Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αχχαα τι να κανω ρε σεις!!!!προσπαθω!θα τη μαθω κι αυτη να γραφει αν ποσταρει αντι εμου!αφου το θελει ο λαος!!!αχαχαχχαχα

οχι, να μην της μάθεις τίποτα εσύ! Θα την αφήσεις μόνη της, καλύτερη θα είναι σίγουρα!

ναι, καλά είναι η κόρη σου, δεν βλέπω να έρχεσαι όμως να την πάρεις... Αν και θα προτιμούσα να πάρεις τον αδερφό της κόρης σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι ρε αφου τα πας καλα με το μαλλια????οκ θ απαρω το μαλλι α αλαλ ημυρτω παραμενει κορη μου!εντακει?????κανενα νεο απο αργυρω εχουμεεεεε?κερναω καφε φουντουκι με καραμελα μαζι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μπραβο κουφετακιιιιιιιιιιιιι!κι εμενα με εστειλε ενας κυπριος μηνυμα για καλη χρονια πηρα τηλ να δω τι παιζει.λεει οτι ηρθε τελη απριλη αρχες μαιου στην εταιρια με ειδ εκαι με εκτιμησε πολυ σα γυναικα και σαν προσωπικοτητα και πηρε στην εταιρι ακι εμαθε το τηλ μου...πηρα τηλ τημανα μου ,τον ξαδερφο μου,δεν τους θυμιζει κατι...καλα τηνκοιλια μου δεν την ειδε?τοσο γκομενακι ημουν μ ετην κοιλια?αχαχαχχαχαχατον ευχαριστησακαι του μιλουσα στον πληθυντικο.ελπιζω να ληξει εδω το θεμα!η μαναμ ου λεει καλα δεν εβαλες τημικρη να του πει τα καλαντα???ναι λενημου λεμε και τα καλαντα αμε!!!!!αχαχαχχαχα

βασικα ησουν θεα!!οποτε τον δικαιολογο εν μερη τον μλκ

κουφετο πες μου λιγο αντιδρασες συζυγου...........ωχ ωχ ωχ

ημασταν ικεα πηγαμε παιδοτοπο τον μικρο γτ του αρεσει πολυ εκει και χαζολογουσαμε με τον συσηξ εγω σε καποια φαση ημουν στα κουζινικα μονη και ντριν το κντ,να σου ο μλκς,εγινε κατι του λεω ξερα οχι μου λεει να που εισαι?ειμαι στο ικεα του λεω με τον αντρα μου και το παιδι μου,α!μου λεει τα κανονισες καλα 10μερουλες με πεντε μονο μερες αδεια με την αργεια και τα σαβ/κυριακα εισαι εξυπνο κοριτσια.ειδες του λεω ειμαι παρα πολυ εξυπνη με ηθελες κατι αλλο?οχι οχι μου λεει ε τοτε καλο μεσσιμερι του λεω και αυτος μιλουσε και εγω το κλεισα,ομως ρε κοριτσια ενιωσα πολυ ασχημα και ακουστε παμε για καφε εκει του λεω του συζηξ εχω να σου πω κατι αλλα δεν θα κανεις τπτ ε πες μου λεει οχι του λεω τπτ δεν θα κανεις το χειριζομαι,καλα το υποσχομαι μου λεει.του τα ειπα σιγα σιγα με το μαλακο ολα μεχρι το τηλεφωνημα,ηητανν ακουννηηηητοοοςςς ουτε βλεφαρο δεν κουυυνουυυσεεεε,οσπου μου λεει,το ειχα καταλαβει.τωρα του λεω δεν με αγαπας περισσοτερο μωρο μου?καμια απαντηση μονο ενα βαθυστοχαστο βλεμα αγελαδας.βασικα του ειχε γυρισει το ματι του.και μιλησαμε κανα μισαωρο τον ξερω κρατηθηκε το παιξε μαρτινι μεν σε συνδιασμο σκοτσεζου ποδοσφαιριστη(δεν θυμαμε τι διαφημιζαν αυτοι)φυσικα του ειπα τι εχω σκοπο να του πω οταν γυρισω στην δουλεια και του εξηγησα οτι δεν θελω καμια αναμιξη απο πλευρας του,και οταν ηρθαμε σπιτι συνηλθε και φευγοντας για δουλεια μου εδωσε ενα φιλη και ζουληξε και μου ειπε οτι με αγαπαει.

