Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλά, απίστευτο... Πόσο τους θαυμάζω όλους αυτούς που φτιάχνουν τέτοια αριστουργήματα... Γενικά αυτούς που πιάνουν τα χέρια τους και μπορούν να κάνουν ύλη την φαντασία τους... Εγώ ούτε ένα ποτήρι νερό στο τραπέζι χωρίς να το χύσω δεν μπορώ να πάω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τρελοσαλονικές κτλ κτλ περιχώρων και βορειότερων περιοχών τση Πάτρας!

Τιιιιιιιι κάνετε;

χαχαχα αυτό ήθελα να πω ακριβώς!!! Ρε παιδιά, δύο φορές έχω πάει στο καρναβάλι, ΟΚ, ωραία να πας μια φορά, από κει και πέρα ήταν πολυ κουραστικό... Παντού κόσμος, δεν μπορούσες ούτε να φας σαν άνθρωπος ούτε να πιεις, στρίμωγμα στο λιμάνι, στρίμωγμα παντού... Φαντάζομαι ότι αν είσαι μόνιμος κάτοικος θα εκνευρίζεσαι περισσότερο... (ναι, για τίποτα δεν είμαι μάλλον!!!):tongue:

Καλά πλάκα μου κάνεις...μια εποχή που ήταν στα πολύ φόρτε του(γιατί λόγω κ΄ρισης έπεσε λίγο) βρίσκαμε μεθυσμένα μλκισμένα στις πόρτες των σπιτιών μας απ' έξω.....μλκ μου! κάτω στο δρόμο που περνούσαν τα ποντίκια! τραγικό;

Θυμάμαι δούλευα τότε στο 131 του ΟΤΕ 05.30 το πρωί γιατί μετά στις 10 πήγαινα ΖΑΡΑ(για δουλειά...τι έχω περάσει η γυναίκα!) και στην Γούναρη που είναι κεντρική οδός της Πάτρας τα έβλεπες τα μλκισμένα κάτω σαν τα κουνούπια......λές και στα σπίτια τους έκαναν έτσι.....μιλάμε τα έχω σιχαθεί όλα αυτά τα σκηνικά και όποτε μπορούμε με τον πάστα την "κάνουμε" με ελαφρά.....άσε ο πάστας που έχει "χτυπήσει", πριν το δημόσιο, 19-20 ώρες

στις καφετέριες που μετά μετατρέπονταν σε ολονύκτια ντισκο μπάρ!Κομμάτια γυρνουσε ο άνθρωπος....πολλή δουλειά.....πολύ κόσμος!

Μα να 'βλεπες το χαμόγελό του όταν με είδε περιποιημένη!!! Και μετά μου πετάει κι ένα ξεκάθαρο "μαμά όμορφη", ΤΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ 'ΔΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ!!! :mrgreen:

Ναι ρε άνδρες! Από μικροί ΜΑΛΑΓΑΝΕΣ!.....

Τι άλλα βρε; Κορίτσια; ερώτηση: το ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ λέει;(Καθένας με τον πόνο του...και ο μυλωνάς τον μύλο!)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Eleni_k μου τον γουργούρη θα τον πούμε Γεώργιο Αθανάσιο πρωτα ο Θεός, γιατί τον έχω τάξει όταν ήταν άρρωστος ο μπαμπάς μου.....αλλά Γιώργο θα τον φωνάζουμε....μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά και να τον ακούω να τον φωνάζουν έτσι...έχω τρελή στεναχώρια για τον μπαμπά μου.....αυτα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ελενηκ-κουφετακι,να παρειιιιιιιιιιιιι,ολο τα καλυτερα χανωωωωωωω:(:(αφιερωσατε παλι χθες...αλλα κι εσεις,ωραιες φιλες,ενημερωστε με κι εμενα,να ερθω παρεουλα.........

Μαεστρια σε γονατισε ο μικορς ετσι;;;;;;Τα ατιμα,πως μπορουν να σε κανουν με μονο μια κουβεντα τους...μακαρι παντα τετοια να σου λεει.

Παστακια με το καλο να ερθετε στην πολη μας και με το καλο να βαφτισετε και το γουργουρη σας,γερο και καλοτυχο να ειναι.

Εμεις σημερα αφησαμε τη μικρη στο Γκαιτε,και κατεβηκαμε κεντρο για ψωνια με το συζυγο,οσες ενδιαφερεστε στα H&M στα παιδικα,ειχε φοβερες τιμες,τζαμπα τα εδιναν,πηραμε μπουφαν χειμωνιατικα με 10 ευρω,μονο,μιλαμε η μικρη τρελαθηκεεεε.......γινοταν χαμοςςςςςςς.

Καλο Σ/Κ,και να περασετε τελεια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ελενηκ-κουφετακι,να παρειιιιιιιιιιιιι,ολο τα καλυτερα χανωωωωωωω:(:(αφιερωσατε παλι χθες...αλλα κι εσεις,ωραιες φιλες,ενημερωστε με κι εμενα,να ερθω παρεουλα.........

