Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κοίτα να δεις όμως πως αλλάζουν οι καιροί. Στην μικρή ήταν αυτονόητο ότι στον υψηλό και πυρετό στο 3ωρο έδινες εναλλακτικά ντεπόν με πονστάν (πάνω από 38 και κατά προτίμηση βράδυ) μετά τον χρόνο φυσικά... Τώρα η νέα μόδα είναι ντεπόν κι αλγκοφρέν. Δεν το έχω συζητήσει με την παιδίατρο, σήμερα που θα πάμε θα την ρωτήσω και για αυτό... Κι αντε να δω μετά που θα βρω φαρμακείο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

50 ατομα ειχε τωρα ηρθε ο συζηξ,γμ τις απεργειες μας γμ.λενι βαρδαρης ηταν ειναι και θα ειναι παντα απαγορευτικη περιοχη εχει πολλα στοιχεια ελευθερων ηθων κ@λομπαραδες ε τωρα και κινεζους αλλοδαπους κτλ κτλ κτλ

921477wc2fyvv2y2.gif

Να σου στείλω εγώ ένα μπουκάλι;

Ποιο γρήγορα θα σου έρθει!!!:lol:

Κουφετο, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη να κάνουμε και κανένα κουτσομπολιο!!:rolleyes:

δεν μπορω καρδια μου τωρα

921477wc2fyvv2y2.gif

εννοειτε οτι το βλεπαμε αυτο.λενακι μουυυυυυυ!!!τι να πω οπου παω ολο επιτυχιες εχω......αναλαμπες ρε σου λεω

Αυτά είναι!!! Πάντα τέτοια γλυκό μου κουφετάκι!!! Πάντα τέτοια!!!

(αλλάζω το σκηνικό με το "καλοβαλμένες μεγαλοκοπέλες" και προσθέτω κι εναν στρατό ανδρών που μοιάζουν με κλούνει να κυνηγούν το κουφετάκι!):tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχαχαα και εσυ διπλα μου αλλα να πηγαινεις στην αντιθετη κατευθυνση το χω λεμε το βλεπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

αχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχααχχαχαχαα και εσυ διπλα μου αλλα να πηγαινεις στην αντιθετη κατευθυνση το χω λεμε το βλεπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλέ ναι, θα πάρω το πι μου και θα "τρέχουμε" με την ιλιγγιώδη ταχύτητα του 0,0001χλμ/ώρα προς το ξαναμμένο πλήθος των Θεών!!! Κοντά στον βασιλικό να ποτιστεί και η γλάστρα!!!:tongue::tongue::tongue:

Το κουφέτο θα φοράει ένα κοκκινο σατέν στρετσ μινι, από πίσω θα τρέχουν οι κουστουμάτοι κούκλοι, και από την αντίθετη θα 'ρχεται η λένι φορόντας ένα κάτασπρο μινι ταγερ και μυστήριο γυαλί, θα βλέπει και θα σκέφτέται.... σκύλαααα δεν θα σε πιάσωωωωωω;;;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Το κουφέτο θα φοράει ένα κοκκινο σατέν στρετσ μινι, από πίσω θα τρέχουν οι κουστουμάτοι κούκλοι, και από την αντίθετη θα 'ρχεται η λένι φορόντας ένα κάτασπρο μινι ταγερ και μυστήριο γυαλί, θα βλέπει και θα σκέφτέται.... σκύλαααα δεν θα σε πιάσωωωωωω;;;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ακριβως αυτα θα φοραω και αυτο γτ ειμαι διμετρη κουκλαρα ξανθια με πρασινα ματια ααχχαχααχααχα η λενι δε ειναι η θηλυκια τζειμ μποντ εσυ μαναρι μου εισαι η κατ γουμαν

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ακριβως αυτα θα φοραω και αυτο γτ ειμαι διμετρη κουκλαρα ξανθια με πρασινα ματια ααχχαχααχααχα η λενι δε ειναι η θηλυκια τζειμ μποντ εσυ μαναρι μου εισαι η κατ γουμαν

Καλέ με βλέπεις??? Μα ακριβώς έτσι είμαι!!! Να ξεκαθαρίσουμε όμως ποιος μποντ είμαι!!!

(αχ τι ωραία, μπορούμε να κρατήσουμε αυτήν εδώ την "πραγματικότητα" και να μιλάμε η μία στην άλλην σαν να είναι 100% αλήθεια?)...

εφυγα παω να ξαναβγαλω τις μυξες του μικρου και να ταισω και να κανω νανι ματσ μουτσ κουκλαρες μου.....αμαζονες μου πιπινακια τεκνακια μου εσεις0002031F.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Μα έτσι ακριβώς σε είχα φανταστεί κι εγώ!!!!

Αλλά και τη λενι δίμετρη μελαχροινη, εξ ου και το άσπρο ταγερ!!!!:wink:

4Suap3.png

Καλέ με βλέπεις??? Μα ακριβώς έτσι είμαι!!! Να ξεκαθαρίσουμε όμως ποιος μποντ είμαι!!!

(αχ τι ωραία, μπορούμε να κρατήσουμε αυτήν εδώ την "πραγματικότητα" και να μιλάμε η μία στην άλλην σαν να είναι 100% αλήθεια?)...

γτ δεν ειναι πραγματικοτητα?000203DD.gifκαι εγω τοτε που ζω?πια ειμαι?που ειναι το εδω?

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Εννοείται γλυκειά μου!!!

εφυγα παω να ξαναβγαλω τις μυξες του μικρου και να ταισω και να κανω νανι ματσ μουτσ κουκλαρες μου.....αμαζονες μου πιπινακια τεκνακια μου εσεις0002031F.gif

sig.asp?img=ad1

Καλο μεσημερι!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...