Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Παστάκια και μαεστρία περαστικούλια (αλήθεια, πόσες φορές το έχουμε πει???)

Ελένη, κι εγώ έχω απορία, πως την λένε την μικρή σου? Να την χαίρεσαι, πολύχρονη και καλότυχη...

Η μικρή είχε στοματίτιδα (δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει) και κόλλησε και ο μικρός, ασχέτως που η παιδίατρος είπε ότι δεν είναι κολλητικό! Εξάλλου αποδείχθηκε ότι και στον παιδικό σταθμό έχουν κρούσματα! Τυχαία το ανακάλυψα, η γκρίνια δεν είναι ένδειξη σε αυτόν μιας και γκρινιάζει συνεχώς, την Κυριακή κι ενώ έψαχνα την μικρή με τον φακό ήρθε κι αυτός κι άνοιξε το στόμα και είδα τρεις πληγές στον ουρανίσκο... Σήμερα, έχει και δύο τεράστιες άφθες, η μία είναι μεταξύ μάγουλου και χειλιών. Τα σάλια τρέχουν, δεν μπορεί καν να καταπιεί (το φαΐ φαΐ όμως) δείχνει το στόμα του συνεχώς, βάζει τα χέρια μέσα και φυσικά χτες δεν κοιμηθήκαμε... Ούτε σήμερα νομίζω ότι θα κοιμηθούμε... Τον λυπάμαι γμτ, αλλά εκτός από ντακταρίν γέλη δεν μπορώ να βάλω τίποτα άλλο...

Να δω τι άλλο θα κολλήσουμε!!!

Αααα Μαεστρία, ξέχασα να σου πω, τελικά το πουλάκι του έκλεισε πάλι και είπε η γιατρός ότι θα πρέπει να το ξανατραβήξει! Αυτό έγινε τέλη Νοέμβρη κι ενώ πήγαμε για να κάνει δύο εμβόλια, της είπα "ούτε να το σκέφτεστε σήμερα" και είπαμε να το κάνουμε άλλη ώρα... Να το κάνω ή όχι? Κι αν ναι, να της πω να του βάλω ξυλοκαϊνη πριν? Αρνούμαι να ξαναπεράσει αυτό που πέρασε την προηγούμενη φορά...

Αύριο ο παιδικός σταθμός θα είναι κλειστός, η μαμά μου δεν είναι στα καλά της, έχει και τον μαλλιά που είναι μέσα στην γκρίνια, εγώ θα έχω γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι μπας και στρώσουμε πριν φύγει ο χειμώνας (δεν έχω στρώσει ακόμα:oops::oops::oops: ) οπότε αναγκαστικά θα πάω στην δουλειά και θα πάρω την μικρή μαζί μου. Αυτή έχει κατενθουσιαστεί, εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει τόσες ώρες...

Κι όσον αφορά την δουλειά, δεν έχω κάτι νεώτερο όσον αφορά το τμήμα μας, εγώ όμως μάλλον δεν απολύομαι και θα καλύψω άλλη θέση. Μάλλον θα πάρω την θέση άλλου, στην αρχή λίγο αισθάνθηκα κάπως αλλά μετά το αίσθημα της επιβίωσης επανήλθε...

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για την συμπαράσταση, είστε θησαυρός!

είδες που'στα λέγα ρε!Μπράβο...εντάξει στεναχωριέμαι για τον άλλο που θα χάσει τηνθέση του, κρίμα....πως γίναμε ρε παιδί μου...σαν τα ζώα, τρως τον άλλο για να επιβιώσεις! Ουπς!Ελένημου συγνώμη που το λέω έτσι δεν θέλω να σε πικράνω....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τι να με πικράνεις, την αλήθεια λες... Κι εγώ κάπως ήμουν στην αρχή... Από την μια ανακουφίστηκα, αμέσως ψυχοπλακώθηκα και μετά είπα "ότι είναι να γίνει ας γίνει"... Εντάξει, δεν πάτησα πάνω σε κανέναν, απλά ρώτησα ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να μου τύχει... Κι αυτό είναι να πάω πάλι εκεί που ξεκίνησα πριν 8 χρόνια... Αλλά δεδομένης της κατάστασης...

όχι, ρε καλά έκανες...κορίτσι; μην μασάς..έχεις οικογένεια...τουλάχιστον να μην διώχνουν μανούλες ή μπαμπάδες ρε ΓΜΤ! εμένα τρέμουν τα πόδια μου που θα γυρίσω στην δουλειά...τέλος πάντων...θα δούμε

τα παιδιά πως είναι; καλύτερα απόψε;Καλά αυτό με το πουλάκι τους σαν εφιαλτης μου φαίνεται..καλά είμαιμκαι υπερβολική εγώ.Και για τους κολικούς έτσι έλεγα, αλλά αναγκαστηκα να μείνω μόνη μου και το έπιαναν το παιδί και έκανα υπομονή...τώρα θα δούμε...

