Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο σαβ-κο κουκλιτσες αν δε μιλησουμε!φιλακαι πολλα!μανου πλακα κανω ρε συ!!!!αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πήγα πάνω στο Ανατόλια, τελευταία συνάντηση για σεμινάριο, και ΠΑΓΩΣΑΑΑΑΑ!!!

Τώρα σπίτι, μαμ και ξεκούραση (μέχρι να 'ρθει το Ταρζανάκι).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας ρε κορίτσια τι κάνετε;

εγώ τα έχω παίξει με αυτά που ακού για τις εργασιακες, συλλογικές κτλ κτλ συμβάσεις!ωωωχ πως θα γυρίσω στην δουλειά;μες στο τμήμα μας είναι ο προϊστ εγώ(παντρεμένη+με παιδί, εμπειρική) και άλλη μία(ανύπαντρη, αγ...τη, πτυχιούχος->ναι μη χέσω, δεν ξέρει τι της γίνεται!)..άρα άμα γίνει κανά μπαμ! για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Μιλάμε έχω στεναχωρεθει πολύ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

γεια σας ρε κορίτσια τι κάνετε;

εγώ τα έχω παίξει με αυτά που ακού για τις εργασιακες, συλλογικές κτλ κτλ συμβάσεις!ωωωχ πως θα γυρίσω στην δουλειά;μες στο τμήμα μας είναι ο προϊστ εγώ(παντρεμένη+με παιδί, εμπειρική) και άλλη μία(ανύπαντρη, αγ...τη, πτυχιούχος->ναι μη χέσω, δεν ξέρει τι της γίνεται!)..άρα άμα γίνει κανά μπαμ! για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Μιλάμε έχω στεναχωρεθει πολύ

pastakia μην στεναχωριεσαι...θα κρατησουν αυτη που κατεχει! αν η αλλη δεν ξερει που παν τα 4 τοτε να ξερεις οτι θα κρατησουν εσενα!!!!!!!!!!! νομιζεις οτι ο προισταμενος εχει αναγκη απο εναν ασχετο? εχει αναγκη απο καποια που θα του βγαλει τη δουλεια σωστα και γρηγορα..

εγω ρε κοριτσια δεν θελω να παω με το παπλωμα... συγνωμη αλλα κουραστηκα παρα πολυ (οπως ολοι) για να αφησω αμαχητη τα οσα κατεκτησα.... και στο κατω κατω σκεφτομαι και το αυριο.. οταν εμεις χασαμε μεσα σε 6 μηνες τα κεκτημενα ποιος μας εγγυαται για το αυριο?? και στο κατω κατω γιατι να κοντινω εγω το παπλωμα μου και αυτοι που φταινε να εχουν παπλωματοβιομηχανια????????? ελεος!!!!

jo-jo δεν έχεις άδικο... Ζούμε κωμικοτραγικές στιγμές... Και το χειρότερο είναι ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μας...

Σήμερα στον δρόμο όπως ερχόμουν είχε γίνει μάλλον δυστύχημα. Περιπολικά, κόσμος, μια μηχανή πεσμένη στο έδαφος και.... ένας άνθρωπος (μάλλον άντρας) στο έδαφος σκεπασμένος με ένα πανί... Με έπιασε ταραχή κι έβαλα τα κλάμματα, κάποιος μάλλον δεν θα γυρίσει ξανά στο σπίτι του μετά την δουλειά...

Πηγαίνοντας στην μαμά μου να πάρω τα παιδιά, μαθαίνω ότι η ξαδέρφη μου που είχε κάνει μαστεκτομή πριν 10 χρόνια, πήρε σήμερα τις απαντήσεις των εξετάσεων της κι έχει καρκίνο στον πνεύμονα....

