Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ερη μου εχω εγω,ο ενας ειναι σοκολατενιος με καστανα,κι εδω και μια για πατε σοκολατας με ξηρους καρπους.Ειναι και τα δυο τελεια,εγω τα φτιαχνω παντα στις γιορτες με μεγαλη επιτυχια!!!Αν θελεις σου στελνω με πμ.

Μανού αν δεν σου είναι κόπος θα ήθελα πολύ αυτή με τους ξηρούς καρπούς!Τα κάστανα δεν μου πολυαρέσουν!!!!Ευχαριστώ!:)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι το κουφετακι ηταν,υπεκυψε στην επιθυμια της μικρης...τι να κανει η ερμη μανα,προκειμενου να της τα κανει συνεχεις με τη μασια,το εκανε μπαμ και κατω......

Τι κοπος παιδακι μου,θα στη στειλω.

Πόσο είναι η κορούλα της;

Να ξέρουμε τι μας περιμένει, γιατί απ'ότι βλέπω πολλά έχουν αλλάξει από τη δικιά μας τη γενια!! Χιχιχι!!!!:P

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κορίτσια, μια και αναφέρθηκε για ξηρούς καρπούς, από τι ηλικία αρχίσατε να δίνετε στα παιδάκια σας να τρώνε;

Εγώ πέρυσι έδωσα στον μεγάλο όταν έγινε 5 χρονών....Στην μικρή δεν έχω δώσει ακόμα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ελενη εχεις πμ.Ερη μου σε λιγο θα στη στειλω κι εσενα.

Η κορη του κουφετου,παει γυμνασιο,αλλα δε θυμαμαι ακριβως τι ταξη.Μονιζω Β'.Τωρα καλα,ειπαμε παιδια εγω δε θυμαμαι τιποταααααααααα,ειναι πολυυυυυ μεγαλο το παιδακι μου,ειναι κι αυτο το ατιμο το αλτσχαιμερ:tongue::tongue::tongue:

Η ερη θα ξερει καλυτερα που τα εχει πιο προσφατα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ άργησα να του δώσω γιατί φοβόμουν μήπως πνιγεί...Είμαι λίγο φοβιτσιάρα....Νομίζω όμως ότι από 2 χρονών μπορεί να τρώει κανονικά ό,τι θέλει...Ρώτα για καλό και κακό την παιδίατρο πριν δώσεις.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μανού το πήρα! Ευχαριστώ πολύ!!

Αχ, ρε κορίτσια ρωτάω γιατί προχθες με κοροϊδεύανε που δεν δίνω στη μικρή τέτοια πράγματα, και νόμιζα ότι ήμουν παράλογη, αλλά και η παιδίατρος μου έιχε πει για 5 χρονών, και τώρα μου το επιβεβαιώνει και η ερη!

4Suap3.png

Την έλαβα Μανού!Φαίνεται πολύ εύκολη!!!!Σίγουρα θα την κάνω και λέω να διακοσμήσω τον κορμό βάζοντας γύρω γύρω στην βάση του μπεζέδες!!!Ωραία δεν θα είναι;;;;Σαν χιόνι.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ερη μου εχεις πμ.

Κοριτσια σας αφηνω να κανω καμια δουλεια,ισως ξαναμπω αργοτερα,φιλακια τα λεμεεεεεεεεε.

Καλές δουλίτσες! Φιλιά!!!

Ερη νομίζω ότι θα γίνει πολύ ωραιο στυλιστικά!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ειναι πανευκολο ερη μου και γινεται στο τσακ μπαμ.Δεν ξερω για τους μπεζεδες,επειδη ειναι μεγαλοι σε μεγεθος,μηπως χασει το γλυκο.Παντως μπορεις να βαλεις γυρω γυρω και κλαδακια απο γκι στην πιατελα,να ειναι τελειως χριστουγεννιατικο.'Η αν το βαλεις σε μια χρωματιστη πιατελα,να ριξεις τριγυρω ινδοκαρυδο,για να δειχνει χιονισμενο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ειναι πανευκολο ερη μου και γινεται στο τσακ μπαμ.Δεν ξερω για τους μπεζεδες,επειδη ειναι μεγαλοι σε μεγεθος,μηπως χασει το γλυκο.Παντως μπορεις να βαλεις γυρω γυρω και κλαδακια απο γκι στην πιατελα,να ειναι τελειως χριστουγεννιατικο.'Η αν το βαλεις σε μια χρωματιστη πιατελα,να ριξεις τριγυρω ινδοκαρυδο,για να δειχνει χιονισμενο.

Λες ε;;Θα το δοκιμάσω πρώτα μία φορά πριν τα Χριστούγεννα και θα δώ.....Όταν το κάνω θα σου πω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Εχεις δίκιο μανου! Θα γίνει πολύ ψηλό έτσι..

Θα μπορούσε όμως να κόψει τους μπεζέδες και να βάλει μόνο τη βάση τους.

Αν και για μένα πιο χριστουγεννιάτικο μου'ρχεται το ινδοκάρυδο ή η άχνη και τα κλαδάκια γκι που είπες!

4Suap3.png

Ετσι πιστευω κι εγω,πειραματιζομαι πολυ με την εμφανιση,γιατι ειναι το πρωτο πραγμα που μετραει σε ενα πιατο.Εγω βαζω πανω αυτα τα στολιδακια απο τις βασιλοποτες.Κι οταν αφηνω την κορη μου να το κανει,φτιαχνει το χωριο του Αι-Βασιλη κι ειναι πολυ ωραιο.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ετσι πιστευω κι εγω,πειραματιζομαι πολυ με την εμφανιση,γιατι ειναι το πρωτο πραγμα που μετραει σε ενα πιατο.Εγω βαζω πανω αυτα τα στολιδακια απο τις βασιλοποτες.Κι οταν αφηνω την κορη μου να το κανει,φτιαχνει το χωριο του Αι-Βασιλη κι ειναι πολυ ωραιο.:P

Αχ, τι ωραία!!! Πότε θα μεγαλώσει κι εμένα να κάνουμε πράγματα μαζί; Γιατί προς το παρών κανουμε μπάχαλο την κουζίνα της μανούλας, αλλά δεν πειράζει! Ετσι θα μάθει!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...