Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μα έτσι ακριβώς σε είχα φανταστεί κι εγώ!!!!

Αλλά και τη λενι δίμετρη μελαχροινη, εξ ου και το άσπρο ταγερ!!!!:wink:

διμετρη μελαχρινη με γαλανα ματια και εσυ καστανη με γαλαζοπρασινα και στρετσ μαυρο κολητο δερματινο με σημα τον γατουλη:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ, εμένα δεν με νοιάζουν μάτια/μαλλί, μπορώ απλά να είμαι δίμετρη με κορμί Ναόμι Κάμπελ? Ας είναι κι αυτό που έχει τώρα που είναι κι αυτή μεγαλοκοπέλα!!! Δεν βαριέσαι!!!

διμετρη μελαχρινη με γαλανα ματια και εσυ καστανη με γαλαζοπρασινα και στρετσ μαυρο κολητο δερματινο με σημα τον γατουλη:cool:

Ουάου!!!!! Πολύ γουστάρω!!!!!

Θα είμαι μια έξαλλη μεγαλοκοπέλα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καρακουκλάρες, γαλανομάτες, πρασινομάτες κτλ μόλις γύρισα από παιδίατρο... Και ναι, η πρώτη αντιβίωση του έτους είναι γεγονός!!! Και τα δύο αυτάκια κατακόκκινα, το δεξί που την πονούσε το βράδυ είχε και υγρό. Έτσι ξεκινάμε από απόψε σεκλόρ (είχα πάρει πέρισυ ένα μπουκάλι όταν ο μικρός μου έβγαζε καλόγερους στο ανω χείλος και δεν του την είχα δώσει, δεν έχει λήξει, κι έτσι θα δώσουμε αυτήν, δεν χρειάστηκε να τρέξω τώρα σε φαρμακείο δλδ, θα το κάνω αύριο βέβαια μιας και θα χρειαστούμε δύο μπουκάλια)...

Ελενάκι την ρώτησα για το αλγκοφρέν, μου είπε ότι το δίνουν σε παιδάκια που δεν αντέχουν το πονστάν και σε υψηλούς πυρετούς. Είναι πολυ βαρύ αντιφλεγμονωδες, αντιπυρετικό και κατάλληλο για ρευματοπάθειες, αρθριτικά κτλ!!! Νόμιζα ότι είχε αντικαταστήσει το πονστάν λόγω του ότι ήταν περισσότερο ελαφρύ! Τεσπα, εκείνη μου είπε ότι κι εκείνη το δίνει σε παιδάκια αλλά μόνο σε όσα δεν αντέχουν ή κάνουν εμετό το πονστάν...

Αυτά τα νιους γκάις, πάω να ξαπλώσω με το κοριτσάκι μου! Έχουμε βρει χτες και σήμερα δικαιολογία ότι δεν είναι καλά και είμαστε συνέχεια ξάπλα αγκαλιά!

Φιλιά κούκλες και καλό ξημέρωμα!

ΚΑλησπέρααααααααααααααααααα....

Δισκοκήληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....φυσιοθεραπείες και χάπια αβέρτα κουβερτα...καλορίζικο.....ο ορθοπεδικός μας έκανε παζλ!

Παστακια έχω να σου προτείνω κάποια που είναι και αξιοπρεπη και με καλές τιμες στο κέντρο.

1. City hotel στη Μητροπόλεως

2. Τhe met hotel στο λιμάνι

3. Mediteranean palace στο λιμανι

4. abc στην εκθεση

Ρίξε αν θες μια ματιά....

Εμένα προσψπικά μου αρέσουν!

Το ανατόλια είναι στο βαρδάρη όπου έχει πολλούς αλλοδαπούς και δεν είναι να κυκλοφορείς πολύ πολύ.

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και εξυπηρετείσαι με το λεωφορείο.

Ευχαριστώ βρε θα τα ψάξω....α ρε Σαλονικη σου'ρχομαι!

Κορίτσια σόρυ είμαι λιώμα, γιατί από την δουλειά πήγα απευθείας στον γιατρό και χέστ$ με ......φιλακια πολλά..καληνύχτα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλα παλι αφιερωνατε χθες κι εγω ημουν στη μαυρη κατηφεια μου.Με ειχαν πιασει τα ψυχολογικα μου κι εκλαιγα χωρις λογο,ωσπου στο τελος κατεληξα με μια ελαφρια ημικρανια,που ευτυχως περασε.Βεβαια το απογευμα εβαλα παλι τα κλαμματα,βλεπωντας ΤΖΕΙΝ ΕΙΡ στη ΝΕΤ......χαλια τα ορμονικα μου χαλια........

