Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εξαρταται εμενα ας πουμε κανει πυρετο οταν εχει οτιδηποτε σχεση με λαιμα,φαρυγγιτιδα και τα σχετικααα.Μακαρι να συνελθει γρηγορα,οποτε μονο με αντιπυρετικα ειστε,τουλαχισον πεφτει οταν τα παιρνει;

Mόνο χθες το βράδυ του 'δωσα, ευτυχώς σήμερα δεν ανέβασε πάνω από 38 κι ο παιδίατρος μου 'χει πει αντιπυρετικό μόνο πάνω από 38+ όταν έχει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mόνο χθες το βράδυ του 'δωσα, ευτυχώς σήμερα δεν ανέβασε πάνω από 38 κι ο παιδίατρος μου 'χει πει αντιπυρετικό μόνο πάνω από 38+ όταν έχει.

περαστικα ρε μαεστρια.... αντε να ειναι μονο αυτο..

Καλημέρα κοπελιές!

Τι γίνεται; που χαθήκατε όλες; Τρεχάματα; Εγώ πάλι έχω τον μικρό σπίτι με πυρετό. Να δω ΠΟΤΕ θα κάνω εργασίες!!!

Γεια σας καλέέέέέέ΄! Αμάν ρε μαεστρία απόρω με την υπομονή σου! Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά για φέτος!

Ναι βρε! Από 38,2 και πάνω παίρνουν αντιπυρετικό!

Τι κάνετε οι λοιπές;εγω τσάκισα ένα κομμάτι σοκολατόπιτα που έκαΜα και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ καλή, μπράβο μου!:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ο μικρός ανέβασε 38,1 αργά το απόγευμα, του 'δωσα αντιπυρετικό για καλό και για κακό.

Τώρα κοιμήθηκε σχετικά εύκολα, αλλά ας μην το γρουσουζέψω.

Άστα παστάκια, με βρήκανε ΠΟΛΛΑ φέτος, αλλά είναι σκληρό καρύδι (προς το παρόν). Ώρες ώρες με παίρνει από κάτω, αλλά θέλω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να περνάω καλά στη ζωή μου (μια ζωή την έχουμε που λένε) που το παλεύω.

Καλό βράδυ κοπελιές. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο μικρός ανέβασε 38,1 αργά το απόγευμα, του 'δωσα αντιπυρετικό για καλό και για κακό.

Άστα παστάκια, με βρήκανε ΠΟΛΛΑ φέτος, αλλά είναι σκληρό καρύδι (προς το παρόν). Ώρες ώρες με παίρνει από κάτω, αλλά θέλω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να περνάω καλά στη ζωή μου (μια ζωή την έχουμε που λένε) που το παλεύω.

αρρωστουλης ειναι ο μικρος????περαστικα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

μαεστρία περαστικά. Ελένη μου έχεις δίκιο απλά ζούμε για tο τώρα έτσι γίναμε. Υγεία πάνω από όλα η πιο σημαντική ευχή. Έχει ο θεός. Καλό κουράγιο σε όλες . Τα λέμε αύριο λοιπόν. Φιλία πολλά.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κόρες!

Τι κάνετε..εμείς καταρροούλα στη μύτη και την Δευτέρα πάμε για εμβόλιο....ΓΜΤ

Α, βρε μαεστρία..υπομονή!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορίτσια!!

παστάκια και μαεστρια περαστικά σας....

Εμείς την Κυριακή έιχαμε την γιορτή στον παιδικο και ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητικά....

Τα μικρούλια μας βέβαια δεν συμμετείχαν αλλά στο τέλος χορέψαμε και πήραν δώρα από τον Αϊ Βασίλη!

Αχ, κορίτσια, πολύ με άρεσε....:D

Και χθες γιόρταζε το κοριτσάκι μου και του κάνανε και γιορτούλα στο σχολείο!! Τι όμορφα συναισθήματα...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελένη2008 μου μπράβο να'σαι καλά και του χρόνου να χαρείς τα μπομπίρια σου...

Α!και χρόνια πολλά για την μικρή!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Και χθες γιόρταζε το κοριτσάκι μου και του κάνανε και γιορτούλα στο σχολείο!! Τι όμορφα συναισθήματα...

Πως τη λένε βρε κορίτσι τη μικρή; :confused:

Να τη χαίρεσαι βασικά, όπως και να τη λένε!!! :D

Ο μικρός καλύτερα σήμερα, αύριο θα τον στείλω και λίγο στο κολείο. Εγώ πήγα σήμερα γυμναστήριο και πολύ με άρεσε, να δούμε πόσο θα κρατήσει η όρεξη. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πως τη λένε βρε κορίτσι τη μικρή; :confused:

Να τη χαίρεσαι βασικά, όπως και να τη λένε!!! :D

Ο μικρός καλύτερα σήμερα, αύριο θα τον στείλω και λίγο στο κολείο. Εγώ πήγα σήμερα γυμναστήριο και πολύ με άρεσε, να δούμε πόσο θα κρατήσει η όρεξη. :tongue:

έλα φτιάχνουμε μπόντι;:P:p:p

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλά κάνεις! εγώ το ξεκίνησα όταν ήταν μηνών ο γουργουρ και το σταμάτησα η μακάκω! τώώρα που θα αρχίσω δουλειά χεσεμε!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλησπεριζω τις ομορφες κι ας απουσιαζουνννννννν.Τι κανετε τα μπουμπουκια σας ειναι καλυτερα σημερα;Ελπιζω να εχουν συνελθει.

