Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kαλημερα και καλη βδομαδα σε ολες,χρονια πολλα αν εχετε εορταζοντες.

Μαεστρια μου ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα,ολη η οικογενεια.

Ελενη2008 καλημερα κοπελα μου,ειναι καλυτερα το παιδι;Εδω γυρω τριγυρναω,αυτες τις μερες,πηγαινα και για ψωνια,ειχα και δουλιτσες,οποτε γι'αυτο εξαφανιστηκα....Ολα καλα,ομως κατα τ'αλλα.

Λοιπον κοριτσια,σκεφτομουν για τα γενεθλια της μικρης,να πηγαιναμε για μποουλινγκ γυρω στα 20 ατομα.Λοιπον δε φανταζομουν οτι θα ηταν τοσο ακριβα,βγαινει γυρω στα 350 ευρω.Μας φανηκαν πολλα,και τελικα αποφασισε η μικρη να καλεσει τους 6 κολλητους της στο σπιτι,χωρις γονεις,κι εγω θα μεινω στον 2ο οροφο,οποτε θα μπορουν να ξεσαλωσουν τα παιδια στον 1ο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανού δόξα το Θεό ειμαστε φτου φτου καλά!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σταματήσαμε όλα τα φάρμακα και επιτέλους και τις εισπνοές. Βέβαια εδώ και μια βδομάδα δεν πάει στον παιδικό για να τονωθεί λίγο το ανασοποιητικό της!

Κάλα, τόσο ακριβό είναι το μπόουλινγκ;

Σπιτι και πάλι σπίτι!!;) Ε, μη τρελαθούμε τώρα!

Μεζονέτα έχετε μανού;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μπραβο κοριτσακι μου,χαιρομαι που ειστε καλα.Ναι σε μεζονετα μενουμε.

Κοιτα ηταν γυρω στα 7 ευρω το ατομο το catering,χωριστα το τι θα πιουμε και 25 ευρω η ωροχρεωση.Αλλα δεν μπορεις να πεις στους αλλους θα πιεις μονο ενα καφε και στο 2ωρο φευγουμε,οποτε δε συμφερει....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοιτα το σκεφτηκα αλλα αμεσως το απερριψα και λογω κρυου,αλλα ειναι και μεγαλη ευθυνη με ολα τα παιχνιδια εκει περα,οποτε το αφησα στην ακρη.Τωρα η μικρη μου ειπε,οτι μπορουν να χορεψουν,να παιξουν επιτραπεζια,εχουμε παρει κι ενα που ειναι και με dvd,παντομιμα και τετοια και πιστευει οτι θα διασκεδασουν,γι'αυτο και καταληξαμε στο σπιτι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω κατι θα κανω,αλλα η μικρη θελει φαγητο απο goodies,οποτε θα κανω finger food για τα παιδακια,πιτσες,σαντουιτσακια και τετοια.Θα διακοσμησουμε και το σπιτι,οποτε πιστευω να ειναι ολα καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πωπω, πέρασε ένας χρόνος και πάλι κάνουμε πλάνα για τα γενέθλια της μικρούλας της Μανούς!!! Λες να κανονίζουμε έτσι και τον γάμο της αύριο, μεθαύριο???

Είμαστε στην μέση της μετακόμισης... Πήγαμε στο νέο γραφείο, ξεκουβαλήσαμε τους φακέλους στα ράφια, καθαρίσαμε (πολύ χώμα κορίτσια, πολύ χώμα όμως) και περιμένουμε αύριο να μας συνδέσουν πισι κτλ... Αααα πρέπει να αρχειοθετήσουμε και το αρχείο, το έβαλαν πάνω στο πατάρι με τις κούτες και πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξουμε κι αυτό. Κάποιες είπαν να το κάνουμε αύριο, ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω...

Μαεστρία μου περαστικούλια... Όλα τα παιδάκια κάτι έχουν αυτές τις μέρες... Ε, κι εσύ μαζί!

Η μικρή μου άρχισε να παραπονιέται για μύξες... Θα πεθάνω μιλάμε, δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι!!!

Χαλόου....εδώ Πάτρα(π... δεν το λέμε μπιιιιιιπ) καλεί Νύφη!

γλυκια μου πατρινια ξερω γω!!λεει και για τα παιδια κατω των 2ετων χρεωνονται με 13ε το παιδι αυτο ειναι καλο.http://www.booking.com/hotel/gr/anatolia.el.html?aid=311101;label=hotel-95807-gr-TLHcYByul26lmQou_sZ9qQS1188038957;ws=&gclid=CIyQ_9-xvqYCFQzxzAodun-FJA#availability_target στην καμαρα ποιο ξενοδοχειο ειναι ρε κορες?εκει ειναι ωραια περιοχη δεν θυμαμε πως λεγετε...τοσα χρονια αμα δεν σε ενδιαφερει κατι δεν το μαθαινεις.δεν ξερω ρε συ δεν εχω παει ποτε σε ξενοδοχειο εδω.ουτε σαν νεα....που να προλαβω 20χρ.παντρευτηκα:mrgreen:

ναι κουφετάκιμου αυτό είναι...αλλά μου είπε η 2008 οτι είναι αβολη η περιοχή ρε γμτ! θα ψάξω για άλλο..και μου άρεσε αυτό...

