Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Έλα θα ανέβω Σαλόνικα και άν μπορέσετε να τα πούμε,θα πηγαίνουμε σαν τις γιαγιουλες τον ΚΑΠΗ! μία θα μπατάρει από την μία και η άλλη από την άλλη!χιχιχιχιχι

χχαχαχα σαν να σας βλέπω! Εκεί στην παραλία, μπροστά στον Λευκό Πύργο, τέσσερις πέντε καλοβαλμένες μεγαλοκοπέλες κρατούν η μία την άλλην και σουλατσάρουν!!! χαχαχαχα ρε σεις, εγώ θα λείπω???

Παστάκια, είσαι η χαμένη μου αδερφή, τέλος...

Ευχαριστώ βρε μπέιμπς για το ενδιαφέρον, με συγκινείτε! Πήγα στην δουλειά σήμερα, το γραφείο ήταν σχεδόν έτοιμο, εγώ ήμουν σχεδόν καλά, λίγο με έπιασε πάλι αλλά χαπακώθηκα από χτες οπότε θα την σκαπουλάρουμε πάλι (νομίζω!)... Πρέπει να κλείσω ραντεβού σε παθολόγο, δεν βλέπω να γίνομαι καλά από μόνη μου...

Η Μυρτώ ξεκίνησε και βήχα δειλά δειλά... Μα τι ομορφιές είναι αυτές!

Σήμερα είχε τρελλή κίνηση, έκανα δύο ώρες να έρθω σπίτι μου. έχω καιρό να το ζήσω αυτό και λίγο με χάλασε... Στο μεταξύ, παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου αφού ήμουν 10 λεπτά στο ίδιο σημείο και βαριόμουν, εκείνος μου το κλείνει και δεν με παίρνει πίσω και με παίρνει μετά από 10 λεπτά από το πάρκινγκ του σπιτιού μας... Εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, τον παίρνω τηλέφωνο μόλις φτάνω στο φανάρι του σπιτιού μας, με παίρνει πάντα τηλέφωνο για να πούμε τα ίδια (που είσαι? στο φανάρι... Κατεβαίνω:twisted::twisted::twisted: - πάντα του έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να με πάρει πίσω, έλεος δηλαδή, σήμερα βρήκε να το κάνει!!!) κατεβαίνει στο πάρκινγκ για να βοηθήσει με παιδιά και ταπεράκια (παίρνω φαγητό από την μαμά κάθε μέρα) κι ανεβαίνουμε πάνω όλοι μαζί... Ε, σήμερα, αφού ήταν 6 η ώρα όταν τον πήρα (λες και έχω φτάσει στο σπίτι πολλές φορές στις 6) νόμιζε ότι ήμουν στο γνωστό μέρος, κατέβηκε χωρίς κλειδιά αλλά με κινητό (αν αυτό δεν είναι αψυχολόγητο, τότε ποιο είναι?) και με πήρε τηλ. μετά από δέκα λεπτά αφού είδε ότι δεν εμφανιζόμουν!!! Όπως καταλάβατε έμεινε εκτός σπιτιού για μία ώρα και κάτι... Και φυσικά εγώ φταίω, που πρώτη φορά τον παίρνω από τον δρόμο για να μιλήσουμε και που πάντα του έλεγα να μην με παίρνει πίσω, απλά να κατεβαίνει κάτω!!! Και βρήκε την μέρα να με ακούσει 4 χρόνια μετά!!! Αχ, πάντως αντιλήφθηκα ότι βαριόμαστε μέχρι και να τσακωθούμε!

Αυτά τα συγκλονιστικά νιούς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουφετάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

Σε απέκλεισαν βρε μωρό μου στο δίπλα? χαχαχαχα συγγνώμη που γελάω αλλά ρε συ, να φας κάρτα για... τρίχες? χαχαχαχαα θα το διαβάσω το βράδυ με ησυχία, είσαι φοβερή μωρό μου!!! Ρε μήπως να ανοίξουμε ένα φόρουμ με επιλογή ατόμων? Δεν είμαστε εμείς για δημοκρατία!!!!

Σπέρααααααααααααααααααααα...

Μωρέ που είσαστε;

Καλημέρα!

