Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μοιάζω έ? Τιμή μου καλέ!!! Αχ, πόσο θα ήθελα να ήμουν ανάμεσά σας...

Ευχαριστώ κόρες για τα περαστικά, προς το παρόν έχει 38,4... Αχ και πως φοβάμαι που θα κολλήσει κι ο μικρός... Γιατί το έχω σιγουράκι ότι θα κολλήσει...

φταιει το οτι κανει πολυ καιρο με του λογου μας.κολησε το μικροβιο πηρε απο τον αερα μας.χαχαχα.λενι βιξ φυτικο τις απιβιτα στο στερνο και την πλατη της μικρης.και βαλε ενα μπολ με οινοπνευμα οπου ειναι να καιει τα μικροβια μπας και την πηδηξει ο μικρος

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

οχι οτι δεν το χε απο μονη της αλλα να χαμε να λεγαμε.ξερεις ποσες φορες σκεφτομαι οτι πραγματικα θα ηθελα να μεναμε καπου κοντα με την λενι?...πολλες!!!αλλα δεν πειραζει και ετσι καλα ειναι,απλα (ας πω και ενα παραπονο λενι)εγω τωρα δουλευω η λενι το ιδιο και δεν εχουμε την επικοινωνια που ειχαμε,γτ μαεστρια αγαπη μου το χουμε καψει κατα καιρους το φορουμ εμας που μας βλεπεις μιλαμε για μικρες ωρες πολυ μικρες με κρασακι και κουσκουσακι.α ρε περασμενα μεγαλειαααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεια σας κορίτσια..

πώς πάτε;...εμείς έχουμε κλείσιμο χρόνου και χέστε με!...γυρνάω από την δουλειά πτώμα σωματικά και ψυχολογικά! Μου πάνε κόντρα του τύπου "εσύ καθόσουν τόσους μήνες ...χώσου τώρα" και εκείνο το τσουρδέλι που έχουμε εκεί μέσα το πάιζει προϊσταμένη...ο προϊστ μου μου την υποστήριξε και οτι να το βουλώσω και ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧ...αλίμονο την ευλογιά...έτσι δεν λένε; ....αμα την βουτήξω καμμια μέρα όμως θα της πώ εγώ της βλαμένης....σιχτιρ....όπως βλέπετε εργασιακά ο χρόνος μας μπήκε χάλια....

Το γουργουρίνι καλά είναι και ο πάστας.την έχουν βρει μεταξυ τους και κάνουν απίστευτη παρέα...

Εσείς πώς πάτε με τα μπεμπίνια σας;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερααααααα,ελενιτσα-αγαπακι μου περαστικα σας,δεν τη γλιτωσε τελικα η κουκλιτσα μας;Θα σε παρω αργοτερα να δω πως ξημερωθηκατε...

Κουφετακι μου να ξερες κι εγω ποσες φορες της εχω πει οτι και τι δε θα'δινα να ημασταν κοντα.......παντως αν ειναι θα το δουμε για Βολο μερια το Πασχα.

Παστακια μου,υπομονη μονο αυτο μπορεις να κανεις,και παλι καλα να λες που εχεις δουλεια,γιατι βλεπεις τι γινεται γυρω μας........ξερω ειναι μεγαλο πακετο,αλλα και τι να κανεις;Καλο κουραγιο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!!

Βρε κορίτσια τι καλές που είστε, κι εγώ θα ήθελα να είμαστε κάπου κοντά... Άσε που γενικά μου "πάτε" σαν φιλοσοφία, περισσότερο ταιριάζω εκεί παρά εδώ... Μακάρι να μπορούσαμε να γίνουμε μόνιμοι κάτοικοι Θεσ/νίκης... Και να ζούμε καλύτερα...