Μαεστρια σε γονατισε ο μικορς ετσι;;;;;;Τα ατιμα,πως μπορουν να σε κανουν με μονο μια κουβεντα τους...μακαρι παντα τετοια να σου λεει.

Παστακια με το καλο να ερθετε στην πολη μας και με το καλο να βαφτισετε και το γουργουρη σας,γερο και καλοτυχο να ειναι.

Εμεις σημερα αφησαμε τη μικρη στο Γκαιτε,και κατεβηκαμε κεντρο για ψωνια με το συζυγο,οσες ενδιαφερεστε στα H&M στα παιδικα,ειχε φοβερες τιμες,τζαμπα τα εδιναν,πηραμε μπουφαν χειμωνιατικα με 10 ευρω,μονο,μιλαμε η μικρη τρελαθηκεεεε.......γινοταν χαμοςςςςςςς.

Καλο Σ/Κ,και να περασετε τελεια.

φτου τωρα το δα το μνμ σου.χτες ηταν ξοφαλτσο μανου μου αν και διεκοπη η σοβαρη συνομιλια μας γτ ηρθε ο γιος και με σηκωσε απο το pc λογο του οτι χωρισε με την κοπελια και ηθελε να μιλησει με φιλους...καλα δεν τα βαψαμε και μαυρα μου λεει σημερα το πρωι μανα κανω αλλαγη στην ζωη μου χωρισα οριστικα με την χρυσα δωσμου 45ε να παω να γραφτω γυμναστηριο να κανω μπρατσα:shock:τι ναα κανω η μανα του τα δωσα οποτε τωρα κομενο το ταεκβοντο για φετος και κανουμε μπρατσα.αμα ειναι να μην στεναχωριετε ετσι....γμτ θελω να κατεβω στο κεντρο για ψωνια αλλα απο βδομαδα τωρα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Eleni_k μου τον γουργούρη θα τον πούμε Γεώργιο Αθανάσιο πρωτα ο Θεός, γιατί τον έχω τάξει όταν ήταν άρρωστος ο μπαμπάς μου.....αλλά Γιώργο θα τον φωνάζουμε....μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά και να τον ακούω να τον φωνάζουν έτσι...έχω τρελή στεναχώρια για τον μπαμπά μου.....αυτα

Με το καλό παστάκια μου... Δεν κατάλαβα όμως αν τον μπαμπά σου τον λένε Γιώργο ή Θανάση και ποιο είναι το όνομα του τάματος... Τι έχει ο μπαμπάς? Μακάρι να πάνε όλα καλά.... (θα δώσεις το όνομα του μπαμπά σου? Και δεν έγινε χαμός???)

Όσο για το καρναβάλι, έχεις απόλυτο δίκιο... Όλοι πάνε φτιαγμένοι για να ξεσαλώσουν, όταν είσαι νέος το δέχεσαι κι όλα καλά, μεγαλώνουμε όμως και όλο αυτό είναι ενοχλητικό...

φτου τωρα το δα το μνμ σου.χτες ηταν ξοφαλτσο μανου μου αν και διεκοπη η σοβαρη συνομιλια μας γτ ηρθε ο γιος και με σηκωσε απο το pc λογο του οτι χωρισε με την κοπελια και ηθελε να μιλησει με φιλους...καλα δεν τα βαψαμε και μαυρα μου λεει σημερα το πρωι μανα κανω αλλαγη στην ζωη μου χωρισα οριστικα με την χρυσα δωσμου 45ε να παω να γραφτω γυμναστηριο να κανω μπρατσα:shock:τι ναα κανω η μανα του τα δωσα οποτε τωρα κομενο το ταεκβοντο για φετος και κανουμε μπρατσα.αμα ειναι να μην στεναχωριετε ετσι....γμτ θελω να κατεβω στο κεντρο για ψωνια αλλα απο βδομαδα τωρα.

χαχαχαχαχαχα, αφού θέλει το παιδί να αλλάξει ριζικά την ζωή του!!! Πότε θα έρθει η ώρα να ακούω κι εγώ τέτοιες δηλώσεις!!! χαχαχαχα τι γέλιο που έχουν!

Μανού, όντως ήταν εντελώς τυχαίο, κι εγώ δεν είχα χρόνο, έφτιαχνα ένα κέικ κι έκανα δουλειές γιατί το πρωί περίμενα μια φίλη για καφέ και τελείωσα στις 3 τα ξημερώματα (καλά, με το ραχάτι μου το πήγα)... Αλλά αφού έπεσα στο κουφετάκι, πηγαινοερχόμουν...

Με υγεία και χαρά τα ρούχα... Αξίζουν οι εκπτώσεις πλέον...

μηπως να την στελναμε κανα μνμ οτι μιλαμε μαζι της τωρα...λεω γω τωρα......ετοιμαζω μπανιο -γαλα μικρο και βλεπαμε βιντεακια με ζωακια πολυ μας αρεσουν να βαλω ενα?

REJ-5Y5uu4Y&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπέρααααααααα!

