Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

γκουντμόρνινγκ από ένα ξυνισμένο παστάκι, λόγω οτι του σκοτίσανε τα συκώτια και έχει βγει σε μειωμένο!

Πώώώώς τα πάτε καλέ;

εγώ εδώ με τον γουργούρη αγκαλίνα και φιλάκια...όχι θα κάτσω να σκάσω!

Ντρεσ κόουντ ακούω στην δουλειά και ξενερώνω.....μήπως θέλουν και συγκεκριμένου μπάντζετ παντελόνια...στο καλό...και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα...εμένα μου το έπαιζαν οτι δεν ήξεραν πως γίνεται το μειωμένο οι κυρίες του προσωπικού...που έχουν παιδιά 10 και 11 χρονών....δεν μάσησα όμως "όπως ρώτησα και μου είπαν γίνεται το και το!"..."ναι, ναι έχει δίκιο η Κατερίνα"......όχι κάντε κι αλλιώς!Βλαμμένες!

Λοιπον! Απόφαση παστακόσπιτου 1η :Βαφτίσια γουργούρη Ιούνιο!

Απόφαση Παστακόσπιτου 2η: 3ήμερο(4ήμερο για εμάς επιτέλους!) Αποκριάς κλείδωμα παστακόσπιτου και αριβάρουμε στη νύφη του Θερμαϊκού(καλέ γιατί την λέτε έτσι την Σαλόνικα; την παντρέψατε ή θα;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:μπλάκ χούμορ!)

Φιλάκια σε όλες τις όμορφες!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρη τρελλοπατρινια, το τριήμερο αυτό όλοι έρχονται πατρα κι εσείς φεύγετε;

Τώρα θα μου πεις εσεις τα βαρεθήκατε τόσα χρόνια...

Ωραία είναι κι εδώ! Έχουμε κι εμείς εκδηλώσεις!

Πως προέκυψε η Σαλόνικα; Τίποτα γνωστοί;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

όχι τα εχουμε βαρεθεί...τα εχουμε σιχαθει....

όχι γνωστοί, απλά σας γουστερνουμε να σας δούμε εκεί στα ψηλά...

ωωωχχχ γουργούρης κόλινγκ!

Μάκια τα λέμε μετά!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μαεστρια πάλι με τη μανούλα βολτάρεις; Έχεις σκοπό να συνεχίσεις το σόπινκ;;;

Σήμερα βόλταρα με τον κουμπάρο, με ανανεωμένη γκαρνταρόμπα και βαψιματάκι, γιατι πολύ το αμέλησα. Το μεσημέρι που πήγα να πάρω τον μικρό, με βλέπει, χαμογελάει μέχρι τ' αυτιά και μου λέει "Μαμά, όμορφη!!!!!"!!!!! :mrgreen:

Ναι, τα 'κανα πάνω μου! :tongue:

Απόφαση Παστακόσπιτου 2η: 3ήμερο(4ήμερο για εμάς επιτέλους!) Αποκριάς κλείδωμα παστακόσπιτου και αριβάρουμε στη νύφη του Θερμαϊκού(καλέ γιατί την λέτε έτσι την Σαλόνικα; την παντρέψατε ή θα;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:μπλάκ χούμορ!)

Φιλάκια σε όλες τις όμορφες!

Καλώς να 'ρθετε κοριτσάκι!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χέι γκέρλς...

Μαεστρία δεν σε έχω ξεχάσει, γίνεται χαμός με τις μετακομίσεις κι έχει χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα εκεί μέσα...

Μανού, εμένα δλδ δεν μπορούσες να με πάρεις στους αρραβώνες του πρίγκιπα? Αφού με ξέρεις, είμαι γεννημένη για τέτοιες καταστάσεις!!!

Ελενίτσα περαστικά στην μικρή! Έχει δηλαδή και βήχα? Ακροαστικά δεν σημαίνει βήχας και μύξες (τουλάχιστον)? Η μικρή μου έκανε ένα 12ωρο ψηλούς πυρετούς και μετά τέρμα, τίποτα άλλο... Ούτε μύξες ούτε βήχα ούτε τίποτα... Τεσπα, μακάρι να μείνει έτσι... αλλά πλέον δεν ξέρω από που να προφυλαχτώ...

Στην δουλειά έχουμε νέο πρωτόκολλο που περιμένουμε να γίνει επίσημο....

1) Αποσύρονται φούρνοι μικροκυμάτων και τοστιέρες από τις κουζίνες... Απαγορεύονται τα deliveries... Απαγορεύεται να τρώμε στα γραφεία... Απαγορεύεται γενικότερα κάθε τι που μυρίζει φαγητό... Θα υπάρχει catering 12-4 που θα σερβίρει κρύα σάντουιτς και σαλάτες (άοσμα όλα αυτά) και θα τρώμε στην κουζίνα του κάθε ορόφου στο από δω και πέρα 20λεπτο διάλειμμα (χρονικό περιορισμό δεν είχαμε, έχουμε πλέον)...