Καλά ρε δεν έχεις στρώσει ακόμα..δεν κρυώνεις..μπρρρρρρρ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αααα Μαεστρία, ξέχασα να σου πω, τελικά το πουλάκι του έκλεισε πάλι και είπε η γιατρός ότι θα πρέπει να το ξανατραβήξει! Αυτό έγινε τέλη Νοέμβρη κι ενώ πήγαμε για να κάνει δύο εμβόλια, της είπα "ούτε να το σκέφτεστε σήμερα" και είπαμε να το κάνουμε άλλη ώρα... Να το κάνω ή όχι? Κι αν ναι, να της πω να του βάλω ξυλοκαϊνη πριν? Αρνούμαι να ξαναπεράσει αυτό που πέρασε την προηγούμενη φορά...

Δηλαδή την προηγούμενη φορά ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ;;;;!!! :shock::shock::shock:

Καλά δεν σου 'χε πει να το ανοίγεις; Στο μπάνιο πότε πότε έστω; Φυσικά και θα ξανάκλεινε, εγώ του το ανεβάζω πότε πότε.

Συγνώμη, δεν ξέρω τη γιατρό σου, αλλά μήπως δεν ξέρει πολλά για "πουλάκια"; :roll:

ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ!!!

Κι ότι άλλο θέλεις με ρωτάς.

Ο δικός μου ευτυχώς καλά σήμερα, αύριο πάει κολείο, να παίξει λίγο με τους φιλους του, να ξελαμπικάρω κι εγώ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ππωπωπω με εσάς πονάει το πιπι μου!!!!

Μαεστριάκι μουπως είσαι; όλα καλά;εγώ εδώ, γουργούρης για ύπνο φάϊναλι και πάστας Μεγκα Σπάϊντερ μαν...όβερ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλημερα

eleni-k αυτο με το πουλακι ειναι πολυ ζορι...το ειχε παθει ο ανιψιος μου και ηταν τρελη ταλαιπωρια....εγω του το ανοιγω του μικρου μερα παρα μερα βεβαια δεν κατεβαινει ισα ισα που φαινεται....

maestria μια χαρα ο μικρος ε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλημέρα στις όμορφες 30ούλες!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας, κι ευχομαι όλες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!

Την κορούλα μου την λένε Λουκία-Δήμητρα, αλλά επειδή έχει επικρατήσει το Λουκία γιορτάζει 13/12.

ΔΕΝ φτιάχνεται έτσι όπως έγινε! Προσπαθώ να σπρώξω τον μεταβολισμό, μπας και κάψει τπτ! :mrgreen:

Κορίτσι, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, έτσι δεν κάνεις τίποτις..

Παράλληλα με τη γυμναστική θέλει και αυστηρή διατροφή!!

Και όταν λέμε αυστηρή εννοούμε χοντρή πείνα, και αυτό με διαιτολόγο!:rolleyes:

είδες που'στα λέγα ρε!Μπράβο...εντάξει στεναχωριέμαι για τον άλλο που θα χάσει τηνθέση του, κρίμα....πως γίναμε ρε παιδί μου...σαν τα ζώα, τρως τον άλλο για να επιβιώσεις! Ουπς!Ελένημου συγνώμη που το λέω έτσι δεν θέλω να σε πικράνω....

Τι να κάνεις ρε παστάκια; Προκειμένου να δώσεις μια ανάσα στην οικογένεια σου θα κάνεις πράγματα που ούτε καν έχουν περάσει απο το μυαλό σου!

Ελενι_κ περαστικούλια και σέσας! Αμαν πια μ'αυτές τις αρρώστιες πια!!

Και να προσέχετε τα πουλάκια σας!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ευχαριστούμε κοριτσάρες για τις ευχές, ποιος να μας το έλεγε ότι θα ασχολιόμασταν τόσο σοβαρά με πουλάκια!

