Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ναι, τέτοιο θέλω... Και στιρέλλα τέτοια υπάρχει από ότι έριξα μια ματιά στο διαδίκτυο... Τι πήρες εσύ τελικά?

Αλήθεια;

Εγώ όταν το πήρα δεν υπήρχε... έχει μια πενταετία!

Α, πολύ ωραία!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαεστρια μου να χαιρεσε το παλικαρακι σου και σε ολες τις γιαννες γιαννιδες τα χρονια μου πολλα.καποτε κορες εμεις οι ιδιες δεν προλαβαιναμε τις σελ. αλλες ωραιες εποχες λενιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου απο την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη.....

Έχει ωραίο καιρό σήμερα και σκέφτομαι να πάρω τον μικρο και να πάμε καμία βόλτα......

Χμμμμ......ωραία ιδέα....ίσως την αντιγράψω.....:rolleyes:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέραααααααα και χρόνια πολλά!

Επιτέλους κλείσαμε ισολογισμό και από την άλλη Παρασκευή βγαίνω σε μειωμένο!!!επιτελους γιατί πολύ μου τα ζαλίσανε για να δούνε αν εκμεταλλέυομαι το οτι έκανα παιδί ή όχι...αλλά εγώ είμαι Πατρινιά...φερόμουν λες και δεν τρέχει ΄τίποτα...ψιλο-τσακώθηκα με τον προϊστ γιατί του τα λέω και λίγο χύμα...αλλά κουνιούνται τα Καλάβρυτα, δεν θα σκάω εγώ..καλά που είναι ο πάστας σπίτι και είμαι ήρεμη για το γουργουρίνι....αν και μου λείπουν και οι 2 πολύ!!!αλλά δεν το δείχνω γιατί αφορμή ψάχνουν οι μακάκες στην δουλειά!σιχτιρ πρωτοχρονιάτικο!

αυτά! εσείς κοπελιές τι νέα;αποφασίσαμε με πάστα: 3ήμερο Καρναβαλιού σας ερχόμαστε Σαλόνικα!Γιεεες!

Koπελιές, σήμερα κερνάω, γιορτάζει η αγορίνα μου!!!! Ποιος χάζμπαντ καλέ; Ο γιος μου γιορτάζει!!!!! :D

woodhouse-chocolates-m.jpg?300:300

Να τον χαίρεσε μαρή τον αστεράκο σου! Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και να πηγαίνει πάντα μπροστά!

θα του κάνουν και γιορτούλα στο σχολείο;

Εγώ ειχα στείλει κεράσματα και χυμάκια και την ανεβασανε πάνω στην καρέκλα για να της πουνε χρόνια πολλά, και η ναζιάρα μου έκανε ντροπές και με τις γκριμάτσες που έκανε εκλεψε την παράσταση μου 'πε η δασκάλα της!!:tongue:

Ε, όλο και κάποιος θα 'ρθει..

Παππουδες, νονοί και κανενας φίλος...όλο και θα αριβάρουν!!:mrgreen:

Την πατρινιά την έχουν χώσει για τα καλά ή μου φαίνεται;

ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ;:mad::-x:-x την πίστη μου έβγαλαν....γκρρρρρρρρρρρ

Λενιώ2008 μου καλά;

Φιλάκια βρε!...σε όλες σας!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

pastakia να κάνω μια ερώτηση? Εχεις εσύ μειωμένο και ο άντρας σου εννιάμηνη άδεια ανατροφής? Δεν το παίρνει είτε ο ένας (όταν είναι στο δημοσιο πάντα) είτε ο άλλος? Με μπέρδεψες!

εγώ είμαι στον ιδιωτικό. ο άνδρας μου είναι στο δημόσιο. το 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν το πήρα, πήρα μόνο το μειωμένο σε μέρα(κάθε Παρασκευή).ούτε πήρα και την 3μηνη άδεια ανευ αποδοχων που δικαιούμαι εαν θέλω..... γιατί ρωτάς;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλησπέρα κούκλες. Χτες και σήμερα βολταριζα με τη μικρή. Ξεστολισαμε tο δεντρακι και ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση. Ο καλός μου βάφει tο άλλο σπίτι παράλληλα με τι δουλειά του...πίκρα και κούραση.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγώ είμαι στον ιδιωτικό. ο άνδρας μου είναι στο δημόσιο. το 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν το πήρα, πήρα μόνο το μειωμένο σε μέρα(κάθε Παρασκευή).ούτε πήρα και την 3μηνη άδεια ανευ αποδοχων που δικαιούμαι εαν θέλω..... γιατί ρωτάς;

χωρίς λόγο, καθαρή περιέργεια. Απλά η άδεια ανατροφής που παίρνουν στο δημόσιο (9 μήνες) χορηγείται αντί μειωμένου ωραρίου (ημέρες αντί ώρες), αυτό το δικαιούται ένας όχι και οι δύο... Εσείς στην ουσία αυτό κάνετε τώρα, παίρνει μειωμένο ο άντρας σου κι εσύ. Τα άλλα (6μηνο ΟΑΕΔ, τρίμηνη άνευ αποδοχών) είναι προαιρετικά, δεν τους κάνεις χάρη που δεν τα παίρνεις, δεν θέλεις να τα πάρεις...

Αν σας παίρνει να το κάνετε μια χαρά, πρόσεχε όμως μην πέσει κάρφωμα!

Διαφημίσεις

ΚΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μαρή να χαίρεσαι κι εσύ τον άντρα σου!!!!!!!! Πωπω, δεν πάω καλά!!!!

Είμαι άρρωστη σας το είπα, πονάει λαιμός, αυτί, κεφάλι και φυσικά έχω καταρροή...

να σαι καλά ελένη μου και γρήγορα περαστικά. Η μικρή κοιμάται όλη μέρα σήμερα tο βράδυ θα έχουμε αγρυπνία... καλά ήμασταν ξύπνιες όλη μέρα και ξυπνούσαμε tο βράδυ μόνο 5.30 και μετά 9.30 για φαΐ. Αχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

περαστικά σας.! Ακόμη περιμένω βαρέθηκα. Την είχα παρέα. Φτου!όπου να ναι θα ξυπνήσει.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...