Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ο καλοςμου βαφει παραλληλα με τη δουλεια του,πεταμε πραγματα λογικα σαβ-κο θ ααρχισουμε,εγω απο σημερ αθα αρχισω ν αμαζευω....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μια χαρα ειναι!πηγαμε γιατρο 5,5 κιλα,57 εκατοστα ψηλη ειναι εκανε βηματακια μεγαλα την εβαλε ο γιατρος,στηριζει μια χαρα το κεφαλι της και φυσικα την επιασε η λογοδιαρροια με το πολυφωτοτ ου γιατρου!αχαχαχα!ξεραθηκε ο ανθρωπος!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!!

Καλέ είναι κοινωνικό το παιδί και έχει και στυλιστική άποψη!!!:lol::lol::lol:

Τελικά είναι το παιδί θαύμα;;;;:tongue:

Εγώ την έχω σπίτι με μια κ@λοίωση που κυκλοφορεί καιμας έχει τάραξει στον πυρετό...

Βαράει κάτι 39-39,5 σπέσιαλ!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εελενη2008 περαστικα σας,βρε κοριτσι μου,τοσο πολυ πυρεο ανεβαζει το πουλακι μου;

Κισακι μου μια χαρα μεγαλωνει η μπουμπου,οσο για το αν ειναι παιδι θαυμα....δεν τιθεται συζητησηηηηηηηηηηη,περιμενω πως και πως να κατσει στο πληκτρολογιο:tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αμαν βρε κοριτσι μου,δεν την πιανουν τα αντιπυρετικα;Καντε και χλιαρα μπανακια και κομπρεσουλες.Εμεις καλα ειμαστε κοριτσι μου,μπηκαμε σε ρυθμους σχολειου,οποτε εχει αρχισει και το τρεξιμο.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Tι κάνετε παίδες; Πως είναι τ' άρρωστά μας;

Σήμερα αριβάρισε η μανούλα μου απ' το χωριό, πήγαμε κέντρο τα δυο μας και ... ΟΡΓΙΑΣΑ!!!!

Ξεκινήσανε από τώρα εκπτώσεις παίδες!!!! Πήρα παπουτσάκια, μπουφάν και κάτι ρούχα.

Βρήκαμε όμως και μια απίστευτη (όχι και τόσο) περίπτωση. Μας κάνουν στο E s p r i t έκπτωση, βγαίνει -30% και καλά στα 35? κι ο χάζμπαντ βλέπει (στο σπίτι δυστυχώς) κάτω απ' το αυτοκόλλητο αρχική τιμή ... 29,90?!!!!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;

ΝΑΙ!

Ευτυχώς μας άρεσαν αυτά που πήγαμε, γιατί το απόγευμα αφήσαμε τον ταρζάν με τη μανούλα σπίτι και ΞΑΝΑκατέβηκα κέντρο με τον χάζμπαντ! Ψώνισε κι αυτός.

ΟΚ, εγώ το καθήκον μου για να τονωθεί η αγορά το έκανα. :D

Ψώνια ξανά στις εκπτώσεις του Αυγούστου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γειά σας!

Μαεστρία μου, μην μου μιλάς για θέραπι γιατί δεν έχω σάλιο...σε ψιλο-ζηλεύω η αλήθεια είναι...άντε να είσαστε καλά και να ψωνίζετε έτσι....

Τι άλλα; εγώ βαριέμαι φοβερά στην δουλειά και γυρνάω σπίτι το απόγευμα και παίζω με τον γουργουράκο και ειλικρινά, δεν το παίζω και καλά χαζο-μαμά, αλλά ξεσπάω με το παιδάκι μου...είναι κι αυτός όμως ένας γλύκας!

Γουργουράκοοοοοοοο...σε αγαπάει η μαμούκα σουουουουουο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα παίδες!

Σήμερα βγήκαμε βόλτα εδώ στη γειτονιά, η μανούλα μ' έβγαλε νοκ άουτ, εγώ μαζεύτηκα, αυτή συνεχίζει!!!

Πατρινιά, με ζηλεύεις ε; Απ' τον Αύγουστο είχα να ψωνίσω! ;)

Καλή συνέχεια στις εργαζόμενες. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρια καλως τη δεχτηκες τη μανουλα και μεγεια τα καινουργια ρουχαλακια.Εγω ειχα ψωνισει στις γιορτες και τωρα περιμενω να αρχισουν κι επισημα οι εκπτωσεις.Αν και να πω την αληθεια πηρα ρουχαλακια απο Αγγλια κι εμεινα πολυυυυυυυ ευχαριστημενη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...