άντε ρε μικρή παντρεύτηκες...ααααχ μας τα έφαγαν τα νιάταααααα!!!

Στην πλαζ Αρετσούς, στο δημοτικό αναψυκτήριο, αν και το αναψυκτήριο ήταν κλειστό, έχει όμως παιδική χαρά στην αμουδιά.

Δεν το ξέρω κοπελιά.

Κορίτσια η λιακάδα η χθεσινή ξυνή μας βγήκε και οι τρεις σήμερα είμαστε λίγο άρρωστοι! Χειροτερα είναι ο χάζμπαντ, που μάλλον γαστρεντερίτιδα έχει, εμετό έκανε το πρωί! :rolleyes:

ΟΚ κοπελιά δεν πειράζ'.....ελα ρε γμτ τι πάθατε και εσείς πάλι...άντε περαστικούλια!

Kαλημέρα!!!

Καλή εβδομάδα!!

Μαεστρία περαστικά! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό...

Ε, ρε φουστη μου! Μή πούμε ότι μια μέρα περνάμε καλά!!

Τσουπ και μια αρρώστια να ρθούμε στα ίσα μας!

Πάντως αυτο το όμορφη μαμα ελιωσε κι εμένα..... αν ήμουν στη θέση σου ίσα που θα βαζα και τα κλαματα!

Παστακια ουτε εγώ το ξέρω το ανατόλια αλλά φαίνεται πολυ καλο, μόνο που δεν είναι σε καλή περιοχή. Καλύτερα να ψάξετε κάτι στο κέντρο για να μπορείτε να μετακινείστε άνετα!

Κουφέτο άρχισαν τα γκομενικά βλέπω:tongue:!!! Άντε και σε λίγο σε βλέπω προξενήτρα!!!:lol::lol:

Ελενι_κ τωρα που φοράτε φιρμάτα ρούχα πρέπει να έχετε και το ανάλογο σώμα, οπότε ξεκίνα!!! χαχαχα!!!!

Μανου τι κάνεις, που χάθηκες;

Ευχαριστώ ρε 2008 μου! δεν πειράζει(άν και μου άρεσε πολυ) θα ψάξω γι'άλλο....

Μανούουουουουουου; μου 'λειψες, τι κάνεις;

Τι άλλα ρε κοπελιές..εγώ εκεί στη δουλειά είμαι στα πρόθυρα να βουτήξω το άλλο το τσαλαφό που έχουμε που είναι καιρό αγ...τη και μου το παιζει άνθρωπος...σιχτιρ βραδυνιατικο...

Φιλάκιαααααααααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!!!

Σήμερα σπίτι, έμεινα από μέση η άχρηστη για ακόμα μία φορά! Και δεν το πήρα χαμπάρι από χτες, όλα καλά, ξεπατώθηκα όπως σας είπα στο γραφείο, ήρθα σπίτι, ξεβρωμίστηκα (μιλάμε ότι ήμουν μέσα στο χώμα, ούτε το μωρό αγκαλιά δεν πήρα), έπαιξα με τα μικρά, τα έβαλα για ύπνο, όλα καλά. Και το πρωί στις 6 που έκλαιγε ο μικρός μιας και ήταν για άλλη μια φορά κατουρημένος μέχρι τον λαιμό (πρέπει να αλλάξω πάνα επιτέλους, αν και μάλλον αυτός κατουράει πάρα πολύ) δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω να τον πάρω!!!

Εκτός αυτού, ακόμα βήχω δυνατά και μου κόβεται η αναπνοή ώρες ώρες, είναι να αδιαθετήσω και με έχει πεθάνει η κοιλιά μου και έχει μπει το νύχι στο κρέας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού... Μπορώ με όλα αυτά να βγω σε αναπηρική σύνταξη???

Βρε κουφετάκι, μήπως να ανοίξουμε κι ένα νέο τόπικ με θέμα "ανάπηρες μανούλες?"

Καλημέρα!!!

Σήμερα σπίτι, έμεινα από μέση η άχρηστη για ακόμα μία φορά!

Ωχχχχχ!!!! Περαστικά Ελένη.... Μεγάλη πίκρα η μέση,ιδιως αν έχεις μικρά παιδιά!

Πλακώσου στα μυοχαλαρωτικά τωρα για να μπορέσεις να σηκωθείς γρήγορα!

Βρε κουφετάκι, μήπως να ανοίξουμε κι ένα νέο τόπικ με θέμα "ανάπηρες μανούλες?"

χαχαχα!!!! Έγραψες πάλι!!

Τότε θα μαζευτεί σ'αυτό το τόπικ το 95% των μελών!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Καλησπερα,αγαπες μου παλιογριες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Join the club ελενιτσακ,ετσι ημουν εγω οταν ξεστολισα το δεντρο.Περαστικα αγαπακι μου,που εισαι ομως και δε σηκωνεις το τηλεφωνο,εεεεε;;;;;

Οι υπολοιπες τι κανετε;Εγω μια χαρα ειχα παει απο τις 11 κομμωτηριο,για βαφη και κουρεμα και τελειωσα στη μια,οποτε ολη μερα ημουν χαλαραααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...