Μαεστρία μου, ΟΧΙ, δεν είχε βάλει την προηγούμενη φορά ξυλοκαΐνη... Πωπω το παιδάκι μου τι τράβηξε! Μας είχε πει να το κατεβάζουμε κάθε μέρα, την πρώτη εβδομάδα (που ήταν πληγή ουσιαστικά) του βάζαμε και μία αλοιφή... Δεν μπορούσα ρε κορίτσια να το κάνω, λιγωνόμουν, το άφησα στον άντρα μου και να τα αποτελέσματα! Έλεος δηλαδή! Το κακό είναι ότι έτυχε τα περισσότερα βράδια του προηγούμενου μήνα να τον ντύνει αυτός μετά το μπάνιο, εγώ συνέχιζα με την μικρή... Τεσπα, τώρα θα πάω διαβασμένη, ευχαριστώ μαεστρία μου για τα φώτα σου!

Τι ωραία να γυρίζεις σπίτι και να είναι πεντακάθαρο! Είχε ανεβάσει ο άντρας μου τα χαλιά, στρώσαμε γρήγορα γρήγορα, τέλεια... Βέβαια κουρτίνες δεν έχω, απλωμένες είναι, να δω πότε θα στεγνώσουν...

Σήμερα η Μυρτώ ενθουσιάστηκε στην δουλειά... Της άρεσαν όλα, το γραφείο μου δε "είναι το καλύτερο του κόσμου μανούλα"!!!! Βέβαια, έχουμε μετακομίσει στο νέο κτήριο, χλιδάτα όλα είναι και καινούρια, αν και μέσα στην σκόνη γιατί ακόμα δουλεύουν... Και ήταν κυρία μπορώ να πω! Το μόνο άσχημο ότι σήμερα μου βγήκε πολύ και ξαφνική δουλειά, αγχώθηκα λίγο γιατί δεν ήταν καλή η μέρα για να έχω και την μικρή... Από αύριο ο καθένας στην θέση του...

Αχ, αυτά κοριτσάρες... Και μην λέτε για δίαιτες και γυμναστικές... Μου τα θυμίζετε!

Ελενάκι, μου αρέσει το Λουκία... Είχα συμμαθήτρια με αυτό το όνομα, το ακούω και χαμογελάω...

Ευχαριστούμε κοριτσάρες για τις ευχές, ποιος να μας το έλεγε ότι θα ασχολιόμασταν τόσο σοβαρά με πουλάκια!

Μαεστρία μου, ΟΧΙ, δεν είχε βάλει την προηγούμενη φορά ξυλοκαΐνη... Πωπω το παιδάκι μου τι τράβηξε! Μας είχε πει να το κατεβάζουμε κάθε μέρα, την πρώτη εβδομάδα (που ήταν πληγή ουσιαστικά) του βάζαμε και μία αλοιφή... Δεν μπορούσα ρε κορίτσια να το κάνω, λιγωνόμουν, το άφησα στον άντρα μου και να τα αποτελέσματα! Έλεος δηλαδή! Το κακό είναι ότι έτυχε τα περισσότερα βράδια του προηγούμενου μήνα να τον ντύνει αυτός μετά το μπάνιο, εγώ συνέχιζα με την μικρή... Τεσπα, τώρα θα πάω διαβασμένη, ευχαριστώ μαεστρία μου για τα φώτα σου!

Πώπω τι πέρασε το παιδάκι...καλά συγνώμη; Μ@λ@κισμένη είναι η γιατρός; πωπωπωπωπω...θα της είχα....το σπίτι! Είμαι και πολύ σκατό εγώ;

Τι να κάνεις ρε παστάκια; Προκειμένου να δώσεις μια ανάσα στην οικογένεια σου θα κάνεις πράγματα που ούτε καν έχουν περάσει απο το μυαλό σου!

πόσο δίκιο έχεις ρε Ελένη2008 μου!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

maestria μια χαρα ο μικρος ε???

Nαι καλά είναι, έκατσε 5,6 ώρες σήμερα.

Μαεστριάκι μουπως είσαι; όλα καλά;εγώ εδώ, γουργούρης για ύπνο φάϊναλι και πάστας Μεγκα Σπάϊντερ μαν...όβερ!

Μια χαρά!

Σήμερα ο χάζμπαντ απεργούσε και τριγυρίσαμε λίγο τα δυο μας. Αλλά είχε ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟ! :shock:

Σήμερα η Μυρτώ ενθουσιάστηκε στην δουλειά... Της άρεσαν όλα, το γραφείο μου δε "είναι το καλύτερο του κόσμου μανούλα"!!!! Βέβαια, έχουμε μετακομίσει στο νέο κτήριο, χλιδάτα όλα είναι και καινούρια, αν και μέσα στην σκόνη γιατί ακόμα δουλεύουν... Και ήταν κυρία μπορώ να πω! Το μόνο άσχημο ότι σήμερα μου βγήκε πολύ και ξαφνική δουλειά, αγχώθηκα λίγο γιατί δεν ήταν καλή η μέρα για να έχω και την μικρή... Από αύριο ο καθένας στην θέση του...

