Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αρα λογικά η ασφάλιση είναι δημοσίου;

Θα σε ασφαλίσει κι εσένα αν χρειαστει και είναι και πολύ καλύτερα!

Αλλά μέχρι τότε θα έχεις βρει δουλειά.οπότε...

Δεν είναι του Δημοσίου, ΤΑΠΟΤΕ λέγεται. Βασικά στο ΙΚΑ υπάγονται πλέον, αλλά έχουν - προς το παρόν - ακόμα δικούς τους γιατρούς. Δεν είναι και τόσο καλύτερα, αλλά τέσπα.

Εγώ ξεκίνησα δουλειά, μές στις γιορτές και με το που πάτησα το πόδι μου μου ανακοινώσανε μέσες άκρες οτι του χρόνου τέτοια εποχή θα έχω πρόβλημα σοβαρό με την θέση μου:confused::confused::confused:...μην σας πώ και νωριτερα ...όταν χρονίσει το παιδί....τον Αύγουστο....

Τζάμπα φοβόσουν να πάρεις το 6μηνο κοπελιά.

Το 'χουμε δει όλες μας, η μητρότητα δεν συγχωρείται εύκολα. Χάνουν την αποκλειστικότητα τα μπος στην προσοχή μας και δεν το γουστάρουν.

ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Κορίτσια έκανα λιλά ανταύγειες σήμερα, σ' ένα σημείο των μαλλιών μου και αισθάνομαι ΣΟΥΠΕΡ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με γειά μαεστρία μου.πάστακια σιδερένια στη δουλειά. Καλημέρα κούκλες μου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μαεστρια μου μεγεια το μαλλι,αλλο πραγμα η αναννεωση ε;;;;;;;;

Παστακια ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Εγω κοριτσια τελικα αρχισα αντιβιωση γιατι ο λαιμος μου εγινε χειροτερα,και δεν θελω να ειμαι αρρωστη,πανω που αποφασισα το ταξιδακι.Εντωμεταξυ εχει κι η μικρη ενα μπουκωμα.....αν υποψιαστω οτι ο νεος χρονος θα μας βρει αρρωστες........:mad::mad::mad::mad: χαλια τα νευρα μου........

Τελοσπαντων ευχμοαι σε ολες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να χαιρεστε τις οικογενειες σας κι οτι ποθειτε,καλα να περασετε οτι κι αν κανετε.Φιλια πολλα σε σας και τα ζουζουνια σας!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα!

παστακια λυπαμαι πολυ... ειναι απαραδεκτοι... αλλα τουλαχιστον εχεις ενα χρονο μπροστα σου... θυμησε μου, η αλλη με τα αυτοκινητα δεν ειναι που σου το παιζει βαρυ πεπονι γιατι εχει πτυχιο αλλα ειναι ασχετη??

ναι μωρέ αυτό το αφερεμένο είναι...σιχτιρ μεσημεριάτικο με όλα τα τσουρδέλια!

παστάκια, πάνω που πήγα να σου ευχηθώ καλή αρχή διάβασα τα ωραία...

Φταις κι εσυ που φαγώθηκες να μην πάρεις όλη την άδεια και καλά για να μη σε στείλουν.

Ούτως ή άλλως για ένα χρόνο δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα!

Κι αυτοί οι π.....ρες δεν μπορούσαν να περιμένουν λίγο καιρό για να σου το πουν; Με το καλημέρα; Ελεος!!!

ναι είδες τι μακάκω είμαι τελικά; αλλά το είδα φιλότιμα, αφού ο άνδρας μου έκατσε 9μηνη να πάω να παλέψω για την θεση μου....σκατά και απόσκατα!χέσε με άσε με!

Τζάμπα φοβόσουν να πάρεις το 6μηνο κοπελιά.

Το 'χουμε δει όλες μας, η μητρότητα δεν συγχωρείται εύκολα. Χάνουν την αποκλειστικότητα τα μπος στην προσοχή μας και δεν το γουστάρουν.

ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Κορίτσια έκανα λιλά ανταύγειες σήμερα, σ' ένα σημείο των μαλλιών μου και αισθάνομαι ΣΟΥΠΕΡ! :D

Κοπελιά με γειά...ωραίο χρώμα!

Ναι καλά βάρα κι εσύ...δίκιο έχετε αλλά με τον ΟΑΕΔ δεν έβγαιναν τα δάνεια και οι υποχρεώσεις πέρα και είπα να φανώ "καλή".....γμσε τα!

