Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

σε καταλαβαινω απολυτα ,αλλα αφου δεν σε πηραν τηλεφωνο παει να πει οτι η κατασταση ειναι ελενχομενη.

αντε ολα καλα θα πανε (μ¨αρεσει που τα λεω σε εσενα αλλα και εγω τα ιδια αυριο θα κανω)

το ελπιζωωω!!!!!προνηπιακι και το δικο σου ε;;αντε καλο κουραγιο μας ευχομαι!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

Ετοιμαστηκαμε και τωρα παμε προς το παρον για την εξαγωγη και ο θεος βοηθος ,ελπιζω να μην καταλαβει και πολλα γιατι εχουμε να κανουμε και τις επικαλυψεις (αυτες δεν πονανε ευτυχως) και δεν το βλεπω να ξανακαθετε αν πονεση σημερα.............

καλημερα κοριτσια!!!!ειμαι στην αναμονη να χτυπησει το τηλ....απο το νηπιο...ο γιος μου εχει σηκωσει τον κοσμο......δεν ξερω τι να κανω!!!!τον εχω αφησει και ο θεος βοηθος.....αντε σε λιγο θα κοντευουμε την μια ωριτσα......πανικος!!!!

Αχ ποσο σε καταλαβαινω!!! Εμας ξεκινησε παιδικο την περασμενη εβδομαδα και πλανταξε στο κλαμα το καϋμενουλι μου!!! Την πρωτη μερα ηταν καλος, τον αφησαμε μονο μιση ωρα κι οταν πηγα να τον παρω μονο τοτε εκλαψε. Τις επομενες 3 μερες...κοριτσια εκλαιγα κι εγω μολις τον αφηνα...Ενα δραμα ηταν! Μου τον επαιρναν απο την αγκαλια μου κι αυτος να με τραβαει, να με κοιταζει με ενα βλεμμα, να κλαιει σπαραχτικα...αφου ελεγα μα τι κανω εδω? Ποιο το νοημα να αφησω το παιδι μου τοσο μικρο στο σχολειο??? Τεσπα, την επομενη μερα ανελαβε ο μπαμπας και το σκατουλι πηγε μια χαρα! Αφου δε με πιστευε ο αντρας μου! Τωρα ειμαστε ενταξει, γκρινιαζουμε λιγο αλλα καθομαστε 2 ωριτσες!

Καλημερα κοριτσια και υπομονη,νομιζω οτι τελικα για μας τις μαμαδες ειναι το πιο δυσκολο,τα μικρα αργα ή γρηγορα θα προσαρμοστουν και θα περνανα και τελεια.Το ειχα ζησει κι εγω οταν η μικρη πηγε παιδικο,εκλαιγα κι εγω μολις την αφηνα.

Τζελενα μου που χαθηκες,βρε ψυχη,χρονια και ζαμανια...Καλα ειμαστε κουκλα μου,δοξα το Θεο,εγω διανυω την 29η μερα και συνεχιζω να μετραω,με τα νευρα στο τιλτ.........η πριγκηπισσα μου ειναι μια χαρα,μεγαλωνει και δεν το πιστευω,φετος δηλωσε πως ειναι αρκετα μεγαλη και δεν χρειαζοταν να παρευθρεθουμε στον αγιασμο του σχολειου...κι εγω εμεινα να την κοιταζω με το στομα ανοιχτο.:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και υπομονη,νομιζω οτι τελικα για μας τις μαμαδες ειναι το πιο δυσκολο,τα μικρα αργα ή γρηγορα θα προσαρμοστουν και θα περνανα και τελεια.Το ειχα ζησει κι εγω οταν η μικρη πηγε παιδικο,εκλαιγα κι εγω μολις την αφηνα.

Τζελενα μου που χαθηκες,βρε ψυχη,χρονια και ζαμανια...Καλα ειμαστε κουκλα μου,δοξα το Θεο,εγω διανυω την 29η μερα και συνεχιζω να μετραω,με τα νευρα στο τιλτ.........η πριγκηπισσα μου ειναι μια χαρα,μεγαλωνει και δεν το πιστευω,φετος δηλωσε πως ειναι αρκετα μεγαλη και δεν χρειαζοταν να παρευθρεθουμε στον αγιασμο του σχολειου...κι εγω εμεινα να την κοιταζω με το στομα ανοιχτο.:confused:

Χαθηκα το ξερω αλλα τελευταια ειχα αγχωθει λιγακι με ολα αυτα που διαβαζα εδω και ειπα να ηρεμησω ενα διαστημα, ηταν και οι διακοπες στη μεση γι αυτο και δεν εμπαινα. Τωρα νιωθω καλυτερα και μου λειψατε πολυ!!! Ειδες πως μεγαλωνουν τα ατιμα? Κι ο δικος μου εχει αρχισει και γινεται πιο ανεξαρτητος και καθε μερα που περναει ολο και κατι κανει και με τρελαινει! Κι εμενα τα νευρα μου δεν ειναι και πολυ κατα τελευταια...βαρεθηκα πια να μετραω και να κανω τεστ και να αγχωνομαι και να ψαχνω για συμπτωματα και μετα να αδιαθετω και να σπαραζω στο κλαμα!!! Ουφ! Τα ειπα και ξαλαφρωσα!

Τζελενα το ποσο σε νιωθω δε λεγεται,ακριβως το ιδιο αισθανομαι κι εγω,κι αν οντως η αποχη σου εκανε καλο,τοτε πολυ καλα εκανες.

Αστα να πανε κι εγω τωρα που διανυω τη φαση της αναμονης,δεν την αντεχω καθολου:-(:sad::-(:sad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εγω εχω κανει 3 τεστ εγκυμοσυνης μεχρι τωρα, τα οποια και φυσικα βγηκαν αρνητικα και περιμενω να αδιαθετησω...Και παρολο που ηξερα πως θα βγουν αρνητικα εγω εκει να τα κανω!!!

