Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα από την παγωμένη Θεσσαλονικη!!!

Πω πω ρε κορίτσια τι ξαφνική αλλαγή είναι αυτή;

Και ήλπιζα σε κανένα χιονάκι....:confused:

jo jo έχεις απόλυτο δίκιο... Ότι αγώνες εγιναν στο παρελθόν για να κερδίσουμε όλα αυτα τα προνόμια, μας τα αφαίρεσαν σε 6 μήνες... Κι εμείς αντί να βγούμε στους δρόμους και να διεκδικήσουμε, καθόμαστε μπροστά σε μια τηλεόραση και βλέπουμε μακακίες...:mad::-x

Που πήγε ρε παιδιά το δημοκρατικό πνεύμα του Ελληνα;

Που πήγε το το ταμπεραμέντο μας; Όλα χάθηκαν;

Μας έχουν βάλει σε ένα τριπάκι και δεν μας αφήνουν να ξεμυτήσουμε....Κρίμα....

Σορυ για το ξέσπασμα αλλά με πνίγει αυτή η αδικία που γίνεται σε βάρος μας!

Κισακι τροφαντή η μπουμπού ή μου φαίνεται;

Πω πω!! Φαντάζομαι θα είναι για ζούληγμα έτσι αφρατούλα που είναι!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα από την παγωμένη Θεσσαλονικη!!!

Πω πω ρε κορίτσια τι ξαφνική αλλαγή είναι αυτή;

Και ήλπιζα σε κανένα χιονάκι....:confused:

καλημερααααα

οντως εχει πολυ κρυο σημερα αλλα μου αρεσει....

κισακι εμενα ο δικος μου γεννηθηκε 4 κιλα και οταν εγινε 2 μηνων ηταν 6200.....μαλλον στα ιδια χναρια βαδιζουμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λετε?αχαχαχ!εμενα γεννηθηκε 2860...και μολις ξυπνησεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!θα μπω σ ελιγο ,κωλοβαρουσα εβαζα φωτος στο αλμπουμ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κορίτσια μη φοβαστε! Όταν τα μωράκια θηλάζουν παίρνουν πολύ βάρος το οποίο μετά χάνεται!

Λετα κι εμένα μου αρέσει αλλά με χαλάει ο αέρας..

σμουτς μας βλέπω σε λίγο στους δρόμους!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα 30αρουλες τι κανετε;;;Τι ρωταω,βλεπω ετοιμες για διαδηλωση.....κι οχι αδικα.....οπου βρεθεις κι οπου σταθεις τα ιδια ακους.Εγω παλι δε βλεπω καθολου ειδησεις,θαρρεις κι ετσι προφυλασσω τον εαυτο μου,με καποιο τροπο.

Ο δε αντρας μου,που συγχυζεται καθε φορα που τους βλεπει και κυριως τους ακουει,βλεπει εμενα αταραχη και μου λεει:καλα παιδι μου εσυ εισαι στον κοσμο σου......

Εγω παλι ξερω πως οσο κι αν θυμωσω,δεν θ'αλλαξει το γεγονος.Εχω μαθει να απλωνω το παπλωμα οσο φτανουν τα ποδια,το μονο που λεω ειναι να ειμαστε γεροι και θα τη βγαλουμε,εστω και με λιγοτερα.....

Και μενα μου τη δινει ο αεραςςςςςςςςςςς.

Κισακι μια χαρα η μπουμπου η μικρη,να φανταστεις εμενα ηταν γυρω στα 5,στην ηλικια της κι ειχε γεννηθει και 4,050.Αλλα θηλασα,ελαχιστα......

Αχ βλεπω χριστουγεννιατικα μαφιν στο ΜΕΓΚΑ κι ειναι τελειααααα!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

λοιπον μΝΟΥ ΜΑΘΕ ΣΥΝΤαγη ναμΟΥ ΚΑΝΕΙς ΜΑΦΙΝ,Μπεζεδες και κορμο!!!χιχιχιχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχχχα και μετα γελασαμε κοιτα ενα κορμο θα στον κανω,αυτο ειναι το σιγουροοοο,εξαλλου στον εχω ταξει απο περσι και δεν αξιωθηκα:tongue:

Τι κανεις κοριτσακι μου,πως πανε τα κεφια;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εδω δεν εχει καθολου αερα ευτυχως, γιατι οταν φυσαει, επειδη μενουμε στους προποδες της Πεντελης, μας παιρνει και το σπιτι

Κι εμείς σε προποδες βουνού είμαστε και σε καταλαβαίνω...

phra na kleisv ranteboy sto ika gia embolio...se 15 mere inetai 2mhnvn h mikrh kai ooy to ekleise20 ianoyraioy!

Να ξέρεις, παντα θα κλείνεις ένα μήνα νωρίτερα.

Εγώ πάντως μια φορά πήγα και δεν ξαναπάτησα!

Ετσι όπως τα κάνουν τα νινάκια μας...

Καλημερα 30αρουλες τι κανετε;;;Τι ρωταω,βλεπω ετοιμες για διαδηλωση.....κι οχι αδικα.....οπου βρεθεις κι οπου σταθεις τα ιδια ακους.Εγω παλι δε βλεπω καθολου ειδησεις,θαρρεις κι ετσι προφυλασσω τον εαυτο μου,με καποιο τροπο.