Μαεστρια να χαίρεσαι το γιόκα σου και να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

Και περαστικά σ'εσένα!

Μανου μεγεια το μαλλί!! Είδες πως ανανεώνεσαι με μια μικρή αλλαγή;

Παστάκια βρήκατε ξενοδοχείο;

Ελένη η μέση πως πάει; Ελπίζω καλύτερα!!

Κουφέτο δεν πρέπει να μας αφήνεις τόσο!!! Όπως βλέπεις αποσυντονιζόμαστε!!!:mrgreen::mrgreen:

Αντε να μας βάλεις σε τάξη τώρα...

όχι δεν βρήκαμε...πείτε κανά καλό στο κέντρο ρε κορίτσια!

Παστακια μου ευχαριστω,εκοψα λιγο φραντζα-αφελειες και πολυ μου αρεσε,αλλαξα λιγο το λουκ.Θα σε περιμενουμε,ενημερωσε αν μπορεσουμε να συναντηθουμε.

Μαεστρια περαστικα,ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα,ελενιτσα κ ,ελπιζω αγαπακι μου να εισαι κι εσυ καλα σημερα,θα πας δουλεια;

Κορίτσια λέω το 3ήμερο της Αποκριας...ελπίζω να μην στραβώσει...τον έχω φάει τον Πάστα με εσάς..θέλω να έρθω να γνωριστούμε!

Κοπελιές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχές!!! :D

Ακόμα ΚΑΙ σήμερα στην τουαλέτα τρέχω. Το μόνο καλό είναι ότι έχασα 1,5 κιλό σε 3 μέρες.

Πω πω ρε μαεστρία..κουράγιο...χαχαχα άντε δες το θετικό, κάνεις δίαιτα...μωρέ σόρυ δεν παίζω με τον πόνο σου, πλάκα σου κάνω μπας και ευθυμήσεις λίγο...υπομονή και κουράγιο...περαστικούλια

Δίκιο έχεις!

Όποτε το λέμε κάτι στραβώνει...

Να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε!!

Ναι ρε γμτ....φτου φτου μακρυά από εμάς που θέλουμε να ανέβουμε Σαλόνικα!

χχαχαχα σαν να σας βλέπω! Εκεί στην παραλία, μπροστά στον Λευκό Πύργο, τέσσερις πέντε καλοβαλμένες μεγαλοκοπέλες κρατούν η μία την άλλην και σουλατσάρουν!!! χαχαχαχα ρε σεις, εγώ θα λείπω???

Παστάκια, είσαι η χαμένη μου αδερφή, τέλος...

Ευχαριστώ βρε μπέιμπς για το ενδιαφέρον, με συγκινείτε! Πήγα στην δουλειά σήμερα, το γραφείο ήταν σχεδόν έτοιμο, εγώ ήμουν σχεδόν καλά, λίγο με έπιασε πάλι αλλά χαπακώθηκα από χτες οπότε θα την σκαπουλάρουμε πάλι (νομίζω!)... Πρέπει να κλείσω ραντεβού σε παθολόγο, δεν βλέπω να γίνομαι καλά από μόνη μου...

Η Μυρτώ ξεκίνησε και βήχα δειλά δειλά... Μα τι ομορφιές είναι αυτές!

