Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

μανου ρώτα πρώτα!

Ελενίτσα μπορεις να κάνεις την κίνηση να απλώσεις το χέρι να σηκώσεις το τηλέφωνο ή είσαι τελείως dead;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελένη να σου κάνω συμπαράσταση;;;

Είμαι με 10ήμερη γερή αντιβίωση για την ιγμορίτιδα και εδώ και 3 μέρες με τρελλό πονοκέφαλο.

Επίσης έχω ένα τρελλό βήχα κανά μήνα τώρα, και ακροαστικά!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άλλος για νοσοκομείο;;;:mrgreen:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα καλα παιδι μου σε τετοιες περιπτωσεις,το πρωτο πραγμα που εχεις διπλα σου,για να μη χρειαστει να σηκωθεις,ειναι το τηλεφωνο.Αλλιως πως θα περασει η ωρα;;;;;;;;;;;Καλα απ'οτι βλεπω,μια χαρα ειμαστε ολες,παρε τη μια και χτυπα την αλλη..........:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

τι εγινε ρε κορες δυο μερουλες ελειψα και σας βρισκω ολες καπως?περαστικα βρε αμαν.βρηκα αυτο και ειμαι σε φαση να το αγορασωhttp://www.ifilios.gr/colostrum.html.για τον μεγαλο γτ ξεκινησε γυμναστηριο με οργανα για μενα γτ ειμαι πεγμενη σωματικα για τον μικρο πριν ξεκινησει προνηπια το καλοκαιρι δειτε και παρτε το κακο παντος δεν κανει και αν κανει αυτα που λεει σωθηκαμε ομαδικος.

921477wc2fyvv2y2.gif

Και το πρωί στις 6 που έκλαιγε ο μικρός μιας και ήταν για άλλη μια φορά κατουρημένος μέχρι τον λαιμό (πρέπει να αλλάξω πάνα επιτέλους, αν και μάλλον αυτός κατουράει πάρα πολύ) δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω να τον πάρω!!!

Δε φταίει η πάνα, η τσουτσού φταίει!!! Αν πίνουν λίγο νερό παραπάνω, το παθαίνουν αυτό τ' αγοράκια, σου μιλάει ομοιοπαθείς.

Περαστικά με τη μέση!!!! Κι εκεί ομοιοπαθής! Να περπατάς όσο μπορείς!

Τελικά χθες ΧΑΛΙΑ όλη μέρα από γαστρεντερίτιδα. Ευτυχώς γενέθλια του μικρού του 'κανα στον παιδικό και το φχαριστήθηκε, γιατί εγώ ήμουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όλη μέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρία μου γενεθλιάζατε???

Να τα εκατοστήσει ο Τζώνης, να είναι πάντα γερός και τυχερός! Να τον χαίρεστε κοριτσάρα μου και σύντομα να του χαρίσετε και αδερφάκι (αν θέλετε βέβαια)... Όχι ότι θα το εκτιμήσει τώρα, φαντάζομαι όμως ότι στην πορεία κάπου θα του φανεί χρήσιμο!!!

Μωρέ μεγαλώνουν τα παιδάκια μας! Αχ Παναγία μου να είναι πάντα γερά!

Και ναι, μάλλον θα πρέπει να κόψουμε την πάνα σιγά σιγά, ο δικός μου κατουράει απίστευτες ποσότητες, τι να του κάνει μια πάνα το βράδυ? Τώρα τελευταία με έχει απογοητεύσει, σχεδόν κάθε πρωί είναι μούσκεμα. Με την κόρη μου δεν το έζησα αυτό το σκηνικό, σχεδόν πάντα τα πρωινά ήταν στεγνή (για αυτό κι έκοψε πανεύκολα την βραδινή πάνα).

Διαφημίσεις

Καλημερα 30ούλες...πωώώώς είσαστε; Εμείς καλα...

καλημεραααααα

pastakia το ξενοδοχειο "ανατολια" πρωτη φορα το ακουω....ειναι μεσα στο ανατολια????

Ρε παιδί μου και δεν θυμάμαι που έλεγε, αλλά το έχει το booking...κάτσε θα το γκουγκλάρω και θα σε πώ!

Καλημέρα κόρες!!!