Καποιας η κορουλα γιορταζε(συγγνωμη,αλλα ειπαμε το αλτσχαιμερ...) χρονια πολλα,πολυχρονη να ειναι και του χρονου να ειναι γερη και να λαβει μερος και στη σχολικη γιορτουλα.

Σημερα απο το πρωι,χαθηκα στο ιντερνετ,ειπα να κανω λιγο shopping....καλα ηταν πηρα κατι καλλυντικα και ενα μπουφανακι,και κατι δωρακια για τη μικρη,αααα και οζες,(για μας τις Σαλονικιες) βλεπε μανο οι υπολοιπες:tongue:

Τωρα περιμενω να εξετασω τη μικρη και να κανουμε τις χριστουγεννιατικες καρτες,εχω μπλεχτει μεσα στα πατρον,τα καρμπον,τα χαρτονια και τα γκλιτερ,χαμοςςςςςςςςςςςς........

Φιλια καλο βραδυ,τσουπρες:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Παστάκια και μαεστρία περαστικούλια (αλήθεια, πόσες φορές το έχουμε πει???)

Ελένη, κι εγώ έχω απορία, πως την λένε την μικρή σου? Να την χαίρεσαι, πολύχρονη και καλότυχη...

Η μικρή είχε στοματίτιδα (δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει) και κόλλησε και ο μικρός, ασχέτως που η παιδίατρος είπε ότι δεν είναι κολλητικό! Εξάλλου αποδείχθηκε ότι και στον παιδικό σταθμό έχουν κρούσματα! Τυχαία το ανακάλυψα, η γκρίνια δεν είναι ένδειξη σε αυτόν μιας και γκρινιάζει συνεχώς, την Κυριακή κι ενώ έψαχνα την μικρή με τον φακό ήρθε κι αυτός κι άνοιξε το στόμα και είδα τρεις πληγές στον ουρανίσκο... Σήμερα, έχει και δύο τεράστιες άφθες, η μία είναι μεταξύ μάγουλου και χειλιών. Τα σάλια τρέχουν, δεν μπορεί καν να καταπιεί (το φαΐ φαΐ όμως) δείχνει το στόμα του συνεχώς, βάζει τα χέρια μέσα και φυσικά χτες δεν κοιμηθήκαμε... Ούτε σήμερα νομίζω ότι θα κοιμηθούμε... Τον λυπάμαι γμτ, αλλά εκτός από ντακταρίν γέλη δεν μπορώ να βάλω τίποτα άλλο...

Να δω τι άλλο θα κολλήσουμε!!!

Αααα Μαεστρία, ξέχασα να σου πω, τελικά το πουλάκι του έκλεισε πάλι και είπε η γιατρός ότι θα πρέπει να το ξανατραβήξει! Αυτό έγινε τέλη Νοέμβρη κι ενώ πήγαμε για να κάνει δύο εμβόλια, της είπα "ούτε να το σκέφτεστε σήμερα" και είπαμε να το κάνουμε άλλη ώρα... Να το κάνω ή όχι? Κι αν ναι, να της πω να του βάλω ξυλοκαϊνη πριν? Αρνούμαι να ξαναπεράσει αυτό που πέρασε την προηγούμενη φορά...

Αύριο ο παιδικός σταθμός θα είναι κλειστός, η μαμά μου δεν είναι στα καλά της, έχει και τον μαλλιά που είναι μέσα στην γκρίνια, εγώ θα έχω γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι μπας και στρώσουμε πριν φύγει ο χειμώνας (δεν έχω στρώσει ακόμα:oops::oops::oops: ) οπότε αναγκαστικά θα πάω στην δουλειά και θα πάρω την μικρή μαζί μου. Αυτή έχει κατενθουσιαστεί, εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει τόσες ώρες...

Κι όσον αφορά την δουλειά, δεν έχω κάτι νεώτερο όσον αφορά το τμήμα μας, εγώ όμως μάλλον δεν απολύομαι και θα καλύψω άλλη θέση. Μάλλον θα πάρω την θέση άλλου, στην αρχή λίγο αισθάνθηκα κάπως αλλά μετά το αίσθημα της επιβίωσης επανήλθε...

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για την συμπαράσταση, είστε θησαυρός!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...