Πολυ με πικρανατε ομως,που δεν αναφερθηκε καμια σας στη δικη μου κορμοστασια και ομορφια......:tongue::tongue::tongue:

Παστακια μου περαστικα,τι να πω,ελα προς τα εδω μπας και σε στρωσουμε εμεις.......

Ελενη κ,αγαπακι μου,περαστικα στη μικρη,ηταν να το παθει κι αυτο,ελπιζω τουλαχιστον με την αντιβιωση να το προλαβετε.....θα εισαι και σημερα σπιτι,θα κανω ενα τηλεφωνακι αργοτερα.

Εγω εχω τη μικρη σπιτι,γιατι χθες την επιασε ξαφνικα πονοκεφαλος,μετα εκανε εμετο,και ξεραθηκε στον υπνο,αλλα τρομαξε η κακομοιρα.Βρε κοριτσια φοβαμαι μηπως εχει παρει τις ημικρανιες μου και πολυ με τρομαζει αυτο...:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα 30ούλες μου!!!

Ελενάκι την ρώτησα για το αλγκοφρέν, μου είπε ότι το δίνουν σε παιδάκια που δεν αντέχουν το πονστάν και σε υψηλούς πυρετούς. Είναι πολυ βαρύ αντιφλεγμονωδες, αντιπυρετικό και κατάλληλο για ρευματοπάθειες, αρθριτικά κτλ!!! Νόμιζα ότι είχε αντικαταστήσει το πονστάν λόγω του ότι ήταν περισσότερο ελαφρύ!

Ελενη μου, εμένα μου το έδωσε απο την αρχή χωρίς να μου εξηγήσει κάτι τέτοιο.το μόνο που μου είπε ηταν πως είναι πολύ καλυτερο γιατί εχει και αντιφλεγμονώδη δράση.. Τι να πω ρε κορίτσια..Τα έχω παιξει με τους ανίδεους γιατρούς!!

Ασε γιατί τα'χω πάρει από χθες πολύ άσχημα!

Πήγα την μικρη στον δικό μου παιδίατρο ο οποίος είναι μεν πολύ μεγάλος αλλά γιατρός με αρ...ια, γιατί εδώ και 3 μήνες γυρίζουμε από την παιδιατρο στον πνευμονολογο και απάντηση δεν παίρνουμε. Μόνο φάρμακα...

Τελικά το παιδί έχει στροπτόκοκκο και σταφυλόκοκκο και το ταλαιπωρουσαμε τζάμπα με τις μακακίες τους.

Τώρα ξεκινάμε ενέσεις και αντιβίωση και μετά θα συνεχίσουμε με άλλη θεραπεια! Το ξεσκισανε το κοριτσάκι μου οι άχρηστοι!!

Το τι βρίσιμο έχω ρίξει από χθες δεν λέγεται....

Α! Κι εγώ θα κάνω θεραπεία γιατί έχω τα ίδια συμπτώματα και το κολλάει η μία στην άλλη!!!

Καλό ε;;;;:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΚΑλησπέρααααααααααααααααααα....

Δισκοκήληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....φυσιοθεραπείες και χάπια αβέρτα κουβερτα...καλορίζικο.....ο ορθοπεδικός μας έκανε παζλ!

Ευχαριστώ βρε θα τα ψάξω....α ρε Σαλονικη σου'ρχομαι!

Περαστικούλια Κατερινάκι!!!

Καλημερα,καλα παλι αφιερωνατε χθες κι εγω ημουν στη μαυρη κατηφεια μου.Με ειχαν πιασει τα ψυχολογικα μου κι εκλαιγα χωρις λογο,ωσπου στο τελος κατεληξα με μια ελαφρια ημικρανια,που ευτυχως περασε.Βεβαια το απογευμα εβαλα παλι τα κλαμματα,βλεπωντας ΤΖΕΙΝ ΕΙΡ στη ΝΕΤ......χαλια τα ορμονικα μου χαλια........

Πολυ με πικρανατε ομως,που δεν αναφερθηκε καμια σας στη δικη μου κορμοστασια και ομορφια......:tongue::tongue::tongue:

Παστακια μου περαστικα,τι να πω,ελα προς τα εδω μπας και σε στρωσουμε εμεις.......

