Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανου καλο μεσσημερι φευγω κι εγω γτ σημερα δουλευα εξω με αυτο τον καιρο και απο τις 2 το βραδυ με επιασε το εντερο και το πρωι στην δουλεια εχω παρει μεχρι τωρα 3 σπασμοαμποτελ και ακομη ποναω....ελενη αγαπη μου τι αγιασμος και τι λιτανειες.να ερχετε η ανοιξη γτ εγω βαρεθηκα το μεσα να δουμε και λιγο καλο καιρο πολυ μουχλα ρε παιδακι μου.φιλιαααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλα παλι αφιερωνατε χθες κι εγω ημουν στη μαυρη κατηφεια μου.Με ειχαν πιασει τα ψυχολογικα μου κι εκλαιγα χωρις λογο,ωσπου στο τελος κατεληξα με μια ελαφρια ημικρανια,που ευτυχως περασε.Βεβαια το απογευμα εβαλα παλι τα κλαμματα,βλεπωντας ΤΖΕΙΝ ΕΙΡ στη ΝΕΤ......χαλια τα ορμονικα μου χαλια........

Πολυ με πικρανατε ομως,που δεν αναφερθηκε καμια σας στη δικη μου κορμοστασια και ομορφια......:tongue::tongue::tongue:

Γιατί κοριτσάκι μου? Μαύρη κατήφεια? Καλά θα ασχοληθώ προσωπικά μαζί σου!

Παστακια μου περαστικα,τι να πω,ελα προς τα εδω μπας και σε στρωσουμε εμεις.......

Περαστικά κι από μένα βρε κοριτσάρα!!!

Ρε σεις, ντροπή δηλαδή, τα ΚΑΠΗ έχουμε καταντήσει!!! Έλα να παίρνουμε λίγο τα πάνω μας!!!

Ελενη κ,αγαπακι μου,περαστικα στη μικρη,ηταν να το παθει κι αυτο,ελπιζω τουλαχιστον με την αντιβιωση να το προλαβετε.....θα εισαι και σημερα σπιτι,θα κανω ενα τηλεφωνακι αργοτερα.

Εγω εχω τη μικρη σπιτι,γιατι χθες την επιασε ξαφνικα πονοκεφαλος,μετα εκανε εμετο,και ξεραθηκε στον υπνο,αλλα τρομαξε η κακομοιρα.Βρε κοριτσια φοβαμαι μηπως εχει παρει τις ημικρανιες μου και πολυ με τρομαζει αυτο...:confused:

Πήγα δουλειά σήμερα (που να μην πήγαινα)... Ήταν από τις μέρες που έπρεπε να συγκεντρώνομαι σε πράσινα ατέλειωτα λιβάδια συνεχώς, μου ήρθε να βρίσω κόσμο σήμερα... Αλλά από την άλλην δεν έχω και πολλές εναλλακτικές! Οπότε... τουμπεκί!

Μανού, τα παιδιά ότι βλέπουν κάνουν... Είναι και ψυχολογικό όλο αυτό με τις ημικρανίες, πρόσεχε κακομοίρα μου γιατί θα πιστέψει κι εκείνη ότι υποφέρει από αυτές στο τέλος! Και επιτέλους ψάξου παραπάνω, δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα!

Ελενη μου, εμένα μου το έδωσε απο την αρχή χωρίς να μου εξηγήσει κάτι τέτοιο.το μόνο που μου είπε ηταν πως είναι πολύ καλυτερο γιατί εχει και αντιφλεγμονώδη δράση.. Τι να πω ρε κορίτσια..Τα έχω παιξει με τους ανίδεους γιατρούς!!