Μαεστρια μου μεγεια το μαλλι,αλλο πραγμα η αναννεωση ε;;;;;;;;

Παστακια ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Εγω κοριτσια τελικα αρχισα αντιβιωση γιατι ο λαιμος μου εγινε χειροτερα,και δεν θελω να ειμαι αρρωστη,πανω που αποφασισα το ταξιδακι.Εντωμεταξυ εχει κι η μικρη ενα μπουκωμα.....αν υποψιαστω οτι ο νεος χρονος θα μας βρει αρρωστες........:mad::mad::mad::mad: χαλια τα νευρα μου........

Τελοσπαντων ευχμοαι σε ολες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να χαιρεστε τις οικογενειες σας κι οτι ποθειτε,καλα να περασετε οτι κι αν κανετε.Φιλια πολλα σε σας και τα ζουζουνια σας!!!

Καλή χρονιά μανουτίτα μου...και περαστικά...και εγώ άρρωστη είμαι ελπίζω να μην κολλήσω τον γουργούρη!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρες κούκλες...

Παστάκια άρχισαν τα όργανα? Μην τρελλαίνεσαι, ο Αύγουστος είναι πολύ μακριά, τα πράγματα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά τότε... Πάντως, μάλλον καλά έκανες που γύρισες στην δουλειά τώρα, τουλάχιστον έχεις τον χρόνο να αλλάξεις λίγο την κατάσταση.

Στο τμήμα μου έγιναν δύο απολύσεις, η μία έφυγε ήδη και η άλλη που είναι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών θα φύγει τέλος του Γενάρη. Και έπεται συνέχεια...

Μανού μου περαστικά βρε κοριτσάκι, μην ανησυχείς όμως θα είσαι καλά την επόμενη εβδομάδα.

Το ΤΑΠΟΤΕ δεν είναι το ταμείο που έχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ? Η κουμπάρα μου που δουλεύει εκεί λέει πως είναι πολύ καλό, τουλάχιστον δεν τρέχει για να γράψει τα εμβόλια. Εγώ με το Μάνας και Παιδιού δεν έχω πολυασχοληθεί, δύο φορές έχω πάει μέχρι ώρας, κάποια εμβόλια τα έχω αγοράσει, κάποια τα έχω γράψει και δύο τα έκανα εκεί. Όταν είχα την Μυρτώ μωρό δεν είχα πάει ποτέ, τότε όμως τα εμβόλια ήταν πολύ φθηνότερα... Γενικώς, δεν έχω βάλει το ΙΚΑ στην ζωή μου, κακώς βέβαια... Αλλά η αντιμετώπιση λες και είσαι πολίτης Γ' κατηγορίας με τρελλαίνει...

Τι θα κάνετε σήμερα? Εμείς σπίτι οι 4 μας. Οι 3 μας βασικά, ο μικρός φαντάζομαι θα πέσει για ύπνο κανονικά... Θα μαγειρέψω γεύμα κανονικά, 1ο, 2ο κτλ πιάτα... Για να δούμε...

Φιλάκια κούκλες, με το καλό να μας μπει το 2011, να είστε πάντα γερές και να χαίρεστε τις οικογένειές σας...

Διαφημίσεις

θα μαγειρέψεις;γιατί ρε ελένη τι σου έφταιξαν;τόσο πολύ τους μισείς;καλημέρα καλή χρόνια κούκλες.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Κισάκι να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου και με το καλό να ....ξαναγίνεις μάνα!!!!

Μανού περαστικά και ..μην ξαχάσεις να κάνεις ευχή!!!!

Μαεστρία με γεια τα μαλλάκια!

Παστάκια καλό ξεκίνημα!

Καλά να περάσετε όλοι!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κουκλες!καλη χρονια οτι επιθυμειτε!να ειστε παντα ερωτευμενες και να χαμογελατε!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θα μαγειρέψεις;γιατί ρε ελένη τι σου έφταιξαν;τόσο πολύ τους μισείς;καλημέρα καλή χρόνια κούκλες.

Έλα μου ντε, πως μου ήρθε αυτό τώρα? Έκανα και μεγάλες δηλώσεις, τη μους σοκολάτα πήγα να φτιάξω και όλα πήγαν στραβά... Αφού δεν το έχω ρε γμτ, γιατί ανοίγομαι???

Το ότι έχω σκοπό να φτιάξω και σούπα για πρώτο πιάτο, βελουτέ υποτίθεται, με κίτρινη κολοκύθα πως σου φαίνεται? Όσο δεν έχω λειτουργήσει την κουζίνα όλο το χρόνο θα το κάνω απόψε...

