Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

πλακα με κανεις να παιδι για την νασα!!πω πω!!κισα εγω το καταλαβα αυτο που εγραψες....ειμαι καλα γιατρε?!!!εμενα θυμαμε με πριζοταν μεχρι τους 3μιση μηνες σκατουλες ηταν και μολις τρωγαν μια ανακουφηση.ρε γτ οταν γραφω γρηγορα κανω τΑ ορθογραφικα γμ το edit μου και μετα μενουν σιχτιρ και τασ βλεπω και μου βγαζουν το ματι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα φοραω και σε σκεφτομαι νασαικαλα!να με δωσεις κα ιβρακια σου γλυκα!!!!!χιχιχιχπλακα κανω και τα σουτιοεν και το φανελακι θηλασμου με βολεψαν υπερβολικα!!!!!!και παλι ευχαριστω και για ολα τα πραγματα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Αυτα ειναι παιδιαααααααα,μπραβο στο ανιψακι μου λενη,γερο να ειναι το παιδακι.Καλα κουφετακι μην τρως κολλημα παιδακι μου τα ορθογραφικα,εμεις ξερουμε τι φωστηρας εισαι και δε σε παρεξηγουμε;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αυτα ειναι παιδιαααααααα,μπραβο στο ανιψακι μου λενη,γερο να ειναι το παιδακι.Καλα κουφετακι μην τρως κολλημα παιδακι μου τα ορθογραφικα,εμεις ξερουμε τι φωστηρας εισαι και δε σε παρεξηγουμε;)

τι με θυμησες τωρα τι με θυμησες

921477wc2fyvv2y2.gif

Λοιπον λενη μπες στο ASOS μιλαμε εχει τρελες τιμες,μολις παρηγγειλα αλλα 2 φορεματακια,και για τις υπολοιπες εννοειται,απλα επειδη η λενη εχει παρει απο εκει και ξερει.Κισακι εχει και παιδικα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ξέρεις αυτό είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι, πήγε πρώτη δημοτικού και βαριόταν λίγο την ζωή του... Αν και δεν του έχει δώσει κανείς να καταλάβει ότι ξεφεύγει από το μέσο όρο όλο αυτό... Αλλά είναι απίστευτος...

Καλοκαίρι πριν πάει πρώτη δημοτικού. Ήταν και το μουντιάλ τότε, άρχιζε να ψάχνει στο ιντερνετ σχετικά με χώρες και γεωγραφία... Ήταν λοιπόν στην θάλασσα, του φωνάζει η νύφη μου "Αλ... πατάς εκεί που βρίσκεσαι?" κι απαντάει ο μικρός "πατάω όσο πατάει το Μαρόκο στην Ισπανία!!!" η νύφη μου τα πήρε "τι βλακείες λες? - σκεφτόταν ότι ο κόσμος γύρω της θα νόμιζε ότι όλη μέρα έτσι μιλάνε στο σπίτι... Όταν μου το έλεγε ο αδερφός μου εγώ ρωτάω "τελικά πάτωνε το παιδί ή όχι???" (η απάντηση είναι ότι το Μαρόκο έχει μια ελάχιστη κατοχή από την Ισπανία - ή το αντίθετο, τότε το έμαθα κι εγώ - και το παιδί εννοούσε ότι πατωνε ελάχιστα)!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

τα φοραω και σε σκεφτομαι νασαικαλα!να με δωσεις κα ιβρακια σου γλυκα!!!!!χιχιχιχπλακα κανω και τα σουτιοεν και το φανελακι θηλασμου με βολεψαν υπερβολικα!!!!!!και παλι ευχαριστω και για ολα τα πραγματα!
παρε τα βρακια να τα κανεις λινκγ.αμα θες να σε δωσω κι εγω σε διαφορα χρωματα για αλλαγη

χαχαχα σου απάντησε το κουφέτο βρε!!! Κοίτα να δεις, δεν περίμενα ότι τα σουτιέν θα σου έκαναν βρε μωρό μου...

ρε ελενι το καναν το τεστ για την ευφυια.ενταξει καμια ακρη δεν ειναι καλη αλλα μην παει ετσι το παιδι και βγει ενας απλος γιατρουδακος!!!θα μπορουσε να ειναι ενας επομενος γενετιστης με α@χιδια

921477wc2fyvv2y2.gif

κοιτα εγω αυτο για την ισπανια δεν το ξερα αλλα το τρομακτικο(καλο τρομακτικο)ειναι η ηλικια και φυσικα ο συνειρμος της σκεψης του.θα μπορουσε να πηγαινει πανεπιστημιο σε καποια φαση οταν θα πρεπει να πηγαινει γυμνασιο γτ οχι.απλα θελει πολυ δουλεια και χρονο απο τους γονεις.

921477wc2fyvv2y2.gif

δεν υπάρχει υποδομή για τέτοιου είδους παιδιά στην Ελλάδα... Μόνο στην Αμερική υπάρχουν αυτά... Δεν το πολυέψαξαν βέβαια, κάτι φίλοι τους δάσκαλοι τους έλεγαν ότι θα μπορούσε με κάτι τεστς να πάει απευθείας στην Δευτέρα Δημοτικού αλλά η νύφη μου ως εκπαιδευτικός θεωρεί πολυ σοβαρή την Α' Δημοτικού... Απλά δεν του έχουν φουσκώσει τα μυαλά και προσπαθούν να υποβιβάσουν το γεγονός...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...