Καλά αυτό άστο... Κάθε γιατρός και μία άλλη κοσμοθεωρία! Πάντως το ακούω πολύ αυτό με το αλγκοφρέν, δεν είναι ο μόνος παιδίατρος που το συστήνει... Όπως μου είπε η δικιά μου (όσο είναι ακόμα) "το αλγκοφρέν είναι της μοδός"!!! Σαν να λέμε φέτος θα φορεθεί το μωβ ένα πράγμα... Απλά νόμιζα ότι είναι ελαφρύτερο από το Πονστάν, όταν μου είπε ότι δίνουμε το 1/4 του βάρους του παιδιού, με έστειλε!

Ασε γιατί τα'χω πάρει από χθες πολύ άσχημα!

Πήγα την μικρη στον δικό μου παιδίατρο ο οποίος είναι μεν πολύ μεγάλος αλλά γιατρός με αρ...ια, γιατί εδώ και 3 μήνες γυρίζουμε από την παιδιατρο στον πνευμονολογο και απάντηση δεν παίρνουμε. Μόνο φάρμακα...

Τελικά το παιδί έχει στροπτόκοκκο και σταφυλόκοκκο και το ταλαιπωρουσαμε τζάμπα με τις μακακίες τους.

Τι είναι αυτό βρε Ελενάκι? Στρεπτόκοκκο και σταφυλόκοκκο που? Τουλάχιστον να βρείτε την πηγή του κακού για να μπορέσετε να το διορθώσετε... Μα δεν ξέρεις από που να προφυλαχθείς πλέον!

Περαστικά στην κούκλα!

Τώρα ξεκινάμε ενέσεις και αντιβίωση και μετά θα συνεχίσουμε με άλλη θεραπεια! Το ξεσκισανε το κοριτσάκι μου οι άχρηστοι!!

Το τι βρίσιμο έχω ρίξει από χθες δεν λέγεται....

Α! Κι εγώ θα κάνω θεραπεία γιατί έχω τα ίδια συμπτώματα και το κολλάει η μία στην άλλη!!!

Καλό ε;;;;:twisted::twisted::twisted::twisted:

Για πες τι συμπτώματα είναι αυτά!!! Περαστικά και σε σένα κοριτσάκι!

Α και ευχαριστω για τα κοπλιμεντα,αλλα υποτιθεται οτι τα περιμενα απο τις φιλεναδες μου,με εχουν δει και φατσικα(βλεπε κουφετακι και ελενη κ),αλλα δεν τις παρεξηγω,μωρε τα αγαπακια μου,δεν μπορουν να πουν ψεματαα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλέ ποια ψέμματα? Κοροϊδευόμαστε? Εδώ μιλάμε είμαστε τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ... Και όλο αυτό είναι πραγματικότατο!

Ναι μωρε το ξερω κι η ελενη κ,μου το εχει πει,απλα την πιανει αραια και που,ισως επηρρεαζεται κι απο μενα που με βλεπει οταν ειμαι στο κακο μου το χαλι και τα τραγικοποιει τα πραγματα....

Εγώ αυτό πιστεύω... Μία ξαδέρφη μου που έβλεπε συνεχώς την μαμά της να είναι κατά διαστήματα τέζα με διάφορα προβλήματα, κατέληξε κι εκείνη να ψάχνεται συνεχώς και να μην νιώθει ποτέ καλά... Μέχρι που αρρώστησε σοβαρά και ησύχασε! Παίζει ρόλο το τι εικόνες βλέπουν τα παιδιά...

Κουφετάκι, τώρα κατάλαβα ότι κι ο μικρός σου είναι αρρωστούλης! Περαστικά σας μπέιμπ κι εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που λέμε περαστικά εδώ μέσα!!!

Καλημερα στις καρακουκλαρες του καφε!!!!!Καλα ετσι και μπαινει κανενας χριστιανος και μας διαβαζει,ουτε που θελω να σκεφτομαι πως θα μας εχει στο μυαλο του...........

