Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Α, καλά έχω! Έχω 5 εργασίες να κάνω για το σεμινάριο που πήγαινα!!

Αλλά σήμερα είπα ότι θα ξεκουραστώ λίγο, γιατί ήταν ΤΡΕΛΑ κουραστικοί οι τελευταίοι μήνες, ψυχολογικά και σωματικά.

Τι κάνεις εσύ κορίτσι; Βρήκες μενού για τις γιορτές;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πολυ καλα θα κανεις να ξεκουραστεις,νομιζω οτι το εχεις πραγματικα αναγκη.Εχω καποια πραγματα στο μυαλο μου κι ειμαι σε αναζητηση για τα υπολοιπα......η αληθεια ειναι οτι οι δικοι μου,μου προτειναν,για να μην κουραζομαι να κανονισουμε να παμε καπου ολοι μαζι εξω για φαγητο.Αλλα εγω αρνηθηκα γιατι,επειδη γιορταζει κι η μικρη μου,προτιμω τη ζεστασια και την ατμοσφαιρα του σπιτιου.Επισης με τρελαινει να γεμιζει το σπιτικο με λογης λογης μυρωδιες.

Σημερα πηγα πηρα κι ενα σετ χειροτεχνιας για να αρχισουμε τις καρτες και τις κατασκευες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ τωρα εθιξες πονεμενη ιστοριααααα.Η αληθεια ειναι οτι ειμαι τοσαα χρονια εκτος που δεν ξερω αν θα μπορουσα να ξαναμπω σε αυτο το καλουπι τωρα πιαα....αλλα εκτος αυτου δεν εχω και κανεναν για τη μικρη.Οι δικοι μου ειναι μεγαλοι σε ηλικια και τα πεθερικα μου εκτος πολεως,οποτε για οτιδηποτε χρειαστει,ειμαι μονο εγω.

Αν σκεφτεις και το γεγονος οτι θελω να κανω κι αλλο παιδακι,καπως δυσκολο το κοβω.Μονο καναμε κατι δικο μας,θα μπορουσα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα να πω την αληθεια μου,δε μετανιωνω που αφησα τη δουλεια για το παιδι.Δεν θα το αλλαζα με τιποτα την καθε στιγμη που περασα μαζι της.

Απο την αλλη σιγουρα,ερχονται στιγμες που βαριεμαι αφορητα και θα'θελα να ειχα μια δουλεια,απλα καλο θα ηταν να ειναι κατι part time.Tελοσπαντων,δυσκολες εποχες,που να βρεις δουλεια........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ερη μου καλημεραααααααα,τι κανεις πουλακι μου τα παιδακια σου ολα καλα;

Μια χαρα ειμαστε εμεις οικογενειακως.Ναι χαθηκαμε,η αληθεια ειναι οτι δεν πολυμπαινω ειμαστε σε εορταστικο πυρετο!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ερη μου καλημεραααααααα,τι κανεις πουλακι μου τα παιδακια σου ολα καλα;

Μια χαρα ειμαστε εμεις οικογενειακως.Ναι χαθηκαμε,η αληθεια ειναι οτι δεν πολυμπαινω ειμαστε σε εορταστικο πυρετο!!!!!!!

Ααααχ τί καλά!!!!Καλές γιορτές να έχουμε!

Όλοι καλά και εμείς!Εγώ ξεκίνησα δίαιτα και ελπίζω να μου μπουν τα ρούχα μου μέχρι τις μέρες των επισκέψεων.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Mια χαρα θα ειναι οι γιορτες,αρκει να'χουμε την υγεια μας.

Ελα βρε σιγουρα θα τα χασεις τα κιλακια σου και θα εισαι μια χαρα για το ρεβεγιον.

Θα δείξει...Τέλος πάντων...Τί κάνει η μικρή;;;Τί δώρο έχει ζητήσει φέτος;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μια χαρα εχει ενα σωρο ετοιμασιες για τη γιορτη....σε παζαρι για το σχολειο,χορογραφια για το μπαλετο και χριστουγεννιατικες χειροτεχνιες στα γερμανικα,στο ΓΚΑΙΤΕ.Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι μες την τρελη χαρα.

Κοιτα οσο για δωρο,ζητησε μονο ενα απο τον Αι-Βασιλη,ενα STUDIO MAGIC FABRIC,το οποιο ειναι ενα μηχανηματακι που φτιαχνεις διαφορα υφασματινα αξεσουαρ για να διακοσμεις ρουχα,τσαντες,αξεσουαρ και κατι τετοια.

Θα παρουμε ομως και κανενα επιτραπεζιο στανταρ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μια χαρα εχει ενα σωρο ετοιμασιες για τη γιορτη....σε παζαρι για το σχολειο,χορογραφια για το μπαλετο και χριστουγεννιατικες χειροτεχνιες στα γερμανικα,στο ΓΚΑΙΤΕ.Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι μες την τρελη χαρα.

Κοιτα οσο για δωρο,ζητησε μονο ενα απο τον Αι-Βασιλη,ενα STUDIO MAGIC FABRIC,το οποιο ειναι ενα μηχανηματακι που φτιαχνεις διαφορα υφασματινα αξεσουαρ για να διακοσμεις ρουχα,τσαντες,αξεσουαρ και κατι τετοια.

Θα παρουμε ομως και κανενα επιτραπεζιο στανταρ.

Α πολύ ωραίο δώρο αυτό που ζήτησε....δημιουργικό!!!!

Εμένα όλα χαζομάρες ζητάνε...Ό,τι βλέπουν στην τηλεόραση...Εντομεταξύ αλλάζουν άποψη συνέχεια....Την μία μέρα θέλουν το ένα και την άλλη προτιμούν το άλλο....Η πιο εύκολη είναι η μπέμπα χαχαχαχα!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλα εσενα ειναι και μικρα,οποτε ειναι δυσκολο να τα κουμανταρεις.......προσπαθησε παντως να τους παρουσιαζεις με τον τροπο σου και λιγο πιο δημιουργικα και εκπαιδευτικα παιχνιδια.

Εμενα ευτυχως παντως της αρεσει παρα πολυ να φτιαχνει πραγματα με τα χερια της.Χθες το βραδυ,εφτιαξε χριστουγεννιατικη καρτα για μενα και το μπαμπα της!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...