Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

γμ το edit μου παλι,και ειναι ωραιος εχει μια αραιωση στα μαλια με γαλανα ματια και κορμαρα ομως ειναι μλκς και δεν με ενδιαφερει το πως ειναι ....αν ηταν 25ρικο τεκνο με λουνεϊ και λιγο μπραντ,νομιζετε θα το συζητουσαμε?!!!!!χαχαχαχαχχαχααχχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα είσαι τρελλή? Θα μας γνώριζες κι εμάς τότε στον άξιο, φοβερό, εργατικό τύπο... Και θα κάναμε και βουντού στην γυναίκα του...

Αλλά τώρα.... θα τον φάει η μαρμάγκα...

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα ρε σεις μου έχετε φτιάξει το κέφι σήμερα... Θα κάνω κόπι πέιστ από τις μανούλες Μαϊου τώρα, αυτό το έχω γράψει από το πρωί

"μιλούσα με τον Τάκη πριν, του λέω "νιώθω ότι πρέπει να προλάβω τώρα που δεν είναι ο μαλλιάς στο σπίτι, όλα θέλω να τα κάνω χωρίς να τον έχω από πίσω σαν ουρά, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω..." μου λέει "τι έχεις κάνει μέχρι ώρας?" και φυσικά απαντώ "τίποτα καλέ!!!" χαχαχα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!"

Ε, ακόμα τίποτα δεν έχω κάνει σε δύο ώρες έρχεται!!!

Εγω παλι η ασπλαχνη μανααα,ουτε που της ειπα της δικιας μου να ανεβει για υπνο και βρηκε ευκαιρια που εγω σουρτουκευω και καθεται κι εκεινη.....

Το τι dvd είδε σήμερα δεν λέγεται... Τώρα έπεσε μόνη της για ύπνο, μπήκα μόνο μέσα να δω αν είναι ζεστή...

Καλα ελενη δε παιζεσαι μιλαμε,κι οχι τιποτα αλλο αλλα εχει και στοιχεια ο ανθρωπος οτι οποτε σε επαιρνε τηλεφωνο εσυ μιλουσεςςςςςςςςςς....χαχαχαχαα καλα μιλαμε εγω λυθει σημερα.Εχω και τη μικρη που με ρωταει συνεχεια:καλα βρε μαμα τι σου λενε και γελας συνεχεια;;;;:D:D:D:D

OPYIp3.png

vez3p2.png

χαχαχχαααααα τι λεμε τωρα πω πω ειμαστε ολες γαιδουρες φτου μας της μιας το παιδι σουλατσερνει η αλλη με της δουλειες ρε ξεχασατε που θελαμε μπανιο να κανουμε παλια και δεν προλαβαιναμε(για οσους μας διαβαζουν το λεω αυτο)

921477wc2fyvv2y2.gif

κισα?κισα?που ειναι η κισα οεο?ελα ρε για λιγο ακομη θα αυτοδιωχθουμε σε λιγο να κανουμε και τπτς σημερα,ηρθε και η κορη μου απο την χειμερινη την εβαλα να φαει και θελω να μαθω νεα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Πες τα κουφετακι μου να γειασει το στομα σου,εξαλλου να υπενθυμισω οτι πριν λιγες μερες,εγω κι ελενιτσα ετοιμαζε γκουρμε οικογενειακα τραπεζια και το κουφετακι μας δουλευε μες τη βροχα και μετα γυρνουσε στα παιδακια της κι εφτιαχνε παντζαροσουπα.Αμ πως,τι νομιζατε:rolleyes::rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλά και το κορυφαίο είναι ότι εγώ έχω γίνει εντελώς γαϊδούρα από την ώρα που ανακάλυψα το πάρεντς! χαχαχα μπήκα μέσα για να λύσω διάφορες απορίες και βρήκα κι άλλες τρελλαμένες... και κουβέντα στην κουβέντα όλο εδώ θέμε να χαριεντιζόμαστε... και να καίμε φαγητά (θυμάστε ρε σεις πέρισυ)...

καλά και το κορυφαίο είναι ότι εγώ έχω γίνει εντελώς γαϊδούρα από την ώρα που ανακάλυψα το πάρεντς! χαχαχα μπήκα μέσα για να λύσω διάφορες απορίες και βρήκα κι άλλες τρελλαμένες... και κουβέντα στην κουβέντα όλο εδώ θέμε να χαριεντιζόμαστε... και να καίμε φαγητά (θυμάστε ρε σεις πέρισυ)...

τι να θυμηθουμε αφου μεχρι εδω ερχοταν το καμενο χαχαχαχααχαχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

κίσααααααααααααααααα, έλα μωρό μου, δεν σου ξαναλέω τίποτα, η μικρή μιλάει και λέει και ναβουχοδονόσορας!!! και δεν λέει αγκου!!! έλα πλιζζζζζ μην μας γράφεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...