Ελενη κ,με εψαχνες χθες κουκλιτσα μου,αλλα ειχαμε παει να τσεκαρει η νονα μας τα γερμανικα,γυρισαμε λιγο μετα τις 10 και ειπα να μην παρω εκεινη την ωρα...οσο για την κατηφεια,παει περασε κι αυτη,μιας κι ηρθε η "κοκκινοσκουφιτσα" κι ησυχασα.Με εξαιρεση οτι αυτη τη φορα εχω βγαλει κατι σπυρακια,ελεος δηλαδη,τετοιο πραγμα,ουτε στην εφηβεια μου:twisted::twisted::twisted:

Οσο για τις ημικρανιες,ειπα μετα το παρτυ της μικρης θα παω για βελονισμο.Παντως προσπαθω πολυ να προσεχω οταν ειναι μπροστα το παιδι κι εγω εχω κριση,συνηθως παω στον αλλο οροφο,για να μη με βλεπει,αλλα ειναι βρε κοριτσια κατι πανω απο τις δυναμεις μου.Νιωθω οτι χανω τον κοσμο,ε ποσο να υποκριθω,οτι δεν ειμαι τοσο χαλια;;;;;Τελοσπαντων εγω ποτε δεν της λεω οτι μπορει να'χει ημικρανιες,και παντα το ριχνουμε στην κουραση και σε τυχαια γεγονοτα(που κατα πασα πιθανοτατα ειναι κι η αληθεια).

Λοιπον καλο Σ/Κ,εμεις θα αφησουμε τη μικρη στα γερμανικα και μετα θα παμε για ψωνια,οποτε ελενιτσα μου θα σου τηλεφωνησω μετα,φιλακια σε ολες.Κουφετακι κανονισε,ειπαμε αυτη τη βδομαδα να βρεθουμε και με τη μαριαθ.Βολευει να κανονισουμε στην ΕΣΤΙΑ οπως την αλλη φορα;Θα τα πουμε αν ειναι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέραααααα από ένα παστάκι transformers(με πιανεις από την μέση και με κάνεις χίλια κομματια...όόό, τι θέλεις!)

Τι κάνετε;;

εγω πονάάάάάάωωωωωωωωωωωω......δουλεύει και ο χαζμπαντ στην 2η δουλειά σήμερα...έχουμε την εναρξη του καρναβαλιού, μη χέσω....στο καλό....

Καλημερα,καλα παλι αφιερωνατε χθες κι εγω ημουν στη μαυρη κατηφεια μου.Με ειχαν πιασει τα ψυχολογικα μου κι εκλαιγα χωρις λογο,ωσπου στο τελος κατεληξα με μια ελαφρια ημικρανια,που ευτυχως περασε.Βεβαια το απογευμα εβαλα παλι τα κλαμματα,βλεπωντας ΤΖΕΙΝ ΕΙΡ στη ΝΕΤ......χαλια τα ορμονικα μου χαλια........

Πολυ με πικρανατε ομως,που δεν αναφερθηκε καμια σας στη δικη μου κορμοστασια και ομορφια......:tongue::tongue::tongue:

Παστακια μου περαστικα,τι να πω,ελα προς τα εδω μπας και σε στρωσουμε εμεις.......

Ελενη κ,αγαπακι μου,περαστικα στη μικρη,ηταν να το παθει κι αυτο,ελπιζω τουλαχιστον με την αντιβιωση να το προλαβετε.....θα εισαι και σημερα σπιτι,θα κανω ενα τηλεφωνακι αργοτερα.

Εγω εχω τη μικρη σπιτι,γιατι χθες την επιασε ξαφνικα πονοκεφαλος,μετα εκανε εμετο,και ξεραθηκε στον υπνο,αλλα τρομαξε η κακομοιρα.Βρε κοριτσια φοβαμαι μηπως εχει παρει τις ημικρανιες μου και πολυ με τρομαζει αυτο...:confused:

μανού μου ευχαριστώ...άντε να έρθουμε να ξεσκάσουμε λίγο....

Καλημέρα 30ούλες μου!!!

