Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλα,αυτο ξαναπες το.....εντωμεταξυ,επειδη ασχολουμαι λιγο με το γραφιμο,σκαρωνω κατι ποιηματακια.Χρονια τωρα τρωω το δουλεμα της χρονιας.......δε μπορεις να φανταστεις.Στην αρχη της σχεσης τον ειχα ψοφησει,καθε επετειο και γιορτη να σου το ποιημα αφιερωση:tongue::tongue::tongue:

Αχ ωραια χρονιαα,ποτε περασανννννννν;;;;;;;

Αστα μανού μου....

Περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαις!!

Τώρα θα πρέπει να το μεταδώσεις στην κόρη σου, να δουμε εκεί τι θα κάνει;;;;:tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, εμείς είμαστε γειτονιά παιδάκι μου! Μέχρι και σαλιάρα του 'χα! (ναι, ναι, του ΑΡΗ) :mrgreen:

Πολύ σωστή σε κόβω!!!

Εγώ έχω τον βάζελο τον άντρα μου (ο οποίος δεν πολυασχολείται βέβαια),αλλά παρ'όλα αυτά με εκβιάζει "άμα θα πας το παιδί στο γήπεδο, εγώ θα το βάλω στα καρτ", καθότι αυτή είναι η τρέλλα του!!!

Και βέβαια η μικρή έχει μάθει και φωνάζει ΑΡΗΣ!!!!!

4Suap3.png

Ετσι οπως τα λες ειναι,μπα η μικρη ενω της αρεσει να γραφει εκθεσεις,με την πιοηση δεν τα'χει και πολυ καλα,τουλαχιστον με ριμα.Δεν ξερω για το ελευθερο.Ποιος ξερει ισως αν μεγαλωσει λιγο ακομα.Εγω παντως το πηρα απο τη μαμα,και θυμαμαι οτι ειχα αρχισει απο το δημοτικο να γραφω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ηρθε μηνυμα απο το σχολειο μας,οτι συμφωνα με τις τωρινες καιρικες συνθηκες,τα σχολεια θα ανοιξουν κανονικα.Οποτε αυριο θα πανε κανονικα τα ζουζουνια μας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοίτα μανου!! Θα κάνεις στο παιδί πλύση εγκεφάλου πως το καλύτερο χρώμα είναι το κίτρινο, και μέτά αυτό θα αποφασίσει μόνο του!!!:tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

Σε είχα συμπαθήσει εσένα απ' την αρχή! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τι καλά να μπορούσα να κάνω κι εγώ το ίδιο....

Πολύ μου'χει λείψει ρε κορίτσια αυτό το πράγμα!

Μια μέρα για μένα χωρίς παιδι υποχρεώσεις και δουλειές...

Τέλεια θα ήταν!

4Suap3.png

Τελικα οτι δεν εχεις,αυτο σου λειπειιι...εγω παλι λεω πολλες φορες να ημουν στη δουλεια και να ξεφευγα απο τα οικακα,που βγαζω σπυρακια,οταν πρεπει καπου να δηλωσω επαγγελμα:?:???:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τελικα οτι δεν εχεις,αυτο σου λειπειιι...εγω παλι λεω πολλες φορες να ημουν στη δουλεια και να ξεφευγα απο τα οικακα,που βγαζω σπυρακια,οταν πρεπει καπου να δηλωσω επαγγελμα:?:???:

Όπως είδες είπα για μια μέρα,γιατί συνεχόμενα στο σπίτι δεν νομίζω να την πάλευα!

Nαι, χρειάζεται πότε πότε. Δεν έχετε κανέναν να παρκάρεται τη μικρή, να βολτάρετε με χάζμπαντ;

Εμείς χθες ανανεωθήκαμε τρελά.

Έχουμε τους γονείς μου που την πηγαίνω όποτε μπορούν αλλά και η μανουλα μου δουλεύει κι έτσι προσπαθώ να μην είναι ολόκληρη μέρα!

Τώρα βέβαια, αν καταφέρουμε και είμαστε καλά, λέω μετά τις γιορτές να την κοπανήσουμε κανένα σ/κ γιατί δεν την παλεύουμε άλλο...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...