2) Γεμίσαμε πόρτες στους διαδρόμους... Τώρα ανακαλύψαμε γιατί... Πλέον θα έχουμε κάρτα εισόδου για τους χώρους μόνο που επιτρέπεται και δικαιολογείται από την φύση της δουλειάς του καθένα να εισέρχεται... Αν έρθει κάποιο ραντεβού μου, θα πρέπει να κατέβω στην ρεσεψιόν να τον πάρω και να τον οδηγήσω στο γραφείο μου... Αν πάλι πάρουμε φωτιά απλά θα βάλουμε την κάρτα στο στόμα για να διευκολυνουμε την διαδικασία αναγνώρισης πτώματος...

3) Τέλος το σπορτίβικο ντύσιμο... Περιμένω την επίσημη εγκύκλειο για να δω τι ντύσιμο θα είναι αποδεκτό από δω και πέρα... Και τι ώρα θα πρέπει να σηκώνομαι κάθε μέρα για να βάφομαι και να στρώνω μαλλί...

4) Πρέπει να φοράμε φίρμες της εταιρείας... Αν όχι, κάτι που να μην φωνάζει το τι είναι (είναι το μόνο που θεωρώ λογικό... Αν και πλέον δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου - μάρκες που εισάγουμε - και πλέον δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα στο τωρινό μου νούμερο!!!)

Αυτά τα ωραία... Και μάλλον ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...

ti λες ρε λενι?!!!μηπως να σε παρω στην δουλεια μου να φυτευουμε πανσεδες?φορα οτι θες αρκει να μην ειναι κοντο και ξοβυζο για τα ληγουργια.;)το καλοκαιρι δε φορα οτι θες κανει ζεστη και κανουν οφθαλμολουτρο οι βλακες.αλλα αυτο με την καρτα στο στομα-αναγνωριση με 331684xj092y2079.gif

απο τα γελια

921477wc2fyvv2y2.gif

Λοιπον?!! Το φλουρί ακόμη το ψάχνουν... Μέχρι στιγμής δεν το βρήκε κανεις!!!:mrgreen:

χαχαχαχαχα αυτό θα πει καλή κρυψώνα!!!

Ελενι_κ και βήχα έχουμε εδω και 2 μήνες και μυξούλες.. οπότε πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις!!!

ΟΚ τότε, έχετε ακροαστικά με τα όλα σας!!! Γιατί τον τελευταίο καιρό ακούω για πνευμονίες χωρίς πυρετό, βρογχίτιδες χωρίς μύξα κι έχω αρχίσει και τρελλαίνομαι! Περαστικά στο κοριτσάκι σου κοριτσάρα μου!

Οσο για το επίδομα γκαρνταρόμπας το δίναν σε κάποιες αξιοπρεπείς εταιρείες στο χώρο που ήμουν εγώ, από τη στιγμή που μας ζητούσαν συγκεκριμένο ντύσιμο!!;)

Όλα αυτά τα κουλά για ποιο λόγο σας τα επιβάλαν;

Εκσυγχρονιζόμαστε μάλλον... Μετακομίσαμε σε νέο λουξ (θεωρητικά) κτήριο και την είδαμε κάπως μάλλον... Δεν ξέρω βρε μωρό μου... ΟΚ, για το ντύσιμο η αλήθεια είναι ότι το είχαμε παρακάνει... Και πρέπει να φοράμε μάρκες της εταιρείας, το σωστό να λέγεται...

Ντρεσ κόουντ ακούω στην δουλειά και ξενερώνω.....μήπως θέλουν και συγκεκριμένου μπάντζετ παντελόνια...στο καλό...και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα...εμένα μου το έπαιζαν οτι δεν ήξεραν πως γίνεται το μειωμένο οι κυρίες του προσωπικού...που έχουν παιδιά 10 και 11 χρονών....δεν μάσησα όμως "όπως ρώτησα και μου είπαν γίνεται το και το!"..."ναι, ναι έχει δίκιο η Κατερίνα"......όχι κάντε κι αλλιώς!Βλαμμένες!

δεν έχουμε δει τίποτα!!! Το μόνο σίγουρο!!!

Πάντως, ούτε στην δική μου εταιρεία ήξεραν τι παίζει ακριβώς με το μειωμένο σε μέρες... Το πήρε πρώτα μία κοπέλα πριν από εμένα, το πήρε με λάθος υπολογισμό και τους έπρηξα μετά για να το αλλάξουμε... Μπορεί δηλαδή να μην το έπαιζαν, πραγματικά να μην το ήξεραν...