Ελενη κ,αγαπακι μου,περαστικα στη μικρη,ηταν να το παθει κι αυτο,ελπιζω τουλαχιστον με την αντιβιωση να το προλαβετε.....θα εισαι και σημερα σπιτι,θα κανω ενα τηλεφωνακι αργοτερα.

Εγω εχω τη μικρη σπιτι,γιατι χθες την επιασε ξαφνικα πονοκεφαλος,μετα εκανε εμετο,και ξεραθηκε στον υπνο,αλλα τρομαξε η κακομοιρα.Βρε κοριτσια φοβαμαι μηπως εχει παρει τις ημικρανιες μου και πολυ με τρομαζει αυτο...:confused:

1. Εσυ είσαι μία λυγερόκορμη κοκκινομάλλα.Να μην αναφέρω τα μαστίγια και τα σχετικά!!!:tongue::tongue:

2. Γιατί ορμονικά καλό μου; Μήπως μας ετοιμάζεις τίποτα;

3. Ψαξτο για το παιδι όσο είναι νωρίς... Αν είναι ημικρανίες ίσως υπάρχει λύση αν το προλάβεις νωρίς!

Περίοδος της ήρθε;

4Suap3.png

Ελενη2008 περαστικα σας βρε κοπελα μου, και ελεος πια με αυτους τους γιατρους που μου φαινεται κανουν εφαρμογη στου κασιδα το κεφαλι....τι να πω τουλαχιστον βρηκατε τι φταιει,αντε να αρχισετε αγωγη με το καλο και να συνελθετε.

Τα ορμονικα μου χορευουν γιατι περιμενουν την "κοκκινοσκουφιτσα" που μου σπαει τα νευρα ως συνηθως...:twisted:

Οσο για τη μικρη δεν εχει αδιαθετησει ακομα.....αλλα αν παιζει να ειναι ημικρανιες,δεν μπορω να της κανω κατι....εγω λεω μετα τα γενεθλια της να παω για βελονισμο,μπας και γινει τιποτα...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Α και ευχαριστω για τα κοπλιμεντα,αλλα υποτιθεται οτι τα περιμενα απο τις φιλεναδες μου,με εχουν δει και φατσικα(βλεπε κουφετακι και ελενη κ),αλλα δεν τις παρεξηγω,μωρε τα αγαπακια μου,δεν μπορουν να πουν ψεματαα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καρακουκλάρες, γαλανομάτες, πρασινομάτες κτλ μόλις γύρισα από παιδίατρο... Και ναι, η πρώτη αντιβίωση του έτους είναι γεγονός!!! Και τα δύο αυτάκια κατακόκκινα, το δεξί που την πονούσε το βράδυ είχε και υγρό. Έτσι ξεκινάμε από απόψε σεκλόρ (είχα πάρει πέρισυ ένα μπουκάλι όταν ο μικρός μου έβγαζε καλόγερους στο ανω χείλος και δεν του την είχα δώσει, δεν έχει λήξει, κι έτσι θα δώσουμε αυτήν, δεν χρειάστηκε να τρέξω τώρα σε φαρμακείο δλδ, θα το κάνω αύριο βέβαια μιας και θα χρειαστούμε δύο μπουκάλια)...

Ελενάκι την ρώτησα για το αλγκοφρέν, μου είπε ότι το δίνουν σε παιδάκια που δεν αντέχουν το πονστάν και σε υψηλούς πυρετούς. Είναι πολυ βαρύ αντιφλεγμονωδες, αντιπυρετικό και κατάλληλο για ρευματοπάθειες, αρθριτικά κτλ!!! Νόμιζα ότι είχε αντικαταστήσει το πονστάν λόγω του ότι ήταν περισσότερο ελαφρύ! Τεσπα, εκείνη μου είπε ότι κι εκείνη το δίνει σε παιδάκια αλλά μόνο σε όσα δεν αντέχουν ή κάνουν εμετό το πονστάν...

Αυτά τα νιους γκάις, πάω να ξαπλώσω με το κοριτσάκι μου! Έχουμε βρει χτες και σήμερα δικαιολογία ότι δεν είναι καλά και είμαστε συνέχεια ξάπλα αγκαλιά!

Φιλιά κούκλες και καλό ξημέρωμα!

perastika στο κοριτσι μας.δεν σταματας αντιβιωση μεχρι να πει η γιατρος οτι δεν εχει τπτ στα αυτακια λενι.γμτ.πολυ την επιασε αλλα με αντιβιωση και προφυλαξη θα γιει περδικη.καλο κουραγιο μανα!!!