Κι αναρωτιέμαι... Η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει... Μήπως τελικά πρέπει να βάλουμε από την αρχή προτεραιότητες στην ζωή μας? Φεύγω από τα αξημέρωτα και γυρνάω σπίτι κατάκοπη όταν έχει βραδιάσει. Βλέπω τα παιδιά μου μάξιμουμ 3 ώρες την ημέρα... Υπάρχουν μέρες που δεν ασχολούμαι καν ποιοτικά μαζί τους, το μόνο που θέλω είναι να τα βάλω για ύπνο μπας και κάνω καμμία δουλειά ή μήπως πέσω ξερή για ύπνο νωρίτερα... Σαββατοκύριακα προσπαθώ να καθαρίσω, μαγειρέψω, ασχοληθώ με τα παιδιά, με τον άντρα μου και να ξεκουραστώ... Καθημερινά αισθάνομαι πολύ λίγη μιας και δεν προλαβαίνω να κάνω αρκετά πράγματα από αυτά που έχω προγραμματίσει... Και η ζωή περνάει... Και τα παιδιά μεγαλώνουν μαθαίνοντας να είναι μόνα τους...

Δεν με νοιάζει αν τελικά απολυθώ... Μάλλον θα είναι για καλό!

Δεν με νοιάζει αν τελικά απολυθώ... Μάλλον θα είναι για καλό!

Έτσι κορίτσι! :)

Κανείς δε χάνεται.

Ωραία, ο μικρός βήχει στον ύπνο του. Μούρλια σαβ/ριακο θα περάσουμε. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελένη_κ μου όλα είναι μες στη ζωή...ίσως τελικά να έχεις δίκιο...αλλά γιατί τελικά να παλέυω τόσο καιρό για μια γ...νη δουλειά, για να σταθεροποιηθω και να σταματήσει ο άνδρας μου τις2+3 δουλειές που είναι δημ.υπαλληλος και τις πιάνει για να μην στεναχωριέμαι εγώ που ξεμένω συνέχεια, όμως ΣΥΝΕΧΕΙΑ από δουλειά;...και μερικές φορές σκέφτομαι...κι άν συμβεί κάτι άσχημο, αυτός ο άνθρωπος πόσο θα απογοητευτεί από την προσπάθεια και των 2 μας που ξεκινήσαμε από τα 21 έναν αγώνα δρόμου κυριολεκτικά για να ζούμε με αξιοπρέπεια και να μην πει κανείς "τα βρήκαν έτοιμα", αλλά "κοίτα τα!είναι και τα 2 άξια!Σταθήκαν μόνα τους";...ΝΑΙ, την υγεία μας να έχουμε πρώτα από όλα, αλλά και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι μεγάλο κεφάλαιο που ακολουθεί της υγείας, δε νομίζετε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Ελένη μου κι εγω συμφωνω οτι υπαρχουν πολυ σοβαρα πραγματα που διαδραματιζονται γυρω μας..... και δεν σταματαω στο υλικο κομματι του μισθου... και συμφωνώντας με το παστακι θα προχωρησω και λιγο παρακατω για να σταματησω στο τι θα γινοταν αν ημουν εγω στη θεση της ξαδερφης σου ή στη θεση της γυναικας του παιδιου που ηταν στην ασφαλτο...

σταματαω στους αστεγους που ειδα σημερα στο κεντρο της αθηνας... δεν μπορω να καθομαι στην ζεστασια μου..με το καλοταισμενο μωρο μου οταν τοσος κοσμος γυρω μου υποφερει...

πιστευω οτι ολοι μαζι μπορουμε να αλλαξουμε την κατασταση... γιατι εγω εχω αλλα ο διπλανος μου δεν κοιμαται... οποτε θα βγω με πετρες στον δρομο για να δικαιωθει ο διπλανος μου..

δεν θελω να σας μαυριζω αλλο....μερες που ειναι!

Εξαρταται εμενα ας πουμε κανει πυρετο οταν εχει οτιδηποτε σχεση με λαιμα,φαρυγγιτιδα και τα σχετικααα.Μακαρι να συνελθει γρηγορα,οποτε μονο με αντιπυρετικα ειστε,τουλαχισον πεφτει οταν τα παιρνει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...