Σήμερα είχε τρελλή κίνηση, έκανα δύο ώρες να έρθω σπίτι μου. έχω καιρό να το ζήσω αυτό και λίγο με χάλασε... Στο μεταξύ, παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου αφού ήμουν 10 λεπτά στο ίδιο σημείο και βαριόμουν, εκείνος μου το κλείνει και δεν με παίρνει πίσω και με παίρνει μετά από 10 λεπτά από το πάρκινγκ του σπιτιού μας... Εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, τον παίρνω τηλέφωνο μόλις φτάνω στο φανάρι του σπιτιού μας, με παίρνει πάντα τηλέφωνο για να πούμε τα ίδια (που είσαι? στο φανάρι... Κατεβαίνω:twisted::twisted::twisted: - πάντα του έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να με πάρει πίσω, έλεος δηλαδή, σήμερα βρήκε να το κάνει!!!) κατεβαίνει στο πάρκινγκ για να βοηθήσει με παιδιά και ταπεράκια (παίρνω φαγητό από την μαμά κάθε μέρα) κι ανεβαίνουμε πάνω όλοι μαζί... Ε, σήμερα, αφού ήταν 6 η ώρα όταν τον πήρα (λες και έχω φτάσει στο σπίτι πολλές φορές στις 6) νόμιζε ότι ήμουν στο γνωστό μέρος, κατέβηκε χωρίς κλειδιά αλλά με κινητό (αν αυτό δεν είναι αψυχολόγητο, τότε ποιο είναι?) και με πήρε τηλ. μετά από δέκα λεπτά αφού είδε ότι δεν εμφανιζόμουν!!! Όπως καταλάβατε έμεινε εκτός σπιτιού για μία ώρα και κάτι... Και φυσικά εγώ φταίω, που πρώτη φορά τον παίρνω από τον δρόμο για να μιλήσουμε και που πάντα του έλεγα να μην με παίρνει πίσω, απλά να κατεβαίνει κάτω!!! Και βρήκε την μέρα να με ακούσει 4 χρόνια μετά!!! Αχ, πάντως αντιλήφθηκα ότι βαριόμαστε μέχρι και να τσακωθούμε!

Αυτά τα συγκλονιστικά νιούς...

Και εσύ είσαι η 4η δικιά μου αδερφή!χαχαχαχ

ωχ, περαστικούλια και σε εσένα...εγώ έχω ορθοπεδικό πάλι αύριο...υπομονήήήήή

όσο για τον άνδρα σου, τι ναπώ;......ή μάλλον το έχω πεί μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά και τα παιδιά των πεθερών μας!

μόνο που τα δεύτερα σου σπάνε τα νευρα δικαιολογημενα και μπορείς να τα βρίσεις...στο καλό!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρες!!!

Και σήμερα σπίτι... Πότε θα με στείλουν μόνιμα σπίτι να δούμε!!!

Η Μυρτώ χτες το βράδυ είχε βραχνιάσει και ξεκίνησε να βήχει λίγο. Στις 12 ξύπνησε ουρλιάζοντας καθώς πονούσε το αυτί της... Στις 1μιση της έδωσα ντεπόν και στις δύο κοιμηθήκαμε αγκαλιά, την είχα λίγο πιο ψηλά μιας και ξαπλωμένη υπέφερε... Τα πήρα σήμερα με την γιατρό, δεν μπορούσε να έρθει να την δει τώρα το πρωί θα την πάω το απόγευμα εκτός ραντεβού... Πήρα και στο ΙΚΑ (ένας γιατρός να δει το αυτί βρε παιδιά!!!) έκλεισα ραντεβού για το πρωί αλλά... έχουν απεργία και ο συγκεκριμένος γιατρός απεργεί!!! Για όνομα του Θεού, πρέπει δλδ να τρέχουμε στο νοσοκομείο για να επιβεβαιώσουμε αν είναι ωτίτιδα? Κατά τ' άλλα... Ευρωπαίοι... Αει σιχτήρ πρωί πρωί!

Τώρα παραπονιέται ότι πονάει κι ο λαιμός της όταν καταπίνει...

Μου είπε κιόλας ότι χτες στον παιδικό, επειδή είχε καλό καιρό κι έλειπε η δασκάλα της, τους έβγαλαν έξω με τα μπουφάν για να τρέξουν... Φυσικά ίδρωσε!

Κι είχα απίστευτη δουλειά σήμερα... Σκέφτηκα να την πάω στην μαμά μου αργότερα και να πάω στην δουλειά, έβαλε τα κλάμματα και την έπιασε σπαστικός βήχας...

Κουφετάκι, είδα το θέμα χτες και εκνευρίστηκα... Δεν κατάλαβα γιατί πήρες την κόκκινη και γιατί ο τύπος δεν πήρε ούτε μία κάρτα... Ας το κάνουν κλειστό το φόρουμ, να μπαίνουν τα φιλαράκια να τα λένε, τι μας θέλουν κι εμάς? Δεν πειράζει πουλί μου, εμείς σε θέλουμε!!!