Σήμερα λιάστηκα σε παιδική χαρά (Αρετσού) και ταβερνάκι μετά. Κουραστικά με τα παιδιά, είχαν και οι φίλοι 2 μικρά, αλλά ωραία ήταν, σαν να φόρτισα μπαταρίες ηλιακές νιώθω!!!

Ο μικρός κοιμόταν ΤΡΕΙΣ ώρες όταν γυρίσαμε, πριν λίγο τον ξανάβαλα για ύπνο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αμαν τι ωραια.που αρετσου μαεστρια μου?γμτ εγω μια απο τα ιδια πλυντηρια απλωμα μαγειρεμα γμτ,εχω σκασει.και ο καθενας το χαβα του εδω μεσα,που θα παει δεν θα ρθει το καλοκαιρακι...θα ρθει.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλέ γειά σας εγκέιν!

Με το καλό παστάκια μου... Δεν κατάλαβα όμως αν τον μπαμπά σου τον λένε Γιώργο ή Θανάση και ποιο είναι το όνομα του τάματος... Τι έχει ο μπαμπάς? Μακάρι να πάνε όλα καλά.... (θα δώσεις το όνομα του μπαμπά σου? Και δεν έγινε χαμός???)

Όσο για το καρναβάλι, έχεις απόλυτο δίκιο... Όλοι πάνε φτιαγμένοι για να ξεσαλώσουν, όταν είσαι νέος το δέχεσαι κι όλα καλά, μεγαλώνουμε όμως και όλο αυτό είναι ενοχλητικό...

..

Ελένηκ μου τον μπαμπά τον λέγανε Γιώργο, γι'αυτό θα τον φωνάζουμε και έτσι, όπως προείπα...δυστυχώς ο μπαμπάς "έφυγε" όταν ήμουν 21 χρονών και είχα πρωτογνωρίσει τον πάστα, ο οποίος έζησε όλη μου την στεναχώρια και δεν είχε πρόβλημα να τον πούμε έτσι τον γουργούρη και ας μην τον είχα τάξει....τέλος πάντων...:(:(:(

Καλέ σας ξαναρωτάω το ξενοδοχείο Ανατολια λέει ή να ψάξω για κανα άλλο;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γλυκια μου πατρινια ξερω γω!!λεει και για τα παιδια κατω των 2ετων χρεωνονται με 13ε το παιδι αυτο ειναι καλο.http://www.booking.com/hotel/gr/anatolia.el.html?aid=311101;label=hotel-95807-gr-TLHcYByul26lmQou_sZ9qQS1188038957;ws=&gclid=CIyQ_9-xvqYCFQzxzAodun-FJA#availability_target στην καμαρα ποιο ξενοδοχειο ειναι ρε κορες?εκει ειναι ωραια περιοχη δεν θυμαμε πως λεγετε...τοσα χρονια αμα δεν σε ενδιαφερει κατι δεν το μαθαινεις.δεν ξερω ρε συ δεν εχω παει ποτε σε ξενοδοχειο εδω.ουτε σαν νεα....που να προλαβω 20χρ.παντρευτηκα:mrgreen:

921477wc2fyvv2y2.gif

αμαν τι ωραια.που αρετσου μαεστρια μου?

Στην πλαζ Αρετσούς, στο δημοτικό αναψυκτήριο, αν και το αναψυκτήριο ήταν κλειστό, έχει όμως παιδική χαρά στην αμουδιά.

Καλέ σας ξαναρωτάω το ξενοδοχείο Ανατολια λέει ή να ψάξω για κανα άλλο;

Δεν το ξέρω κοπελιά.

Κορίτσια η λιακάδα η χθεσινή ξυνή μας βγήκε και οι τρεις σήμερα είμαστε λίγο άρρωστοι! Χειροτερα είναι ο χάζμπαντ, που μάλλον γαστρεντερίτιδα έχει, εμετό έκανε το πρωί! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα!!!

Καλή εβδομάδα!!

Μαεστρία περαστικά! Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό...

Ε, ρε φουστη μου! Μή πούμε ότι μια μέρα περνάμε καλά!!

Τσουπ και μια αρρώστια να ρθούμε στα ίσα μας!

Πάντως αυτο το όμορφη μαμα ελιωσε κι εμένα..... αν ήμουν στη θέση σου ίσα που θα βαζα και τα κλαματα!

Παστακια ουτε εγώ το ξέρω το ανατόλια αλλά φαίνεται πολυ καλο, μόνο που δεν είναι σε καλή περιοχή. Καλύτερα να ψάξετε κάτι στο κέντρο για να μπορείτε να μετακινείστε άνετα!

Κουφέτο άρχισαν τα γκομενικά βλέπω:tongue:!!! Άντε και σε λίγο σε βλέπω προξενήτρα!!!:lol::lol:

Ελενι_κ τωρα που φοράτε φιρμάτα ρούχα πρέπει να έχετε και το ανάλογο σώμα, οπότε ξεκίνα!!! χαχαχα!!!!

Μανου τι κάνεις, που χάθηκες;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...