Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

koritsia τις ποιο ζεστες μου ευχες για καλα χριστουγεννα να περασετε ολες πολυ κλ και οικογενειακα.

εμενα σημερα η μερα μου μεχρι τωρα ηταν καπως.αντε θα σας πω.!ξεκιναει το πρωι με τον ενα προισταμενο να μαλωνει με τον αλλο.ο Α με τον β ας πουμε.λεει ο Β μην σκοτωνεις τις γυναικες σημερα και αυριο γτ εχουν ενα λοχο απο πισω και ειναι γιορτες,τα περνει στο κρανιο ο Α γτ ειναι ενας π@υστης χιτλερικολατρης,και λεει εγω θα κανω οτι θελω.και ξερετε τι εκανε?μας εβαλε με 95τις % υγρασια να ποτισουμε το χωμα δεν ρουφουσε το νερο ολοι γελουσαν που μας εβλεπαν και γιναμε μουσκεμα ακομη ειμαι παγωμενη.μετα περνω τηλ. στην μισθοδοσια γτ κατι ειχα ακουσει κουλοκαι τελικα ετσι ειναι,μου λει η τυπισσα απο το τηλ. κοιταξτε για να μην σας αφησουμε χριστ.σας δωσαμε τον νοεμβριο και τον δεκεμβριο (και το δωρο χριστ....180ε πολλα ε)?ομως τον επομενο μηνα θα καθυστερισει η πληρωμη και θα πληρωθειτε τον φεβρουαριο.....ΚΑΙ ΓΤ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΛΚΣ που θα περασω 2μηνες απληρωτη.μας καναν την χαρη και μας πληρωσανε μηνα δουλεμενο και ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ?οταν γυρισα δε στο σπιτι παγωτο μην το ξεχναμε αυτο μιλαω με την κουμπαρα μου και χτες που πηγε στην γιορτουλα του παιδιου της το απογευμα μπηκαν στο σπιτι της και της πηραν οοολα τα χρυσαφικα τους σταυρους των παιδιων τα παντα.γι αυτο λεω δεν γινετε θα φτιαξει λιγο η μερα γτ αν δεν φτιαξει θα ακουτε εναν κοκορα να κανει κικιρικου...εγω θα με θα χω λαλησει.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχαχα!!!κλωσσα θα εισαι οχι κοκορας κουφετακι μουυυυυυυυυυυ!!!!τι να πω!κριμα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Koυφέτο, άλλο κακό να μη σας βρει!!

Και να σου πω και κάτι;

Όλα τα στραβά σε τέτοια θέματα να πηγαίνουν...

Ξέρω ότι είναι σπαστικό και δύσκολο αλλά όλα αυτά αντιμέτωπίζονται!

Υγεια να'χουμε!!

Μαεστρία έγραψες πάλι με τα ωραία σου!!!;)

Πως είστε σήμερα; Καλύτερα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ναι βρ εμαεστρια καλλιτεχνικη φυσις!!!χιχιχ!γεια σου ελενακιιιιιιιιιιιι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τελειωσ αμ ευο ικα,εκλεισα για εμβολιο κοντα στις ημερομηνιες που πρεπει γιατι αλλιως θα επρεπε να τα κανω διπλα και δεν ξερω αν κανει ,απλα θ απρεπει να τρεχω σε αλλε ςπεριοχες|!ουφ δνεπειραζει!361/12 το πρωτο μας εμβολιο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

θ απαω κατω απο τη μαμα μου ,σ εμιας θειας το σπιτι ,μοπυ τοπαραχωρει ο ξαδερφος μου...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μαεστρία έγραψες πάλι με τα ωραία σου!!!;)

Πως είστε σήμερα; Καλύτερα;

Ο μικρός καλύτερα!

Εγώ καθάρισα σπίτι και μια κούραση την έχω, αλλά οκ, θα συνέλθω. :tongue:

Μόνο που μ' έχει πιάνει βαρεμάρα και παράτησα τις εργασίες μου γμτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κοκκορας θα με κισακι μου αφου η κοτα κανει κοκοκο εγω θα χω ομως λαλησει και θα κανω κικκικρικου........2813221o7kim6lvkq.gif αλλα θα κανω αυγα νταξει!!!!

αντε με το καλο τα 1τα σας εμβολια μωλε!!!ναστε καλα οι υπολοιπες φιλια φιλακια ματσα μουτσα

921477wc2fyvv2y2.gif

kisha μην τρελαίνεσαι, ο μαλλιάς όλα διπλά και τριπλά τα έκανε... Και την Δευτέρα έχει δύο μαζί... Η Μυρτώ πάλι, όλα μονά... Αλλά γενικά που διαβάζω, δύο δύο τα κάνουν πολλοί παιδίατροι αλλά και το ΙΚΑ. Στο Μάνας και Παιδιού θα πρέπει να κλείνεις ραντεβού έναν μήνα πριν, αν το εμβόλιο που έχεις να κάνεις γράφεται (κάποια δεν τα γράφουν, πρέπει να τα κάνεις εκεί) μπορείς να πας στο ραντεβού σου και να το γράψεις, το παίρνεις από το φαρμακείο με 0% συμμετοχή και το κάνεις στον παιδίατρό σου. Το πρώτο που θα κάνεις (Infanrix Hexa κάναμε εμείς) δεν γράφεται, τα επόμενα όμως (prevenar και neisvac) γράφονται κανονικά... Αν όμως θέλεις να τα κάνεις όλα στο Μάνας και Παιδιού, μόλις κάνεις το πρώτο εμβόλιο κλείσε επιτόπου το επόμενο ραντεβού για τον επόμενο μήνα.

Κουφετάκι μου, θέλω φρέσκα αυγουλάκια...

εκελισα !για τα 2 πρωτα οκ ,το πρωτο 31/12 αλλα πρεπει να τρεχω σε αλλο ικα μακρια και το αλλο 4 φερουαριου,εμενα ενα απο π μου εγραψε..αλλα θα τ ακανω στο ικα να τελειωνω...λεω ργω τωρα,εσυ τι νεα,με τη δουλεια που υπηρχε θεματακι προσπεραστηκε?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kι εμείς στο ΙΚΑ, αλλά και τώρα σε παιδίατρο ιδιώτη δύο δύο τα έκανε πολλές φορές, δεν πειράζει καθόλου.

Αχ, εμείς ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ με τα πολλά εμβόλια τα πρώτα, επιτέλους!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...