περαστικα στην κοριτσαρα σου λενι μου εγω ειχα παθει αμοκ με τον τυπο τα εγραφα εφοσον τα σκεφτομουν 500φορες για να ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΑΡΤΑ και ο παλιομλκσ ελεγε οτι ηθελε και με αποκλυσαν παλι,δεν με θελουν βρωμαν τα ποδια μου φαινετε.τον εκανα αναφορα απο το 1ο του μνμ για παραπληροφοριση και τπτ εκει αυτος αγερωχος να λεει τις μλκσ του.και να ακουνε τα κοριτσια ενταξει βρε δεν τρεχει τπτ.εχω φαει καρτα για παραπληροφοριση απο ενα βιντεο ενος ιμαμι που ειπε κατι και μετα ειπε κατι αλλο δηλ. φεξε μου και γλυστρισα μετα εχω φαει γτ σε απαντηση απο συζητηση εβαλα και ενα καλοβραδυ,ακουτε οχι σου λεει δεν πρεπει να πιανεις σελ. με την καληνχτα σου παρε μια καρτα ΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,γενικα εχω φαει πολλες καρτες καποιος απο κει δεν με συμπαθει με φαινετε χιχιχιχιχιχι!!απλα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο και ειναι μλκια οταν εχεις δικιο.βασικα ειναι κατι σαν τον στρατο που μπαινεις και ξεχνας την λογικη ετσι και εδω μπαινεις στο φορουμ και ξεχνας την λογικη.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

περαστικα στην κοριτσαρα σου λενι μου εγω ειχα παθει αμοκ με τον τυπο τα εγραφα εφοσον τα σκεφτομουν 500φορες για να ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΑΡΤΑ και ο παλιομλκσ ελεγε οτι ηθελε και με αποκλυσαν παλι,δεν με θελουν βρωμαν τα ποδια μου φαινετε.τον εκανα αναφορα απο το 1ο του μνμ για παραπληροφοριση και τπτ εκει αυτος αγερωχος να λεει τις μλκσ του.και να ακουνε τα κοριτσια ενταξει βρε δεν τρεχει τπτ.

γενικα εχω φαει πολλες καρτες καποιος απο κει δεν με συμπαθει με φαινετε χιχιχιχιχιχι!!απλα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο και ειναι μλκια οταν εχεις δικιο.βασικα ειναι κατι σαν τον στρατο που μπαινεις και ξεχνας την λογικη ετσι και εδω μπαινεις στο φορουμ και ξεχνας την λογικη.

Με κάλυψες απόλυτα!!

Το είδα χθες και από περιέργεια έκατσα και το διάβασα όλο! Ειλικρινά δεν κατάλαβα το λόγο του αποκλεισμού!!

Τες παν.... Όπως είπε και η Ελένη, εμείς σε θέλουμε εδω!!!:wink::wink:

30αρες μας χρειαζομαστε ενας συνχρονισμο....λενι τα καπι τα χρειαζονται οι γεροι και οι γραιες οχι τα μπουμπουκια

Αχ, αυτό σημαίνει ότι είμαστε μπουμπουκάκια!!!

Πόσο καιρό έχω να το ακούσω αυτό οεοοο;;;;;(για να μη πω χρόνια και μας πάρουν με τις πετρες:tongue::tongue:)

Καλημέρες!!!

Και σήμερα σπίτι... Πότε θα με στείλουν μόνιμα σπίτι να δούμε!!!

Η Μυρτώ χτες το βράδυ είχε βραχνιάσει και ξεκίνησε να βήχει λίγο. Στις 12 ξύπνησε ουρλιάζοντας καθώς πονούσε το αυτί της... Στις 1μιση της έδωσα ντεπόν και στις δύο κοιμηθήκαμε αγκαλιά, την είχα λίγο πιο ψηλά μιας και ξαπλωμένη υπέφερε... Τα πήρα σήμερα με την γιατρό, δεν μπορούσε να έρθει να την δει τώρα το πρωί θα την πάω το απόγευμα εκτός ραντεβού... Πήρα και στο ΙΚΑ (ένας γιατρός να δει το αυτί βρε παιδιά!!!) έκλεισα ραντεβού για το πρωί αλλά... έχουν απεργία και ο συγκεκριμένος γιατρός απεργεί!!! Για όνομα του Θεού, πρέπει δλδ να τρέχουμε στο νοσοκομείο για να επιβεβαιώσουμε αν είναι ωτίτιδα? Κατά τ' άλλα... Ευρωπαίοι... Αει σιχτήρ πρωί πρωί!

