με τα μπούνια η κυρία! Αλλά 9 σελίδες βρε θηρίο? Χτες το άφησα σχεδόν 3! Θα το διαβάσω μετά με ησυχία, τώρα μπήκα σπίτι...

Καλησπερα στις μορφονιες!!!!!!Τι κανετε;Κουφετακι ενωμενες, θα παρουμε την Πολη.......αστες παιδακι μου,κι ελα εδω που ειμαστε καλα κοριτσακια και ακουμε οτι μας λες χωρις να αμφισβητουμε τα παντα......

Κουκλες εχω κι εγω τη μικρη σπιτι με μπουκωμα,μυξες-φλεματα,ευτυχως δεν εχει πυρετο κι ευχομαι να μην κανει κιολας.....δεν θα το αντεξω,περιμενει πως και πως το παρτυ της,το πουλακι μου...

Περαστικά σας αγαπάκι μου, να φύγει η παλιοίωση ξουτ ξουτ ξουτ!!!!

Πήγα γιατρό! Από κει γυρίζω... Έχω ακροαστικά (άχου το μωρέ!!!)τραχειοβρογχίτιδα και ξεκινάω από αύριο μια βαρβάτη αντιβίωση. Τα αυτάκια μου δεν μπορούσε να τα καλοδεί, είχε χαλάσει το μαρτσούκι που κοιτάζει τα αυτιά, εξωτερικά μου είπε ότι φαίνονται ΟΚ, η αντιβίωση με καλύπτει για ωτίτιδα (ξανά άχου το μωρέ!!!) αλλά αν συνεχίσει ο πόνος να πάω σε ωρυλά... Μου είπε φυσικά ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κόψω το κάπνισμα και φυσικά του είπα "δε νομίζω"... Μου είπε ότι μάλλον ξεκινάω να έχω τέτοιου είδους ευαισθησία στα τριανταπέντε μου κι ότι αν κάνω δύο τρία τέτοια επεισόδια τον χρόνο θα πρέπει αναγκαστικά να κόψω το κάπνισμα και του είπα ότι ΟΚ, αν κάνω δεύτερο επεισόδιο θα το κόψω... Μέχρι και εισπνεόμενα θα κάνω στα γεράματα!!! Τεσπα, αύριο θα πάω να πάρω τα φάρμακα, βρε κουφετάκι αντιβίωση 3 ημερών από 2 χάπια μία φορά την ημέρα (πρέπει να είναι στούκας Zithromax λέγονται - θα τα ψάξω το βράδυ), εισπνοές Seretide πρωί βράδυ για 7 ημέρες (αυτά λέει θα με βοηθήσουν αν φυσικά κόψω το κάπνισμα) και duxil σιρόπι (σε ατομικές δόσεις!!!) 1 την ημέρα για 6 μέρες...

Ήρθα σπίτι και μιλούσε ο άντρας μου με τον πεντάμορφο τον αδερφό του, πήγε λέει η @#@#@@ πεθερά στον γιατρό για το ετήσιο τσεκ απ (είναι διαβητική από τα 40 της, κάνει ινσουλίνη πολλά χρόνια αλλά τρώει τα πάντα), πρέπει λέει να κάνει εγχείρηση θυροειδή και αν συνεχίσει έτσι θα καταστρέψει τα νεφρά της... Και είναι η "κακομοίρα" πολύ στεναχωρημένη... Συφιλιάστηκα πάλι, μα τι απάνθρωπη που είμαι, αμέσως η χολή μου βγήκε πάλι! Τώρα φαντάζομαι θα μας σπάσουν τα νεύρα...

Είμαι κακιά, τι να κάνω?

Διαφημίσεις

oxi agaph moy den eisai kakia ua xeiw emena na sto leo.κατσε εσυ με την ησυχια σου μετα και διαβασε να φριξεις περισσοτερο μπα δεν νομιζω ξανα να ασχοληθω τοσο με τπτ εκει μεσα δεν αξιζει

921477wc2fyvv2y2.gif

Χαιρετώ τις καρακουκλάρες 30αρες!!!!!

