Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

να σαι καλα ρε κουφετοοοοοοοοοοο!μακαρι σποιτιμου μετα!αχχχχχχχχχχχχ πολυ πικρα!θα κανουμε εταιρια μετακομισης ΑΧ ΒΑΧ ΟΕ ειμαστε πλεον εξπερ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααααααααααααα......

έλα άλλο ένα επίτιμο μέλος για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΧΑΤΟΥ ΒΑΧΑΤΟΥ! χιχιχιχι

Κισάκι; τι κάνει το κισομωρό; άν έρθω Σαλόνικα θα έρθεις άν κανονίσουμε να βρεθούμε; το έχω πει και στις άλλες τρελοσαλονικιές!....θα είμαι με τον γουργούρη και τον πάστα...εεερε γλέντιααααα

Κουφετάκι; εγώ δεν πίνω καφε...πιάσε μια βιεννουάαααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

βιενουα το κοριτσι?νταξει εφτασεεεεεε!ψαχνω συνταγες την εχω καταβρει με αυτο http://www.sintagespareas.gr/ δεν ψαχνω πλεον πουθενα αλλου.ολα οσα εχω κανει ειναι τελεια.ειχα κανει μσχαρι τελευταια αλλα οχι κρεατοσουπα το κανα γκουλας και τωρα εβλεπα πηρα μια ιδεα κανονικη κρεατοσουπα αλλα με λιγο ζουμακι θα βρασω ξεχωρα πιπερια καροτο κρεμμυδι και θα τα κανω στο μουλτι μετα στην σουπα που βραζει με τα λαχανιακ της και το κρεας...για να δουμε.εχω ενθουσιαστει με αυτο το σαιτ.εσυ πως πας απο την μεση..πες καλυτερα αντε να περναει.

921477wc2fyvv2y2.gif

τι να περάσει; Χέσε μέσα Πολυχρόνη που εγίναμε ευζώνοι!

Ρε συ εγώ μπαίνω και greek masa, yummy.gr(νομίζω ετσι το λένε),και Μπαρμπαριγου.....άστα έχω πάθει overdose από αυτά...αλλά έχω καταφέρει και έχω φτιάξει σοκολατόπιτα(που δεν έφτιαχνα γλυκά με τίποτα...ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑ:P:p:p)...για τα Χριστούγεννα έφτιαξα ιταλική σαλάτα με ρόδι μέσα, καλαμπόκι, προσούτο, βινεγκρετ κτλ κτλ που εγώ; άνε ένα ψητό στο φούρνο και μία σαλατίτσα μαρούλι....σου εξάπτουν την φαντασία βρε! πολύ χρήσιμα σάιτς και αυτά!μιαμ μιαμ πείνασα..περιμένω τον πάστα να ξυπνήσει (06.00 μου γύρισε γκρρρρρρρ) για να με πάει έξω για μαμ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

ναι παστακαιμου μακαρι να ευνοησεικαι οκαιρος!!!!!να βολεψει να τα πουμε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλά κι εγώ δεν θελω να σας δεσμεύσω γιατί θα έρθω το 3ήμερο της Αποκριά;..λέμε τότε.....αλλά άν μπορείτε πεταχτείτε και να πεταχτούμε να γνωριστούμε....να 'μαστε καλά,πρώτα ο Θεός!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χέι γκέρλς!

Τι απίστευτη βαρεμάρα που έζησα σήμερα! Δεν είμαι καλά πάντως, πρέπει να πάω επειγόντως σε παθολόγο. Σήμερα ξεκίνησε πόνος στα αυτιά (ναι και στα δύο) συν του ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα... Και δυνατός βήχας... Τεσπα, πρέπει να το κανονίσω από αύριο να δω που θα πάω.

Πότε έχουμε απόκριες? Ζηλεύω που θα βρεθείτε βρε Σαλονικιές...

ωχ ΕλένηΚ μου να πάς να το κοιτάξεις..τι να πω; από την κούραση θα είναι...6-9 Μαρτίου νομιζω έχουμε Αποκριες...έλα και εσύ μωρέ Λενιω..που μένεις να περάσουμε να σε παρουμε τα παστάκια;:D:D:D

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Χαιρετώ τις καρακουκλάρες 30αρες!!!!!

Παστάκια δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά μας έχεις ξεσηκώσει όλες για ταξιδάκι!!!:D:D

Ελένη κ στο Βόλο δεν είσαι;

Να πας οπωσδήποτε στο γιατρό και κορίτσια λίγο προσοχή... κυκλοφορεί πολύ Η1Ν1...

Κουφέτο περαστικούλια και σ'εσας!!

Κισάκι σε χάσαμε... Καλό κουράγιο με την μετακόμιση και η τελευταια να είναι η επόμενη στο δικό σας σπιτάκι...

Αν και σ'αυτές τις εποχές χίλιες φορές ενοίκιο...:rolleyes::rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

χέι γκέρλς!

Τι απίστευτη βαρεμάρα που έζησα σήμερα! Δεν είμαι καλά πάντως, πρέπει να πάω επειγόντως σε παθολόγο. Σήμερα ξεκίνησε πόνος στα αυτιά (ναι και στα δύο) συν του ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα... Και δυνατός βήχας... Τεσπα, πρέπει να το κανονίσω από αύριο να δω που θα πάω.

Πότε έχουμε απόκριες? Ζηλεύω που θα βρεθείτε βρε Σαλονικιές...

περαστικα ρε δεν επιασε το ευχελαιο που καναμε

921477wc2fyvv2y2.gif

ελενη ευχαριστουμε ακομη μπουκωμενος ειναι.χτες παλι ειχε ανησυχιες ακι σημερα κουτουλουσα στην δουλεια.ξεχαμπαρωθειτε εχουμε θεμαhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80193&page=3

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερα στις μορφονιες!!!!!!Τι κανετε;Κουφετακι ενωμενες, θα παρουμε την Πολη.......αστες παιδακι μου,κι ελα εδω που ειμαστε καλα κοριτσακια και ακουμε οτι μας λες χωρις να αμφισβητουμε τα παντα......

Κουκλες εχω κι εγω τη μικρη σπιτι με μπουκωμα,μυξες-φλεματα,ευτυχως δεν εχει πυρετο κι ευχομαι να μην κανει κιολας.....δεν θα το αντεξω,περιμενει πως και πως το παρτυ της,το πουλακι μου...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...