Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

μανου ειπες κατι για μπεζεδες????Τρελαινομμαι για μπεχεδεςςςςςςςςςς!ειμαι ικανη να πηγαιονω σε αρραβωνες μονο για ν ατρωω μπεζεδες λεμ,εεεεεεεεεεεεεεεε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιορτή αδελφής μου, γιορτή φίλου του χάζμπαντ, ψώνια. Χθες θέλαμε να τον πάμε για κούρεμα, δεν πήγαινε με τίποτα!!! Ήθελε το παιδί να ξεκουραστεί.

Σήμερα έχω κανονίσει παιδότοπο, να δούμε, θα θέλει; :tongue:

Εμενα τον παιδότοπο ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να τον δει η μαϊμού!

Αχ μωρέ ο καλός μου! Πάει και κομμωτήριο! Όλα τα λεφτά πρέπει να είναι!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

maestria το ταμειο με παιδι ειναι 480 αν θυμαμαι καλα!τι κανετε κουκλες?καναμε νυχι,αλλα δε βαψαμε γιατι βαλτη σε υπνοσακο,παρτην απο τοκαροοτσι ασε το καροτσι στη μαμα μου,ελα με αυτην αγκαλι αξαναβαλτη σε υπνοσακο θ αγινοταν χαλια!σε επομενη εξοδο ισως παω να το βαψω.α και θηλασαμε και σε στουντιο νυχιων!οχι θα αφηναμε 2 ωρες εκει!αχαχαχ

Καλά, εσυ δεν παίζεσαι με τίποτα μιλάμε!

Καλά βρε τρελοκομείο 40 ημερών μωρό το πήγες σε στούντιο νυχιών; χαχαχαχα!!!!!

μανου ειπες κατι για μπεζεδες????Τρελαινομμαι για μπεχεδεςςςςςςςςςς!ειμαι ικανη να πηγαιονω σε αρραβωνες μονο για ν ατρωω μπεζεδες λεμ,εεεεεεεεεεεεεεεε

Τι έγινε; Γεννησαμε και πηραμε φορα να ανπληρώσουμε το χαμένο έδαφος τόσων μηνών;:tongue:

4Suap3.png

ναι ελενιτσα τι νομιζες?και αυριο θ απαμε για αποτριχωση!!!αμε!που να την αφησω ρε συ,αφου τρωει μονο γαλατακι μαμας!νανιωσω λιγο ανθρωπος!βασικα τα νυχια μου ειναι χτιστα,τα ειχα κανει 3 οκτωβριου,μετα γεννησα αυτα μεγαλωναν και ειχα φτασει με 2 μηνων νυχι!δε με ενοχλουσε γιατι ειναι μαλακο δε γδερνει,απλα δενπρολαβαινα και δνεμπορουσα να το κοντυνω μονη γιατιειναιπολθυ σκληρο και ηθελε παραπολες ωρες λιμαρισμα!κι επρεπε μονο εκει να το κανω!ε πηγα τα εφτιαξα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλε ποιων μηνων?????σεξ εχω να κανω απο τη μερ απου γεννησα!μαλλι μονο δεν εβαφα στην εγκυμοσυνη και τα νυχια κανονικα τα συντηρουσα χτιστα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καιαποτριχωση οαλ τα εκανα,μονο μαλλιδε ν εβαφα...ρε συ βλεπω τωρα τη διαφημιση της actionaid,με τη μαμα 12 ετων , και λεω εμεις ολα τα εχουμε,εκει 12 ετων γεννανεμ,ουτε επισκληριδιος,ουτε φαρμακα,ουτε αντιβιωσεις...αν ζησεις εζησες!κι εμεις ολα τα εχουμε...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Αχ μωρέ ο καλός μου! Πάει και κομμωτήριο! Όλα τα λεφτά πρέπει να είναι!!

Δεν κατάλαβες, ΔΕΝ ήθελε να πάει για κούρεμα. Πρώτη φορά θα είναι, να δούμε ΠΟΤΕ. :rolleyes:

Εμενα τον παιδότοπο ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να τον δει η μαϊμού!

Πήγαμε τελικά, αν και κουρασμένος, μόλις άκουσε παιχνίδια ήθελε να πάει. Ωραία πέρασε, μόλις ήρθαμε βέβαια μπάνιο και ξεράθηκε! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria το ταμειο με παιδι ειναι 480 αν θυμαμαι καλα!

πόσο είναι το ταμείο με 2 παιδιά?