Καλησπερα στις ομορφες σαρανταρες!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες αυριο ελενη2008 να εισαι καλα,και να ευχηθω με τη σειρα μου στη μαεστρια μιας και θα λειπω,και του χρονου να ειστε γεροι!!!

Καλα ελενηκ φαινεται οτι το κισομωρο,δεν εμοιασε τη μανουλα του,που καθε φορα που γραφει πρεπει να κανουμε αποκρυπτογραφηση ή να εχουμε κανει ιδιαιτερα μαζι της,για να καταλαβουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κουφετακι μου εχω πεσει απο τα συνεφα,δε σε πηρα το πρωι γιατι δεν ηξερα σε τι φαση θα εισασταν σπιτι,για πες αντιδρασεις.......

Εγω ετοιμασα βαλιτσουλα,πηγα κομμωτηριο και περιμενω να ξημερωσει η μερα με το καλο για να αναχωρησουμεεεεεεεεεε:P

τις ειπα μανου ποιο πανω,τελεια μαλλι και βαλιτσα ουαου να περασετε πολυ πολυ ζουπεεεεερρρρρ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μαρη ελενηηηηηηηηη,ελεος ενα απο τα δυο πρεπει οπωσδηποτε να την "κανει";;;;;;;:tongue:

είμαι απαίσια έ? Σήμερα που λείπει ο μαλλιάς έχω καταχαρεί, έχει αλλάξει όψη το σπίτι, έχω φοβερή ηρεμία! Αντε μωρέ τι στριμμένη που είμαι! Το αγοράκι μου, ο γκρινιάρης μου, εντάξει δεν είπα να τον χαρίσω, για ένα δύο χρόνια να τον δώσω κάπου! :tongue:

Την Μυρτούλα όχι, δεν την δίνω πουθενά!

Λοιπόν, εγώ κουφέτο θα τον έγραφα τον τύπο και δεν θα ασχολιόμουν καν μαζί του. Σιγά μην εκνευριζόμουν κιόλας, ποιος τον χ@ζει? Αλλά στον άντρα σου καλά έκανες και το είπες, έτσι να του ανοίξεις λίγο και τα μάτια...

δεν μπορουσα να το χειριστω διαφορετικα ισως ποιο διακριτικα και ποιο ωριμα.θα εσκαγα ρε συ,και στην τελικη γτ να καταπιεζομαι εγω για τους μλκες τους αντρες ασε μας απο κει.και καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε.ασε που η κουμπαρα μου μου λεει οτι αυτος δεν θα σταματηση ετσι απλα.γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

αχαχα τελικα καλυτερα αν μιλας!καλα αντεδρασε παντως ασχετα αν το εππνιξε!μπραβο του!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ κουφέτο θα τον έγραφα τον τύπο και δεν θα ασχολιόμουν καν μαζί του. Σιγά μην εκνευριζόμουν κιόλας, ποιος τον χ@ζει? Αλλά στον άντρα σου καλά έκανες και το είπες, έτσι να του ανοίξεις λίγο και τα μάτια...

δεν θα ξαναανεβασει η μυρτω πυρετο λενι οσο μεγαλωνουν περνανε συχνα αυτα τα μονοημερα δυημερα.οποτε κουλ.μωρε εγω δεν θα ξανα ασχοληθω αυτος πρεπει να σταματησει να ασχολειτε ομως.οσο για τον συζηξ του θυμησα και λιγο τα της εκθεσης με τους διπλωματες ακι τους εμπορικους αντιπροσωπους στη φαση μα τοσες προτασεις ειχα εκει ποτε δεν ενιωσα τοσο ασχημα θυμασε?!!!!ασε σε λεω γυρισε το ματι του ωχτακοσιες σβουρες αλλα ακουνητος

921477wc2fyvv2y2.gif

βασικα γραφτε σε ενα καφε παρακαλω.ναι ειναι παντρεμενος με γυναικαρα ειδα φωτο λογιστρια με δικο της γραφειο και δυο κορες η μια περασε φετος πολυτεχνειο αλλα ολα η γυναικα του αυτος στον κοσμο του.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...