Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελένη δεν ξέρω τι σου έτυχε, αλλά στο ιατρείο της Δελφών τελευταία ήταν το εξής σύστημα, πήγαινες ή στη μία ή στην άλλη παιδίατρο (ανάλογα που ήταν το ραντεβού σου)εξέταζαν το παιδί και μετά πήγαινες στο δωμάτιο που ήταν οι νοσοκόμες και έκαναν αυτές το εμβόλιο που 'χε γράψει η παιδίατρος.

Εξυπηρετικές και ευγενικές όλες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! :D

Είναι αυτό που λένε στον στραβό τον άνθρωπο, όλα τα στραβά θα τύχουν!!!:rolleyes:

Επειδη δε γουστάρω το συστημα του ικα και το βρίζω απ'το πρωϊ μέχρι το βράδυ, ε, στράβωσε κι αυτό και λέει έτσι είσαι; Τώρα θα δεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ να σου πω έχω πετύχει και καλά και στραβά στο ΙΚΑ. Να δεις στο ΙΚΑ Νεάπολης (εκεί που ήμουν παλιά) έγγυο γυναίκα και να μη με βάζουν για αιματολογικές, γιατί δεν έχουν ραντεβού, αλλά ένα σύστημα που αφήνει ο νυχτοφύλακας (!!!!!) χαρτιά με νούμερα 5 η ώρα το πρωί και - ΦΥΣΙΚΑ - τα παίρνουν οι γέροι. Πήγα εγώ 7.30 (πριν τη δουλειά, ΤΙ ΩΡΑ να πήγαινα η γυναίκα;;;) και δεν είχε νούμερο! Πέντε μηνών έγγυος!!!

Με καβγά μπήκα. Γιατί, φυσικά, μπήκα! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Απ' την άλλη, εκτός απ' το σταθμό στη Δελφών που θεωρώ πολύ καλό, υπήρξε κι ένας παιδίατρος στο ΙΚΑ κοντά στο χωριό μου (ήμουν εκεί 5 μήνες αφού γεννήθηκε ο μικρός) που όταν τον πήγα 1 μηνών μωρό, αμέσως είδε το πρόβλημα που είχε στο τσουτσούνι, μας εξήγησε ΑΚΡΙΒΩΣ τι είναι και τι πρέπει να κάνουμε και μας καθυσήχασε.

Οπότε, σου λέω, έχω και καλές και κακές εμπειρίες. :D

Kρατάω όμως αισιόδοξη στάση, μπας και μου κάθεται πάντα καλά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ να σου πω έχω πετύχει και καλά και στραβά στο ΙΚΑ. Να δεις στο ΙΚΑ Νεάπολης (εκεί που ήμουν παλιά) έγγυο γυναίκα και να μη με βάζουν για αιματολογικές, γιατί δεν έχουν ραντεβού, αλλά ένα σύστημα που αφήνει ο νυχτοφύλακας (!!!!!) χαρτιά με νούμερα 5 η ώρα το πρωί και - ΦΥΣΙΚΑ - τα παίρνουν οι γέροι. Πήγα εγώ 7.30 (πριν τη δουλειά, ΤΙ ΩΡΑ να πήγαινα η γυναίκα;;;) και δεν είχε νούμερο! Πέντε μηνών έγγυος!!!

Με καβγά μπήκα. Γιατί, φυσικά, μπήκα! ;)

Α, εγώ ευτυχώς στο Βότση δεν είχα τέτοια!

Το ακριβώς αντίθετο! Μόλις βλέπαν ότι είμαι εγκυος, ασχετα με την ώρα που είχα ραντεβού, περνουσα πάντα πρώτη!

Για να λέμε και τα καλά!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Α, εγώ ευτυχώς στο Βότση δεν είχα τέτοια!

Το ακριβώς αντίθετο! Μόλις βλέπαν ότι είμαι εγκυος, ασχετα με την ώρα που είχα ραντεβού, περνουσα πάντα πρώτη!

Για να λέμε και τα καλά!

Στη Βότση (που 'χα κάνει τον μικρό αιματολογικές) και στους Αμπελόκηπους, που έχει ραντεβού, είναι μια χαρά. Όταν δεν έχει είναι το πρόβλημα! :rolleyes:

Αφού στη Νεάπολη παραπονιόνταν και οι μικροβιολόγοι, κάθε μέρα καβγάδες είχανε.

Τώρα σε ποιο ικα πας για φάρμακα και τέτοια;

Τώρα τον έχω στον άντρα μου τον μικρό (ΤΑΠΟΤΕ). Και καλύτερα, γιατί να δούμε μέχρι πότε θα 'χω ασφάλεια εγώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αφού στη Νεάπολη παραπονιόνταν και οι μικροβιολόγοι, κάθε μέρα καβγάδες είχανε.

Απο καβγάδες γνωρίζω πολύ καλά, καθότι το προηγουμενο επάγγελμα που έκανα ήταν στον κλάδο της υγείας,οπότε τα γνωρίζω από πρώτο χερι!!!!

Τώρα τον έχω στον άντρα μου τον μικρό (ΤΑΠΟΤΕ). Και καλύτερα, γιατί να δούμε μέχρι πότε θα 'χω ασφάλεια εγώ.

Την καλύτερη δουλειά κάνεις και κακώς δεν το έκανες από την αρχή!