Σήμερα έσκασε ότι θα πρέπει να μειωθούμε στο τμήμα μου... Θα φύγουν πάνω από ένα άτομο, μέχρι το τέλος του χρόνου φαντάζομαι... Είμαστε έξι, οι δύο δεν φεύγουν με τίποτα οπότε είμαι στο 50%... Όντως, δουλειά δεν έχει, αλλά πάνω που είχαμε ησυχάσει ότι τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο είμαστε ασφαλείς έσκασε αυτό... Δεν με χωράει ο τόπος σήμερα...

Η Μυρτώ έχει στοματίτιδα, έχει γεμίσει το στόμα της άφθες... Ο Βάγγος αν και δεν βήχει, δεν έχει μύξες, έχει βράσιμο στο στήθος σαν να έχει φλέγμα... Θέλω να ουρλιάξω...

Καλησπέρα δεν είπα, καλησπέρα λοιπόν...

Μαεστρία, δεν σε ξέχασα, την επόμενη εβδομάδα θα έχω νεότερα (λείπει ο υπεύθυνος προσωπικού αυτή την εβδομάδα)...

Καλην εσπέραν αρχόντισσες!

καλημέρα κούκλες. Πάστακια κόψε γλύκα και βαλε καμία κρέμα δεν είναι να ξοδευομαστε έτσι. Εγώ πηγα γιατρό σα να μη γέννησα λέει. Όλα κανονικά και επαφές εννοείται. Μόλις σταματήσω tο θηλασμό και μου έρθει 2φορές περίοδος να παω να με δει για τεστ παπ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Παστάκια δεν τους τους είπες πως με τα γλυκά είστε αριστα συνδεδεμένες και δεν γίνεται να τα κόψεις;:tongue:

Τους το πα...δεν με ακούσαν!

πόσο είναι το ταμείο με 2 παιδιά?

Σήμερα έσκασε ότι θα πρέπει να μειωθούμε στο τμήμα μου... Θα φύγουν πάνω από ένα άτομο, μέχρι το τέλος του χρόνου φαντάζομαι... Είμαστε έξι, οι δύο δεν φεύγουν με τίποτα οπότε είμαι στο 50%... Όντως, δουλειά δεν έχει, αλλά πάνω που είχαμε ησυχάσει ότι τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο είμαστε ασφαλείς έσκασε αυτό... Δεν με χωράει ο τόπος σήμερα...

Η Μυρτώ έχει στοματίτιδα, έχει γεμίσει το στόμα της άφθες... Ο Βάγγος αν και δεν βήχει, δεν έχει μύξες, έχει βράσιμο στο στήθος σαν να έχει φλέγμα... Θέλω να ουρλιάξω...

Καλησπέρα δεν είπα, καλησπέρα λοιπόν...

Μαεστρία, δεν σε ξέχασα, την επόμενη εβδομάδα θα έχω νεότερα (λείπει ο υπεύθυνος προσωπικού αυτή την εβδομάδα)...

Πω ρε Ελένη, υπομονή, δε νομίζω μωρε..αφού είσαι είπαμε μπαλαντερ...λες να σου την κάνουν; όχι, θετικές σκέψεις...περιμένω νέα σου!

Τα παιδιά βλέπω ακμαιότατα! Για υπομονή ρε, τι ναπω; Τι είναι η στοματίτιδα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Άσε με εμένα βρε κορίτσι, εσύ να δεις τι θα κάνεις!!!

ΟΧΙ ρε γμτ!!! ΈΛΕΟΣ τι στο καλό θα κάνουμε;

Ξέρετε τι μου είπε στον ΟΑΕΔ η υπάλληλος όταν τη ρώτησα αν αυξήθηκαν αυτό το μήνα οι απολύσεις; "Μέρα με τη μέρα αυξάνονται, μόνο το Διαβαλκανικό απέλυσε 300 άτομα!" (το ξανάγραψα; ούτε που θυμάμαι) :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ελένη μου μην αγχώνεσαι δε νομίζω να σου τη φέρουν. Κουράγιο με τα μωρα τι να πω όλα μαζί πάντα έρχονται... Μαεστρία μου έχεις δίκιο για tο διαβαλκανικό. Ο ένας από τους 300 γνωστός μου και η γυναίκα του δουλεύει εκεί αλλά έμεινε έγκυος και τή γλύτωσε και είχαν πάρει και δάνειο για tο σπίτι τους. Όλοι λίγο πολύ στα ίδια είμαστε...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα 30ούλες!