καλημερα κοριτσια!!!!ειμαι στην αναμονη να χτυπησει το τηλ....απο το νηπιο...ο γιος μου εχει σηκωσει τον κοσμο......δεν ξερω τι να κανω!!!!τον εχω αφησει και ο θεος βοηθος.....αντε σε λιγο θα κοντευουμε την μια ωριτσα......πανικος!!!!

με το που φευγουν οι γονεις καλε μια χαρα ειναι τα μικρουλια πουλαν και αγοραζουν τα ατιμα ενταξει και μετα ενα μηνα μπορει να υποτροπιασουν αλλα αχουυυ μωρε αυτα ειναι κουτσικα γλυκα προβληματακια.θα τα χω κι εγω του χρονου με τον μικρο.στα δυο μεγαλα παντος μονο δυο φορες την πρωτη βδ. που πηγα να αλλαξω τον μεγαλο γτ κατουρηθηκε πανω του επειδη δεν ηθελε να αφησει το παιχνιδι η μικρη ηξερε το σχολειο πηγαιναμε συχνα την αφηνα γτ ετρεχα πολυ για την ταξη του γιου μου,οποτε κανενα προβλημα μονο στην 1η της παρασταση που διναν χριστουγεννα δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο μονολογισε και ημουν διπλα της μπαινοντας στο αμφιθεατρο λεγοντας αχ!τι ωραια τωρα ειμαι στην δικια μου γιορτη με ενα προσωπακι Χριστε μου.δεν θα το ξεχασω ποτε!!γερα να ναι και καλοτυχα τα παιδακια μας στους καθηγητες-δασκαλους που θα τους πεφτουν γτ ειναι πολυ πολυ σημαντικο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρα και στην εδώ παρέα!!

Κορίτσια ο δικός μου σχετικά προσαρμόστηκε στον παιδικό. Αν και σήμερα το πρωί έκλαψε, έλεγε "γκαλιά" (αγκαλιά) και άπλωνε το χέρι σε μένα όταν τον πήρε η δασκάλα.

Αχ, μου μαυρίζει η ψυχή εκείνη την ώρα, αλλά ξέρω ότι ξεχνιέται μετά, γιατί όταν πάμε να τον πάρουμε, είναι συνήθως στον κήπο, τρέχει, παίζει και είναι γενικώς μέσα στην καλή χαρά.

Καλέ τι έπαθε η Cosmote σήμερα; Ξέρει καμία; Είχα δουλειές το πρωί στο κέντρο, δεν μπορούσα να ειδοποιήσω ούτε δουλειά, ούτε άντρα και με ψάχνανε όλοι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αχαχα υτ αμωρα μας κανουν οτι θελουν ε?ναι ντιντι φουντουκι κερναω!!!!!!!πεινασα και τσακισα ενα γεμιστο!εκανα κοτοπουλο με λαζαναια και με το ζορι κρατιεμαι,θ αχαλουσε το κοτοπουλο κι επρεπε να το μαγειρεψω,ελα ομως που δ εθελω να φαω κρεας σημερα και τα λαζανια λογω σακχαρου δεν μπορωνα τα φαω και απλα τ αμυριζω....αχ!ας τα φαςει ο καλοςμου ολ αν ασκασει να μην τα βλεπω!@αλλιως αυριο!μιαμ!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

η κοσμοτε ειναι γιαμπατσες σημερα!απο το πρωι δεναχω σημα και οταν ερχεται δενμπορωνα παρω πουθενα!νιωθω αποκομμενη λεμε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Εγω εχω κανει 3 τεστ εγκυμοσυνης μεχρι τωρα, τα οποια και φυσικα βγηκαν αρνητικα και περιμενω να αδιαθετησω...Και παρολο που ηξερα πως θα βγουν αρνητικα εγω εκει να τα κανω!!!

αντι να δινεις ταμπα λεφτα εκει πανε κανε μια προλακτινη γτ με τοσο που το σκεφτεσε μπορει να την ανεβασες και δεν πιανεις με τπτ ετσι.αχ!εγω πιανω ευκολα αλλα μονο οταν δεν το σκεφτομαι.στο 1ο τον 1ο μηνα μου λεει ο συζηξ(θα το πω οπως το πε)-με τοσο πραγμα διδυμα θα κανουμε-.καλα και δεν,σιγα.μονο τον μηνα που δεν το σκεφτομουν επιασα και στην κορη το θελα αλλα δεν το σκεφτομουν καλα στον μικρο περα εβρεχε αλλα εμεις πνιγηκαμε αχαχαχαχαχαχα.τον ξεζουμισα τον ανθρωπο καθε μερα και πολλες φορες γτ τον παρακαλουσα 10χρονια κοντα για να κανουμε το 3ο.με το που ειπε οκ σιγα μην τον αφηνα,και επιασα απο τον 1ο μηνα......λιγο χαλαστηκα βεβαια γτ τωρα ξανα free sex οταν μου κοπει η περιοδο.γτ δεν μου ξανακαθετε οχι τπτ αλλο αν ειναι να μου παρει ξανα 10χρ.παρακαλητο θα ειμαι47χρ.δεν με περνει τελος:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

η κοσμοτε ειναι γιαμπατσες σημερα!απο το πρωι δεναχω σημα και οταν ερχεται δενμπορωνα παρω πουθενα!νιωθω αποκομμενη λεμε!

ειναι που εχει σημα...σημα καμπανα...χαχαχααχααα κι εγω μια απο τα γιδια καλο μου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...