Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απύρετη!!! Από τα ξημερώματα στις 4μιση... Μάλλον τελειώσαμε έ? Αχ!!! Αν και ο μικρός είχε λίγες μύξες όταν ήρθε από την μαμά μου...

Μακάρι να κοιμηθεί λίγο παραπάνω ο Γιάννος... Εμένα δεν έπαιξε ποτέ αυτό, ότι ώρα και να τα έβαζα στις 7 το αργότερο όρθια... Απλά του μικρού του δίνω το γάλα, τον ξαναβάζω για ύπνο, κλαίει λίγο αλλά το παίρνει απόφαση...

Στον ύπνο, ΕΥΤΥΧΩΣ, μου 'μοιαξε το πουλάκι μου, δεν είναι πολύ πρωινός τύπος, μέχρι τις 8 τουλάχιστον θα κοιμηθεί. Ε, παραπάνω πόσο να κοιμηθεί, αφού 8 - 9 τον βάζω για ύπνο.

Μάλλον τη γλύτωσες! Για τις μύξες, πολύ φυσικό ορό και να τις καθαρίζεις με τρομπίτσα, να μη σου κάνει ωτίτιδες. Από τοτε που μας το ξεκαθάρισε αυτό ο παιδίατρος, όταν έχει πολύ μίξα, τον βάζουμε κάτω τον μικρό και τον καθαρίζουμε (και κλαίειιιιιιιιι) και συνέρχεται πιο γρήγορα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλέ ναι... εγώ τους βάζω ορό η φυσιομέρ κάθε βράδυ, να ξεπλένεται η μυτούλα... Το άσχημο είναι ότι τελευταία μας γυρίζει την μυξούλα σε φλέγμα... Ωτίτιδες δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα (φτου φτου έξω και μακριά)...

Σήμερα σέρνω το σίδερο όλη μέρα... Τώρα που πήγα επιτέλους να σιδερώσω, μάλλον μου χάλασε η στιρέλλα... Βγάζει συνέχεια ατμό και νερά από την πλάκα... Θα την δοκιμάσω κι αύριο (την είχα πόση ώρα να ζεσταίνει το νερό μέχρι να σηκωθώ), αν εξακολουθεί τα ίδια μάλλον θα πρέπει να πάρω άλλη?

Διαφημίσεις

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Πλάκα κάνεις! Τώρα χάλασε που ασχολήθηκες;

Δεν ξέρω, δεν έχω τέτοια, απλό ατμοσίδερο έχω. Είπα αν χαλάσει, θα πάρω τέτοιο σύστημα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ ναι... Κι έχασα όλη την ημέρα γιατί νόμιζα ότι τουλάχιστον θα σιδέρωνα (μην ρωτήσεις τι λογική είναι αυτή, μάλλον είναι η λογική της τεμπέλας!)... Πωπω, σιδερώνω με ατμοσίδερο μόνο αν πρέπει να πατήσω κάτι γρήγορα για να φύγουμε... Αν πρέπει να κάνω όλη αυτή την στοίβα με το ατμοσίδερο θα πεθάνω ειλικρινά!!!

Καλημερα και χρόνια πολλά στους Χριστιανούς Ορθόδοξους που δεν δουλέυουν σήμερα!

Σας ποστάρω τώρα γιατι σε λίγο θα πάω δουλειά:mad::-x:-x αναθεμα την ευλογια....δεν μας πέφτει και το τζόκερ ρε γμτ να τα μουντζωσω όλα και να τους τα χώσω και λίγο!

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Τα νέα από το μέτωπο είναι οτι ο γουργουράκος πήγε παρέα με την κούνια του στο δωμάτιο του και δεν του φάνηκε καθόλου....κοινώς εγώ λυπήθηκα μόνο, οι άλλοι 2 την βρίσκουν έτσι όπως έχει το θέμα για τους δικούς τους λόγους ο καθένας (πάστας-> σεχ!:-D:grin::-D γουργούρης->ησυχία να κοιμηθώ πιαααααα!)...μόνο εγώ στεναχωρήθηκα!....Σε κανα 2 βδομάδες ξεκινάμε και φαγητάκι(κρεμούλες η γιατρός είπε ΝΟ γιατί έχουμε φουσκομαγουλάκια:-D:grin::-D) και είδομεν!

Εσείς όλα καλά; Φιλάκια σας στέλνω από καρδιάς, δώστε μου κουράγιο γιατί γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

Φιλάκια σε όλα τα μουτράκια!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

χρονια πολλα πατρινια καλημερα σε ολες βρε μην μασας.ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι τι δουλεια και ξεδουλεια,θα περασουν οι ωρες θα γυρισεις στο σπιτακι σου με λαχταρα θα παιξεις με τον γουργουρακο και παει λεγοντας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρες, Χρόνια Πολλά και καλά... Καλή φώτιση!

Μανού μου Πολύχρονη, Πολύχρωμη, πάντα γερή κι ευτυχισμένη. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κι ότι επιθυμείς να σου συμβεί!!!

Καλά να περάσεις μπουμπού!

Τα νέα από το μέτωπο είναι οτι ο γουργουράκος πήγε παρέα με την κούνια του στο δωμάτιο του και δεν του φάνηκε καθόλου....κοινώς εγώ λυπήθηκα μόνο, οι άλλοι 2 την βρίσκουν έτσι όπως έχει το θέμα για τους δικούς τους λόγους ο καθένας (πάστας-> σεχ!:-D:grin::-D γουργούρης->ησυχία να κοιμηθώ πιαααααα!)...μόνο εγώ στεναχωρήθηκα!

Είδες, μόνο εμείς αγχωνόμαστε κι όλα μια χαρά γίνονται!!

Ελπίζω να πέρασες ευχάριστο απόγευμα με την οικογένεια.

Εμείς είμασταν στην κολλητή/κουμπάρα απ' το μεσημέρι. Φιλοι κολλητοί όλη η παρέα, παίζανε όλοι με τον μικρό, τα λέγαμε, φάγαμε, ήπιαμε, ήπιαμε καφέ, φύγαμε κατά τις 7.

Λέγαμε με την κοριτσοπαρέα μου να βγούμε κι απόψε, να συνεχίσει το πιώμα, αλλά δεν βλέπω αντοχές. Γεράματα. :tongue:

Μανού εύχομαι να περνάς τέλεια και πολύχρονη!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Manoutita χρονια πολλά βρεεεεεεεεεεε! άντε να σε χαιρόμαστε, εμείς , η οικογένειά σου κτλ κτλ...φιλάκια πολλά...υγεία πάνω από όλα...

χρονια πολλα πατρινια καλημερα σε ολες βρε μην μασας.ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι τι δουλεια και ξεδουλεια,θα περασουν οι ωρες θα γυρισεις στο σπιτακι σου με λαχταρα θα παιξεις με τον γουργουρακο και παει λεγοντας.

ναι γύρισα σπίτι στις 16.00...σαν καθημερινή ένα πράγμα γκρρρρρρ...αλλά είδα τον απόλυτο καιέπεσε στην αγκαλιά μου...χιχιχιχιχι

Μαεστρία μου πώς πάς;άστα σου λέω φτυσμένη με έχει το γουργουρίνι....

Κορίτσια πάω για ύπνο γιατί ξυπνάω σε 6 ώρες! άντε να ξεκινήσω τι μειωμένο από βδομάδα να τα γράφω και λίγο.....στο καλό!

Καληνυχτα πατουσάκια!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...