4Suap3.png

Τον έβαλα στο ΙΚΑ στην αρχή, γιατί ήμουν στο χωριό μου και είχε ΙΚΑ κοντά εκεί, ενώ ΤΑΠΟΤΕ που να το 'βρισκα στην επαρχία; Άντε ψάχνε. Κατάλαβες;

Αφού χρόνισε τον άλλαξα.

Να σου πω, για εξετάσεις προληπτικές, κλπ, το ΙΚΑ είναι μια χαρά. Ειδικά με το σύστημα των ραντεβού.

Όταν βιάζεσαι είναι το πρόβλημα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τον έβαλα στο ΙΚΑ στην αρχή, γιατί ήμουν στο χωριό μου και είχε ΙΚΑ κοντά εκεί, ενώ ΤΑΠΟΤΕ που να το 'βρισκα στην επαρχία; Άντε ψάχνε. Κατάλαβες;

Αφού χρόνισε τον άλλαξα.

Να σου πω, για εξετάσεις προληπτικές, κλπ, το ΙΚΑ είναι μια χαρά. Ειδικά με το σύστημα των ραντεβού.

Όταν βιάζεσαι είναι το πρόβλημα.

Το θέμα έιναι πως με το παιδί πάντα βιάζεσαι!!

Χρειάστηκε να κάνουμε ακτινογραφία στη μικρη και εννοείται πως την έκανα εξωτερικά γιατί τα ραντεβού που σου κλείνουν είναι του αγιου.. ανήμερα!!

Το ίδιο έκανα και για τα ούρα και τις αιματολογικές.

Για ποιο λόγο πληρώνω ικα, ακόμα δεν έχω καταλάβει!!

Ο αντρας σου είναι στο δημόσιο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ΕΛΤΑ, Α.Ε. είναι.

Αρα λογικά η ασφάλιση είναι δημοσίου;

Θα σε ασφαλίσει κι εσένα αν χρειαστει και είναι και πολύ καλύτερα!

Αλλά μέχρι τότε θα έχεις βρει δουλειά.οπότε...

4Suap3.png

Καλημέρα κοριτσούμπες και χρόνια πολλά!

Ξέρω οτι χάθηκα.....τι κάνετε εσείς και τα γλυκά μπεμπάκια σας;

Εγώ ξεκίνησα δουλειά, μές στις γιορτές και με το που πάτησα το πόδι μου μου ανακοινώσανε μέσες άκρες οτι του χρόνου τέτοια εποχή θα έχω πρόβλημα σοβαρό με την θέση μου:confused::confused::confused:...μην σας πώ και νωριτερα ...όταν χρονίσει το παιδί....τον Αύγουστο....

Και η άλλη η μαλκισμένη που έχουν δίπλα μου αγόρασε αυτοκίνητο!!!!Δηλαδή εντάξει, μην με παρεξηγείτε...εγώ που έχω υποχρεώσεις είμαι για φεύγα...και αυτή ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ που όλοι κοιτανε να μαζευτούν λίγο, αγόρασε αυτοκίνητο!!!!!...και εγώ του χρόνου μπορεί να μην έχω να πληρώσω την δόση του στεγαστικού που λέει ο λόγος να μην βρίσκω δουλειά και να τρέχει ο πάστας για 2ες και 3ες δουλειές πάλι για να τα βγάλουμε πέρα ΡΕ ΓΜΤ!!!!.....

...και εκνευρίστηκα ρε γμτ! Χρονιάρες μέρες δεν τους πιάνουν...δεν μπορούσαν να μου το πουν από Γενάρη....με το που πάτησα το πόδι μου ρε παιδιά......:-(:-(:-(και άσε που γίνεται της πτνας στο γραφείο από χαρτια και περιμένανε εμένα 5 μήνες τώρα να γυρίσω να τα τακτοποιήσω και να τα ρεπορτάρω για να βγάλουμε αποτελέσματα για φέτος!!!!ΕΛΕΟΣ

Αυτά....εσείς πως περνάτες σας σκεφτόμαστε συνέχεια με τον γουργουράκο....δεν προλαβαίνω πια κιχ να βγάλω.....εύχομαι να είσαστε καλά...θα κοιτάξω να ποστάρω το βράδυ να τα πουμε λίγο...φιλάκια!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημεραα

μην μιλατε για το ικα νεαπολης.....με εκνευρισαν πολυ...

αλλαξα ικα και ησυχασα πηγα στο ικα τουμπας...

επειδη με εκνευρισαν πολυ στο ικα τον μικρο δεν τον γραψαμε εκει αλλα στο ταμειο του μπαμπα του στο τσεμδε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα!

παστακια λυπαμαι πολυ... ειναι απαραδεκτοι... αλλα τουλαχιστον εχεις ενα χρονο μπροστα σου... θυμησε μου, η αλλη με τα αυτοκινητα δεν ειναι που σου το παιζει βαρυ πεπονι γιατι εχει πτυχιο αλλα ειναι ασχετη??

Καλημέρααα!!!!

Τι ωραία! Σήμερα τελευταία μέρα φορ μι!!!

Λετα κι εγώ στην τουμπα πάω για συνταγες και είναι σχετικά καλά!

παστάκια, πάνω που πήγα να σου ευχηθώ καλή αρχή διάβασα τα ωραία...

Φταις κι εσυ που φαγώθηκες να μην πάρεις όλη την άδεια και καλά για να μη σε στείλουν.

Ούτως ή άλλως για ένα χρόνο δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα!

Κι αυτοί οι π.....ρες δεν μπορούσαν να περιμένουν λίγο καιρό για να σου το πουν; Με το καλημέρα; Ελεος!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...