Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εμείς λέμε να πάμε το Γενάρη, αν καταφέρουμε, τα δυο μας, θα τον κρατήσει η αδελφή μου είπε, θα δείξει.

Αλλά τώρα δεν έχω που να τον αφήσω ούτως ή άλλως. Οπότε, θα κάνει χαμάμ το παιδί. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

axaxa!μια χαρα μαεστρι αμου!καλημερα μανου,ελενη,ολα καλα βλεπω!κι εγω εχω να τελειωσω κατι για τη δουλει ακαι βαριεμαι τοσοπολυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ταγιδάκια βλέπω και πολύ με αρέσει!!

Κι εμείς για τα φώτα λέμε αλλά για να δούμε...

μανου καλημέρα!

Μην κάνεις το λάθος να χάσεις εκδρομή για να μην αφήσεις τη μικρή!!

Παρεπιπτόντως τον κορμό τον ψιλοπέτυχα!!!:rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλα θα κανετε,να πατε και μονοι σας,εγω ειμαι της γνωμης οτι το ζευγαρι θα πρεπει να μενει και λιγο μονο του που και που.Εγω το εχω ξανακανει,την αφηνω στην κουνιαδα μου,που ειναι και νονα της και περναει παντα τελεια.Απλα τωρα εχω καποιους ενδοιασμους,λεω μηπως δεν ειναι σωστο μωρε,να μην ειμαστε ολοι μαζι,τη μερα που γιορταζω.....τελοσπαντων θα δω τι θα κανω....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλα θα κανετε,να πατε και μονοι σας,εγω ειμαι της γνωμης οτι το ζευγαρι θα πρεπει να μενει και λιγο μονο του που και που.Εγω το εχω ξανακανει,την αφηνω στην κουνιαδα μου,που ειναι και νονα της και περναει παντα τελεια.Απλα τωρα εχω καποιους ενδοιασμους,λεω μηπως δεν ειναι σωστο μωρε,να μην ειμαστε ολοι μαζι,τη μερα που γιορταζω.....τελοσπαντων θα δω τι θα κανω....

Έλα βρε, μην είσαι τόσο συναισθηματική!

Όποτε βρεις ευκαιρία να πας κάπου, να "τη βρεις" με τον χάζμπαντ λίγο, να πηγαίνεις!

Ο δικός μου είναι μικρός και δεν μπορώ να τον αφήσω εύκολα και συχνά. Για να πάμε κάπου Γενάρη, κάνουμε ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

axaxa!μια χαρα μαεστρι αμου!καλημερα μανου,ελενη,ολα καλα βλεπω!κι εγω εχω να τελειωσω κατι για τη δουλει ακαι βαριεμαι τοσοπολυ!

Κι εγώ μόλις τελείωσα με την μισθοδοσία και τώρα έχω μια βαρεμάρα....

Βλεπω βολεύτηκες με σπίτι και είσαι και τυχερή που είστε πάνω κάτω με τη μανούλα!

4Suap3.png

Λετε δηλαδη να την κανω την αποδραση εεεε;;;;;Θα το συζητησω και με τον αντρα μου και θα το κανονισουμε τοτε.

Μαεστρια,βλεπω εχετε και γενεθλια συντομα,θα κανετε παρτακι;

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου μην ακουω παλαβομαρες.....εγω χτες ρωτησα τον καλο μου...τελικα ρε συ το παιδι ενωνει η απομακρυνει το ζευγαρι???μου λεει ενωνει αλλα γιατι ρωτας?λεω νομιζει ςοτι αλλαξε κατι σε μας?μου λεει το μονο που αλλαξε ειναι οτι μειωθηκε ο κοινος μας χρονος και ειναι απολυτα λογικο!μετα βεβαια βρηκαμε κοινο χρονο και τη συνεχεια τξ φανταζεστε...γι αυτο οπου εμπιστευεστε να αφησετε τα παιδια σας καντε το !θα ανανεωθειτε!κι εγω ελεγα αμα γεννησω δε θα την αφηνω πουθενα και τελικα καποιους τους εμππιστευομαι πιο πολυ απο γονεις και συμπεθερ απου θα ηταν πιο λογικο νομιζω γιατι ο ξενςο εχοντας ευθυνη θα κανει οτι του πεις,δε θα το παιξει πολυξερος απο δικη του εμπειρια και μονο....πχ η πεθερ αμου δωσε πιπιλα κι αμα δνε την παρει βαλε μελι!βγαλε με θηλαστρο και ασ εμου το μωρο εχεις ακι αντρα πρεπει να βγαιμεις.λες και πριν το μωρο εβγαινα συνεχεια!η μαμαμου απο τη λαχταρα της να δει τη μικρη γιατι δουλευει η καημενη καιδεν προλαβαινμει να τηδ ει μου την τραβαει απο το βυζι για νατην παρει!αχαχαχα!τι να πεις!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελενημου βολευτηκα ναι απλα εχει τοσ απραγματα το σσπιτι μεσα επιπλα κτλ στ ο στυλ της γιαγιας μου καιδενμπορωνα τα διωξω ολ ααπο μεσα γιατι ειναια πο την παλαι ποτε τραπεζουντα....κκαι εινα ικειμηλια...τελος παντων, ΝΟΜΑς ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ!ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑς ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΡΙΞΑΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛ ΑΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ!ΚΑΙ ΠΑΛΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια ευχαριστω πολυ,τα ιδια ακριβως μου ελεγε τωρα και η κουνιαδα μου,μαλλον ειμαι πολυ συναισθηματικη ωρες-ωρες......

Κισακι μου εσενα δε σε φοβαμαι,ειμαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις τιποτα απο τη σχεση σου......κουκλες σας αφηνω να βγω μια βολτα με τη μικρη,σας φιλω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαεστρια,βλεπω εχετε και γενεθλια συντομα,θα κανετε παρτακι;

Θα του κάνω στον παιδικό. Τούρτα, κεράσματα για τα μικρά κι όξω απ' την πόρτα!

Έχω γιορτές, γιορτή του ΚΑΙ γενέθλια πολύ κοντά. Δεν την παλεύω πάλι να κάνω κάτι όλες τις μέρες, είναι πολύ κουραστικό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μανου, πολυ νόστιμος αλλά στο στουμπωσα με το κάστανο γιατί ως γνωστόν το μάτι δεν χορταίνει!!!:tongue:

Πάντως από γεύση σκίζει και αν έβαζα τις σωστές αναλογίες θα γινόταν τέλειος!!!

μαεστρία όσο πιο μικρό μάθεις να τον αφήνεις τοσο το καλύτερο γιατί μετά δεν θα κάθεται πουθενά.

Αλλά βρε τρελοκομείο λουτρά θα του κάνεις του παιδιού;:-P

Πάντως καλου κάκου ρώτα και τον παιδίατρο αν κάνει...

4Suap3.png

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε;Εγω ετσι κι ετσι,απο χθες ποναει λιγο ο λαιμος μου,κι εχω πλακωθει στα ζεστα,δε θελω να αρρωστησω τωρα.....

Τελικα το κανονισα το 3ημερο των Φωτων,εκλεισα χθες και ξενοδοχειο,ελπιζω να περασουμε τελεια!!!

Φιλια,θα ξαναμπω αργοτερα,μπας και σας πετυχω:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...