Ρε γμτ όπου και να γυρίσω μένει ο κόσμος από δουλειά; Τι ναπω; Υπομονή και ψυχραιμία! Που θα πάει ρε γμτ!έτσι θα συνεχιστεί; στο τέλος θα λέμε οτι μόνο ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει...μόνοι μας δεν μπορούμε να σταθούμε πια!...και έχεις και τον κάθε ξένο που έρχεται να "ελέγξει" άν είμαστε καλά παιδιά και πληρώνουμε...στο καλό! ΥΠΟΜΟνη ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, κορίτσια....

Να μου φιλήσετε τα μπεμπούδια σας!πώς είναι τι κάνουν;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα 30ρουλς!

Καλημέρα Παστακια!! Επιτέλους λίγο καλύτερα η μπουμπίτσα μου, και απ'ότι καταλαβαίνω και ο γουργουρης σου και χαίρομαι!

καλε ποιων μηνων?????σεξ εχω να κανω απο τη μερ απου γεννησα!μαλλι μονο δεν εβαφα στην εγκυμοσυνη και τα νυχια κανονικα τα συντηρουσα χτιστα...

Μαρή, για τα γλυκά έλεγα ότι έκανες αποχή!!!!

Ασυγκράτητη!!!!

Δεν κατάλαβες, ΔΕΝ ήθελε να πάει για κούρεμα. Πρώτη φορά θα είναι, να δούμε ΠΟΤΕ. :rolleyes:

Ωχχχχχ!!!! Τότε καλό κουράγιο σου εύχομαι γιατί έιναι λίγο ζόρικο να τον κρατήσεις ακίνητο!:confused:

Η Μυρτώ έχει στοματίτιδα, έχει γεμίσει το στόμα της άφθες... Ο Βάγγος αν και δεν βήχει, δεν έχει μύξες, έχει βράσιμο στο στήθος σαν να έχει φλέγμα... Θέλω να ουρλιάξω....

Ελενη μου, πάνω που λέγαμε ότι εξασφαλιστήκατε για ένα εύλογο διάστημα.... Τι να πω βρε παιδί μου; Ασχημες και ζόρικες εποχες...

Ας το δούμε λίγο πιο αισιόδοξα..Τις ίδιες πιθανότητες έχεις και να παραμείνεις στη δουλειά και αυτό πρέπει να σκέφτεσαι! Θετική ένέργεια!

Και περαστικά σας! Ζόρικη η στοματίτιδα και πονάει και πολύ..Αντε, το καημενούλι, να του περάσει γρήγορα!

4Suap3.png

γεια σας !

σας διαβασα πολυ στα γρηγορα.... το κομπο παιδι-δουλεια μου φαινεται ακομα πολυ δυσκολο, δεν μπορω να προσαρμπστω! εμας μας ειπαν για μειωση μισθου.... χαχαχα (ειρωνικο...) εμενα αν μου μειωσουν το μισθο, δεν θα εχει νοημα να δουλευω απο τη στιγμη που πληρωνω γυναικα για το παιδι...

αναγκαστικη παραιτηση....

θα σκασω.... σε ολο το κοσμο γινονται εξεγερσεις... οι ανθρωπο πεινανε και παλευουν για τα δικαιωματα τους στην εργασια και στην αυτοσυντηρηση... και εμεις εδω τι κανουμε?? τα καναλια σιωπουν (..δειχνουν την πετρουλα να ποζαρει τον κ^#%ο της ) .. οι εφημεριδες εγιναν δισκοπωλεια... κριμα...

θελω να βγω στο δρομο και να διαδηλωσω.. αλλα θα με απολυσουν αν δεν παω στην δουλεια..

Δεν μπορω αλλο να ακουω να κλεινουν σπιτια για να πλουτιζουν οι τραπεζες...

μια φιλη μου δεν θα εχει χρηματα φετος να αγορασει ενα μικρο παιχνιδακι στο μωρο της,,,

ας βγουμε ολοι με πετρες εξω στο δρομο... ετσι κι αλλιως δεν εχουμε τιποτα να χασομε.... ας δημευτουν οι περιουσιες εκεινων που εφαγαν το δημοσιο χρημα....

τεσπα...κοντευω να σκασω... ελπιζω για το καλυτερο...

καλημέρα κούκλες. Προσπερνώ τα άσχημα... Πήγαμε γιατρό η μικρή έφτασε τα 4970 είναι ένας μικρός βούδας!πολύ καλή είπε ο γιατρός σε 15 μέρες -με tο ικα παραπάνω βέβαια έχουμε εμβόλιο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...