Ελενη μου, εμένα μου το έδωσε απο την αρχή χωρίς να μου εξηγήσει κάτι τέτοιο.το μόνο που μου είπε ηταν πως είναι πολύ καλυτερο γιατί εχει και αντιφλεγμονώδη δράση.. Τι να πω ρε κορίτσια..Τα έχω παιξει με τους ανίδεους γιατρούς!!

Ασε γιατί τα'χω πάρει από χθες πολύ άσχημα!

Πήγα την μικρη στον δικό μου παιδίατρο ο οποίος είναι μεν πολύ μεγάλος αλλά γιατρός με αρ...ια, γιατί εδώ και 3 μήνες γυρίζουμε από την παιδιατρο στον πνευμονολογο και απάντηση δεν παίρνουμε. Μόνο φάρμακα...

Τελικά το παιδί έχει στροπτόκοκκο και σταφυλόκοκκο και το ταλαιπωρουσαμε τζάμπα με τις μακακίες τους.

Τώρα ξεκινάμε ενέσεις και αντιβίωση και μετά θα συνεχίσουμε με άλλη θεραπεια! Το ξεσκισανε το κοριτσάκι μου οι άχρηστοι!!

Το τι βρίσιμο έχω ρίξει από χθες δεν λέγεται....

Α! Κι εγώ θα κάνω θεραπεία γιατί έχω τα ίδια συμπτώματα και το κολλάει η μία στην άλλη!!!

Καλό ε;;;;:twisted::twisted::twisted::twisted:

Περαστικούλια Κατερινάκι!!!

1. Εσυ είσαι μία λυγερόκορμη κοκκινομάλλα.Να μην αναφέρω τα μαστίγια και τα σχετικά!!!:tongue::tongue:

2. Γιατί ορμονικά καλό μου; Μήπως μας ετοιμάζεις τίποτα;

3. Ψαξτο για το παιδι όσο είναι νωρίς... Αν είναι ημικρανίες ίσως υπάρχει λύση αν το προλάβεις νωρίς!

Περίοδος της ήρθε;

Ευχαριστώ για τις ευχές σου γλυκιά μου...καλά σοβαρά μιλάς;...με τους ηλίθιους:evil::evil::evil:...γι'αυτό λέω εγώ στον άντρα μου άν πάθω τίποτα σοβαρό(μακρυά από εμάς αλλά....) να με αφήσει στο σπίτι μου να πεθάνω ήρεμη...με τους ηλίθιους τους γιατρούς.........γκρρρρρρρρ

perastika στο κοριτσι μας.δεν σταματας αντιβιωση μεχρι να πει η γιατρος οτι δεν εχει τπτ στα αυτακια λενι.γμτ.πολυ την επιασε αλλα με αντιβιωση και προφυλαξη θα γιει περδικη.καλο κουραγιο μανα!!!

κοιτα ειπαμε να πιασουμε κανα γκομενο αν βγαζαμε την κορμοστασια σου θα πιαναμε τα ........ τι να κανουμε εμεις οι απλες θνητες διπλα σου?392543cc5.jpg

περαστικα στο παιδι τωρα αυτους ολους τους γιατρους που σας ταλαιπορουσαν τι τους κανεις και τι ακρη να βγαλεις.

παστακια μια νυχτα στα μπουζουκια σε ισιωνουμε την μεση εσενα το θεμα ειναι πως θα παμε.......

ποια μπουζούκια; υπάρχουν ακόμα αυτά ή τα έφαγε το ΔΝΤ;....και σου απαγορεύω να βάζεις τέτοιες φωτος!:wink::wink::wink: απογοητεύομαι.....(που κουκλάρα είμαι, αλλά....)

αυτά μουρλοθεσσαλονικιές και περιχώρων 30ούλες...σας αγαπώ και σας φιλώ....φρομ Πάτρα...μμμουτς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέραααααα από ένα παστάκι transformers(με πιανεις από την μέση και με κάνεις χίλια κομματια...όόό, τι θέλεις!)

