Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

πλάκα κάνεις!!!

Πάντως, φίλη μου που ήταν μεγαλοστέλεχος στην Porsche, έλεγε ότι μετρητά έπαιρναν συνήθως από άτομα που ήταν ντυμένοι σαν γύφτοι... Σε μία έκθεση αυτοκινήτων, μπροστά μου ήρθε άτομο που έμοιαζε με τσιγγάνος κι έκλεισε αυτοκίνητο τοις μετρητοίς παρακαλώ... Μετά να δεις τεμενάδες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χααχχαχ εγω εχω παθει το αναποδο!!! στο γκρισ... μπηκα στου πατσεα, το χρυσοχ.. μεγαλο και καλα εδω στην αθηνα,,,μη χ%$@%$#σω.... και ηθελα να κοιταξω για ρολοι.. με πολυ κσλο μπατζετ.. αλλα χαλια ντυσιμο! και εναν χαζμπαντ απεριγραπτπ χαχαχα! και μονο που δεν μας χτυπησαν!!! μας ειπαν οτι το μαγαζι τους δεν ειναι για μας,,,, και ειπα να του πω...τοσο βλακας εισαι... λες και το μαγαζι ειναι δικο σου...

δεν ηξερα οτι γυρνωντας απο το γυμν δεν μπαινεις σε χρυσοχ!!!

έλα ρε αλήθεια...καλά του'πες! ερε πουστ@#!@# να μην είμαι κι ε΄γω σε κάτι τετοιο μπροστά να του γυρίσω το μυαλό ανάποδα από το χώσιμο που θα του έριχνα!!!άν και οι Πατρινιοί την φοβούνται την δουλειά, επειδή είμαστε όλοι γνωστοί μεταξύ μας και φέρονται όσο ευγενικά μπορούν...για να μην τους χεσ@#! γιατί είμαστε όλοι από χωριά και "κρατάμε"¨λίγη βλαχιά ακόμα!!!!:P:p:p

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κορίτσια μην το γελάτε, εδώ οι αρχοντογύφτοι έχουν πολλά μιλάμε λεφτά...σκάνε μύτη σε κάτι Rococo και Artisti Italiani και κοιτάμε σαν μακάκες εμείς οι ψωνισμένοι πατρινοοί...βλέπεις την τσιγγανούλα να της παίρνει παντελονάκι Πραδα από ενα μαγαζί εδώ και εσύ να κοιτάς από βιτρίνα λέμε!!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

πλάκα κάνεις!!!

Πάντως, φίλη μου που ήταν μεγαλοστέλεχος στην Porsche, έλεγε ότι μετρητά έπαιρναν συνήθως από άτομα που ήταν ντυμένοι σαν γύφτοι... Σε μία έκθεση αυτοκινήτων, μπροστά μου ήρθε άτομο που έμοιαζε με τσιγγάνος κι έκλεισε αυτοκίνητο τοις μετρητοίς παρακαλώ... Μετά να δεις τεμενάδες...

Αγαπη μου....δεν εχεις ιδεα ποσα λεφτα εχουν οι γυφτοι!!!! και μην το γελας... μιλαμε για λεφτα....για χρυσο ...

Διαφημίσεις

Κόρες καληνυχτίζω... Αύριο πάλι από τα χαράματα αρχίζει το τρέξιμο...

Καλό ξημέρωμα λοιπόν και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Πολλά φιλιάαααααααααααααααα....

φιλια κοριτσαρα!!!! κι εγω τρεξιμο απο τα ξημερωματα...αλλα αυπνια λεμε!!!

καλημέρα κούκλες!όλα καλά;μιλάμε για πολύ κρύο!να χαίρεστε τους νικούσ σας, !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τζο τζο μου κατάλαβα όλα φυσιολογικά δηλ. Ναι ξέρω για τα αυγούλάκια ... Και δε θέλω τόσο άμεσα δεύτερο. Να σαι καλά

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδαααααα.Να χαιρεστε τους Νικους σας αν εχετε.

Καλα το κρυο εσφιξε,αλλα μια χαρα,αντε να μπαινουμε σε εορταστικο κλιμα!!!!!

Πως περασατε το Σ/Κ;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα μαεστρια και καλη βδομαδα.Σιγουρα ειναι διαφορετικο,γιατι βγηκες απο την καθημερινη σου ρουτινα.Αλλα θελω να πιστευω λογω των εορτων,οτι θα εχεις να κανεις πραγματα και ετσι θα περασει καπως ο καιρος......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...