Σήμερα σπίτι, έμεινα από μέση η άχρηστη για ακόμα μία φορά! Και δεν το πήρα χαμπάρι από χτες, όλα καλά, ξεπατώθηκα όπως σας είπα στο γραφείο, ήρθα σπίτι, ξεβρωμίστηκα (μιλάμε ότι ήμουν μέσα στο χώμα, ούτε το μωρό αγκαλιά δεν πήρα), έπαιξα με τα μικρά, τα έβαλα για ύπνο, όλα καλά. Και το πρωί στις 6 που έκλαιγε ο μικρός μιας και ήταν για άλλη μια φορά κατουρημένος μέχρι τον λαιμό (πρέπει να αλλάξω πάνα επιτέλους, αν και μάλλον αυτός κατουράει πάρα πολύ) δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω να τον πάρω!!!

Εκτός αυτού, ακόμα βήχω δυνατά και μου κόβεται η αναπνοή ώρες ώρες, είναι να αδιαθετήσω και με έχει πεθάνει η κοιλιά μου και έχει μπει το νύχι στο κρέας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού... Μπορώ με όλα αυτά να βγω σε αναπηρική σύνταξη???

Βρε κουφετάκι, μήπως να ανοίξουμε κι ένα νέο τόπικ με θέμα "ανάπηρες μανούλες?"

Αγαπητή μου ομοιοπαθούσα ΣΕ ΟΛΑ, ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!...μήπως είμαστε και αδερφές δεν ξέρω....άν ανοίξετε τόπικ να με κάνετε τιμώμενο μέλος ..έχω ορθοπεδικό πάλι αυτή την εβδομάδα, λόγω μέσης...πάω να δώ μηπως είμαι για φυσιοθεραπείες, όπως μου έλεγε...ωραίαιαααααααααααααααα:wink:;-):wink:

Μανουτίτα μου τι κάνεις ....με γεια το λουκ βρε!

Ελένη2008 περαστικούλια βρε!

Μαεστρία βάστα γερά!

Κουφετάκι φιλιά!

Ξέχασα καμμια; σόρρυ!

Έλα θα ανέβω Σαλόνικα και άν μπορέσετε να τα πούμε,θα πηγαίνουμε σαν τις γιαγιουλες τον ΚΑΠΗ! μία θα μπατάρει από την μία και η άλλη από την άλλη!χιχιχιχιχι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Παστακια μου ευχαριστω,εκοψα λιγο φραντζα-αφελειες και πολυ μου αρεσε,αλλαξα λιγο το λουκ.Θα σε περιμενουμε,ενημερωσε αν μπορεσουμε να συναντηθουμε.

Μαεστρια περαστικα,ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα,ελενιτσα κ ,ελπιζω αγαπακι μου να εισαι κι εσυ καλα σημερα,θα πας δουλεια;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!

Μαεστρια να χαίρεσαι το γιόκα σου και να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!

Και περαστικά σ'εσένα!

Μανου μεγεια το μαλλί!! Είδες πως ανανεώνεσαι με μια μικρή αλλαγή;

Παστάκια βρήκατε ξενοδοχείο;

Ελένη η μέση πως πάει; Ελπίζω καλύτερα!!

Κουφέτο δεν πρέπει να μας αφήνεις τόσο!!! Όπως βλέπεις αποσυντονιζόμαστε!!!:mrgreen::mrgreen:

Αντε να μας βάλεις σε τάξη τώρα...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Κοπελιές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχές!!! :D

Ακόμα ΚΑΙ σήμερα στην τουαλέτα τρέχω. Το μόνο καλό είναι ότι έχασα 1,5 κιλό σε 3 μέρες.

Aμάν βρε κορίτσι μου! Άτιμο πράμα η γαστρ/δα.

Ο μικρός αντέχει; Γιατί το ζόρι θα είναι να κολλήσει αυτός...

4Suap3.png

Αντέχει, σήμερα τον έστειλα και παιδικό. Χθες τον είχα κρατήσει, αλλά μια χαρά είναι! Ελπίζω να μην αρρωστήσει, γιατί σ/κ θέλω να τον αφήσω στην αδελφή μου, έχω κανονίσει με χάζμπαντ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...