αχαχαχ λενιω μου!!!!!ασε τις βελουτε!κανε καμια κοτοσουπα να το φχαριστηθουμε!εγω κοτοσουπα η οτιδηποτε σε σουπα λιγουρευομαι τωρα!λενιω ειναιακι το αλλο,ρωτα μεχρι τι ωρα ειναιανοιχτα τ αφαστφουντ και παρηγγειλε.....κανενα καλαμακι!μπουυυυυυυυυυυχαχαχα ξες ρε εκεινο γιατο φραπε!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ημικρη ολο κοιμαται μ ετο εμβολιο!καθε χρονο καμουμε στη θεια μου,κοντα στο σπιτι ειναι....φετος ειπα να κανουμε στους νονους τη ςμικρης πρψτη τουε χρονια σε αυτο το σπιτι... μετηνπρουποθεση να κοιμηθουμε εκει...δε θελω να την ταλαιπωρω τη μικρη!αλλα τωρπου εκανε το εμβολιο...και ξερω τοι θ αζοριστουε ολοι εκει!αυτη θα ξυπναει για φαι,θ απρεπει ν ατην αλλαζω...στρωσε σελτεδακια,μαζεψε τα μετα...το πρωι θα θελει να ξημερωσουμε κατα τις 10-11 ποσο να κοιμηθει πια...οι αλλοι μποριε ν αθελουν να κοιμουνται...κι επειτα κουβαλα ολη την προικα,θα τους πω ν α ερθουν σπιτι μας κι ελπιζωνα μη στραβωσουν...ηδη ταλαιπωρηθηκε με το πηγαινε ελ αγιατο εμβολιο σοτυ διαολου τη μανα η μικρη...ξερω κι εγω?κι επειτ ακουβαλα καμια πυτζαμα για μας,ντεμεκιγιαζ.ταψια...θα καω ρολο κοτοπουλο μ επατατε ςκαι σουφλε!ελενη θε ςνα καναιες σουφλε με κασερια?ειναια ευκολο!αντι για χρωματιστα καλαμακια!χιχιχιχι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσια ηρα πειτε μου οτι ειστε εδω καποια λενιιιιιιι κισαααααααααααααα εχω θεμα κορες..................παραυτα καλη χρονια να περασουμε ολες πολυ καλα εμεις θα παμε στον κουμπαρο μετα το νεο ετος.και αυριο μαλλον

L5crn4VBuJ0&feature=related

για να ακουσουμε και λιγο μουσικη της προκοπης λεμε!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κοριτσούδια...

Δεν κοιμήθηκα για να μπώ για να δώ τι κάντετε και να σας ευχηθώ..τα νέα μας από την άλλη εβδομάδα....

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες μας , να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, τους άνδρες μας, τα σπιτικά μας και έχει ο Θεός! Φάτε όσο θέλετε δεν είναι καιρός για δίαιτες, από Δευτέρα τώρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ε, κάντε λίγο άθλημα ...και θερμίδες καίει και περνάς καλά!:lol::lol::lol:

Από το παστακοσπίτι ποοοοολλλά φιλάκια και τις πιο ζεστές ευχές μας!

μμμμματς!

και αυτο απο εμάς

http://www.youtube.com/watch?v=HhweEWkGZS4&feature=player_detailpage:-D:grin::-D χοχοχοχοχοχοχο

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ναι καλά βάρα κι εσύ...δίκιο έχετε αλλά με τον ΟΑΕΔ δεν έβγαιναν τα δάνεια και οι υποχρεώσεις πέρα και είπα να φανώ "καλή".....γμσε τα!

Δε βαράμε βρα χαζό, αλλά απ' την εμπειρία μας στα λέγαμε, πάρε το 6μηνο και τι σε νοιάζει; Αφού θα "τη φας" που θα τη φας. :mrgreen:

Κοριτσάρες είμαι ΠΤΩΜΑ, αλλά θα υποδεχθώ το νέο έτος με καλή παρέα κι αυτό μετράει. Χαλάλι η κούραση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία, κι ότι επιθυμεί η καθεμιά να το 'χει!

1262771831_322914038_beae642d9c.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χρονια πολλα καλη χρονια φιλεναδες μπηκε το 2011 ελπιζω να ειναι καλυτερο απο οτι φανταζει και να ημαστε ολες καλα να χαιρομαστε τις οικογενειες μας.εμεις γυρισαμε 6 το πρωι κοιμωμουν ολη μερα αν και ακομη να κοιμομουν δεν θα λεγα οχι αλλα με νικησε η πεινα:tongue:.ειχα τις γιαγιαδες για σιτινκγ φιλια σε ολες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...