Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τελος το φυτεμα πανσεδων τους φυτεψαμε ολους.χιχι!!μωρι λενι γτ ετσι φετος?περισσι ημασταν τελεια ρε γμτ θυμασε?σαν να ειμαστε κουρασμενες φετοοο...σαν να μην προλαβαινουμε τπτις....λες του χρονου να μαστε καλυτερα?και μενα με λειπεις πολυ πολυ πολυ.σημερα θα δω την κορακλα της κισσας θα ζουληξω μωρακι(λιγο κισα μην φοβου)θα φιλησω πατουσακιααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρα!

Μια που πιάσαμε τη συζήτηση για τρίχες, εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα να κάνω μια ανταύγεια ΛΙΛΑ!!!

Ναι, ναι, θα γίνω και με πατέντα τρελοκομείο. :D

λιλα με μωβ ξες πως παει?λεω γω τωρα..σε βαζω ιδεες

921477wc2fyvv2y2.gif

Τι λιλά με μωβ καλό μου;;; Καναπέ θα το κάνω το μαλλί; ;)

αχαχααχαχααχαχαχα!μα λιλα ρε συ?!!!ακου καναπε!!χααχαχαχα!!οχι ρε θα εισαι εξτριμ καμια φορα αυτο που λες αποκλειετε τελικα βγαινει καλο.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μαρή το είδα, είχε σαν εξτένσιον με χτενάκι με λιλά ανταύγεια και το φόρεσα όταν πήγα για κούρεμα και ήταν ΣΟΥΠΕΡ!!!

Θα το κάνω, έστω και για μια ανανέωση μόνο, θα γίνω ΤΡΕΛΙΑΡΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαρή το είδα, είχε σαν εξτένσιον με χτενάκι με λιλά ανταύγεια και το φόρεσα όταν πήγα για κούρεμα και ήταν ΣΟΥΠΕΡ!!!

Αχ, με αρέσει μέ αρέσει!!!

Κάνε και μία για 'μένα!! :tongue:

Τώρα τι χρώμα τα έχεις; Γιατί θέλει και αντιθεση για να δείξει...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

βαλε και μια ασπρη διπλα τοτε!!ακουμε κατι ξερω!!!αμανα εισαι να εισαι τρελη να σε σωστη τρελη!!

και βγαλε μια φωτο τις ανταυγιες και ποσταρε γτ με επιασε μια περιεργεια να τις δω τις τρελοτουφες χαχαχαα!!καλο μεσσημερι τρελες!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

αααχα! για τριχες λέτε;μμμάλιστα..εγώ κοπελιές έκανα πριν 5 χρόνια με χρωματάκι το σκαλπ και ανταύγειες και και και...και επειδή κατέληξα να βάφω το μαλλί καστανό,όπως και είναι από μάνας μου, σταμάτησα νατο βάφω και έχει βγει και πάλι το υπέροχο(το τονίζω) καστανό της κεφαλής που είχα...είναι εκείνο το σκούρο το γυαλιστερό...πολύ ωραίο (μπράβο μου:-P:-P:-P)....άσε που εβαριέμαιν όλη την ώρα βάψε, ξαναβάψε...είμαι και "τυχερή" σε σχεση με άλλες κοπέλες δεν έχω ακόμα λευκές τρίχες...ε και το άφησα...αλλά καλή είναι η αλλαγή δεν λέω, απλά δεν τις κάνω στο μαλλί εγώ...εμ, λίγο στο νύχι, λίγο στο ντύσιμο κτλ κτλ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλησπερα!

να μπω και εγω στην κουβεντα για τις τριχες!!!

θελω να κανω κατι στο μαλλι μου΄...ειναι καστανο ανοιχτο... αλλα ολο λεω να ρωτησω τον παιδοατρο αν κανει να κανω ανταυγεια.... θελω να το ξανοιξω λιγο!!!

αν και τωρα που το σκεφτομαι... ο παιδιατρος μου μου ειπε οτι ειναι οκ να θηλασω μετα απο κατι δακρυγονα που εφαγα σε μια πορεια...:D(δεν ειμουν με τους ταραξιες... μια απλη διαδηλωτρια ειμαι... για να μην παρεξηγηθω!:oops:) λετε να μην μάφησει να κανω ανταυγεια????

γιατί ρε jojo μου τόσο πολύ επηρρεάζεται ο θηλασμός; ΔΕΝ το ξέρω αλλά περίεργο μου φαίνεται....δεν είμαι και γιατρός βεβαια, αλλά δεν μου πολύ-κολλάει..........

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εγώ έβαψα tο μαλλί με κανονική βαφή. Η ρίζα είχε φτάσει αυχένα!καλημέρα κούκλες!κι εγώ ήθελα μωβ ανταύγειες αλλά δεν είχα χρόνο. Θα κάνω αργότερα όμως μωβ η ασίκη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γιατί ρε jojo μου τόσο πολύ επηρρεάζεται ο θηλασμός; ΔΕΝ το ξέρω αλλά περίεργο μου φαίνεται....δεν είμαι και γιατρός βεβαια, αλλά δεν μου πολύ-κολλάει..........

να σου πω την αληθεια, ουτε εγω ξερω!! αλλα με εχουν τρομαξει οτι ολα περναν στο γαλα...και ρωταω τον παιδιατρο για ολα!!! για την βαφη δε, το ειχα σιγουρο...λογω και του οτι δεν αφηνουν και στην εγκυμοσυνη... αλλα μετα το δακρυγονο αρχισα να αναρωτιεμαι...:confused:

εγώ έβαψα tο μαλλί με κανονική βαφή. Η ρίζα είχε φτάσει αυχένα!καλημέρα κούκλες!κι εγώ ήθελα μωβ ανταύγειες αλλά δεν είχα χρόνο. Θα κάνω αργότερα όμως μωβ η ασίκη

ταιζεις κισακι στις 4 το πρωι????

ποιο χρωμα ειναι αυτο??

ειναι τελειες οι μωβ ανταυγειες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...