Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες! τι κανετε?? ωραια κουβεντα πιασατε! κι εγω θελω να παωκαπου με τον χαζμπαντ να ανανεωθουμε! αλλα δεν το βλεπω να γινεται συντομα.... εινια και ο θηλασμος που με περιοριζει... που να βρω να αφησω τοσο γαλα...και φοβαμαι μην σταματησε και η παραγωγη μου... οποτε μαλλον δυσκολο...αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι, οταν ανεβω Καρδιτσα (στους γονεις μου) να την αφησω και να κανουμε μια αποδραση προς λιμνη μερια! εστω ενα φαγητοκαφε! αλλα και απο την αλλη σκεφτομαι γιατι να μην την παρω κι εκεινη μαζι?? θα γουσταρει απειρα! χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε;Εγω ετσι κι ετσι,απο χθες ποναει λιγο ο λαιμος μου,κι εχω πλακωθει στα ζεστα,δε θελω να αρρωστησω τωρα.....

Τελικα το κανονισα το 3ημερο των Φωτων,εκλεισα χθες και ξενοδοχειο,ελπιζω να περασουμε τελεια!!!

Φιλια,θα ξαναμπω αργοτερα,μπας και σας πετυχω:P

πιες ροφημα απο ευκαλυπτο! βοηθαει απειρα! που έκλεισες??(παριοχη..οχι ξενοδοχειο!χαχαχα)

Aχ, κοπελιές καλά νέα (για μένα), έμαθα ότι μου καταθέσανε και το Δώρο Χριστουγέννων! Οπότε όλες οι εκκρεμότητες ΤΕΛΟΣ με την πρώην δουλειά!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα στις ομορφες 30αρες.Ευχαριστω για τη συμβουλη μαεστρια μου,αντε καλοφαγωτα να ειναι και με το καλο να βρεθει και καινουργια δουλιτσα.Το ξενοδοχειο ειναι στην Ακτη Ελιας,Σιθωνια-Χαλκιδικη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε;Εγω ετσι κι ετσι,απο χθες ποναει λιγο ο λαιμος μου,κι εχω πλακωθει στα ζεστα,δε θελω να αρρωστησω τωρα.....

Τελικα το κανονισα το 3ημερο των Φωτων,εκλεισα χθες και ξενοδοχειο,ελπιζω να περασουμε τελεια!!!

Φιλια,θα ξαναμπω αργοτερα,μπας και σας πετυχω:P

Μανου χωρίς να θελω να σε απογοητεύσω, κι εγώ ετσί είμαι εδω και ενα δεκαήμερο αλλά την περνάω στο πόδι!

Τελικά με το πες πες σε καταφέραμε;:tongue:

Αντε, ωραία!!! Που κλέισατε;

καλημερα κοριτσαρες! τι κανετε?? ωραια κουβεντα πιασατε! κι εγω θελω να παωκαπου με τον χαζμπαντ να ανανεωθουμε! αλλα δεν το βλεπω να γινεται συντομα.... εινια και ο θηλασμος που με περιοριζει... που να βρω να αφησω τοσο γαλα..

Αν θηλάζεις αποκλειστικά είναι ζόρι...

Πάντως, ότι και να μπορέσετε να κάνετε κέρδος είναι!!!

Aχ, κοπελιές καλά νέα (για μένα), έμαθα ότι μου καταθέσανε και το Δώρο Χριστουγέννων! Οπότε όλες οι εκκρεμότητες ΤΕΛΟΣ με την πρώην δουλειά!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Μπράβο ρε Μαράκι!!

Είδες; Θα σου βγει ευχάριστα ο χρόνος!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αλλά ρε συ, είναι ανώμαλοι οι άνθρωποι... Όσο δούλευες δεν σε πλήρωναν, και τώρα σου τα βάζουν στην ώρα τους!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα ελενιτσα καλυτερα ειμαι μωρε,απλα επειδη εχω θεμα με τα λαιμα,φοβαμαι μη με πιασει.......πανω που το πηρα αποφαση να φυγω,θελω να ελπιζω οτι θα ειμαι καλα.Ευτυχως δεν θα κανω κι αλλο τραπεζι την Πρωτοχρονια,θα μαγειρεψουμε ολες απο κατι και θα φαμε ολοι μαζι στην πεθερα μου,οποτε δεν θα κουραστω παλι πολυυυυυ.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπράβο ρε Μαράκι!!