Λοιπον! Απόφαση παστακόσπιτου 1η :Βαφτίσια γουργούρη Ιούνιο!

Με το καλό!!! Τί όνομα θα του δώσετε του γουργούρη?

Μαρη τρελλοπατρινια, το τριήμερο αυτό όλοι έρχονται πατρα κι εσείς φεύγετε;

χαχαχα αυτό ήθελα να πω ακριβώς!!! Ρε παιδιά, δύο φορές έχω πάει στο καρναβάλι, ΟΚ, ωραία να πας μια φορά, από κει και πέρα ήταν πολυ κουραστικό... Παντού κόσμος, δεν μπορούσες ούτε να φας σαν άνθρωπος ούτε να πιεις, στρίμωγμα στο λιμάνι, στρίμωγμα παντού... Φαντάζομαι ότι αν είσαι μόνιμος κάτοικος θα εκνευρίζεσαι περισσότερο... (ναι, για τίποτα δεν είμαι μάλλον!!!):tongue:

Σήμερα βόλταρα με τον κουμπάρο, με ανανεωμένη γκαρνταρόμπα και βαψιματάκι, γιατι πολύ το αμέλησα. Το μεσημέρι που πήγα να πάρω τον μικρό, με βλέπει, χαμογελάει μέχρι τ' αυτιά και μου λέει "Μαμά, όμορφη!!!!!"!!!!! :mrgreen:

Ναι, τα 'κανα πάνω μου! :tongue:

Πως να μην τα κάνεις? Καλά δεν το συζητώ, θέλουν να μας βλέπουν ωραίες... Αχ, κάτι πρέπει να κάνω...

ti λες ρε λενι?!!!μηπως να σε παρω στην δουλεια μου να φυτευουμε πανσεδες?φορα οτι θες αρκει να μην ειναι κοντο και ξοβυζο για τα ληγουργια.;)το καλοκαιρι δε φορα οτι θες κανει ζεστη και κανουν οφθαλμολουτρο οι βλακες.αλλα αυτο με την καρτα στο στομα-αναγνωριση με 331684xj092y2079.gif

απο τα γελια

χαχαχαχα ούτε για κοντά ούτε για ξώβυζα είμαι!!! Για τίποτα δεν είμαι ρε γμτ...:?

Α, καλά να δεις τι γέλιο ρίξαμε όταν μάθαμε τα νέα, το πόσο το τραβήξαμε από το μαλλί... Στο μεταξύ με είχε πιάσει η μλκ μου (ξέρεις εσύ) και κάποιοι είχαν τρομοκρατηθεί με όλες αυτές τις αλλαγές... Βρήκαν λοιπόν εμένα να εκφράσουν τον φόβο τους!!! Εριξα πολύ γέλιο... Απλά θα κλαίμε μετά....

Πως να μην τα κάνεις? Καλά δεν το συζητώ, θέλουν να μας βλέπουν ωραίες... Αχ, κάτι πρέπει να κάνω...

Μα να 'βλεπες το χαμόγελό του όταν με είδε περιποιημένη!!! Και μετά μου πετάει κι ένα ξεκάθαρο "μαμά όμορφη", ΤΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ 'ΔΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχαχα ούτε για κοντά ούτε για ξώβυζα είμαι!!! Για τίποτα δεν είμαι ρε γμτ...:?

Α, καλά να δεις τι γέλιο ρίξαμε όταν μάθαμε τα νέα, το πόσο το τραβήξαμε από το μαλλί... Στο μεταξύ με είχε πιάσει η μλκ μου (ξέρεις εσύ) και κάποιοι είχαν τρομοκρατηθεί με όλες αυτές τις αλλαγές... Βρήκαν λοιπόν εμένα να εκφράσουν τον φόβο τους!!! Εριξα πολύ γέλιο... Απλά θα κλαίμε μετά....

Δεν ξέρεις πως είναι; Όταν δεν έχουν λεφτά, αρχίζουν οι γκρίνιες, οι παραξενιές και το "Τρωγόμαστε με τα ρούχα μας", κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η ομορφια πηγαζει απο εσωτερικα και εσυ εισαι κουκλαρα.τωρα για τα κιλα τι να πω εγω εχω δει και φωτο σου αστερατη με λιγα κιλα και μου πεσε το σαγονι.λενι μπορεις να χασεις ραψτω λιγο το βραδυ και κανε γυμναστικη,μεσα στο σπιτι παρε κανα μηχανημα οχι για κρεμαστρα αλλα για σενα.βασικα εφοσον σε ενοχλει πρεπει να το βαλεις σαν προτεραιοτητα τελος.οταν ειχα κανει την μικρη εκανα στο σπιτι γυμναστικη και θυμαμε τον μεγαλο 3 χρ.τοτε να κανει μαζι μου στην αρχη για βαρακια ειχα μπουκαλια με νερο κατι σταχτοθηκες κρυσταλινες...το μωρο...στεπ το τραπεζακι σαλονιου.1014505hf0i02qjt9.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

ε, ναι, δεν με παίρνει άλλο... Όσο πάει χειροτερεύω, εκεί που λέω "έλα ρε, δεν γίνεται χειρότερα..." ανεβαίνω στην ζυγαριά και φέρνει ο Τάκης τον αιθέρα....

