Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ασε της μιλας και σε κοιταει στοσρομα κι ενω εκανε μονο κραυγε ςκαι χρησιμοποιουσε το γαμα,τωρα βαζεικαι τη γλωσσα της σε καθε τι που κλεει προσπαθωντας να αρθρωσει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε της μιλας και σε κοιταει στοσρομα κι ενω εκανε μονο κραυγε ςκαι χρησιμοποιουσε το γαμα,τωρα βαζεικαι τη γλωσσα της σε καθε τι που κλεει προσπαθωντας να αρθρωσει!

καλά εσύ είσαι τρελλαμένη χαζομαμά... Αγκου κάνει το παιδί, όλα τα παιδάκια δύο μηνών αυτό κάνουν!!!

Όταν γράψει το πρώτο της βιβλίο (σε κανά δίμηνο δηλαδή) πες μας να το αγοράσουμε ΟΚ?:tongue:

δενκανει αγκου!!!χτυπαει τη γλωσσα της σε καθε τιπου κανει!οσο για το βιβλιο δε θα γραψει βαριεται λεει!προτιμαει ναμιλαει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πρεπεινα κατεβω να ψωνισω....ουφ!κι οσο σκεφτομαι τη μετακομιση με πιανει απελπισια

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

και λεγαμε και για γαμο τελη μαιου...με βαφτιση μαζι....αλαλ τιποτα δενεκανα....και δε μ εβλεπω !

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλησπερα κορες!!σημερα ημασταν βολτα με τον μικρουλη του την χρωστουσαμε του σκατουλη μας.τι κανει η μικρη λενι μου?ελπιζω να ειναι καλυτερα μωρε!!!για οσες κορες ξερετε σημερα το ειπα στον συζηξ γτ με πηρε τηλ. ο μλκς.οποτε ειμαι ξεκαθαρη και το μονο που μενει ειναι οταν παω απο δουλεια να του κοψω τον βηχα.αυτα τα λεμε αργοτερης.φιλια

921477wc2fyvv2y2.gif

μπραβο κουφετακιιιιιιιιιιιιι!κι εμενα με εστειλε ενας κυπριος μηνυμα για καλη χρονια πηρα τηλ να δω τι παιζει.λεει οτι ηρθε τελη απριλη αρχες μαιου στην εταιρια με ειδ εκαι με εκτιμησε πολυ σα γυναικα και σαν προσωπικοτητα και πηρε στην εταιρι ακι εμαθε το τηλ μου...πηρα τηλ τημανα μου ,τον ξαδερφο μου,δεν τους θυμιζει κατι...καλα τηνκοιλια μου δεν την ειδε?τοσο γκομενακι ημουν μ ετην κοιλια?αχαχαχχαχαχατον ευχαριστησακαι του μιλουσα στον πληθυντικο.ελπιζω να ληξει εδω το θεμα!η μαναμ ου λεει καλα δεν εβαλες τημικρη να του πει τα καλαντα???ναι λενημου λεμε και τα καλαντα αμε!!!!!αχαχαχχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλησπερα στις ομορφες σαρανταρες!!!!!Ευχαριστω για τις ευχες αυριο ελενη2008 να εισαι καλα,και να ευχηθω με τη σειρα μου στη μαεστρια μιας και θα λειπω,και του χρονου να ειστε γεροι!!!

Καλα ελενηκ φαινεται οτι το κισομωρο,δεν εμοιασε τη μανουλα του,που καθε φορα που γραφει πρεπει να κανουμε αποκρυπτογραφηση ή να εχουμε κανει ιδιαιτερα μαζι της,για να καταλαβουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κουφετακι μου εχω πεσει απο τα συνεφα,δε σε πηρα το πρωι γιατι δεν ηξερα σε τι φαση θα εισασταν σπιτι,για πες αντιδρασεις.......

Εγω ετοιμασα βαλιτσουλα,πηγα κομμωτηριο και περιμενω να ξημερωσει η μερα με το καλο για να αναχωρησουμεεεεεεεεεε:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

μανου εισαι ακλυτερα???αχ ναι παιδια το παιδι μου δ εμου εμοιαξε!ειναι απαιχτη!κουκουβαουυυυυυυυυυυυ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κουφέτο κι εγώ θέλω να μάθω αντιδράσεις... Καλά έκανες και το είπες...

Πρέπει να σιδερώσω επιτέλους, από το πρωί αυτό λέω... Η μικρή ακόμα απύρετη... Λετε να ξεμπερδέψαμε?

χαχαχαχχα μανού, λες το κισομωρό να ποστάρει αντί της μαμάς της? Να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι δόλιες τι θέλει να πει ο ποιητής!

αχχαα τι να κανω ρε σεις!!!!προσπαθω!θα τη μαθω κι αυτη να γραφει αν ποσταρει αντι εμου!αφου το θελει ο λαος!!!αχαχαχχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω νομιζω ελενη την πηδηξατε μια χαρα,αν ηταν θ αειχε ξανα ανεβασει πυρετο!μια χαρα η κορη μου!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...