Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

κοιτα εγω αυτο για την ισπανια δεν το ξερα αλλα το τρομακτικο(καλο τρομακτικο)ειναι η ηλικια και φυσικα ο συνειρμος της σκεψης του.θα μπορουσε να πηγαινει πανεπιστημιο σε καποια φαση οταν θα πρεπει να πηγαινει γυμνασιο γτ οχι.απλα θελει πολυ δουλεια και χρονο απο τους γονεις.

Μα ναι, κι εμένα αυτό με κούλανε, ΟΚ, πες την έχεις την γνώση (καλέ ούτε εγώ το ήξερα, τότε το έμαθα), το θέμα είναι ότι 6 και χρόνων (έχει γεννηθεί αρχές του χρόνου και κερδίζει στην ουσία χρονιά) δεν κάνεις τέτοιους συνειρμούς... Λέω εγώ τώρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστερι το παιδι!!!!κουφετο κι εγω αυτο θυμηθηκα....τελικα εκανε ςμαθηματααααααααααα...??????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εβλεπα ενα ντοκυμαντερ τωρα τελυταια στο σκαι και ηταν ενα παιδι ετσι.η ουσια ελεγε ο πατερας γτ και αυτος ηταν ετσι ειναι οτι πρεπει να το βοηθαμε το παιδι απο μικρο αν ο μοτσαρτ δεν ειχε προσβαση στην μουσικη δεν θα διεπρεπε αυτο το σκεπτικο ειχε ο ανθρωπος.τα παιδια θαυματα δεν γιναν απο μονα τους.θελεις να ρωτησω κι εγω ρε λενι εχω κατι καθηγητες στον κυκλο μου και δημοτικου και λυκειου και η νυφη μου εργαζετε στο πανεπιστημιο θεσ/νικης.

921477wc2fyvv2y2.gif

τι να ρωτήσεις βρε μωρό μου? Ξέρω γω, ρώτα... ΟΚ, πάει σκάκι ο μικρός και τον τρέχουν πολύ σε αυτό (ταξίδια σε όλη την Ελλάδα για αγώνες, φέτος νομίζω ότι ίσως πάρει μέρος και σε παγκόσμιο στην Βραζιλία), πάει σε δύο γλώσσες, ποδόσφαιρο, έχει πρόσβαση σε ίντερνετ και γενικότερα ψάχνεται πολύ μόνος του, παιχνίδια προχωρημένα εεεε, τι άλλο? Σου είπα εδώ δεν παίζει κάτι άλλο...

Διαφημίσεις

AXXXAXA ki egooooooooo!παλι 2 ξενοι βαρεθηκα ημερατοννννννννν!!!εχω και το μωρι στην κουζινα...παω να μαγειρεψω θα ειμι εδω γυρω!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μαρή κίσα, δεν καταλαβαίνω τι λες!!!

Αχ, ξύπνησε η μικρή, σε λίγο έρχεται ο Τάκης και δεν έχω βγάλει καν την σιδερώστρα στο σαλόνι να κάνω ότι κάτι κάνω... Κακούργες!!!

Ωραίο ήταν το σημερινό, και την Παρασκευή έχω άδεια αλλά φαντάζομαι ότι θα έχω και τον μαλλιά στα πόδια μου... Αφου κανείς δεν φιλοτιμείται... Τεσπα....

Φιλιά κοριτσάκια!!!!

Διαφημίσεις

οκ!!!κοριτσια να παμε για τις δουλιτσες μας θελω να μιλησω και με την μικρα ασε που εμεις εχουμε νορμαλ αϊκιου και με μεγαλη δοση σπαριλας λογο εφηβιας και εχει να διαβασει τα ατελειωτα αγγλικα και δεν στρωνετε.φτου....λιγο απο αΪκιου σας παρακαλω

921477wc2fyvv2y2.gif

Φιλακια σε ολες την κανω κι εγω σιγα-σιγα παω για μανικιουρ.Ελενιτσα πες τον καλο σου οτι δεν εφταιγες εσυ πουλακι μου,εμεις σε ξεμυαλισαμε.Ωραια ηταν σημερα κοριτσια να το επαναλαβουμε,μου ειχατε λειψει πολυυυυυ

OPYIp3.png

vez3p2.png

Απαπαπαπα, τι λογοδιάρροια ήταν αυτή που σας έπιασε σήμερα καλέ;;;!!!

Και με το που έφυγα εγώ!!! :evil:

Ευχαριστω για τις ευχες αυριο ελενη2008 να εισαι καλα,και να ευχηθω με τη σειρα μου στη μαεστρια μιας και θα λειπω,και του χρονου να ειστε γεροι!!!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!

Κι εσύ να χαίρεσαι τη γιορτή σου αύριο. :D

Εγω ετοιμασα βαλιτσουλα,πηγα κομμωτηριο και περιμενω να ξημερωσει η μερα με το καλο για να αναχωρησουμεεεεεεεεεε:-P

Να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και ν' ανανεωθείτε τα δυο σας σου εύχομαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...