Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κισακι θα αλλαξει πολλες φορες τις ωρες που κοιμαται

eleni-k και εγω ειμαι στα ιδια χαλια αφου φοραω μασκα για να μην κολλησω τον μικρο.....

Λέτα αυτό σκεφτόμουν τώρα... Να βάλω μάσκα? Αφού αυτός με κόλλησε! Λες να κολλάμε ο ένας τον άλλον? Θέλω να ξεραθώ σε ένα κρεβάτι αλλά πρόλαβε ο καλός μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ μωρέ το δικό σου είναι μικρούλι! Ε, ναι, πρέπει να βάλεις μάσκα... Ο δικός μου είναι επίσης τίγκα στην μύξα, πρώτη φορά που αναγκάστηκα και του έβαλα οτριβίν αν και δεν ήθελα... Αλλά τουλάχιστον αναπνέει καλύτερα... Μου πονάνε τα πάντα, αυτιά, λαιμος, κόκκαλα, κεφάλι τα πάντα όλα!

Αχ μωρέ το δικό σου είναι μικρούλι! Ε, ναι, πρέπει να βάλεις μάσκα... Ο δικός μου είναι επίσης τίγκα στην μύξα, πρώτη φορά που αναγκάστηκα και του έβαλα οτριβίν αν και δεν ήθελα... Αλλά τουλάχιστον αναπνέει καλύτερα... Μου πονάνε τα πάντα, αυτιά, λαιμος, κόκκαλα, κεφάλι τα πάντα όλα!

αχ ποσο σε καταλαβαινω.....

εγω δεν μπορω ουτε χαπι να παρω επειδη θηλαζω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα 30ούλες...κυρίως Θεσσαλονικιές:eek::eek::eek:

χωρίς λόγο, καθαρή περιέργεια. Απλά η άδεια ανατροφής που παίρνουν στο δημόσιο (9 μήνες) χορηγείται αντί μειωμένου ωραρίου (ημέρες αντί ώρες), αυτό το δικαιούται ένας όχι και οι δύο... Εσείς στην ουσία αυτό κάνετε τώρα, παίρνει μειωμένο ο άντρας σου κι εσύ. Τα άλλα (6μηνο ΟΑΕΔ, τρίμηνη άνευ αποδοχών) είναι προαιρετικά, δεν τους κάνεις χάρη που δεν τα παίρνεις, δεν θέλεις να τα πάρεις...

Αν σας παίρνει να το κάνετε μια χαρά, πρόσεχε όμως μην πέσει κάρφωμα!

Ρε Ελένηκ μου, εγώ δουλεύω σε πολυεθνικη που αυτά τα ξεψειρίζουν όχι μόνο μία φορές και ο πάστας είναι σε δήμο, σε θέση, που για να φύγει με την άδεια έγινε ο κακός χαμός λόγω οτι κατείχε θέση που δεν αναπληρώνεται από τους υπόλοιπους...δεν θα το ψάχνανε κι αυτοί;...νομίζω κάτι μας προστατεύει, γιατί η άδεια ανατροφής στον δημόσιο τομέα είναι μεγαλύτερης διάρκειας νομίζω...δεν τα ξέρω και καλά να σουπω....οι δικοί μου στην δουλειά θα μου την λέγανε στάνταρ, γιατί είναι πολύ ηλίθιοι και θα κάνανε τα πάντα για να μην βγαίνω σε άδεια!...μπορεί να έχεις και δίκιο και αθελα μας, το τονίζω(δεν κάνουμε που...ες) να καταφέραμε κάτι που δεν γίνεται, αλλά δεν το πολυ νομίζω, γιατί σου λέω οι δικοί μου στην δουλειά θα είχαν σκυλιάσει!

Τι να πώ;

Κατα τα άλλα περαστικούλια βρε, πώς είσαι σήμερα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Παστάκια μου, αν ήμουν στην θέση σου δεν θα το πολυέλεγα, προφανώς πρώτη φορά τους τυχαίνει και δεν έχουν πολυασχοληθεί ακόμα... Μην το πολυλές πάντως, κρίμα είναι να σου κάνουν κανένα σκηνικό τώρα... Ειδικά οι καλοί σου συνάδελφοι που δεν θέλουν και πολυ από ότι έχω καταλάβει...

Φίλοι μας που ήταν και οι δύο στον δημόσιο τομέα, υπέγραψαν ένα σκασμο χαρτιά ότι ο ένας θα πάρει άδεια ανατροφής... Στον ιδιωτικό τομέα όπως ξέρεις δεν υπάρχει αυτή η επιλογή (τουλάχιστον δεν το ψάξαμε) η μάνα μόνο παίρνει άδεια...

Είμαι λίγο καλύτερα από χτες αλλά γενικότερα χάλια... Κι αύριο πρέπει οπωσδήποτε να πάω στην δουλειά, μετακομίζουμε σε νέο γραφείο και δεν θέλω να νομίζουν οι δικοί μου καλοί συνάδελφοι ότι λουφάρω...

καλημέρα. Πάστακια κι εγώ αυτό που λέει η ελένη ξέρω. Ένας από τους 2παίρνει άδεια. Αν δεν την πάρει η μαμα τότε παίρνει ο μπαμπάς κι αν ένας από τους 2είναι δημόσιο συμφέρει αυτόν. Τώρα δικαιούται 1 χρόνο με αποδοχές για κάθε παιδί μέχρι αυτό να συμπληρώσει 4 έτη κι άλλον 1 χρόνο για ανατροφή άνευ αποδοχών αν θέλει.τη μικρή τελικά την ταισα κοιμισμενη στις 2.30 tο πρωί κοιμόταν από τις 6tο απόγευμα. Μετά ξυπνησε 5.30 κι tο στήθος μου είχε γίνει τούμπανο και πονούσε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κουκλες τι κανετεεε;Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,για τη γιορτουλα μου,να ειστε καλα,μαεστρια να χαιρεσαι το γιο σου κι εσυ κισακι μου τον αντρουλη σου.

Κοριτσια περασαμε τελειααααα,το μερος και το ξενοδοχειο τελειο,το συνιστω ανεπιφυλακτα,αφου λεμε,καλα να ειμαστε να το επαναλαβουμε και την 25η Μαρτιου,μαζι με τη μικρη αυτη τη φορα.

Περαστικα στις αρρωστουλες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

manounita που πηγατε????

εγω στην ιδια κατασταση ειμαι και σημερα.....το μονο που με ενοχλει ειναι που δεν μπορω να παιξω με τον μικρο μου και να τον φιλησω....ολη μερα τον εχει ο μπαμπας του......κλααψ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Βρε κισάκι σόρυ, να χαίρεσαι τον αγαπούλη σου! να είσαστε καλά με την μπουμπού σας και να μας παντρευτείτε!:P:p:p

Μανουτίτα μου τι κάνεις; χαθήκαμε γμτ την δουλειά μου, γμ! Και με την Λετούλα, και με τις Ελένες! Στο καλο! ούτε να πάρω ανάσα δεν μπορώ! Στο καλό!

Φιλάκια απότο γουργουρόσπιτο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κουκλες>!παστακια ευχαριστωωωωωωωωωωωωωη μουχλα θα γινει ηλιος λαμπεροςςςςςςςςς

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...