Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αχα μου ρθε και περίοδος καλό ε,-τώρα γυρίσαμε πήγαμε βόλτα με τον ήλιο μετά στη μαμα μου τώρα μαζεύτηκα και πάμε για μπάνιο. Κουφέτο μου κανόνισε να έρθεις εγώ αν είναι να ερθω θα αργήσω να ξεσ μη με παρεξηγείσ γιατί θα μετακομίσω πάλι μέσα στο γενάρη. Αχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω αυτη την εβδομαδα να μπορεσω.στειλε μου ομως το νουμερο του κντ σου.κρατησα τον αριθμο μου οποτε αν θες κανε αναπαντητη ή μνμ.εγω ειπα να παω σημερα κατω ειχαν και οι προσκοποι στον λευκο πυργο εκδηλωσεις και διαφορα για τους μεταναστες και καλα ηταν και η μικρα αλλα εχω κι εγω περιοδο και ειμαι καπως φυτευμενη.οποτε δουλιτσες μεσα και λιγο ξαπλα αυριο αν δεν βρεχει θα φυτευουμε στην δουλεια πανσεδες χιχιχι κατι ομως μου λεει οτι θα βρεεεχειιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουκλιτσες μου καλησπερααααααααα.Κισακι μου μεγεια την αναννωση.Ελπιζω κι εγω να μπορεσω αυτη τη βδομαδα και μενα το δωρακι της μπουμπους ειναι κατω απο το δεντρο.Κουφετακι καλο κουραγιο στη δουλεια,θα τα πουμε.

Εγω ολο το Σ/Κ το εβγαλα με βολτα και shopping καλα ηταν Δοξα το Θεο.

Καληνυχτα και καλη βδομαδα απο αυριο,φιλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας 30ούλες

Όλα καλά; βλέπω έχουμε πάρει τους δρόμους όλες.

Ο γουργούρης κανει αναπνοές, σήμερα βγήκε για καφέ στο Ρίο και επέστρεψε με πολύ ΚΑΚΑ στο βρακί του σπίτι...μιλάμε κάναμε ζεστό μπανάκι με τον μπαμπά για να γίνουμε άνθρωποι!!!:):):)

τι μου κάνετε;καλημέρα σας εμείς τρώμε τώρα...όλα καλά;έβαψα σοκολάτι tο μαλλί ξέφυγα από tο κόκκινο για λίγο κουρεύτημα έκανα έντονο φιλαρισμα. ας είναι καλά ο αδερφός μου δώρο για τη γιορτή μου. Χιχι

Κισακι καλύτερο το σοκολά από το κοκκινο...γνώμη μου! Το θεωρώ πιο "σοβαρό"...μπράβο με γειά!!! Τι καλό αδερφούλη που έχεις, δεν τον στελνεις προς Πάτρα μεριά να μας κανει κι εμάς κανα τέτοιο δώρο....:-D:grin::-D

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

διορθωση : ο γουργούρης κάνει εισπνοές και όχι αναπνοές...αναπνοές τις έχει από μόνος του, μαμίσιες!!!!

:lol::lol::lol:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

σήμερα βγήκε για καφέ στο Ρίο και επέστρεψε με πολύ ΚΑΚΑ στο βρακί του σπίτι...μιλάμε κάναμε ζεστό μπανάκι με τον μπαμπά για να γίνουμε άνθρωποι!!

pastakia!!! γνωστη ιστορια!!!! το παθαινω συνεχεια λεμε!!!!! την αλλη φορα ξεκινησε να χ!@^ζειι απο το ανσανσερ (στο οποιο μπηκε πλυμενη καθαρη!) και μεχρι να φτασουμε στο εισογειο ειχαν βγει και στο καροτσι!!! επλενα μπεμπα και καροτσι μαζι!

xaxaxaxa! καλημερα κουκλες!!!!εμεις κανουμε κακα καθε 1,5 μερα....θα ξανααλλαξει αυτο φανταζομαι ε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kl δεν υπαρχει λεμε αυτη η συζητηση που ειχατε σημερης!!!!επεσα κατω απο τα γελια χαχααχαχα!!!να πω κι εγω να πωωω!!!εχ@σε μια φορα ο μικρος(ολα τα κουλα απο αυτον τα δα)παω να αλλαξω η καψερη και εχει χ@σει μεχρι τον σβερκο πανω.φωναζω τον συζηξ να πιασει φωτογραφικη και ναι εχω ντοκουμεντα απο αυτο το θεικο χ@σιμο.αχαχαχαχααααααα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

γμ το edit μου μεσα....ναι κισακι μου θα αλλαξει και μην σε ανησυχει δεν χ@ζει γτ το γαλα που περνει το κανει ολο πολυτιμα στοιχεια και σου δινει πισω αυτο που δεν θελει....πως τα λεω ρε γμτ!!!!

