Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Μαράκι χρόνια σας πολλά!!!

Να τον χαίρεσαι και να 'ναι πάντα γερός, δυνατός κι ευτυχισμένος!!!!

Και με πολλές, πολλες γκόμινες!!!;)

Καλέ τι σας έπιασε όλες;;;;

Γλιστρίδα φάγατε;;;:lol:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Θένκιου, θένκιου!!!

Είδες; Με το ζόρι κρατούσαμε το τόπικ τόσο καιρό, τώρα τις έπιασε τις κυρίες.

Καλε, ναι!! Αφου διαβαζα διάβαζα και τελειωμό δεν είχε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είδες άμα έχεις οιστρο;

Τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα;

4Suap3.png

Τι λέει το πρόγραμμα για σήμερα;

ΑΝ ξεκολλήσω απ' το ίντερνετ και ξαπλώσω λίγο, θα πάω αργότερα γυμναστήριο, μετά ψώνια και μετά λίγη προετοιμασία, μήπως κι έρθει κανείς το απόγευμα, να 'χω μερικά ορεκτικά για να βγάλω με το κρασί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

θα του κάνουν και γιορτούλα στο σχολείο;

Εγώ ειχα στείλει κεράσματα και χυμάκια και την ανεβασανε πάνω στην καρέκλα για να της πουνε χρόνια πολλά, και η ναζιάρα μου έκανε ντροπές και με τις γκριμάτσες που έκανε εκλεψε την παράσταση μου 'πε η δασκάλα της!!:tongue:

Ε, όλο και κάποιος θα 'ρθει..

Παππουδες, νονοί και κανενας φίλος...όλο και θα αριβάρουν!!:mrgreen:

Την πατρινιά την έχουν χώσει για τα καλά ή μου φαίνεται;

4Suap3.png

Καλημέρες!!!

Μαεστρία μου, να χαίρεσαι τον Τζόνι μπόι σου, να είναι πάντα γερός και τυχερός... Βασικά γερός να είναι, τύχη θέλουμε λίιιιιγη... Να τον χαίρεστε κοριτσάρα μου, να είστε πάντα καλά να τον καμαρώνετε... Και να του χαρίσετε ένα αδερφάκι... ΟΚ, δεν θα το εκτιμήσει σαν δώρο αρχικά αλλά μετά...... (θέλω να πιστεύω δλδ!!!)

Θένκιου, θένκιου!!!

Είδες; Με το ζόρι κρατούσαμε το τόπικ τόσο καιρό, τώρα τις έπιασε τις κυρίες.

χαχαχαχαχα, αν παιδί μου βαριόμαστε, είμαστε ικανές να γράψουμε βιβλίο!!!

χαχαχαχαχα, αν παιδί μου βαριόμαστε, είμαστε ικανές να γράψουμε βιβλίο!!!

Πάντως σε τέτοια τρελλα κέφια πρώτη φορά σας πετυχαίνουμε...:rolleyes:

Την στιρέλα την έκανες;;

4Suap3.png

Πάντως σε τέτοια τρελλα κέφια πρώτη φορά σας πετυχαίνουμε...:rolleyes:

Την στιρέλα την έκανες;;

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... Αχ δεν το έγραψα εδώ (έχω πάρει σβάρνα όλα τα καφέ!!!) Χτες, αφού έκανα χαμάμ το σαλόνι, τελικά αποφάσισε να δουλέψει... Και σιδέρωσα τα πάντα... Σχετικό βέβαια, πρέπει να μαζέψω ένα πλυντήριο που στέγνωσε μάλλον, να απλώσω ένα άλλο και να βάλω ακόμα ένα... Τεσπα, ο χαμός έφυγε... Με την στιρέλλα όμως τι να κάνω? Από ότι είδα, οι τρύπες στην βάση είναι γεμάτες άλατα... Να πάρω άλλη?

Διαφημίσεις

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... Αχ δεν το έγραψα εδώ (έχω πάρει σβάρνα όλα τα καφέ!!!) Χτες, αφού έκανα χαμάμ το σαλόνι, τελικά αποφάσισε να δουλέψει... Και σιδέρωσα τα πάντα... Σχετικό βέβαια, πρέπει να μαζέψω ένα πλυντήριο που στέγνωσε μάλλον, να απλώσω ένα άλλο και να βάλω ακόμα ένα... Τεσπα, ο χαμός έφυγε... Με την στιρέλλα όμως τι να κάνω? Από ότι είδα, οι τρύπες στην βάση είναι γεμάτες άλατα... Να πάρω άλλη?

Νομίζω ότι υπάρχει ένα υγρό που καθαρίζει τα άλατα, αλλά για σίγουρα πάρε στην αντιπροσωπεια και θα σου πουν, γιατί δε λέει να αγοράσεις καινούρια αν δεν έχει κάτι αυτή! Είναι πανάκριβη!!

4Suap3.png

Καλά, δεν θα πάρω και το σούπερ ντούπερ μοντέλο! Αυτή την έχω εδώ και επτά χρόνια, δεν έχει καλή αυτονομία, περίμενα να χαλάσει για να πάρω άλλη... Δεν είμαι υπέρ του σέρβις (όταν κάτι είναι παλιό), προτιμώ να πάρω νέα...

Καλά, δεν θα πάρω και το σούπερ ντούπερ μοντέλο! Αυτή την έχω εδώ και επτά χρόνια, δεν έχει καλή αυτονομία, περίμενα να χαλάσει για να πάρω άλλη... Δεν είμαι υπέρ του σέρβις (όταν κάτι είναι παλιό), προτιμώ να πάρω νέα...

Κι εγώ της ίδιας φιλοσοφίας είμαι γιατί μ' αρεσουν και οι αλλαγές, αλλα αν την έιχες 1-2 χρονια, δεν θα ήταν αμαρτία να παεί στράφι;

Επισης θα σου πρότεινα να πάρεις καποιο σίδερο που να μπορεις να συμπληρώσεις νερό χωρίς να περιμένεις πότε θα κάτσει ο ατμός. Μεγάλη ευκολία και πολύ το μετάνιωσα που δεν πήρα τέτοιο σύστημα... Βλέπεις ήμουν κι εγώ κολλημένη με τη στιρέλα -τη στιρέλα!!!!:mrgreen:

4Suap3.png

πωπω ντροπη μου τωρα ειδα το θεμα χιχιχιχιχιιχιχι η μαλλον τωρα συνιδητοποιησα οτι ειμαι πανω απο 30!!!! 34 και σε λιγους μηνες 35 χμμμμμμμ δεν μου φαινεται και δεν το λεω χαχαχχαχαχαχχα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ και οσες εχουν Γιαννακια η Γιαννουλες να τα χαιρονται!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...