Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Χαριλάου με Πυλαία είναι ο δικός μας. Δεν χιόνισε και ΤΟΣΟ πολύ. :mrgreen:

Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο για όλους;

Βεβαια, εμάς είναι ανεβάινοντας για πανόραμα και ίσως να φοβούνται γιατι έχει και αρκετη ανηφόρα-κατηφόρα!

Τι να πω!

Αχ, θέλω κι άλλο χιόνιιιιιιιιιιιι!!!!!:mad:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερουδιαααααααα,τι κανετε τσουπρες μου;

Περιεργο παντως αν καποια σχολεια ανοιξαν γιατι η αποφαση που ακουσα εγω στην τηλεοραση,μιλουσε για ολο το νομο Θεσ/νικης και οχι μονο για το δημο.Παντως κι εμας που το σχολειο ειναι στους Ελαιωνες φανταζομαι οτι θα ειχε περισσοτερο χιονι.Το ξερω οτι θα εχει κοσμο στα παιχνιδια,αλλα αληθεια και ποτε δεν εχει;;;;;Εξαλλου πρεπει να παμε να σταμπαρει η μικρη και μετα να παμε να τα παρουμε οταν δεν θα ειναι μαζι μας.Σημερα θα παρουμε για λοιπες υποχρεωσεις που εχουμε και τιποτα χριστουγεννιατικα κεραμικα για να τα βαψει η μικρη με τα ειδικα χρωματα να εχει να απασχολειται και στις γιορτες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εξαλλου πρεπει να παμε να σταμπαρει η μικρη και μετα να παμε να τα παρουμε οταν δεν θα ειναι μαζι μας.Σημερα θα παρουμε για λοιπες υποχρεωσεις που εχουμε και τιποτα χριστουγεννιατικα κεραμικα για να τα βαψει η μικρη με τα ειδικα χρωματα να εχει να απασχολειται και στις γιορτες.

Και καλά θα το φέρει ο Αϊ Βασίλης;

Εμείς πηραμε στολή την οποία θα βάλει ο άντρας μου για να φέρει τα δώρα και θα ετοιμάσουμε και κουλουρακια να φάει!

Χρυσοχέρα η μικρή σου μανου!!!!

Καλέ θα μας ετοιμάσει κι εμάς κανένα χειροποιητο;:P:p

Bρε παιδιά ιδιωτικός παιδικός σταθμός είναι. Δεν είχε ΤΟΣΟ χάλια καιρό. Γιατι να μην ανοίξει;

Κι εμάς ιδιωτικός είναι αλλά νομίζω πως η απόφαση είναι στο χέρι του ιδιοκτήτη...

Αλήθεια γιορτούλα εσείς κάνατε;

4Suap3.png

Tι να σου πω βρε μαεστρια κι εμας ιδιωτικο ειναι και ομως κλειστο,ισως επειδη ειναι πιο ψηλα,τι να πω.Η αληθεια ειναι πως δεν ειχε και τοοοοσο χιονι,παντως εχει πολυ κρυο,στο μπαλκονι μου δειχνει -2 :confused::confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κι εμάς ιδιωτικός είναι αλλά νομίζω πως η απόφαση είναι στο χέρι του ιδιοκτήτη...

Αλήθεια γιορτούλα εσείς κάνατε;

Να σου πω ούτε το σκέφτηκα ότι μπορει να ήταν κλειστός! Ευτυχώς που δεν ήταν, θα 'χαμε πάει άδικα. :mrgreen:

Μπα, δεν κάνουν γιορτή στα μικρά, απ' όσο ξέρω. Κάναμε συνάντηση πριν 1, 2 εβδομάδες, ενημέρωση, κλπ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tι να σου πω βρε μαεστρια κι εμας ιδιωτικο ειναι και ομως κλειστο,ισως επειδη ειναι πιο ψηλα,τι να πω.Η αληθεια ειναι πως δεν ειχε και τοοοοσο χιονι,παντως εχει πολυ κρυο,στο μπαλκονι μου δειχνει -2 :confused::confused:

Αν ήταν για το κρύο, χθες είχε περισσότερο κοριτσάκι. Και ο δικός μας παιδιά δεν είναι τόσο ψηλά, λίγο πιο πάνω απ' το γήπεδο του ΑΡΗ είναι, μέσα στην πόλη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ειδες ειδες ελενη2008, χρυσοχερα σαν τη μανουλα:tongue::tongue::tongue:

Καλα μη φανταστεις ειναι ετοιμα γυψινα στολιδια κι εμεις τα βαφουμε με τα ειδικα χρωματα που εχει.Επισης ειναι ωραια και κανουμε αυτα που ειναι για τα τζαμια με τα gliter.Ax ειναι πολυ ωραια ολα αυτα.Εχω κανει και δαχτυλια για τις πετσετες.Αμα δε δουλευεις,τρωγεσαι με τα ρουχα σου(οπως εγω....):?

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ειδες ειδες ελενη2008, χρυσοχερα σαν τη μανουλα:tongue::tongue::tongue:

Καλα μη φανταστεις ειναι ετοιμα γυψινα στολιδια κι εμεις τα βαφουμε με τα ειδικα χρωματα που εχει.Επισης ειναι ωραια και κανουμε αυτα που ειναι για τα τζαμια με τα gliter.Ax ειναι πολυ ωραια ολα αυτα.Εχω κανει και δαχτυλια για τις πετσετες.Αμα δε δουλευεις,τρωγεσαι με τα ρουχα σου(οπως εγω....):?

Αχ, μανα και κόρη δημιουργούν!!!!:rolleyes:

Και ο μπαμπάς φαντάζομαι καμαρώνει!!!!

4Suap3.png

Καλα μη φανταστεις για την κορη καμαρωνει,εμενα μου λεει:καλα παιδακι μου αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις;;;;;;;;Αυτοι που τρελαινονται ομως ειναι οι παππουδες κι οι γιαγιαδες,εκει ειναι ολα τα λεφτα.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Αν ήταν για το κρύο, χθες είχε περισσότερο κοριτσάκι. Και ο δικός μας παιδιά δεν είναι τόσο ψηλά, λίγο πιο πάνω απ' το γήπεδο του ΑΡΗ είναι, μέσα στην πόλη.

Έτσι!!! Το παιδί πρέπει από νωρίς να μάθει τα κατατόπια για να πηγαίνει αύριο μεθαύριο να πανυγηρίζει την ομαδάραααα μας!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια και στον παοκ που κατάφερε και νίκησε!

4Suap3.png

Καλα,αυτο ξαναπες το.....εντωμεταξυ,επειδη ασχολουμαι λιγο με το γραφιμο,σκαρωνω κατι ποιηματακια.Χρονια τωρα τρωω το δουλεμα της χρονιας.......δε μπορεις να φανταστεις.Στην αρχη της σχεσης τον ειχα ψοφησει,καθε επετειο και γιορτη να σου το ποιημα αφιερωση:tongue::tongue::tongue:

Αχ ωραια χρονιαα,ποτε περασανννννννν;;;;;;;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Έτσι!!! Το παιδί πρέπει από νωρίς να μάθει τα κατατόπια για να πηγαίνει αύριο μεθαύριο να πανυγηρίζει την ομαδάραααα μας!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ε, εμείς είμαστε γειτονιά παιδάκι μου! Μέχρι και σαλιάρα του 'χα! (ναι, ναι, του ΑΡΗ) :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...