Τώρα παραπονιέται ότι πονάει κι ο λαιμός της όταν καταπίνει...

Μου είπε κιόλας ότι χτες στον παιδικό, επειδή είχε καλό καιρό κι έλειπε η δασκάλα της, τους έβγαλαν έξω με τα μπουφάν για να τρέξουν... Φυσικά ίδρωσε!

Κι είχα απίστευτη δουλειά σήμερα... Σκέφτηκα να την πάω στην μαμά μου αργότερα και να πάω στην δουλειά, έβαλε τα κλάμματα και την έπιασε σπαστικός βήχας...

Αμάν μ' αυτές τις αρρώστιες ρε κορίτσια!!!

Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος; Κεφάλι δεν μπορούμε να σηκώσουμε....

Ελένη μου περαστικά σας και ελπίζω να προλάβετε την ωτίτιδα. Δώστης algofren καλύτερα που είναι και αντιφλεγμονώδες...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Παστακια έχω να σου προτείνω κάποια που είναι και αξιοπρεπη και με καλές τιμες στο κέντρο.

1. City hotel στη Μητροπόλεως

2. Τhe met hotel στο λιμάνι

3. Mediteranean palace στο λιμανι

4. abc στην εκθεση

Ρίξε αν θες μια ματιά....

Εμένα προσψπικά μου αρέσουν!

Το ανατόλια είναι στο βαρδάρη όπου έχει πολλούς αλλοδαπούς και δεν είναι να κυκλοφορείς πολύ πολύ.

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και εξυπηρετείσαι με το λεωφορείο.

4Suap3.png

αμαν ναι βρε στο βαρδαρι ...ασε δεν κανει.μιλα βρε κοριτσι μου που ξερεις κανα hotel.νυσταζω να ταισω σε λιγο μικρο να παω να κοιμηθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.εγω παντος νιωθω οτι εχω τις τελευταιες αναλαμπες πριν την κατιουσα πριν πουρεψω.παντος πολυ επυτιχια παναθεμα με ...

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ξέρασε τα όλα κουφετάκι μου, τι έγινε πάλι?

Ελενάκι μου, αυτό το αλγκοφρεν πολύ το ακούω τελευταία... Το δίνεις αντί για πονστάν? Μου την έδωσε η παιδίατρος σήμερα, αλλά δεν είμαι σε φάση να ψάχνω άλλη... Ρε κορίτσια κι εσείς έχετε περιοχές που φοβάστε να κυκλοφορήσετε? Πως έχουμε γίνει έτσι ρε γμτ! Ανθρωποφοβία έχω πάθει! Μπαίνω στο αυτοκίνητο και διπλοκλειδώνομαι! χαχαχα αυτό βέβαια το έκανα σχεδόν πάντα, έχω βιώματα από τον Ντίλαν στο Μπέβερλι Χιλς που σε φανάρι κάποιος του έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό από το ανοιχτό παράθυρο στην πόρσε!!! χαχαχαχα φαντάζομαι ότι το παρακολουθούσατε φανατικά κι εσείς!

Πονσταν έδωσα μόνο μια φορά. Το αποφέυγω σαν τον διάολο!

Πάντα δίνω ντεπόν και αλγκοφρέν. Ιδιως όταν υπάρχει φλεγμονή το αλγκοφρέν είναι ότι καλύτερο. Εγώ το εμπιστέυομαι πολύ.

Αν της δώσεις αλγκοφρεν η δοσολογία είναι το 1/3 του βάρους της ανά 8ώρο.

Καλά μπεβερλυ ποιος δεν έβλεπε;;;

Να μη το λέμε προς τα έξω όμως γιατί θα μας πουν προπολεμικές!!!! χιχιχι!!!!:lol::lol::lol:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...