Σήμερα αρχίσαμε το πακετάρισμα στην δουλειά, νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο... Κι έχω τη Νανούκα (μία γεροντοκόρη "συνάδελφο" που λέει ότι είναι 56 χρονων - καρακοκεταρία, μη νομίζεις τίποτα άλλο, κάνουμε όμως χοντρή πλάκα μεταξύ μας) που είναι στην τρίχα, το μαλλί χτενισμένο πάντα - χαχαχαχα την ξέρω 9 χρόνια, πάντα στο ίδιο μήκος, πάντα το ίδιο χτένισμα, αφού της λέω "την λυπάμαι την κομμώτριά σου, με χάρακα την έχεις?" - με τον γκόμενό της (χαχαχα, ήρθε στην κουζίνα που κάπνιζα προχτες και μου λέει "εσύ που έκανες παιδιά και νομίζεις ότι κάτι κατάφερες, εμένα τώρα με πήρε ο γκόμενος να μου πει ότι βλέπει την βροχή και με θυμάται, εσένα στα λέει ο άντρας σου αυτά?" "ε, συνταξιούχος είναι, ξύνεται όλη μέρα, έχει και το αλζχάιμερ, λέει καμμία μλκ να περάσει η ώρα" λέω εγώ "δεν είναι συνταξιούχος, είναι τεκνό" μου απαντά "ε, τότε σε πήρε για να δει αν ζεις ρε, μεγάλη γυναίκα είσαι, τώρα είσαι, τώρα δεν είσαι" της λέω χαχαχαχαχα η Νανούκα μου), τα ταξίδια της (χαχαχαχα της λέω "γιατί πήρες άδεια, που πήγες?" "κρουαζιέρα" μου λέει, "μπα, έτσι σας λένε στα ΚΑΠΗ την διαδρομή Παλούκια - Πέραμα?" χαχαχαχα τι γέλιο που ρίχνουμε!!!) τις εξόδους της κτλ... Ευτυχώς που είχε άδεια σήμερα και δεν είδε τα χάλια μου!!!

πεστην την αλλη φορα οτι οταν βλεπει ο τακης ξανθια διμετρη κορμαρα θυματα εσενα γτ μετα απο σενα το χαος.α ρε λενι γμ την αποσταση μας.ποναω κιολας κ γελαω εχω περιοδο..χαχαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

ρε, με τη Νανά έχω καρμική σχέση, φαντάσου Διαβάτη - Κώνστα στους Δυο Ξένους... Μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι άλλοι, όταν μας πετυχαίνουν για τσιγάρο τους ανατριχιάζουμε... Απίστευτο γέλιο...

Την έβλεπα μία φορά που έβγαζε φωτοτυπία.... Μπαίνω στο γραφείο τους (είναι σε άλλο τμήμα) και της λέω "σε θαυμάζω ρε συ, όταν ξεκίνησες εσύ να δουλεύεις υπήρχαν μόνο τα σύννεφα καπνού, μετά σκαλίζατε τον πάπυρο, μετά ήρθε ο κάρβουνο, μετά το στυλό, ύστερα το τέλεξ, κομπιούτερ, φαξ, τώρα φωτοτυπικό, πόσες αλλαγές έχεις βιώσει στην επαγγελματική σου πορεία και παρόλα τα προβλήματα προσπαθείς και ανταπεξέρχεσαι!!! Είμαι περήφανη για σένα!!!" κι όντως άρχισε να μου λέει από την αρχή που δούλευε που υπήρχε άτομο για να χειρίζεται το φωτοτυπικό και το τέλεξ τότε - της λέω "τον θεωρούσατε μορφωμένο και σοφό, έτσι?" - χαχαχα και γελάει μωρέ...

Πετάει βέβαια κι αυτή θανατηφόρες ατάκες "καλά, καλά, λέγε εσύ, εγώ θα σε θάψω εσένα και θα έρχομαι και θα σου μιλάω κιόλας".... χαχαχαχαχ

αχαχαχαχααχαααχαχαχαχαχααχα!!!!μια που μιλησες για τεχνολογια και σηματα καπνου ουγκ!!δες λιγο αυτο πολυ με αρεσε ομως!http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/World/304862.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...