Παστάκια δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά μας έχεις ξεσηκώσει όλες για ταξιδάκι!!!:D:D

Ελένη κ στο Βόλο δεν είσαι;

Να πας οπωσδήποτε στο γιατρό και κορίτσια λίγο προσοχή... κυκλοφορεί πολύ Η1Ν1...

Κουφέτο περαστικούλια και σ'εσας!!

Κισάκι σε χάσαμε... Καλό κουράγιο με την μετακόμιση και η τελευταια να είναι η επόμενη στο δικό σας σπιτάκι...

Αν και σ'αυτές τις εποχές χίλιες φορές ενοίκιο...:rolleyes::rolleyes:

γεια σας 30ούλες...

χιχιχ επίτηδες το κάνω....

Τι κάνετε καλέ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Hello giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirls!!!

Greetings from London!!!

London-Underground.jpg

Σήμερα γύρισα, ακόμα δε βλέπω μπροστά μου απ' την κούραση. Είναι απ' τις ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ πόλεις που 'χω δει!

Τα λέμε!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! Καλέ τι κρυψίνος που είσαι!!!

Μπράβο λουλού που πήγατε και περάσατε σούπερ!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!

Τι μας έφερες?:tongue:

(ο Βάγγος έχει δέκατα, έκανε εμετό κι έχει μύξες... Ο άντρας μου "πεθαίνει", δεν μπορεί, λιποθυμάει... Πονάνε τα κόκκαλά του... Από τις 03/01 μέχρι και τώρα δεν έχουμε ηρεμήσει... Έβαλα τα κλάμματα... Ε, πόσο πια???)

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! Καλέ τι κρυψίνος που είσαι!!!

Μπράβο λουλού που πήγατε και περάσατε σούπερ!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!

Eίδες; Έπαθα κι έμαθα, έχω γίνει πολύ μουλωχτή πλέον, φοβάμαι μη με γλωσσοφάνε. :tongue:

Τι μας έφερες?:tongue:

Την αγάπη κι εκτίμησή μου! Πολύ όμως. :tongue::mrgreen:

(ο Βάγγος έχει δέκατα, έκανε εμετό κι έχει μύξες... Ο άντρας μου "πεθαίνει", δεν μπορεί, λιποθυμάει... Πονάνε τα κόκκαλά του... Από τις 03/01 μέχρι και τώρα δεν έχουμε ηρεμήσει... Έβαλα τα κλάμματα... Ε, πόσο πια???)

Αχ, έχεις κι εσύ τα δίκια σου! Σε καταλαβαίνω, ήμασταν έτσι Σεπτέμβρη, Οκτώβρη! Υπομονή, τι άλλο να σου πω;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

maestria μου πολύ καλά έκανες...και εγώ πολύ το πολυ-λέω(πλεονασμός;););)) με την Σαλόνικα,ας κόψω λίγο....

Πώς πέρασες μαρή; είχε καλές τιμές; νομίζω έχει εκπτώσεις τώρα εεεε;

Ζουλεύωωωωωωωωωωωωωωωωω.....μπράβο σας πάντως(ά γίνω και λίγο ευγενική χιχιχιχι)..οχι αλήθεια το εννοώ.να είσαστε καλά και του χρόνου να ξαναπάτε...και πιο νωρίς χιχιχιχι...γιαααα πες εντυπώσεις!

Ελένη_κ μου, τι να πώ; κάνε υπομονή...δεν γίνεται ρε γμτ! θα περάσει...κάνε μου λίγη υπομονη ....ξερω είναι λίγο πιο βαρύ για την γυναίκα-μάνα τέτοια κατάσταση...τι να πείς, είναι στην φύση μας να κρατάμε κυρίως εμείς τα σπίτια μας σε όλες τις καταστάσεις (αρρώστιες, χαρές, λύπες, οικονομικές δυσχέρειες κτλ)...άντε περαστικουλάκια σας....