Τι κάνετε;;

εγω πονάάάάάάωωωωωωωωωωωω......δουλεύει και ο χαζμπαντ στην 2η δουλειά σήμερα...έχουμε την εναρξη του καρναβαλιού, μη χέσω....στο καλό....

μανού μου ευχαριστώ...άντε να έρθουμε να ξεσκάσουμε λίγο....

Ευχαριστώ για τις ευχές σου γλυκιά μου...καλά σοβαρά μιλάς;...με τους ηλίθιους:evil::evil::evil:...γι'αυτό λέω εγώ στον άντρα μου άν πάθω τίποτα σοβαρό(μακρυά από εμάς αλλά....) να με αφήσει στο σπίτι μου να πεθάνω ήρεμη...με τους ηλίθιους τους γιατρούς.........γκρρρρρρρρ

ποια μπουζούκια; υπάρχουν ακόμα αυτά ή τα έφαγε το ΔΝΤ;....και σου απαγορεύω να βάζεις τέτοιες φωτος!:wink::wink::wink: απογοητεύομαι.....(που κουκλάρα είμαι, αλλά....)

αυτά μουρλοθεσσαλονικιές και περιχώρων 30ούλες...σας αγαπώ και σας φιλώ....φρομ Πάτρα...μμμουτς!

πατρινια μου χαχαχαχααχαχαχα!!πεσμου ομως με μια τετοια γυναικα διπλα σε εναν αντρα τι λογο υπαρξης εχει ο αντρας..........χαλακίου αχαχαχααχαχαχαχααχχααχαχαχαααχ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

έλα μου ντε!....ξύπνησε ο γουργούρης...θα τα πούμε αργά...θα κάνουμε δική μας έναρξη...φιλάκια κουφετάκι μου

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

έλα μου ντε!....ξύπνησε ο γουργούρης...θα τα πούμε αργά...θα κάνουμε δική μας έναρξη...φιλάκια κουφετάκι μου

φιλακια πατρινια μου.κι εγω για λιγο μπηκα εδω γτ εχω μικρο με μυξες και τωρα θα παω σε λιγο για να βγαλω μυξουλες δωσω συροπακι κανω γαλατακι διαβασω παραμυθακι και ισως κοιμηθει νωρις και ησυχασω κι εγω.ουφ!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

εεεπ είναι κανείς εδώ;...καλά λέμε τα είδα όλα με τον γουργούρη μόνη μου απόψε! Πάστααααααααααα σε σκίσω!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα ΚΟΥΚΛΕςςςς!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙς ΣΤΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΤΕς!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙς ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΩ ΠΛΗΡΩς0ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ -ΕΙΣΤΕ ΟΛΕς ΚΑΛΕΣΜΕΝΕς!!!!αχ καρναβαλιιιιιι!θελω κι εγωωωωωωωωωω!!!!ημικρη ξεραθηκε τοπηρε σερι απο τις 10 μεχρι τις 8 το πρωι!το πουλακι μου!!!εγω σας ειπα που ειχα αδιαθετησει ακριβως σε 28 μερες παλι ε?αχαχαχα το συστημα δουλευει!με ειπαν και το φλυτζανι!3 παιδια λεει θα κανω!το δευτερο συντομα!αλλα οι προσπαθειες δεν ξεκινησαν εννοοειται!κερναω καφε!!!η καφετιερα ειναι το μονο πραγμα που παει κι ερχεται μαζιμου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ευχομαι η επομενη μετακομηση να ειναι στο δικο σας σπιτι κισα οχι αλλη ταλαιπορια!!!μπραβο στην κουκλιτσα που κοιμηθηκε τοσες ωρες σερι.οσο για το φλυτζανι που σου ειπαν ,αντε βρε 3το μανα και να ναι ολα ησυχα και βολικα σαν την γκ@@λιαριτσα.αχ!κοριτσακι μου!!!να χουν λιγο αποσταση ηλικιακα γτ ειναι ζορικα ετσι κι αλλιως!!!καλημερα σε οολεςς

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...