Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Επεστρεψα κι εγώ!!!

Χθες κράτησα την μικρή εγώ γιατί ψηνώταν το πουλάκι μου!

Εσυ κιουρία μου βλέπω έκανες shopping therapy!!!

Κι εγώ θελωωωωωω!!!

Τι πήρες για 'σενα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πότε πήγες Αγγλία; Που ψώνισες;;

Αχ πολυ μου αρεσε η ερωτηση........ειχα παει βρε για τους αρραβωνες του πριγκηπα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:οχι παιδακι μου πια Αγγλια........μεσω ιντερνετ,απο Αγγλια.

Ελενη2008 ακομα πυρετο,βρε κοπελα μου το παιδι;Ο γιατρος τι λεει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!!!!

Επεστρεψα κι εγώ!!!

Χθες κράτησα την μικρή εγώ γιατί ψηνώταν το πουλάκι μου!

Εσυ κιουρία μου βλέπω έκανες shopping therapy!!!

Κι εγώ θελωωωωωω!!!

Τι πήρες για 'σενα;

Περαστικά βρε κοπελιά!!!!

Εγώ πήρα μπουφάν, τζιν, μπλουζα και παπουτσάκια, κάτι γόβες με μονοκόματο τακούνι (20? :tongue:).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ πολυ μου αρεσε η ερωτηση........ειχα παει βρε για τους αρραβωνες του πριγκηπα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:οχι παιδακι μου πια Αγγλια........μεσω ιντερνετ,απο Αγγλια.

Ελενη2008 ακομα πυρετο,βρε κοπελα μου το παιδι;Ο γιατρος τι λεει;

Καλημέρα μανου!!

Καλέ κι εγώ στους ίδιους αρραβώνες ήμανε!!!:tongue::tongue::tongue:

Εχει να κανει πυρετό από χθες βράδυ..Ελπίζω να τελείωσε! Ακροαστικά πάντως έχουμε... Αλλά ήταν ίωση που κυκλοφορεί πολύ αυτο το διάστημα με πολύ και ακατέβατο πυρετό.

Περαστικά βρε κοπελιά!!!!

Εγώ πήρα μπουφάν, τζιν, μπλουζα και παπουτσάκια, κάτι γόβες με μονοκόματο τακούνι (20? :tongue:).

Μεγειά και καλοφόρετα!!

Εύχομαι να το επαναλάβεις λίαν συντόμως!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελενη2008 για τα ακροαστικα δεν πηρε τιποτα,θελω να πω,πως θα καθαρισει το παιδι;Τωρα παιρνει μονο αντιπυρετικα;

Αντιβίωση και εισπνεώμενο...

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί εχουμε συνάντηση προσωπικού και κόψιμο πίτας!

4Suap3.png

Περαστικα σας,αφου κανει αγωγη θα συνελθει που θα παει;Αντε μακαρι να εισαι η τυχερη,να κερδισεις το φλουρι!!!

Nαι, τετοιο σοβαρό δώρο ποιος θα το πρωτοκερδίσει!!!

1 μέρα άδεια!!

Τρομερό, έτσι;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Χέι γκέρλς...

Μαεστρία δεν σε έχω ξεχάσει, γίνεται χαμός με τις μετακομίσεις κι έχει χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα εκεί μέσα...

Μανού, εμένα δλδ δεν μπορούσες να με πάρεις στους αρραβώνες του πρίγκιπα? Αφού με ξέρεις, είμαι γεννημένη για τέτοιες καταστάσεις!!!

Ελενίτσα περαστικά στην μικρή! Έχει δηλαδή και βήχα? Ακροαστικά δεν σημαίνει βήχας και μύξες (τουλάχιστον)? Η μικρή μου έκανε ένα 12ωρο ψηλούς πυρετούς και μετά τέρμα, τίποτα άλλο... Ούτε μύξες ούτε βήχα ούτε τίποτα... Τεσπα, μακάρι να μείνει έτσι... αλλά πλέον δεν ξέρω από που να προφυλαχτώ...

Στην δουλειά έχουμε νέο πρωτόκολλο που περιμένουμε να γίνει επίσημο....