Είδες; Θα σου βγει ευχάριστα ο χρόνος!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αλλά ρε συ, είναι ανώμαλοι οι άνθρωποι... Όσο δούλευες δεν σε πλήρωναν, και τώρα σου τα βάζουν στην ώρα τους!!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Πες το ψέματα!

Μάλλον είναι που θέλανε να με ξεφορτωθούνε κορίτσι! Είδανε ότι μουλάρωσα, δεν έφευγα όταν δεν με πληρώνανε, σου λέει "αυτή θα μας τα πάρει, αλλιώς δεν γλιτώνουμε από δαύτη"! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα ελενιτσα καλυτερα ειμαι μωρε,απλα επειδη εχω θεμα με τα λαιμα,φοβαμαι μη με πιασει.......πανω που το πηρα αποφαση να φυγω,θελω να ελπιζω οτι θα ειμαι καλα.Ευτυχως δεν θα κανω κι αλλο τραπεζι την Πρωτοχρονια,θα μαγειρεψουμε ολες απο κατι και θα φαμε ολοι μαζι στην πεθερα μου,οποτε δεν θα κουραστω παλι πολυυυυυ.....

Τίποτα δεν θα σε πίασει...Θετική ενέργεια!!!:P

Καιρός δεν ήταν να σταματήσεις τα τραπέζια;

Δεν σου φτασε το Χριστουγεννιάτικο;

Μάλλον είναι που θέλανε να με ξεφορτωθούνε κορίτσι! Είδανε ότι μουλάρωσα, δεν έφευγα όταν δεν με πληρώνανε, σου λέει "αυτή θα μας τα πάρει, αλλιώς δεν γλιτώνουμε από δαύτη"! :mrgreen:

Σιγα μη τους πλήρωνες κιόλας τους μ......ες!!!:rolleyes:

Δε μι λες; Πως θα τα επενδύσεις;;;;;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες. Η μικρή ξυπνησε στις 2,5,7,9 είμαι ζόμπυ αλλά πίνω καφέ φίλτρου και είμαι καλά. Μάνου περαστικά κορίτσι μου τα 2 σας θα πατέ, μαεστρία μου καλοφαγωτα και γρήγορα με καλή δουλειά. Εγώ τώρα θα παω να δω τι χρειάζεται για tο επίδομα μητρότητας οαεδ μια κι από τη δουλειά τα πράγματα είναι χάλια έχει αρκετούς μήνες που τη βγάζουμε με ένα μισθό κι αυτός των 800 ευρώ πάλι καλά να λέμε. Θα γυρίσει ο τροχός θα γ...σει κι ο φτωχός .είπαμε να βαφτισουμε και tο μωρό τέλη μαϊου στα γενέθλια μου ακόμη τίποτα δεν κάναμε ούτε ψάξαμε. Αχ άντε να δούμε τι θα γίνει. Κοριτσάκι ο θηλασμός ναι είναι μεγάλη δέσμευση αλλά εμένα μου αρέσει να την παίρνω συνέχεια μαζί μου. Εγώ θα ήθελα να παω βόλτα να δω στολισμένο tο κέντρο αλλά δε βοήθησε ο καιρός και κάθε 1.5 ώρα η μικρή θέλει βυζί που να βρίσκω συνέχεια μέρος να καβαντζωνομαι.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γεια σου Κισάκι!

Έχεις καιρό μωρέ για τη βάφτιση μέχρι το Μάιο, μην αγχώνεσαι!

Ποιο επίδομα μητρότητας; Το 6μηνο λες ή το συμπλήρωμα που παίρνεις για τη γέννα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κισακι με το κισομωρο σου το ξενυχτικο:tongue::tongue::tongue:Ναι τα δυο μας θα παμε τελικα,και δε τη χαλασε καθολου τη μικρη που θα μεινει στη νονα,αν και τα ζαχαρωνε τα δωματια που τα ειδε στο σαιτ του ξενοδοχειου:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κισακι με το κισομωρο σου το ξενυχτικο:tongue::tongue::tongue:Ναι τα δυο μας θα παμε τελικα,και δε τη χαλασε καθολου τη μικρη που θα μεινει στη νονα,αν και τα ζαχαρωνε τα δωματια που τα ειδε στο σαιτ του ξενοδοχειου:tongue:

Έχει καιρό αυτή μπροστά της γαι βόλτες και ξενοδοχεία πες της! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...