Εγώ έχω αύριο 1η συνεδρία με φυσικοθεραπευτή!...Χέσε ψηλά και αγνάντευε που λέμε!:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Για τη μέση αρχίζεις θεραπείες;

Κοίτα οι τιμές είναι ... περίπου ίδιες μ' εδώ, για εμάς δηλαδή όχι και τόσο φτηνά, γιατί η Λίρα τους κοστίζει λίγο. Πολύ - ΠΟΛΥ όμως - πιο φτηνά ήταν τα mothercare, που εδώ τα 'χουνε για "καλά" ενώ εκεί ψωνίζουν οι φτωχοί, και πήρα ένα σωρό ρούχα για το μικρό.

Εγώ πήρα μπότες, φτηνές, και κυρίως ΓΥΡΙΣΑΜΕ! Όλα σχεδόν τα μουσεία είναι δωρεάν, η πόλη είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, οι συγκοινωνίες καταπληκτικές (αλλά πανάκριβες), τα θέατρα, τα μιούζικαλ (ναι, πήγα!!!) ΤΕΛΕΙΑ!

Λεφτά να 'χουμε, γεροί να 'μαστε και θα ξαναπάω σε πιο ζεστό καιρό, με τον μικρό. Έχει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πάρκα, πολύ πράσινο μιλάμε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερααααααααα,μαεστρια πουλακι μου,γι'αυτο με ρωτουσες αν πηγα Αγγλια και με αρεσει που καναμε πλακα με τους αρραβωνες του πριγκηπα....καλα εκανες κοπελα μου,και χαιρομαι που περασες τελεια,μακαρι παντα τετοια!!!

Ελενη κ,περαστικα αγαπακι μου,παντως ειναι μια καλη ευκαιρια να κοψεις το τσιγαρο,ο αντρας μου ετσι το εκοψε...ελπιζω ο μικρος να μη χειροτερεψε.Εμενα η δικια μου ευτυχως ειναι καλυτερα,δεν εκανε πυρετο και μαλλον αυριο θα παει και σχολειο.

Παστακια καλη αρχη με τις φυσιοθεραπειες και μακαρι να δεις αποτελεσμα.

Κουφετακι εγω παντως εκανα καφε και το ειδα ολο το εργακι που ανεβηκε με θεμα τις τριχες.....και θα στο ξαναπωωωωωω,μην ασχολεισαι αλλο πουλακι μου...........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ τι ωραία που θα ήταν ένα ταξιδάκι τώρα!

Σπίτι σήμερα, τελικά πήρα άδεια για τρεις μέρες. Όχι φυσικά για μένα, ο άντρας μου είναι σαν την λεχώνα στο κρεβάτι (πεθαίνει λέμε!!!) και το χειρότερο... Ο μικρός χτες το βράδυ έκανε δέκατα κι είχε πολυ γκρίνια, του έδωσα Ντεπόν, έκανε εμετό (αυτήν την έρμη κουβέρτα της Μυρτώς την έχω πλύνει φέτος πάνω από 10 φορές), κοιμήθηκε κάποια στιγμή και στις 3 το ξημέρωμα ξύπνησε με 38,5 πυρετό. Και πολλές μύξες... Οπότε... Σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα σε όλους... Και πρέπει να βγω να πάρω την αντιβίωση μου συν του ότι το απόγευμα θα πρέπει να ξαναπάω στον γιατρό για να πάρω την συνταγή (μου είπε ότι είναι πανάκριβη η αντιβίωση και θα μου την γράψει)... Όλα αυτά δεν είναι δίπλα, μιλάμε για διαφορετικές πόλεις... Ούτε να ψοφήσω δεν μπορώ η γυναίκα... Είναι απίστευτο όμως, τείνω να πιστέψω ότι οι μονοί μήνες δεν μας πάνε καθόλου, και το Νοέμβριο στους γιατρούς την βγάλαμε από την αρχή μέχρι το τέλος...

Καλημέρες κούκλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...