κοιτα ειπαμε να πιασουμε κανα γκομενο αν βγαζαμε την κορμοστασια σου θα πιαναμε τα ........ τι να κανουμε εμεις οι απλες θνητες διπλα σου?392543cc5.jpg

Καλημέρα 30ούλες μου!!!

Ελενη μου, εμένα μου το έδωσε απο την αρχή χωρίς να μου εξηγήσει κάτι τέτοιο.το μόνο που μου είπε ηταν πως είναι πολύ καλυτερο γιατί εχει και αντιφλεγμονώδη δράση.. Τι να πω ρε κορίτσια..Τα έχω παιξει με τους ανίδεους γιατρούς!!

Ασε γιατί τα'χω πάρει από χθες πολύ άσχημα!

Πήγα την μικρη στον δικό μου παιδίατρο ο οποίος είναι μεν πολύ μεγάλος αλλά γιατρός με αρ...ια, γιατί εδώ και 3 μήνες γυρίζουμε από την παιδιατρο στον πνευμονολογο και απάντηση δεν παίρνουμε. Μόνο φάρμακα...

Τελικά το παιδί έχει στροπτόκοκκο και σταφυλόκοκκο και το ταλαιπωρουσαμε τζάμπα με τις μακακίες τους.

Τώρα ξεκινάμε ενέσεις και αντιβίωση και μετά θα συνεχίσουμε με άλλη θεραπεια! Το ξεσκισανε το κοριτσάκι μου οι άχρηστοι!!

Το τι βρίσιμο έχω ρίξει από χθες δεν λέγεται....

Α! Κι εγώ θα κάνω θεραπεία γιατί έχω τα ίδια συμπτώματα και το κολλάει η μία στην άλλη!!!

Καλό ε;;;;:twisted::twisted::twisted::twisted:

Περαστικούλια Κατερινάκι!!!

1. Εσυ είσαι μία λυγερόκορμη κοκκινομάλλα.Να μην αναφέρω τα μαστίγια και τα σχετικά!!!:tongue::tongue:

2. Γιατί ορμονικά καλό μου; Μήπως μας ετοιμάζεις τίποτα;

3. Ψαξτο για το παιδι όσο είναι νωρίς... Αν είναι ημικρανίες ίσως υπάρχει λύση αν το προλάβεις νωρίς!

Περίοδος της ήρθε;

περαστικα στο παιδι τωρα αυτους ολους τους γιατρους που σας ταλαιπορουσαν τι τους κανεις και τι ακρη να βγαλεις.

παστακια μια νυχτα στα μπουζουκια σε ισιωνουμε την μεση εσενα το θεμα ειναι πως θα παμε.......

921477wc2fyvv2y2.gif

Το ξερω αλλα δεν θα πρεπει να στερηθει καποια πραγματα,απο τροφες εννοω;

μην σε πιανει το υποχονδριο μανου.γτ να χει παρει τους πονοκεφαλους σου αντε εγω που δεν εχω τετοιο θεμα την μικρη την πιανει που και που ειναι και η ορμονες ειναι και οι πολλες υποχρεωσεις τους.μην το σκεφτεσε και μαζεψου να μας δει και κανας γκομενος και εμας λεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Χαχαχαχαχαχχαα ,ναι καλα με επεισες τωρα,κι ετσι νομιζεις οτι θα πας να με τουμπαρεις;;;;;;;;;;Που επρεπε να κανω παραπονο μπας και ψαρεψω κι εγω καμια καλη κουβεντα,κι υστερα θες να λεγεσαι και φιλη μου....κλψ κλαψ κλαψψψψψψ:(:(:(:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

μην σε πιανει το υποχονδριο μανου.γτ να χει παρει τους πονοκεφαλους σου αντε εγω που δεν εχω τετοιο θεμα την μικρη την πιανει που και που ειναι και η ορμονες ειναι και οι πολλες υποχρεωσεις τους.μην το σκεφτεσε και μαζεψου να μας δει και κανας γκομενος και εμας λεμε

Ναι μωρε το ξερω κι η ελενη κ,μου το εχει πει,απλα την πιανει αραια και που,ισως επηρρεαζεται κι απο μενα που με βλεπει οταν ειμαι στο κακο μου το χαλι και τα τραγικοποιει τα πραγματα....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...