1) Αποσύρονται φούρνοι μικροκυμάτων και τοστιέρες από τις κουζίνες... Απαγορεύονται τα deliveries... Απαγορεύεται να τρώμε στα γραφεία... Απαγορεύεται γενικότερα κάθε τι που μυρίζει φαγητό... Θα υπάρχει catering 12-4 που θα σερβίρει κρύα σάντουιτς και σαλάτες (άοσμα όλα αυτά) και θα τρώμε στην κουζίνα του κάθε ορόφου στο από δω και πέρα 20λεπτο διάλειμμα (χρονικό περιορισμό δεν είχαμε, έχουμε πλέον)...

2) Γεμίσαμε πόρτες στους διαδρόμους... Τώρα ανακαλύψαμε γιατί... Πλέον θα έχουμε κάρτα εισόδου για τους χώρους μόνο που επιτρέπεται και δικαιολογείται από την φύση της δουλειάς του καθένα να εισέρχεται... Αν έρθει κάποιο ραντεβού μου, θα πρέπει να κατέβω στην ρεσεψιόν να τον πάρω και να τον οδηγήσω στο γραφείο μου... Αν πάλι πάρουμε φωτιά απλά θα βάλουμε την κάρτα στο στόμα για να διευκολυνουμε την διαδικασία αναγνώρισης πτώματος...

3) Τέλος το σπορτίβικο ντύσιμο... Περιμένω την επίσημη εγκύκλειο για να δω τι ντύσιμο θα είναι αποδεκτό από δω και πέρα... Και τι ώρα θα πρέπει να σηκώνομαι κάθε μέρα για να βάφομαι και να στρώνω μαλλί...

4) Πρέπει να φοράμε φίρμες της εταιρείας... Αν όχι, κάτι που να μην φωνάζει το τι είναι (είναι το μόνο που θεωρώ λογικό... Αν και πλέον δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου - μάρκες που εισάγουμε - και πλέον δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα στο τωρινό μου νούμερο!!!)

Αυτά τα ωραία... Και μάλλον ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...

3) Τέλος το σπορτίβικο ντύσιμο... Περιμένω την επίσημη εγκύκλειο για να δω τι ντύσιμο θα είναι αποδεκτό από δω και πέρα... Και τι ώρα θα πρέπει να σηκώνομαι κάθε μέρα για να βάφομαι και να στρώνω μαλλί...

4) Πρέπει να φοράμε φίρμες της εταιρείας... Αν όχι, κάτι που να μην φωνάζει το τι είναι (είναι το μόνο που θεωρώ λογικό... Αν και πλέον δεν μου μπαίνουν τα ρούχα μου - μάρκες που εισάγουμε - και πλέον δεν μπορώ να βρω αντίστοιχα στο τωρινό μου νούμερο!!!)

Αυτά τα ωραία... Και μάλλον ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...

Θα παίρνετε κι επίδομα γκαρνταρόμπας Ελένη;;; :lol::lol::lol::lol::lol: (εδώ γελάνε :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχαχα καλέ όχι!!! Έχουμε μόνιμη έκπτωση 30% στα είδη μας και δατς ολ... Πλέον, κι εμείς στις εκπτώσεις ψωνίζουμε, το καλό της κρίσης είναι ότι αξίζουν οι εκπτώσεις πλέον...

Kαλημερα στην εξφανισμένη παρέα!

Λοιπον?!! Το φλουρί ακόμη το ψάχνουν... Μέχρι στιγμής δεν το βρήκε κανεις!!!:mrgreen:

Ελενι_κ και βήχα έχουμε εδω και 2 μήνες και μυξούλες.. οπότε πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις!!!

Οσο για το επίδομα γκαρνταρόμπας το δίναν σε κάποιες αξιοπρεπείς εταιρείες στο χώρο που ήμουν εγώ, από τη στιγμή που μας ζητούσαν συγκεκριμένο ντύσιμο!!;)

Όλα αυτά τα κουλά για ποιο λόγο σας τα επιβάλαν;

μαεστρια πάλι με τη μανούλα βολτάρεις; Έχεις σκοπό να συνεχίσεις το σόπινκ;;;

Παστάκια τι λέει το χωσιμο; Προλαβαίνεις να δεις καθόλου το μωρό;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...