Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημέρα κούκλες. Πάστακια κόψε γλύκα και βαλε καμία κρέμα δεν είναι να ξοδευομαστε έτσι. Εγώ πηγα γιατρό σα να μη γέννησα λέει. Όλα κανονικά και επαφές εννοείται. Μόλις σταματήσω tο θηλασμό και μου έρθει 2φορές περίοδος να παω να με δει για τεστ παπ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κισάκι πως είναι η μπούμπού; Όλα καλά βλέπω στο γιατρό, μπράβο!

Μανου δίκιο έχεις! Χαθήκαμε τις τελευταίες μέρες...

Παστάκια δεν τους τους είπες πως με τα γλυκά είστε αριστα συνδεδεμένες και δεν γίνεται να τα κόψεις;:tongue:

μαεστρία, πως τα πας; Φαντάζομαι προσπαθείς να προσαρμοστείς σε μεια νέα τάξη πραγμάτων;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα ελενη,που εξαφανιστηκατε ολες βρε παιδακι μου;;;Τι κανεις πως πανε τα κεφια;;;;

Τα γνωστά μας!!!:rolleyes: Όπως πάντα άρρωστοι... Πέφτει ο ένας, σηκώνεται ο άλλος και τα σχετικά! Εσείς πως τα πάτε; Κατέληξες στα γεύματα;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ερη μου τι κανεις κοπελα μου,η οικογενεια καλα;Καλα ε να τη χαιρεσαι την αγιοβασιλιατικη μπουμπου σου,ειναι μια γλυκααααααααα.

Ασε δεν εχω αρχισει ακομα,εχω ολα τα υλικα και πρεπει καποια στιγμη να βαλω μπρος,εχω και τα σχεδια,απλα πρεπει να βρουμε χρονο με τη μικρη,για να ξεκινησουμε...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ακομα δεν εχετε συνελθει ελενη;

Μεσες ακρες καπου εχω καταληξει,αν κι ακομα ψαχνομαι......τι εκανες εσυ με τον κορμο,τον εκανες;

Που να προλάβω η έρμη μάνα; το σ/κ οι δικοί μου με γαστρεντερίτιδα (τελικά μας κόλησε όλους η μικρή), εγώ με γρίπη και η μικρή με πυρετό!!! Καλό, εεεε;;;;

Ευελπιστώ να τον κάνω αυτό το σ/κ που έχει και άδεια ο χαζμπαντ και θα μπορώ να κινηθώ πιο ελέυθερα στην κουζίνα!

4Suap3.png

Αμαν βρε ελενη μου περαστικα σας.Αντε να συνελθετε επιτελους......

Καλη επιτυχια να εχεις στη συνταγη,παντως εγω οσες φορες το εχω κανει,εχει κανει πολυ καλη εντυπωση.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αμαν βρε ελενη μου περαστικα σας.Αντε να συνελθετε επιτελους......

Καλη επιτυχια να εχεις στη συνταγη,παντως εγω οσες φορες το εχω κανει,εχει κανει πολυ καλη εντυπωση.:P

Ευχαριστώ μανου μου!

Διάβασα ότι έκανες τα μαλάκια της κόρης σου ή κάνω λάθος;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελένη περαστικούλια σας!Να προσέχετε....αυτός ο καιρός είναι ύπουλος.....

Εχετε συνταγή δοκιμασμένη για κορμό;;;;;;;Σας παρακαλώ πολύ πολύ μήπως μπορείτε να μου τη στείλετε και εμένα;;;;;;;;Δεν ξέρω να φτιάχνω και θέλω να φτιάξω για τα Χριστούγεννα που έχω τραπέζι!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ερη μου εχω εγω,ο ενας ειναι σοκολατενιος με καστανα,κι εδω και μια για πατε σοκολατας με ξηρους καρπους.Ειναι και τα δυο τελεια,εγω τα φτιαχνω παντα στις γιορτες με μεγαλη επιτυχια!!!Αν θελεις σου στελνω με πμ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ερη μου ευχαριστώ! Κι εσύ να χαιρεσαι τα παιδάκια σου!

Μανου έχεις δίκιο. Το κουφέτο ήταν που έκανε φόρμα στην κορούλα της!

Αν δεν σου κάνει κόπο, θέλω και την δεύτερη συνταγή!!!;)

4Suap3.png

Ναι ναι το κουφετακι ηταν,υπεκυψε στην επιθυμια της μικρης...τι να κανει η ερμη μανα,προκειμενου να της τα κανει συνεχεις με τη μασια,το εκανε μπαμ και κατω......

Τι κοπος παιδακι μου,θα στη στειλω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...