Ο δε αντρας μου,που συγχυζεται καθε φορα που τους βλεπει και κυριως τους ακουει,βλεπει εμενα αταραχη και μου λεει:καλα παιδι μου εσυ εισαι στον κοσμο σου......

Εγω παλι ξερω πως οσο κι αν θυμωσω,δεν θ'αλλαξει το γεγονος.Εχω μαθει να απλωνω το παπλωμα οσο φτανουν τα ποδια,το μονο που λεω ειναι να ειμαστε γεροι και θα τη βγαλουμε,εστω και με λιγοτερα.....

Και μενα μου τη δινει ο αεραςςςςςςςςςςς.

Κισακι μια χαρα η μπουμπου η μικρη,να φανταστεις εμενα ηταν γυρω στα 5,στην ηλικια της κι ειχε γεννηθει και 4,050.Αλλα θηλασα,ελαχιστα......

Αχ βλεπω χριστουγεννιατικα μαφιν στο ΜΕΓΚΑ κι ειναι τελειααααα!!!!!!!!

Και πολυ καλά κανεις και είσαι στον κόσμο σου!!!

Κι εγώ σύμφωνα με το πάπλωμα πάω...

Καλέ. πως και το θυμήθηκες το βαρος της κόρης σου;:tongue::tongue::tongue:

Μαφιν, ε; Τι μας κάνεις τώρα!!!!

4Suap3.png

Καλημερα ελενηηηηηηη καλα μη φανταστεις οτι το θυμηθηκα,ειπαμε,εγω εχω ξεφυγει,παει η κορη μου μεγαλωσεεεεεεεεε....Απλα χαζευα το βιβλιαριο της να τσεκαρω αν εχουμε κανενα εμβολιο,και το ειδα...Ειπες κι εσυ πως εγινε τετοιο θαυμααα;;;:tongue:

Εσυ τι κανεις,το παιδι καλα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα ελενηηηηηηη καλα μη φανταστεις οτι το θυμηθηκα,ειπαμε,εγω εχω ξεφυγει,παει η κορη μου μεγαλωσεεεεεεεεε....Απλα χαζευα το βιβλιαριο της να τσεκαρω αν εχουμε κανενα εμβολιο,και το ειδα...Ειπες κι εσυ πως εγινε τετοιο θαυμααα;;;:tongue:

Εσυ τι κανεις,το παιδι καλα;

χαχαχα!!!! Είπα κι εγώ...Προς στιγμήν ανυσήχησα ότι υποχώρησε το αλτζχαιμερ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά ειναι μανου μου..Σήμερα την έστειλα και κολίο και την Κυριακή έχουν την χριστουγεννιάτικη γιορτούλα τους.

Α! Και την Δευτέρα έχει την κανονική της γιορτή, οπότε είμαι διπλά χαρούμενη!!!!

Εσεις τι κάνετε; Όλα καλά;

4Suap3.png

Μπα κοριτσακι αν αρχισει το αλτσχαιμερ,δεν εχει γυρισμοοοοοοο:tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα η μικρουλα σου,να τα περασετε τελεια στις γιορτουλες σας,φανταζομαι ποσο χαρουμενη θα ειναι.

Κι εμεις καλα ειμαστε,ετοιμαζεται κι εμενα για τα διαφορα event,οποτε χαιρεται και το απολαμβανει.

Εγω εχω ξεμπερδεψει με το τι θα μαγειρεψω,και πρεπει να κανω τη λιστα με τα ψωνια,καθως και ν'αρχισω να περνω τα δωρακια για την οικογενεια.

Αυριο θα παμε να παρουμε τα παιχινιδια για τη δικια μου και καποιες υποχρεωσεις,απο μεγαλο σουπερ μαρκετ που εχει 20% εκπτωση με την καρτα τους.Οτι γλυτωσουμε καλο ειναι...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπα κοριτσακι αν αρχισει το αλτσχαιμερ,δεν εχει γυρισμοοοοοοο:tongue::tongue::tongue:

Μια χαρα η μικρουλα σου,να τα περασετε τελεια στις γιορτουλες σας,φανταζομαι ποσο χαρουμενη θα ειναι.

Κι εμεις καλα ειμαστε,ετοιμαζεται κι εμενα για τα διαφορα event,οποτε χαιρεται και το απολαμβανει.

Εγω εχω ξεμπερδεψει με το τι θα μαγειρεψω,και πρεπει να κανω τη λιστα με τα ψωνια,καθως και ν'αρχισω να περνω τα δωρακια για την οικογενεια.

Αυριο θα παμε να παρουμε τα παιχινιδια για τη δικια μου και καποιες υποχρεωσεις,απο μεγαλο σουπερ μαρκετ που εχει 20% εκπτωση με την καρτα τους.Οτι γλυτωσουμε καλο ειναι...

Ωραία!! Καλά να περάσετε με την κορούλα και τον συζυγο!

Σας αφήνω να πάω το αυτοκίνητο για σερβις..

Φιλάκια!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...