ετσι λενε οι παιδιατροι τουλαχιστον.απλα σκεφτομαι ο δικος μου εχ@ζε σε ακθε γευμα νεογεννητο δηλ. δεν ηταν απαραιτητο το γαλα που επινε?!!!μπερδευτικα τωρα!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ε, μα γάλα ήταν αυτό που του έδινες? Δοκίμασες μήπως το φραπόγαλο το κρατούσε όλο?:tongue:

Λένε ότι τα βρέφη είναι φυσιολογικό να αφοδεύουν (έλεος με το σκατό!!!) 1 με 7 φορές την ημέρα... Ή 1 κάθε τρεις μέρες το πολύ... Εγώ έζησα και τα δύο, η κόρη μου ήταν ρολόι από όταν γεννήθηκε, έκανε και κάνει μία φορά την ημέρα... Ο γιος μου κάθε τρεις και λίγο, ακόμα και τώρα κάνει στάνταρ τρεις φορές την ημέρα... Εγώ το ρίχνω στο φαγητό, η Μυρτώ ήταν πάντα λιγόφαγη ενώ εκείνος σταματάει να τρώει μόνο όταν κοιμάται...

Κουφετάκι, μου έχεις λείψει!

Και εμένα μου λείψατε καλέ...καλά τώρα με τις γιορτές φυσικό θα ψιλοχαθούμε...αρχίζω και δουλειά την Δευτέρα μετά τα Χριστούγεννα...ωΩΩΩΩΧΧΧΧ!

pastakia!!! γνωστη ιστορια!!!! το παθαινω συνεχεια λεμε!!!!! την αλλη φορα ξεκινησε να χ!@^ζειι απο το ανσανσερ (στο οποιο μπηκε πλυμενη καθαρη!) και μεχρι να φτασουμε στο εισογειο ειχαν βγει και στο καροτσι!!! επλενα μπεμπα και καροτσι μαζι!

αχχαχαχαχαχαχ αλήθεια...ωραία πράγματα

καλημεραααααα

εμενα ε@@$ε μεσα στο αυτοκινητο στο καθισματακι του....καταλαβαινετε τον χαμο......επλενα μωρο και καθισματακι οπως λεει και η jo-jo

υπεροχότατα

kl δεν υπαρχει λεμε αυτη η συζητηση που ειχατε σημερης!!!!επεσα κατω απο τα γελια χαχααχαχα!!!να πω κι εγω να πωωω!!!εχ@σε μια φορα ο μικρος(ολα τα κουλα απο αυτον τα δα)παω να αλλαξω η καψερη και εχει χ@σει μεχρι τον σβερκο πανω.φωναζω τον συζηξ να πιασει φωτογραφικη και ναι εχω ντοκουμεντα απο αυτο το θεικο χ@σιμο.αχαχαχαχααααααα!!!

Α!εσείς έχετε και αποδείξεις χεσ@@#ματος!

Κοριτσάκια σας φιλώ να είσαστε καλά...ξύπνησε το γουργουρίνι, θα κοιτάξω να ποστάρω αργότερα....μάκιααααααααααα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλέ, τι ωραία σκ@τοσυζήτηση πιασατε;

Εκατσα κι εγώ με μια όρεξη να σας διαβάσω και να φάω την ώραιότατη πρασόπιτα της μανούλας αλλά με τόσο σκ@τό πάει η όρεξη!!!!

Καλημέρα είπα; Μπααα!! Καλημέραααα!!!!!

ρε ΓΜΤ αρχίσαμε πάλι τις εισπνοές! Πάάάλι τα ίδια! Αυτά...

παστάκια υπομονή!! Κι εμείς κάνουμε εισπνοές 1 1/2 μήνα τώρα! Εχει γίνει και της μόδας βλέπεις!!

έβαψα σοκολάτι tο μαλλί ξέφυγα από tο κόκκινο για λίγο κουρεύτημα έκανα έντονο φιλαρισμα.

χαχαχα!!!! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα, και από καραξανθιά που ήμουν, με βλέπουν και δεν με γνωρίζουν τωρα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...