Παστάκια, έλειπες πολύ καιρό, δεν είχατε και καλό κλίμα στο γραφείο γενικότερα, φυσικό κι επόμενο να σε έχουν "εκτός" τώρα. Εγώ να δεις τι κρυάδα έφαγα επιστρέφοντας... Και να σκεφτείς ότι εμείς είχαμε θεωρητικά φοβερά οικογενειακό κλίμα, όλες φίλες (τρομάρα μας). Έτυχε όμως να φύγουμε τρεις μαζί, εγώ με άδεια τοκετού, μία άλλη κοπέλα με δύσκολη εγκυμοσύνη και μια ακόμα με φοβερό πρόβλημα υγείας, επέστρεψα μετά από ενάμιση χρόνο πρώτη εγώ, μετά η κοπέλα που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και η τελευταία που γέννησε τέλος του 2009 δεν επέστρεψε ποτέ, απολύθηκε παραμονή Χριστουγέννων. Με το που γύρισα έπαθα σοκ με το πολικό ψύχος που αντιμετώπισα, είχαν δημιουργηθεί κλίκες, βγήκαν διάφορα κόμπλεξ μπροστά και πλέον είμαστε χωρισμένες σε στρατόπεδα (και να φανταστείς ότι είμαστε μεγάλες κοπέλες!!!) Τεσπα, θέλει περισσότερη διπλωματία, όσο κι αν σε προκαλούν μην τους κάνεις την χάρη να πλακωθείς μαζί τους...

Το βράδυ μας ήταν φοβερό δεν πλήξαμε καθόλου! Η μικρή έκανε μέχρι και πυρετικά ρίγη, ευτυχώς όμως δεν ξεπέρασε το 39... Τώρα είναι απύρετη από τις 4μιση, να δούμε πως θα πάει...

Kαλημέρα!!!!

Ελένη περαστικά σας!! Τελικά ο μικρός τη γλίτωσε;

Κι εμείς σήμερα πήγαμε πρωτη μέρα παιδικό γιατί την είχα με πυρετό και βήχα...

Εγώ πάντως επειδή λατρεύω το Βόλο και τον θεωρώ δικό μας χωριό:P, δεν θα είχα κανένα προβλημα να μείνω μόνιμα εκεί!!!

ΑΧΧΧ!!!! :(Ήταν να πάμε βόλο για τα φώτα αλλά ατυχέσαμε και θα πάμε αλλο σ/κ!

Παστάκια κουράγιο ρε! Θέλει γερά νεύρα και γερό στομάχι για να μπορείς να αντέχεις κατι τετοιες τσ...ες...

Μαεστρία το πηρες ζεστά βλέπω με το γυμναστήριο!

Ομικρός πως τα πάει;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εγώ πάντως επειδή λατρεύω το Βόλο και τον θεωρώ δικό μας χωριό:P, δεν θα είχα κανένα προβλημα να μείνω μόνιμα εκεί!!!

Κι εμένα μ' αρέσει ο Βόλος κι έχω μια κολλητή φίλη εκεί. Αλλά δεν έχει δουλειές λένε, την αποκαλούν "πόλη των δημοσίων υπαλλήλων".

Μαεστρία το πηρες ζεστά βλέπω με το γυμναστήριο! Ομικρός πως τα πάει;

Τι ζεστά παιδάκι μου; Είχα παέι την περασμένη εβδομάδα και πήγα πάλι χθες. Θα ξαναπάω μάλλον Παρασκευή. Σήμερα έχω δουλίτσες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμένα μ' αρέσει ο Βόλος κι έχω μια κολλητή φίλη εκεί. Αλλά δεν έχει δουλειές λένε, την αποκαλούν "πόλη των δημοσίων υπαλλήλων".

Μαεστρία το πηρες ζεστά βλέπω με το γυμναστήριο! Ομικρός πως τα πάει;

Τι ζεστά παιδάκι μου; Είχα παέι την περασμένη εβδομάδα και πήγα πάλι χθες. Θα ξαναπάω μάλλον Παρασκευή. Σήμερα έχω δουλίτσες.

Ο μικρός μια χαρά, χθες παιδικό το πρωί, παιδότοπο το απόγευμα, ροχάλιζε το βράδυ απ' την κούραση! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...