Ρε συ δεν σου είπαν τπτ στη δουλειά που είχες τη μικρή; Σωστοί. :mrgreen:

Κάνω και διατροφή, ή τουλάχιστον προσπαθώ. Αλλά όταν φτάνεις σ' ένα τέλμα (είχα χάσει πέρσι 14 κιλά και μετά ΚΟΛΛΗΣΑ), ε, θέλει και λίγο σπρώξιμο. Είμαι ΤΟΣΟ πιασμένη σημερα! Αύριο θα κάνω φασίνα και θα ξαναπάω! Αχ, βαχ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερα 30αρες απο τη χιονισμενη Θεσ/νικη.Φανταζομαι οτι θα εχετε κι εσεις σημερα τα μπουμπουκια σας στο σπιτι.Κλειστα τα σχολεια και τζαμπα σηκωθηκα απο τις 7,το μηνυμα ηρθε στις εφταμιση,οτι δε θα περασει σχολικο....

Οποτε χουχουλιασμα σημερααααααα,μονο να μη το στρωσει βρε παιδι μου και δε μπορουμε να κυκλοφορησουμε.Θελουμε να παμε jumbo το απογευμα να τελειωνουμε με μερικα δωρα κι εχω να κανω λιγες ακομα καρτες.

Αντε ξυπνηστεεεεεε,τα λεμε αργοτερααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα από την άσπρη επιτέλους σαλόνικα!!!!

Nαι καλά είναι, έκατσε 5,6 ώρες σήμερα.

Μπραβο σας!! Ευτυχώς εύκολα το ξεπέρασε..

Μια χαρά!

Σήμερα ο χάζμπαντ απεργούσε και τριγυρίσαμε λίγο τα δυο μας. Αλλά είχε ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟ! :shock:

Αχ, τα πιτσουνάκια!!!! :tongue:

Κάνω και διατροφή, ή τουλάχιστον προσπαθώ. Αλλά όταν φτάνεις σ' ένα τέλμα (είχα χάσει πέρσι 14 κιλά και μετά ΚΟΛΛΗΣΑ), ε, θέλει και λίγο σπρώξιμο. Είμαι ΤΟΣΟ πιασμένη σημερα! Αύριο θα κάνω φασίνα και θα ξαναπάω! Αχ, βαχ.

Χαρά στο κουράγιο σου! Και φασίνα και γυμναστήριο!

Μαεστρία τι θα κάνουμε σήμερα λες; Θα κερδίσουμε ή θα αρπάξουμε 4-5;

Καλημερα 30αρες απο τη χιονισμενη Θεσ/νικη.Φανταζομαι οτι θα εχετε κι εσεις σημερα τα μπουμπουκια σας στο σπιτι.Κλειστα τα σχολεια και τζαμπα σηκωθηκα απο τις 7,το μηνυμα ηρθε στις εφταμιση,οτι δε θα περασει σχολικο....

Οποτε χουχουλιασμα σημερααααααα,μονο να μη το στρωσει βρε παιδι μου και δε μπορουμε να κυκλοφορησουμε.Θελουμε να παμε jumbo το απογευμα να τελειωνουμε με μερικα δωρα κι εχω να κανω λιγες ακομα καρτες.

Αντε ξυπνηστεεεεεε,τα λεμε αργοτερααααα.

Γεια σου μανου!!!

Τα μπουμπούκια μας είναι σπίτι αλλά εμείς στη δουλειά οπότε..τζίφος η υπόθεση!

Είσαι σίγουρη για τζάμπο; Θα γίνεται πανικός σήμερα που είναι κλειστά και τα σχολεία!

4Suap3.png

Εγώ τον πήγα πάντως κολείο και θα καθαρίσω το σπίτι σήμερα κοπελιές!!!

Τι ωραίο το χιονάκι!!! Επιτέλους, είδαμε μιαν άσπρη μέρα. :D

Εμας είναι κλειστός ο παιδικος ρε συ με απόφαση της νομαρχίας.Εσείς πως είστε ανοιχτά;

Ωραιο αλλα πολύ λίγο...:(

Τόσο χιόνισε;

4Suap3.png

Εμας είναι κλειστός ο παιδικος ρε συ με απόφαση της νομαρχίας.Εσείς πως είστε ανοιχτά;

Ωραιο αλλα πολύ λίγο...:(

Τόσο χιόνισε;

Χαριλάου με Πυλαία είναι ο δικός μας. Δεν χιόνισε και ΤΟΣΟ πολύ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...