Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!

Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλες!!!

Εύχομαι σε όλες όσα καλά παρέλειψε το '10 να τα φέρει το 2011, και πρώτα απ'όλα υγεία στα παιδάκια μας!!!

Πως περάσατε κορτσούδια;

Εμεις κάναμε πρωτοχρονιά στη Βλάστη και ήταν πολύ ωραία, αλλά γυρισαμε γρήγορα γιατί αρρώστησε η μικρή!

μανου περαστικά..Πόσο σε καταλαβαίνω! Κι εγώ προπαραμονή στο γιατρό ήμανε για να με κάνει καμιά ενεσούλα μπας κι ανοίξουν τα ματάκια μου...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΚΟΥΦΕΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι τον αντράκο σου τον μεγάλο, πάντα γερός και τυχερός να είναι, ό,τι επιθυμεί να του συμβεί!!! Κι εσύ να τον καμαρώνεις πάντα κοριτσάρα μου!!!

(είμαι απαράδεκτη, το ξέχασα το παιδί μας!!!!!!!!!!!!!)

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΚΟΥΦΕΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι τον αντράκο σου τον μεγάλο, πάντα γερός και τυχερός να είναι, ό,τι επιθυμεί να του συμβεί!!! Κι εσύ να τον καμαρώνεις πάντα κοριτσάρα μου!!!

(είμαι απαράδεκτη, το ξέχασα το παιδί μας!!!!!!!!!!!!!)

λενιιιιιιιιιιιιιιιι μου να σε καλα σε ευχαριστω,μαρι του χρονου εγω θα κανονισω διακοπες τετοιες μερες δεν αντεχω αλλο μπουχαχα σου λεω ακομη εδω την εχω εξου και το οτι δεν μπηκα χτες το βραδυ,κανονισε απο τωρα που και παμε ολοι μαζι ασε ,θα οργανωσω κισα μανου και θα παμε ολες με τα τις οικογενειες μας μαζι.σκεψου καλη ιδεα;)

921477wc2fyvv2y2.gif

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Κουφέτο, εγώ δεν έχω ιδέα, ποιος γιόρταζε;; Να τον χαίρεσαι κιόλας. :D

Κορίτσια κρύοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Και θέλω σε λίγο να σηκωθώ απ' τον κ*λο μου και να πάω γυμναστήριο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα και θα ερθω να συμφωνησω με το γλυκο μου κουφετακι νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παρουμε τα βουναααααααααα.........Ελενιτσα κ κανονισε τουλαχιστον κατι να κανουμε για το Πασχα.......

μονο κρυο μαεστρια μου εδω πριν λιγο εριχνε κι ενα ψιλο χιονακι:confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Κουφέτο, εγώ δεν έχω ιδέα, ποιος γιόρταζε;; Να τον χαίρεσαι κιόλας. :D

Κορίτσια κρύοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Και θέλω σε λίγο να σηκωθώ απ' τον κ*λο μου και να πάω γυμναστήριο!

ευχαριστω να σε κατατοπισω.ο μεγαλος μου γιορταζε βρε.του αγιου το ονομα χοχοχο!!!!και ειδα οτι πηγες γυμναστιριο.που πας αν επιτρεπετε γτ εχασα 5-6κιλα με την κ@λοδουλεια που εχω τωρα αλλα απο απριλιο θα καθομαι οποτε λεω να μην το αφησω και να παω σε κανα γυνμαστηριο μπας και βγω καλοκαιρι μονο με τις ραγαδες μου και οχι με τα παχια μου μπουτακια

921477wc2fyvv2y2.gif

ευχαριστω να σε κατατοπισω.ο μεγαλος μου γιορταζε βρε.του αγιου το ονομα χοχοχο!!!!και ειδα οτι πηγες γυμναστιριο.που πας αν επιτρεπετε γτ εχασα 5-6κιλα με την κ@λοδουλεια που εχω τωρα αλλα απο απριλιο θα καθομαι οποτε λεω να μην το αφησω και να παω σε κανα γυνμαστηριο μπας και βγω καλοκαιρι μονο με τις ραγαδες μου και οχι με τα παχια μου μπουτακια

Πηγαίνω στο Gym4You, στην προέκταση της Μαρτίου κοριτσάκι. Δεν τρελαίνομαι, αλλά δεν τρελαίνομαι γενικώς για γυμναστήρια. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχα κουφετο ν ατον χαιρεσαι κι απο μενα!εγω πηγαινα πεζοδρομο καλαμαριας το escape ειναι μονο για κοριτσια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχα κουφετο ν ατον χαιρεσαι κι απο μενα!εγω πηγαινα πεζοδρομο καλαμαριας το escape ειναι μονο για κοριτσια!

για κοριτσια για κοριτσια γτ τωρα τελευταια κατι τρεχει με τους αντρες και την παρτη μου.εγω παντος σκεφτομαι να παω σε δημοτικο γυμναστηριο κοριτσια πολυ καλη δουλεια ολα τα οργανα και μονο 15γιουρο το μηνα γτ ειμαι 3τεκνη.

921477wc2fyvv2y2.gif

Μαεστρία χαρά στο κουράγιο σου, γυμναστήριο ακούω και βγάζω σπυριά... Και πίστεψέ με, τα σπυριά μόνο μου λείπουν από την ζωή μου αυτή την περίοδο για να συμπληρωθεί το καρέ...

Κουφετάκι, επίσης χαρά στο κουράγιο σου που σκέφτεσαι να πας γυμναστήριο... τι λέτε βρε παιδιά... Κι αν σκεφτεί κανείς πως για 8 χρόνια ήμουν σε ομάδα βόλεϋ... Εκ των οποίων τα 4 χρόνια και στις κορασίδες και στην μεγάλη ομάδα... με διπλές προπονήσεις και δύο αγώνες την εβδομάδα... Ε, από τότε έχω να ασχοληθώ με γυμναστική...

Μανού, ναι να κανονίσουμε κάτι για Πάσχα... Καλά να είμαστε και να φύγουμε! Να μοιράσουμε όμως την απόσταση, εντάξει? Προς Βόλο μεριά? Βρε βόρειες, ελάτε να βρεθούμε!!!

Η Μυρτώ έχει πυρετό... Χτες το βράδυ έβηχε στον ύπνο της (χωρίς μύξα, αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω) και σήμερα το μεσημέρι έκανε 38,9. Τώρα πρέπει να ανεβαίνει πάλι, την έκανα ντουζάκι και περιμένω... Αύριο αναγκαστικά άδεια λοιπόν, είχα ζητήσει και την Παρασκευή οπότε θα κάτσω 5ημερο... Άντε να δούμε πως θα πάει ο μήνας, ούτε σχολείο δεν αρχίσαμε ακόμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...